PROFdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
mijn PROF

Totaal: € 0,00 excl. btw

Kleding

ASSORTIMENT
KLEDING

  ACCESSOIRES

  AIRFIT

  BESCHERMING

  BLUSDEKEN

  BODYWARMER

  BRETELBROEK

  BRILLEN

  BROEK

  BROEK KORT

  FLEECE HEMD

  FLEECE JAS

  FLEECE SWEATER

  FLEECE VEST

  GEZICHTSCHILD

  GEZICHTSSCHILD

  GILET

  HANDSCHOENEN

  HELMEN

  HEMD

  HIGH VISIBILITY

  JAS

  JEANS

  LATEX HANDSCHOENEN

  MASKERS

  MULTINORM

  MUTS

  NAGELZAK

  OND

  OORDOPPEN

  OORKAP

  OVERALL

  OVERIG

  PET

  POLO

  REGENKLEDING

  RIEM

  SCHERM

  SCHOENEN

  SHIRTS

  SJAAL

  SOKKEN

  SWEATER - TRUI

  SWEATER HOODED

  T-SHIRT

  VLAMVERTRAGEND

  WOLFLINE

BIG FOOT TAS HARD

deze tas van hoogwaardige nylon met handige binnenvakken zorgt ervoor dat alle toebehoren zoals flessen polijstgel, pads, microvezeldoeken etc. georganiseerd kunnen worden meegenomen. naast deze zakken is er ook een speciale opbergplek met klittenband voor de polijstmachine. de tas is stevig gefabriceerd en dus perfect voor zwaar gebruik. afmetingen: 50 x 30 x 25 cm.


BIG FOOT TAS ZACHT

de zachte maar stevige big foot tas is geschikt om, dankzij de vele zakken, onder andere de lhr75 polijstmachine en alle toebehoren op een handige manier te vervoeren. afmeting: 40 x 30 x 25 cm.


BIGFOOT MILLE TAS

rupes mille bigfoot tas is een speciale draagtas die speciaal ontwikkeld is voor de rupes bigfoot mille gear driven polijstmachine. het is gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen. hierbij zijn de naden extra versterkt voor een extreem lange levensduur en intensief gebruik. dankzij de extra grote rits kan de tas makkelijk afgesloten worden, hoe vol de draagtas ook zit. de tas zelf is gemaakt van dik en stevig canvas waardoor de inhoud volledig beschermd en waterdicht is. de binnenkant voldoet alle gemakken waar een car-detailer behoefte aan heeft. zo biedt het hoofdvak voldoende ruimte voor de rupes bigfoot mille gear driven polijstmachine zelf, die tevens vastgezet kan worden d.m.v. klittenband. hiermee blijft de poetsmachine stevig vast zitten tijdens het dragen, autorijden of wegzetten. daarnaast is de binnenkant van de draagtas voorzien van 2 diepe zakken voor polijstschijven, 4 zakken voor 250 ml flessen polijstpasta en zakken voor microvezeldoeken en rollen afplaktape. het is voorzien van een verstelbare draagband. hiermee kan de band om de tas mee te dragen in iedere gewenst lengte aangepast worden.


BIGFOOT ROTARY TAS VOOR POLIJSTMACHINE

rupes rotary bigfoot tas is een speciale draagtas die speciaal ontwikkeld is voor de rupes bigfoot lh19 roterende polijstmachine. het is gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen. hierbij zijn de naden extra versterkt voor een extreem lange levensduur en intensief gebruik. dankzij de extra grote rits kan de tas makkelijk afgesloten worden, hoe vol de draagtas ook zit. de tas zelf is gemaakt van dik en stevig canvas waardoor de inhoud volledig beschermd en waterdicht is. de binnenkant van de tas voldoet aan alle gemakken waar een car-detailer behoefte aan heeft. zo biedt het hoofdvak voldoende ruimte voor de rupes bigfoot lh19 roterende polijstmachine zelf, die tevens vastgezet kan worden d.m.v. klittenband. hiermee blijft de poetsmachine stevig vast zitten tijdens het dragen, autorijden of wegzetten. daarnaast is de binnenkant van de draagtas voorzien van 2 diepe zakken voor polijstschijven, 4 zakken voor 250 ml flessen polijstpasta en zakken voor microvezeldoeken en rollen afplaktape. het is voorzien van een verstelbare draagband. hiermee kan de band om de tas mee te dragen in iedere gewenst lengte aangepast worden.


Rupes
Wie zijn wij?
|
Vacatures
|
Levertijden
|
Algemene Voorwaarden
|
Veelgestelde Vragen
|
Nieuwsbrief
|
Mijn PROF
|
Contact