PROFdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
mijn PROF

Totaal: € 0,00 excl. btw

Lijm-kit

ASSORTIMENT
LIJM-KIT

  3M

  ALABASTINE

  ARCHIFLEX

  BISON

  COLORMATIC

  DEN BRAVEN

  DUPLI COLOR

  EKOTEX

  EUROCOL

  FRENCKEN

  GRIFFON

  HARDY

  HERMADIX

  KIP

  MATHYS

  MEESTERHAND

  MEISTER

  MONTAGE EN CONTACTLIJMEN

  MOTIP

  PINGI

  POLYFILLA PRO

  PRESTO

  PROBY

  PROGOLD

  SAM

  SIGMA

  SIKAFLEX

  SIKKENS

  TOP TOOLS

  TOPEX

  VERWIJDERAAR-AFBIJT

ACRYL ANTI CRACK

den braven zwaluw acryl anti-crack is een hoogwaardige 1-component acrylaatkit op dispersiebasis die in het bijzonder kan worden toegepast om te worden overschilderd met hooggevulde en hoogdekkende dispersieverven. door de unieke samenstelling wordt het craqueleren van de aangebrachte verf tot een minimum beperkt. het product is vrijwel reukloos en niet corrosief ten opzichte van metalen. na het aanbrengen vormt het product een plastisch elastische rubber door verdampen van het water uit de massa.


ACRYL CLEAR WT

den braven zwaluw acryl clear wt is een hoogwaardige afdichtingskit op basis van acrylaatdispersie. na het aanbrengen vormt het product een glashelder en stevig plasto-elastisch rubber door verdamping van het water uit de kit. het is wit tijdens het aanbrengen en transparant na het drogen. het is overschilderbaar met watergedragen en synthetische verven, hecht perfect zonder primer op de meeste, zelfs licht vochtige ondergronden, het is vrijwel reukloos, gemakkelijk aan te brengen/te reinigen en niet corrosief t.o.v. metalen. het is speciaal ontwikkeld voor het afdichten van aansluitvoegen tussen trappen, wanden, plafonds, plinten en vensterbanken binnen.


ACRYL DUCTING SEAL

den braven acryl ducting seal is een plasto-elastische afdichtingskit op basis van acrylaatdispersie, speciaal voor toepassing bij verwarmings-, luchtbehandelings- en airconditioninginstallaties. het is getest conform din en iso 846 a+c. het is sanitair ingesteld, overschilderbaar met watergedragen en synthetische verven, hecht perfect zonder primer op de meeste, zelfs licht vochtige ondergronden, is vrijwel reukloos, gemakkelijk aan te brengen/te reinigen, niet corrosief t.o.v. metalen en kan ook met kwast worden verwerkt.


ACRYL W

den braven zwaluw acryl w is een hoogwaardige afdichtingskit voor binnen en buiten op basis van acrylaatdispersie. na het aanbrengen vormt het een zacht plasto-elastisch rubber door verdamping van het water uit de kit. het hecht perfect zonder primer op de meeste, zelfs licht vochtige ondergronden en is niet corrosief t.o.v. metalen. het is niet geschikt voor continue waterbelasting en niet geschikt voor pe, pp, pc, pmma, ptfe, neopreen en bitumineuze ondergronden. het is overschilderbaar met watergedragen en synthetische verven. verbruik: ca. 12,9 meter voeg bij een voegbreedte en diepte van 4 x 6 mm.


ACRYL WET ON WET

den braven zwaluw acryl wet on wet is een hoogwaardige acrylaatkit voor binnen en buiten, speciaal ontwikkeld om kort na het aanbrengen nat in nat te worden overschilderd met watergedragen en synthetische verven. het is geschikt voor het afdichten en vullen van aansluitvoegen, naden, scheuren en kieren tussen o.a. vensterbanken, trappen, plafonds, wanden, plinten, houten en metalen kozijnen, beton, metselwerk en het vullen van scheuren, kieren, spijker- en schroefgaten in muren, wanden en plafonds van hout, pleisterwerk, gips, steen en beton. de kit beperkt de kans op craquelé en verkleuring van de verflaag, hecht perfect zonder primer op de meeste, zelfs vochtige ondergronden, is vrijwel reukloos, gemakkelijk aan te brengen en niet corrosief t.o.v. metalen. het is niet geschikt voor continue waterbelasting, pe, pp, pc, pmma, ptfe, neopreen en bitumineuze ondergronden.


ACRYL-LM

den braven zwaluw acryl-lm is een hoogwaardige afdichtingskit op basis van een acrylaatdispersie. na het aanbrengen vormt het product een zacht plasto-elastisch rubber door verdamping van het water uit de kit. het heeft een lage modulus, een hoge bewegingsopname, is overschilderbaar met watergedragen en synthetische verven, hecht perfect zonder primer op de meeste, zelfs licht vochtige ondergronden binnen en buiten, is vrijwel reukloos, gemakkelijk aan te brengen/te reinigen en niet corrosief t.o.v. metalen. het is speciaal ontwikkeld voor het afdichten van aansluitvoegen tussen trappen, wanden, plafonds, plinten, vensterbanken, houten en metalen kozijnen, beton en metselwerk.


ACRYLAATKIT EXTERIEUR+

den braven zwaluw acryl exterieur+ is een hoogwaardige 1-component acrylaatkit op dispersiebasis die direct na het aanbrengen regenvast is. het is vrijwel reukloos en niet corrosief t.o.v. metalen. na doorharding vormt het een watervast plastisch-elastisch rubber. het is geschikt voor het afdichten van aansluitvoegen in de bouw tussen houten en metalen kozijnen en beton en metselwerk zowel binnen als buiten en voegen tussen gasbeton platen met een max. vervorming van 12.5%. doordat de kit na applicatie meteen regenvast is, zijn er geen beperkingen ten aanzien van applicatie onder uiteenlopende weersomstandigheden.

Product-informatieblad


ALL-IN-ONE SEAL

den braven zwaluw all-in-one seal is een hoogwaardige allround overschilderbare elastische hybridekit voor binnen en buiten. het is geschikt voor nagenoeg alle aansluitvoegen en dilatatievoegen in vrijwel alle ondergronden, maar ook als topafdichting in beglazingssystemen. het is uitstekend schilderbaar met watergedragen en synthetische verf, niet corrosief t.o.v. metalen, isocyanaat-, oplosmiddel- en siliconenvrij, krimp- en blaasvrij, goed uv-, weer- en vochtbestendig en sanitair ingesteld. het hecht perfect zonder primer op de meeste, zelfs vochtige ondergronden en is duurzaam blijvend elastisch.

Product-informatieblad


AQUA-SILICONE

den braven zwaluw silicone aquarium is een azijnzuurhoudende siliconenkit die onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch rubber. het is een afdichtingskit en lijm in één, is na uitharding niet giftig voor vissen en geschikt voor zoet- en zoutwateraquaria. het is speciaal ontwikkeld voor het lijmen en afdichten van volledig glazen constructies zoals aquaria, terraria en vitrine bouw.


B&B PRIMER UNIVERSAL

den braven zwaluw b en b primer universeel is een zeer sneldrogende transparante primer voor poreuze ondergronden zoals steen, beton en hout. het is speciaal ontwikkeld voor en toegesneden op de butyl- en bitumengebaseerde membranen van den braven, zoals zwaluw butylband, zwaluw butylband fleece en zwaluw alu- & loodband. het kent een snelle droogtijd zodat de efficiency behouden blijft. het is alleen geschikt voor toepassing op plaatsen waar de butylmembranen van den braven zullen worden aangebracht en wel met maximaal 30 tot 40 mm speling. let op, zorg ervoor dat er tijdens het aanbrengen effectief geventileerd wordt.


BUTYLEENKIT

den braven zwaluw butylene-x is een hoogwaardige, duurzame, plastisch blijvende afdichtingskit op polybuteenbasis, die gemakkelijk verspuit, geen vlekvorming geeft, snel en goed overschilderbaar is en die binnen 48 uur een gladde en strakke huid vormt. het is ontwikkeld voor het afdichten van voegen waarin weinig beweging is en die niet blootstaan aan mechanische spanning, voor het afdichten van enkelglas in binnenkozijnen en voor reparatie van oude butyleenvoegen.


CLEANING WIPES

den braven zwaluw universal cleaning wipes zijn snelle, doeltreffende schoonmaakdoekjes die niet uitgeharde siliconenkit, niet uitgeharde pu schuim, olie, vele lijmen, verf en vet van handen, gereedschap en oppervlakken verwijderen. het reinigt en frist tevens oude verf en kit op. een pot bevat 80 stuks.


CLEARSIL

den braven zwaluw clearsil transparant is een glasheldere, azijnzuurhoudende siliconenkit die onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch rubber. het is speciaal ontwikkeld voor het glashelder lijmen en afdichten van glasconstructies uit enkelglas zoals vitrines, meubels en overige glasdecoraties.


FB HYBRID SEALANT

den braven zwaluw fp® hybrid sealant is een hoogwaardige en duurzame 1-component brandwerende kit op hybride basis. het biedt tot 4 uur brandweerstand in lineaire (bewegings)voegen en een bewegingsopname tot 25%. de kit is naast in verticale voegen tevens toepasbaar in horizontale voegen en ook geschikt om aansluitingen tussen wand, vloer of plafond brandveilig af te dichten. het is geschikt voor voegen tot 30 mm breed, niet corrosief t.o.v. metalen, uv-, weer- en waterbestendig en bestand tegen schimmels en ongedierte en getest conform en 1366-4. overschilderbaar met de meeste water- en oliebasis verven.


FIRE SEALANT 1200 GRADEN

den braven fire sealant 1200 is een pastavormig product dat door droging uithardt tot een niet elastische afdichting die bestand is tegen hoge temperaturen. het is ontwikkeld voor het afdichten van aansluitvoegen in kachels, open haarden en ovens.


FIX-O-CHEM

den braven zwaluw fix-o-chem is een professioneel, snel hardend, 2-componenten bevestigingsmateriaal op basis van kunsthars. het vervangt keilbouten en pluggen in massieve en holle ondergronden zoals als beton, cellenbeton, licht gewicht beton, metselwerk en steen. het is ook geschikt als synthetisch reparatiecement voor beton. het kan gebruikt worden gedurende de houdbaarheid door eenvoudig de statische mixer en de schroefdop op de koker te vervangen.


FP ACRYLIC SEALANT

den braven fp acrylic sealant is een 1-component brandwerende acrylaatkit op dispersiebasis. het heeft een brandweerstand tot 4 uur in lineaire voegen en een bewegingsopname van 7,5%. het is een plasto-elastische afdichtingskit welke boven de + 120°c licht opschuimt en geschikt is voor het brandwerend afdichten van lineaire voegen. het kan afzonderlijk worden toegepast in voegen tot 20 mm breed en gecombineerd met fp pu foam in voegen tot 30 mm breed. getest conform en 1366-4. overschilderbaar met de meeste water- en oliebasisverven.


FP INTUMESCENT ACRYLIC

den braven zwaluw fireprotect® fp intumescent acrylic is een bij brand en/of stralingshitte sterk expanderende kit voor brandwerende afdichtingen. het wordt gebruikt om alle openingen oplopend tot 5 mm af te dichten. boven deze afmeting is de fp fire board vereist. de openingen die met deze kit worden opgevuld bevinden zich tussen de doorvoer en de omliggende constructie, maar ook tussen separate kabels en de eventuele kabelgoot zelf. het mag niet overschilderd worden omdat dit een negatief effect heeft op het opschuimend karakter van de kit.


GASKET-SEALANT

den braven zwaluw gasket seal 300 graden is een azijnzuurhoudende, hittebestendige siliconenkit die onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch rubber. het is speciaal ontwikkeld als vloeibare pakking voor het afdichten van ovendeuren, kookplaten en verwarmingsinstallaties en voegen waar een extreem hoge temperatuurweerstand vereist is, zoals afvoerkanalen, thermostaten, pompen, verwarmingsbuizen en lagedruk motor onderdelen.


HYBRIFIX 302 HYBRID ADHESIVE & NATURAL STONE

den braven zwaluw hybrifix 302 adhesive & natural stone is een hoogwaardige, professionele, universele afdichtingskit en constructie- of montagelijm op basis van hybride technologie die onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch rubber. het is weekmakervrij, geeft geen randzonevervuiling of vlekvorming bij natuursteen, permanent elastisch en geschikt voor universeel lijmen en afdichten binnen en buiten. het hecht perfect zonder primer op de meeste, zelfs vochtige ondergronden, is isocyanaat-, oplosmiddel- en siliconenvrij, krimp- en blaasvrij, goed bestand tegen uv, vocht, schimmel en weersomstandigheden, heeft een neutrale, vrijwel reukloze uitharding, is niet corrosief t.o.v. metalen, heeft een hoge mechanische weerstand, eindsterkte en e-modulus en absorbeert akoestische en mechanische trillingen en vibraties. het is geschikt als universele afdichtingskit voor aansluitvoegen in de bouw en industrie. het is ook geschikt als constructielijm voor het verlijmen van vele bouwmaterialen zoals natuursteen, steen, beton, spiegels, glas, gips, pu, pvc, harde kunststoffen, emaille, keramiek, koper, lood, zink, aluminium, metalen, legeringen, r.v.s., hpl- en cementvezelplaten, hout en verfsystemen. het is tevens geschikt voor het afdichten en verlijmen in koelcellen en ruimten voor voedingsmiddelen en voor mechanisch belaste dilatatievoegen en brugvoegsystemen.


HYBRISEAL 2PS

den braven hybriseal 2ps is een hoogwaardige, zachte en elastische, professionele afdichtingskit op basis van hybride technologie, welke onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch blijvend rubber. het is speciaal ontwikkeld als universele beglazingskit conform nen 3576/npr 3577 en is geschikt voor gelaagd, enkel, isolatie, inbraakwerend en zelfreinigend glas. het is tevens geschikt voor het afdichten van dilatatie- en aansluitvoegen en voegen rondom raam- en deurkozijnen. het is uitstekend overschilderbaar met watergedragen en de meeste 2k verven. synthetische verven kunnen in droging vertragen.

Product-informatieblad


HYBRISEAL 306 COATING

den braven zwaluw hybriseal coat is een hoogwaardige, duurzaam elastische spuit- en verkwastbare hybride coating voor het naadloos en luchtdicht afwerken van naden en kieren tussen diverse ondergronden. het heeft een snelle en schone verwerking, is niet corrosief t.o.v. metalen, kan gemodelleerd worden met behulp van een kwast, is isocyanaat- en siliconenvrij, is overschilderbaar, direct nat-in-nat met coating en/of lak, heeft een snelle doorharding, is krimp- en blaasvrij en permanent elastisch. het is speciaal ontwikkeld als coating voor het luchtdicht duurzaam elastisch afdichten van naden en kieren tussen diverse bouwdelen. het is van origine ontwikkeld als coating in de automobiel- en transportsector om beschadigingen te herstellen in de originele structuur.


HYBRISEAL FACADE

den braven hybriseal facade is een hybride lage modulus afdichtingskit voor gevelvoegen. het is een veelzijdige 1-component afdichtingskit op basis van hybride voor het afdichten van dilatatie en constructievoegen. het wordt gebruikt voor expansie- en voegafdichting bij vooraf gestort beton, baksteen en metselwerk, rondom ramen en deuren en gordijnmuren. het is goed bestand tegen uv, water en weersomstandigheden en vrij van isocyanaat en siliconen. het hecht ook zonder voorstrijken perfect op beton, baksteen, geschilderd hout, glas en geglazuurde ondergronden, aluminium, staal, rvs en kunststoffen zoals polyester en de meeste upvc-soorten.

Product-informatieblad


KROONBAND

den braven zwaluw kroonband is een voorgevormd, geprofileerd, e.p.d.m. rubber beglazingsband. het is uitstekend toepasbaar in afgeschilderde of gebeitste binnenkozijnen en -vensters. het is ook toepasbaar bij dakbeglazing i.c.m. kit als topafdichting (direct contact tussen kitten en kroonband moet worden voorkomen i.v.m. verkleuring). het is zelfklevend, makkelijk aan te brengen en niet overschilderbaar.


MIXED FINISHER SPRAY

den braven zwaluw mixed finisher spray is een kant-en-klaar, neutraal, universeel hulpmiddel voor het nat afmessen van kitvoegen. deze spray is voor meer dan 99% biologisch afbreekbaar. na gebruik wordt geadviseerd om de omgeven ondergronden te reinigen of na te spoelen om eventuele spoorvorming te voorkomen. resten kunnen namelijk een negatieve invloed hebben op de uitvloeiing en hechting van verf.


POLYURETHANE-50FC

den braven zwaluw polyurethaankit 50 fc is een professionele, hoogwaardige afdichtingskit op basis van polyurethaan technologie die onder invloed van luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch rubber. het heeft een hoge modulus, een hoge mechanische weerstand, is permanent elastisch en overschilderbaar met watergedragen verven. het is speciaal ontwikkeld als universele afdichtingskit voor het duurzaam elastisch afdichten van aansluit-, dilatatie- en beloopbare voegen in de bouw en industrie en het is geschikt als universele constructie lijmkit voor het verlijmen van vele bouwmaterialen zoals steen, beton, glas, gips, pu, pvc, harde kunststoffen, emaille, keramiek, koper, lood, zink, aluminium, metalen, legeringen, r.v.s., hout en verfsystemen.


PRIMER B-1

den braven zwaluw primer b1 is een primer voor afdichtingskitten op poreuze ondergronden. het verbetert de hechting van polyurethaan, hybride en neutrale kitten op poreuze ondergronden zoals metselwerk, natuursteen, beton, hout en pleister. gebruiksaanwijzing: aanbrengen met een verfkwast in een dun, gelijkmatig laagje.


PRIMER U12

den braven zwaluw primer u12 is een 2-componenten, oplosmiddelvrije epoxy-gebaseerde primer voor neutrale siliconen-, polyurethaan- en hybride kitten op poreuze ondergronden zoals hout, steen en beton. het is tevens te gebruiken voor toepassingen onder water en onder de grond.


ROOFPLAST

den braven zwaluw roofplast is een 1-component afdichtingskit op basis van bitumen die uithardt door verdamping van oplosmiddel tot een plastische afdichting. het is geschikt voor het opvullen van scheuren, voegen en blazen op daken en in goten en kan ook worden toegepast op bitumineuze en vochtige ondergronden.


SEAL & PAINT 125

hercuseal seal & paint 125 is een premium acrylaatkit, specifiek ontwikkeld om kort na het aanbrengen te worden overschilderd met watergedragen en synthetische verven. het is geschikt voor het afdichten en vullen van aansluitvoegen, naden, scheuren en kieren, binnen en buiten. het beperkt de kans op craquelé en verkleuring van de verflaag, hecht perfect zonder primer op de meeste, zelfs vochtige ondergronden, is vrijwel reukloos, gemakkelijk aan te brengen en niet corrosief t.o.v. metalen.

Product-informatieblad


SILICONE-BB

den braven zwaluw silicone bb is een azijnzuurhoudende siliconenkit welke onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch blijvend rubber. het is uitstekend bestand tegen uv, water- en weersomstandigheden, heeft een perfecte hechting op glas, geschilderd hout, keramiek en emaille, en een snelle huidvorming en doorharding. het is speciaal ontwikkeld als topafdichting in beglazingssystemen en voor aansluitvoegen in de bouw. het is niet overschilderbaar. voor keukens en badkamers wordt de zwaluw silicone-no of zwaluw silicone sanitary geadviseerd.


SILICONE-COLOURS

den braven zwaluw silicone-colours is een veelzijdige neutrale siliconenkit voor sanitair-, glas-, bouw- en gevelvoegen die onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch rubber. het is speciaal ontwikkeld voor het duurzaam elastisch afdichten van aansluit- en dilatatievoegen in beton, metselwerk, vliesgevelconstructies, beglazingssystemen, keukens, badkamers en douches en voor industriële toepassingen.

Product-informatieblad


SILICONE-N

den braven zwaluw silicone-n is een neutrale siliconenkit met een lage modulus die onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch rubber. het heeft een neutrale uitharding, is vrijwel reukloos, heeft een mat aanzicht, een trage huidvorming en doorharding, een hoge rek bij breuk en bewegingsopname en is zeer goed bestand tegen uv, water en weersomstandigheden. het is speciaal ontwikkeld voor het duurzaam elastisch afdichten van dilatatievoegen in beton, metselwerk, vliesgevelconstructies en weather sealing. het is tevens geschikt voor de afdichting van pmma en pc plaatmateriaal.


SILICONE-NA

den braven zwaluw silicone-na is een siliconenkit voor beglazings-, sanitair- en gevelvoegen. het heeft een neutrale uitharding, is vrijwel reukloos, heeft een hoge rek bij breuk en bewegingsopname en is goed bestand tegen uv, water en weersomstandigheden. het is speciaal ontwikkeld voor het duurzaam elastisch afdichten van dilatatievoegen in beton, baksteen, metselwerk, vliesgevelconstructies en beglazingssystemen.


SILICONENPRIMER S300

den braven zwaluw primer s 300 wordt gebruikt om de hechting te verbeteren van zwaluw siliconen kitten op niet poreuze ondergronden zoals kunststoffen en coatings. het is niet geschikt voor pe, pp, teflon en bitumineuze ondergronden en voor toepassing onder water.


SPECTRUM SEAL UNIVERSAL SILICONE

den braven spectrum seal universal is speciaal ontwikkeld voor het duurzaam elastisch afdichten van aansluit- en dilatatievoegen in natuursteen, beton, metselwerk, gevelconstructies, keukens, badkamers en douches, voor industriële toepassingen en topafdichting in beglazingssystemen. het is op basis van siliconen technologie dat onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch rubber. het geeft geen randzone vervuiling of vlekvorming bij natuursteen, hecht perfect zonder primer op meeste ondergronden en is goed bestand tegen uv, water en weersomstandigheden.


STUC-O-SEAL

den braven zwaluw stuc-o-seal is een hoogwaardige, overschilderbare, duurzaam plasto-elastisch blijvende afdichtings- en vulkit voor binnen- en buitengebruik met een korrelige oppervlaktestructuur. na het aanbrengen vormt het product een plasto-elastisch rubber door verdamping van het water uit de kit. het is speciaal ontwikkeld voor het vullen en dichten van kieren, naden en gaten in stuc- en pleisterwerk en aangrenzende aansluitvoegen. het is tevens geschikt voor het vullen van scheuren, kieren, oneffenheden en spijker- en schroefgaten in ondergronden zoals multi- en triplex, spaanplaat, hard- en zacht board, hout, pleisterwerk, (gas)beton, (kalkzand)steen en gips.


TIXOPHALTE

den braven shell tixophalte is een plastische afdichtings- en reparatiepasta in handige spuitkoker. het heeft een goede hechting op vele materialen en zelfs op natte ondergronden. het is geschikt als afdichtingsmiddel bij noodreparaties zoals het repareren van naden en scheuren in goten en bitumineuze dakbedekking, voegen langs loodslab, het vastzetten van daktrim en het plakken van bitumineuze dakbedekking en shingles.


TIXOPLAST

den braven zwaluw tixoplast is een 1-component afdichtingskit op basis van bitumen. het is uitstekend inzetbaar als noodreparatie bij dakbedekking en geschikt voor het opvullen van scheuren, voegen en blazen op daken en goten. het is te gebruiken bij regenachtig weer en geschikt voor bitumen ondergronden.


WINDOW SEAL PLUS

den braven zwaluw window seal plus is een overschilderbare, droog afmesbare, 1-component siliconenkit voor het afdichten van beglazingsvoegen. het product is neutraal en vrijwel reukloos. na het aanbrengen reageert de silicone met het vocht uit de lucht en vormt het een duurzaam rubber. het is een topafdichting in de beglazing en voegen bij raam- en deuromtrekken. in het algemeen hecht dit product, ook zonder primer, perfect op vele bouwmaterialen zoals glas, geglazuurde oppervlakken, emaille, geanodiseerd aluminium, gelakt hout en diverse kunststoffen. zuigende ondergronden dienen te worden voorbehandeld met een primer en het is overschilderbaar met vele alkydhars verven, dispersie verven en beitsen. voor optimale resultaten wordt geadviseerd binnen enkele dagen na het aanbrengen van de kit over te schilderen.


ZWALUW 6-PACK COMBIDEAL ACRYLAAT

den braven zwaluw 6-pack combideal acrylaat bestaat uit drie acrylaat producten in een handige draagbare 6-pack. het bestaat uit 4 kokers zwaluw acryl-w, 1 koker zwaluw acryl anti-crack en 1 koker zwaluw acryl exterior+. de zwaluw acryl-w is een hoogwaardige watergedragen acrylaatkit, geschikt voor het afdichten van aansluitvoegen op de meeste ondergronden en het blijft permanent plasto-elastisch. de zwaluw acryl anti-crack is een unieke watergedragen acrylaatkit voor het tegengaan van scheuren en verkleuring in verf. het is overschilderbaar met vrijwel alle watergedragen en synthetische verven waarbij craquelé en verkleuring van verf wordt beperkt en het is geschikt voor het afdichten van aansluitvoegen en vullen van scheuren, spijker- en schroefgaten. de zwaluw acryl exterior+ is een hoogwaardige watergedragen acrylaatkit voor binnen en buiten, direct na aanbrengen regenbestendig. het is overschilderbaar met de meeste watergedragen en synthetische verven en heeft een hoge bewegingsopname.


ZWALUW JOINT FIX

den braven zwaluw joint fix is een hoogwaardige, verhardende voegenreparatiepasta op basis van polymeerdispersie en additieven met een optimaal hechtingsspectrum voor voegen in buiten- en binnenmuren. het is ook geschikt voor scheuren tussen steenstrips en gevelstenen. het is niet bestand tegen permanente/langdurige waterbelasting en niet geschikt voor dilaterende en bewegende voegen. het is vrijwel reukloos en met behulp van een kitpistool verwerkbaar. het kan niet verwerkt worden beneden 5°c of op bevroren ondergronden.


Den Braven
Wie zijn wij?
|
Vacatures
|
Levertijden
|
Algemene Voorwaarden
|
Veelgestelde Vragen
|
Nieuwsbrief
|
Mijn PROF
|
Contact