PROFdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
mijn PROF

Totaal: € 0,00 excl. btw

Artikelen van het merk: Meister

1930 HOEK AFDEKSTRIP EIKEN 60X22 MM

meister 1930 afdekstrip houtfineer eiken met afmetingen van 60 x 22 mm en een lengte van 250 cm. verpakking bevat 2 stuks.


6954 PLINT 5 PK

meister 6954 plint 5 pk. afmetingen: 2500 x 80 mm. verpakking bevat 4 stuks.


6958 PLINT 8 PK NADURA

meister 6958 plint 8 pk nadura. afmetingen: 2600 x 50 mm. verpakking bevat 4 stuks.


9062 BINNENHOEKJE VOOR PLINT 1MK

meister 9062 binnenhoekje voor plint 1mk. verpakking bevat 4 stuks.


9062 BINNENHOEKJE VOOR PLINT 2 PK

meister 9062 binnenhoekje voor plint 2pk. een verpakking bevat 4 stuks.


9062 BINNENHOEKJE VOOR PLINT 3 PK

meister 9062 binnenhoekje voor plint 3pk. verpakking bevat 4 stuks.


9062 BINNENHOEKJE VOOR PLINT 8 T/M 13 PK

meister 9062 binnenhoekje voor plint 8 t/m 13 pk. verpakking bevat 4 stuks.


9062 BUITENHOEKJE VOOR PLINT 1MK

meister 9062 buitenhoekje voor plint 1mk. verpakking bevat 2 stuks.


9062 BUITENHOEKJE VOOR PLINT 2PK

meister 9062 buitenhoekje voor plint 2pk. een verpakking bevat 2 stuks.


9062 BUITENHOEKJE VOOR PLINT 3PK

meister 9062 buitenhoekje voor plint 3pk. een verpakking bevat 2 stuks.


9062 BUITENHOEKJE VOOR PLINT 8 T/M 13 PK

meister 9062 buitenhoekje voor plint 8 t/m 13 pk. verpakking bevat 2 stuks.


9062 EINDKAP VOOR PLINT 8 T/M 13 PK

meister eindkap voor plint. verkrijgbaar voor plinten van 8 t/m 13 pk. verpakking bevat 2 stuks (links en rechts).


9062 EINDKAPJES LINKS EN RECHTS PLINT 2PK

meister 9062 eindkapjes links en rechts plint 2pk.


9062 EINDKAPJES LINKS EN RECHTS PLINT 3PK

meister 9062 eindkapjes links en rechts plint 3pk. geschikt om de meister muurplint makkelijk te kunnen afwerken in bijpassend decor als de plint. de plint kan eenvoudig recht afgezaagd worden en eventuele kleine zaagranden worden afgedekt door een randje van de binnenhoek die subtiel over de muurplint geschoven wordt.


9062 EINDKAPJES LINKS/RECHTS PLINT 1MK

meister 9062 eindkapjes links/rechts plint 1mk.


9062 VERBINDINGSTUK VOOR PLINT 8 T/M 13 PK

meister 9062 verbindingstuk voor plint 8 t/m 13 pk. verpakking bevat 2 stuks.


9131 UNIVERSEEL CLIP-OVERGANSPROFIEL FLEXO

meister 9131 universeel clip-overgangsprofiel flexo 7-15 mm.


9132 UNIVERSELE CLIP AFSLUITPROFIEL

meister 9132 universele clip afsluitprofiel.


AANSLAGIJZER

meister aanslagijzer is geschikt voor het invoegen van de laatste vloerplanken.


ACTIEFREINIGER R280

meister cc aktiefreiniger r280 is geschikt voor de reiniging van nieuw gelegde vloerbedekkingen en het verwijderen van sterke vervuilingen zonder oplossen van polymeerlagen (tussenreiniging).


AFSTANDSWIGGEN HOUT

meister afstandswiggen hout zijn voor het aanhouden van de passende wandafstand.


ALUMINIUM PROFIEL M9124

meister profiel m9124.


ALUMINIUM STRIP 5 CM X 50 M OP ROL

meister aluminium kleefband is een aluminium plakstrook die absoluut noodzakelijk is voor het verbinden van de banen aan de uiteinden van de meister silence 25 db. afmetingen: 5 cm breed en 50 m lang.


BEGIN EN EINDCLIP

meister begin en eindclip.


BINNENHOEK 1K

meister binnenhoek 1k. verpakking bevat 4 stuks.


BUITENHOEK

meister buitenhoek passend bij profiel 1 en 1 k.


BUITENHOEK 2PK

meister buitenhoek 2pk, passend bij profiel 2 k.


BULLDOG

meister bulldog voor het aanduwen van naad laminaat + rol dubbelzijdige tape.


CLASSIC LC50 LAMINAAT

meister classic laminaat lc 50 onderscheidt zich door zijn matte looks, innovatieve designs en bijzondere structuren op de oppervlakten. het aanbod aan trendgeoriŽnteerde houtdessins reikt daarbij van esdoorn wit tot noten en jatoba en biedt voor bijna alle woonomgevingen en inrichtingsstijlen de passende vloer.


CLASSIC LC55 LAMINAAT

meister lc55 heeft een gegarandeerd lange levensduur. tijdens de ontwikkeling van de vloeren is bijzonder veel aandacht geschonken aan dagelijks gebruik. zo blijft de vloer in perfecte staat tijdens intensieve gebruiksjaren, zelfs wanneer hij herplaatst wordt wegens verhuis- of verbouwwerkzaamheden. naast het feit dat deze zandsteen uitermate welgekozen is voor intensief gebruik, is hij te plaatsen in combinatie met ondervloer verwarming. het heeft een multiclic kliksysteem en een dikte van 7 mm.


CLASSIC LC75 LAMINAAT

meister lc75 is robuust, gemakkelijk te reinigen, absoluut trendy en desondanks tijdloos. de vloeren hebben een gegarandeerd lange levensduur. tijdens de ontwikkeling van de vloeren is bijzonder veel aandacht geschonken aan dagelijks gebruik. zo blijft deze vloer in perfecte staat tijdens intensieve gebruiksjaren, zelfs wanneer hij herplaatst wordt wegens verhuis- of verbouwwerkzaamheden. naast het feit dat deze zandsteen uitermate welgekozen is voor intensief gebruik, is hij te plaatsen in combinatie met ondervloer verwarming. het heeft een multiclinic kliksysteem en een dikte van 8 mm.


CLASSIC LD 75 S LAMINAAT

meister ld75s is een robuuste laminaatvloer. met zijn v-groef rondom maak deze vloer een erg realistische indruk. de planken zijn 8 mm, hebben een contactgeluiddempende onderlaag en hebben gebruiksklasse 32, wat ze geschikt maakt voor intensief huiselijk gebruik.


CLASSIC LD75 LAMINAAT

meister ld75 is een robuuste laminaatvloer. met zijn v-groef rondom maak deze vloer een erg realistische indruk. de planken zijn 8 mm en hebben gebruiksklasse 32, wat de vloer geschikt maakt voor intensief huiselijk gebruik.


CLASSIC LD95 LAMINAAT

meister ld95 vloeren hebben een gegarandeerd lange levensduur. tijdens de ontwikkeling van de vloeren is bijzonder veel aandacht geschonken aan dagelijks gebruik. zo blijft de vloer in perfecte staat tijdens intensieve gebruiksjaren, zelfs wanneer hij herplaatst wordt wegens verhuis- of verbouwwerkzaamheden. naast het feit dat deze vloer uitermate geschikt is voor intensief gebruik, is hij te plaatsen in combinatie met ondervloer verwarming. 1-strook (landhuisdeel), rondomlopende v-groef, masterclic plus kliksysteem en een dikte van 8 mm.


CLIPS (METAAL) VOOR PLINT

meister clips (metaal) voor plint 1, 14, 15, & 16 mk 1. verpakking bestaat uit 50 clips, genoeg voor 20 meter plint.


CLIPS VOOR PLINT PK

meister clips (abs) zijn geschikt voor plint 2 pk, 3 pk, 5 pk, 8 pk, 8 pke, 9 pk, 10 pk, 11 pk, 12 pk en 13 pk. een verpakking bevat 50 stuks (geschikt voor ca. 20 meter plint).


DESIGNVLOER CLASSIC DD75

meister dd 75 heeft een klassieke plankmaat van 1,29 meter bij 19,4 centimeter en een dikte van maar 5 millimeter. de vloer is hierdoor buigzamer waardoor een glooiing in de ondergrond geen probleem geeft. door de multiclic verbinding is deze vloer zelfs voor een ongeoefende legger gemakkelijk te plaatsen. met het meister aanslagblok 5 mm kunnen de planken probleemloos in elkaar getikt worden. de aquasafe drager zorgt er daarnaast voor dat de vloer direct na het leggen goed vochtbestendig is.


DESIGNVLOER CLASSIC DD85S

meister dd85s is uitermate geschikt voor het leggen op bestaande ondergronden, bijvoorbeeld op tegels. door de stabiele speciale aquasafe-plaat drukt de ondergrond niet door. het heeft een dikte van 5 mm en een rondomlopende microvoeg.


DUO-GUARD 2 MM DIK 25 M2 PER ROL

meister duo-guard 2 mm met geÔntegreerde vocht barriŤre en stootrandafdichting.

Product-informatieblad


EINDKAP 2PK

meister eindkap 2pk. verpakking bevat 2 stuks (links en rechts).


HARDWAS

meister hardwas set voor het herstellen van kleine beschadigingen. inhoud: per kleur telkens 3 verschillende kleuren wasstaafjes.


HARDWAS VOOR MEISTER VLOEREN

meister hardwas voor meister vloeren.


HD 400 MAT GELAKT

meister hd400 natuurgeolied is dankzij de schitterende unieke toplaag van echt hout een karaktervolle vloer met een robuuste en authentieke uitstraling. doordat er tevens gebruik is gemaakt van de innovatieve wood-powder technologie krijgen de vullingen van scheuren, knoesten en poriŽn een fijne expressie. er is daarbij keuze uit diverse levendige of rustieke designs. door de natuurlijke uitstraling van deze natuurgeoliede vloerdelen passen ze perfect in een landelijke sfeer en of geven ze accenten in moderne interieurs. deze vloer is duurzaam en beter bestand tegen vallende voorwerpen dan gangbaar parket. toch wordt door het dagelijks gebruik de used-look beklemtoond door een natuurlijke rijping van de vloer. de vloer is verder eenvoudig te reinigen, geschikt voor vloerverwarming, energiebesparend, robuust en stabiel. tenslotte past het door de natuurlijke grondstoffen in een gezond woonklimaat en is het verkrijgbaar in een prachtig breed kasteelplank-formaat van 27 cm met een 4-zijdige groef.

Product-informatieblad


HOUTLIJM D3

meister houtlijm d3 voor zwevende plaatsing.


HOUTZEEP

dr. schutz houtzeep is geschikt voor longlife-parket en lindura houten vloeren met uv-geolied of natuurgeolied oppervlak.


KURKVLOER CLASSIC KC85

meister kc85s is zacht en warm voor de voeten en heerlijk huiselijk. het gelakte oppervlak maakt de vloer zeer eenvoudig te reinigen en zorgt voor een licht glanzende finish. het moderne grote tegelformaat kan dankzij het gepatenteerde kliksysteem masterclicplus ook nog eens eenvoudig en stevig zelf worden gelegd. afmetingen: 910 x 304 mm met een dikte van 10 mm.


KURKVLOER KC400S

meister kc400s is een kurkvloer van hoogwaardige kwaliteit. de kurkvloer is voorzien van een laklaag die de vloer extra bescherming verleent en voor optimale hygiŽne, eenvoudige reiniging en stevigheid zorgt. door verschillende kurkstructuren krijgen vloeren hun unieke uiterlijk en hun natuurlijke karakter. de keuze gaat daarbij van lichte en natuurlijke tot kleurige en met een patroon bedrukte oppervlakken. dankzij deze grote verscheidenheid horen kurkvloeren niet meer alleen in slaap- en kinderkamers, maar in alle woonruimten thuis. de vloer is voorzien van een contactgeluiddempende onderlaag van 1 mm kurk. dikte: 10,8 mm. dekmaat: 910x304mm.

Product-informatieblad


KURKVLOER PURO KD300

meister kd300s natuurgeolied is door de natuur geÔnspireerd en tijdloos fraai. de enorme elasticiteit is prettig voor de gewrichten en de aangename warmte een lust voor de voeten. het bidet ook goede geluidsisolatie en is dus het perfecte materiaal voor o.a. woon-, slaap- en eetkamer. dikte: 10 mm (bovenlaagdikte 2,5 mm).


LAGE FINEERPLINT 22X50X2500MM

meister 1081 plint 2 pk houtfineer van 22x50 mm met een lengte van 250 cm. verpakking bevat 4 stuks.


LAMELPARKET PC 400 STYLE GELAKT

meister pc400 style is een echt houten vloer die levenslang woongenot verzekert. het uit drie stroken bestaande lamelparket is te verkrijgen in vele verschillende houtsorteringen en kleuren. dikte: 13 mm. randafwerking: zonder v-groef. bovenlaag: ca. 3,6 mm van edel hout.


LAMINAAT DD300

meister dd300 is de eerste soepele 5 mm click designvloer in lange planken formaat met een betrouwbaar clicksysteem, ook bij temperatuur veranderingen. het is 100% pvc-vrij, bevat geen ftalaten of andere weekmakers en is daarmee niet schadelijk voor de gezondheid. het is een combinatie van een laminaat en pvc vloer. de toplaag van de vloer is kunststof, maar dan zonder pvc. het oppervlak heeft zijn naam te danken aan de zachte toplaag die het geluid dempt en voetwarm aanvoelt. de vloer bestaat uit een aquasafe kern met aan de onderzijde een tegenfineer om krom trekken te voorkomen. de toplaag is een speciale elastische folie, silent touch. de landhuisplanken vol variaties met het royale formaat van 215 x 21.6 cm planken plaatst deze vloer in de buitencategorie in uitstraling en in gemak. de vloer leggen gaat snel en eenvoudig met het gepatenteerde multiclic-systeem en is bovendien makkelijk te reinigen. het is een vloer die ook na vele jaren nog een schitterend uiterlijk, hoog weerstandsvermogen en eenvoudig onderhoud heeft.


LAMINAAT DD300S

meister dd 300 s bestaat uit een collectie authentiek ogende houtdessins die ontleend zijn aan echt hout. deze indruk wordt nog eens versterkt door de voelbare structuren. deze designvloeren zijn bijzonder robuust en leveren de ideale voorwaarden om zowel particuliere als commerciŽle ruimtes bij normale belasting vorm te geven. de vloer is daarnaast voorzien van een geÔntegreerde ondervloer waarmee deze designvloer uitermate geschikt is voor vloerverwarming. dikte: 6 mm met geÔntegreerde ondervloer.


LAMINAAT DD350S

meister dd350s is een collectie vloeren waarbij veel waarde wordt gehecht aan een volmaakte ecologische productie. de rondomlopende microvoeg en de ingeprente structuren benadrukken het landhuiskarakter. met authentieke houtdessins variŽrend van witte den tot antiekgrijs is er een vloer voor elke interieurstijl. het eenvoudige onderhoud maakt de vloer nog aantrekkelijker. de vloer heeft overigens een contactgeluiddempende onderlaag van 1 mm kurk. dikte: 9,5 mm.


LAMINAAT DD75S

meister dd75s is een comfortabel ogende, ongecompliceerde laminaatvloer. het is een laminaatvloer die voldoet aan alle eisen op het gebied van belastbaarheid en duurzaamheid, samengebracht tot een perfect design. het is bestand tegen veel externe invloeden en de beschermende toplaag zorgt ervoor dat gemorste vloeistoffen of ander vuil geen directe beschadiging veroorzaakt. het is voorzien van het multiclic kliksysteem. dit kliksysteem is gebruiksvriendelijk, werkt snel en is steviger dan menig ander kliksysteem. door de vloeiende naadverbinding, helpt het multiclic kliksysteem om de vloer schoon te houden. het heeft een v-groef rondom en een dikte van 5 mm.


LAMINAAT DD85

meister designvloer classic dd 85 is een sterk alternatief voor zowel een laminaat- als een pvc-vloer. de natuurgetrouwe uitstraling is een prima basis voor de woning en voldoet aan alle eisen van goed design, intensieve bruikbaarheid en duurzaamheid.


LAMINAAT HD300

meister hd300 mat gelakt is een oersterke laminaatvloer met een deklaag van echt hout wat samengeperst wordt met de wood-powder techniek op een hdf drager. het edelhout is afgewerkt met een mat lak waardoor de nerven en knoesten mooi tot hun recht komen en een rustgevend gevoel geven. de vloer is 270 mm breed, 2200 mm lang en 11 mm dik. het is standaard voorzien van een paar unieke eigenschappen, zoals een gepatenteerd masterclicplus systeem dat het leggen van de vloer zeer eenvoudig maakt en het is rondom voorzien van v-groeven.

Product-informatieblad


LAMINAAT LB85

meister classic lb85 (voorheen meister lb 250) bestaat uit 7 verschillende tegelmotieven uitgevoerd in een marmer, travertin, zandsteen of steenmotief. het zijn mooie brede tegels met een uniek decor. bijzonder aan deze collectie is de grote variatie in motieven in dezelfde serie wat een natuurlijke uitstraling geeft. de groeven aan alle zijden van de plank benadrukken nogmaals de klasse van de vloer en benadrukken de breedte van de tegels. grote tegels in lichte decoren geven een extra gevoel van ruimte. ook in de wat minder grote ruimtes komen deze tegels volledig tot hun recht. de vloerenzijn standaard voorzien van een paar unieke eigenschappen, zoals een gepatenteerd masterclic plus legsysteem dat het leggen van de vloer zeer eenvoudig maakt en is antistatisch door speciale materialen te gebruiken. bovendien is de toplaag voorzien van een diamond pro oppervlak dat doorslijten van de toplaag tot een minimum beperkt. het hart van de laminaatplanken is speciaal behandeld met het aqua safe systeem tegen het opnemen van vocht.


LAMINAAT LC100S

meister lc100s heeft een edele matte look, een innovatief design en een bijzondere structuur. het is voorzien van het makkelijk zelf te leggen kliksysteem van uniclic en heeft als extra de contactgeluiddempende onderlaag van 2,5 mm.

Product-informatieblad


LAMINAAT LC200

meister lc 200 heeft een afwerklaag waarbij de knoesten en groeven extra diep in het laminaat zijn geperst. bovendien is de laminaatvloer beter waterbestendig gemaakt. het is geschikt voor alle woonruimtes in huis, heeft een natuurgetrouw oppervlak, is antistatisch en afgewerkt met aqua safe dat een grondige bescherming tegen vocht garandeert. het het gepatenteerde masterclic plusĪ gegarandeerd een snelle plaatsing door het gebruiksvriendelijke kliksysteem. ook heeft het een diamond pro oppervlak, wat de vloer aantoonbaar krasbestendiger maakt dan laminaat zonder deze toplaag. dikte: 7 mm.

Product-informatieblad


LAMINAAT LC200S

meister lc200s is een collectie 1-strook planken van ruim 1,20 m. de planken variŽren van bijzonder rijk tot zeer klassiek en soms extravagant. door de harmonische combinatie van decor en structuur ontstaat een bijzondere real-look. dikte: 10,5 mm.


LAMINAAT LC55S

meister lc55s is een robuust ogende laminaatvloer. het is gemakkelijk te reinigen en absoluut van deze tijd. voor elke omgeving is er een passend decor verkrijgbaar. daarnaast heeft de vloer zich bewezen als een vloer die tegen een stootje kan.het is bestand tegen veel externe invloeden. de beschermende toplaag zorgt ervoor dat gemorste vloeistoffen of ander vuil geen directe beschadiging veroorzaakt. de vloer is voorzien van het multiclic kliksysteem. dit kliksysteem is gebruiksvriendelijk, werkt snel en is steviger dan menig ander kliksysteem. door de vloeiende naadverbinding, helpt dit kliksysteem om de vloer schoon te houden. het heeft geen v-groef en een dikte van 8,5 mm.


LAMINAAT LC75S

meister lc 75 s is uitermate geschikt voor ruimtes met een intensief huishoudelijk beloop en het heeft een uiterst duurzame slijtlaag (klasse ac4/32). eveneens is de installatie van deze laminaatvloer super eenvoudig met het multiclic systeem die ontwikkeld is door meister. dikte: 9,5 mm. v-groef: 4-zijdig.


LAMINAAT LD200

meister ld 200 is de ideale vloer voor de liefhebber van een ouderwets degelijke laminaatvloer. buiten de standaard eiken decoren bestaat dit assortiment uit mooie edelhouten decoren. de planken zijn voorzien van twee groeven aan de lange zijde van de plank (behalve style factory 6408, die heeft vier groeven). de vloer is standaard voorzien van een paar unieke eigenschappen, zoals een gepatenteerd multiclic legsysteem dat het leggen van de vloer zeer eenvoudig maakt. ook is de vloer antistatisch door speciale materialen te gebruiken. bovendien is de toplaag voorzien van een diamond pro oppervlak dat doorslijten van de toplaag tot een minimum beperkt. het hart van de laminaatplanken is speciaal behandeld met het aqua safe systeem tegen het opnemen van vocht.

Product-informatieblad


LAMINAAT LD200S

meister ld200s is een elegante laminaatvloer. deze trendgeoriŽnteerde serie loopt uiteen van eiken antiek tot spar wit en biedt zo stijlen voor alle woonomgevingen. de vloer is eenvoudig te plaatsen dankzij het masterclicplus systeem. het is voorzien van een contactgeluiddempende onderlaag van 2,5 mm en de vloerdelen zijn van hoge kwaliteit. de planken hebben een hoog weerstandvermogen door het diamond pro oppervlak en dankzij het aquasafe-systeem is het vloerdeel grondig beschermd tegen vocht. de vloeren hebben een dikte van 10,5 mm en zijn extra stevig en geluidsdempend. aan de lange zijden van de plank bevindt zich een v-groef. het antistatische laminaatdeel heeft een verfijnde houtstructuur. zo creŽert het in totaliteit een gevoel van een echte houten vloer.


LAMINAAT LD250

meister ld 250 is speciale collectie lange planken met 4-groef. het heeft een hdf basis en een dikte van 8 mm. kwalitatief voldoet deze serie ruimschoots aan de eisen die aan een laminaatvloer van deze klasse wordt gesteld. de antbacteriele diamond pro toplaag en extra behandeling tegen vocht maken de laminaatvloer extreem geschikt voor zware belasting.


LAMINAAT LD30020

meister ld30020 combineert de robuustheid van een laminaatvloer met de authentieke look van een landhuisplank die in deze vorm alleen door meister wordt aangeboden. dit, omdat de meer dan twee meter lange elementen een verrassend echt decor tonen, dat niet op de plank wordt herhaald zoals bij andere lange laminaatplanken van dit formaat.

Product-informatieblad


LAMINAAT LD30020S

meister ld 300 20 s heeft zich in slechts enkele jaren ontwikkeld tot een klassieker onder de laminaatvloeren. het bijzondere aan deze vloer zit in het detail: het bijzonder echt lijkende decor herhaalt zich geen enkele keer over de gehele lengte van de delen. op die manier ontstaat een unieke uitstraling. zelfs experts kunnen hoogwaardige laminaatvloeren meestal pas de tweede keer van een houten vloer onderscheiden. de authentieke impressie van de verschillende houtsoorten zorgt onder andere voor een doorgaand decorbeeld op iedere van de meer dan twee meter lange planken. karakteristiek aan deze vloer is de grote keuze aan eiken-looks. het is een 1-strook (landhuisdeel) heeft een v-voeg aan de lange zijde, een aquasafe-systeem (omvattende bescherming tegen vocht), een diamond pro, antistatisch oppervlak en een contactgeluiddempende onderlaag. het kliksysteem is masterclic plus. dikte: 11,5 mm.


LAMINAAT LD30025

meister ld30025 heeft zich in slechts enkele jaren ontwikkeld tot een klassieker onder de laminaatvloeren. het bijzondere aan deze vloer zit in het detail: het bijzonder echt lijkende decor herhaalt zich geen enkele keer over de gehele lengte van de delen. op die manier ontstaat een unieke uitstraling. deze vloer kan behoorlijk incasseren: high heels, pumps en peep toes, opdat de dame des huizes met haar lievelingsschoenen aan de voeten niet op haar tenen door het huis hoeft te sluipen. het heeft een 1-strook (landhuisdeel), rondomlopende v-voeg, aquasafe-systeem (omvattende bescherming tegen vocht) en een diamond pro, antistatisch oppervlak. kliksysteem: masterclic plus. dikte: 9 mm.


LAMINAAT LD30025S

meister ld30025 silence heeft zich in slechts enkele jaren ontwikkeld tot een klassieker onder de laminaatvloeren. het bijzondere aan deze vloer zit in het detail: het bijzonder echt lijkende decor herhaalt zich geen enkele keer over de gehele lengte van de delen. op die manier ontstaat een unieke uitstraling. deze vloer kan behoorlijk incasseren: (naald)hakken zijn geen probleem. het heeft een 1-strook (landhuisdeel), rondomlopende v-voeg, aquasafe-systeem (omvattende bescherming tegen vocht), diamond pro, antistatisch oppervlak en een contactgeluiddempende onderlaag. kliksysteem: masterclic plus. dikte: 11,5 mm.


LAMINAAT LD400

meister ld 400 is een collectie lange planken die ruimtes een royale en elegante uitstraling verlenen. met een lengte van 2,60 m zijn deze een wereldwijd unicum. de karaktervolle eiken oppervlakken zijn van een elegante poriŽnstructuur voorzien, die het natuurlijke verloop van het decor volgt en in combinatie met de rondomlopende v-voeg het kasteelplankkarakter in de verf zet. zonder decorherhaling op de afzonderlijke planken en met een gevarieerd kleurenspel oogt de vloer dankzij zijn veelzijdigheid net als echt hout. het heeft een aquasafe-systeem: een omvattende bescherming tegen vocht, een antistatisch, diamonds pro oppervlak en een masterclic plus kliksysteem. dikte: 10,5 mm.


LAMINAAT LS300

meister ls 300 laminaat vloeren maken overal een goede indruk. dat laat deze collectie zien met zijn geselecteerde oppervlakken en structuren, die perfect op het formaat van deze smalle planken zijn afgestemd. helemaal nieuw in het programma is de ruw gezaagde structuur waarbij duidelijk zicht- en voelbaar zaagsneden worden geÔmiteerd. door het bewuste kleurenspel tussen de planken, wordt de natuurlijke hout-look van deze oppervlakken nog extra onderstreept. dikte: 8 mm. velling: 4v. gebruiksklasse: ac4 - klasse 32.