PROFdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
mijn PROF

Totaal: € 0,00 excl. btw

Artikelen van het merk: Motip

ALU PRESSURE CAN

motip alu-can is een navulbare, aluminium bus voor het verwerken van motip werkstoffen. de minimale druk is 5 bar, de maximale druk is 10 bar (perslucht). het is geschikt voor het verwerken van 500 ml werkstof, zoals kopervet (can van 5 liter), remmenreiniger (can van 5 liter en drum van 25 liter), multispray (can van 5 liter) en universele reiniger (can van 5 liter). let op, het is bestelbaar als losse pressure can (v05000) en als set toebehoren (v05001) voor de can.


ANTI SPAT

motip antispatspray-lasspray is ter voorkoming van het aanhechten van lasspetters tijdens laswerkzaamheden op de lasmond en de omgeving rond de laszone. het is onbrandbaar, siliconenvrij en niet corrosief. het is licht basisch en te verwijderen met water. door de unieke samenstelling, met zuivere stikstof, heeft het een hoog rendement. het heeft een nevelend spuitbeeld en is onder elke hoek te gebruiken.


BENZINE INJECTIE REINIGER

motip petrol injection cleaner zorgt voor een effectieve reiniging van injectormonden en inlaat zonder demontage. het verwijdert vervuiling in het gehele benzine-injectiesysteem ontstaan door het draaien van de motor. het kan voor het voltanken worden toegevoegd aan de benzinetank.het is aanbevolen voor alle benzinemotoren en in het bijzonder bij problemen met de koude start of hoge uitlaatgaswaarden. een blik is voldoende voor 60 liter benzine.


BIKE OIL

motip bike oil is een universele, vochtverdringende, corrosiewerende olie met uitstekende penetrerende werking voor het smeren en beschermen van metalen en kunststof onderdelen van tweewielers.


CONTACTREINIGER

motip contact cleaner is een spray met hoog oplossend vermogen voor het reinigen van elektrische contacten. het is niet geleidend, niet corrosief en laat geen residu achter. ook heeft het een krachtig, gericht spuitbeeld en is het onder elke hoek te gebruiken.


CYCLING BANDENDICHTER SPRAY

motip cycling tyre repair is een kwalitatief hoogwaardige spray op rubberbasis voor kleine noodreparaties aan banden, zonder demontage te gebruiken. het is geschikt voor toepassing op fietsbanden (av- en dv-ventiel) en brommer- en scooterbanden.


CYCLING CARBON GRIP

motip carbon grip is een hulpmiddel voor de montage van carbon onderdelen. door de unieke receptuur, een combinatie van lithiumvet en kwartsdeeltjes, heeft het een voor het monteren van carbon onderdelen uniek fixerende werking. het vergemakkelijkt de montage, heeft een gericht spuitbeeld, is waterafstotend en bestand tegen weersinvloeden.


CYCLING CHAIN CLEANER (KETTINGSPRAY)

motip cycling chain cleaner gel is een reiniger met hoog oplossend vermogen voor kettingen en tandwielen. door de unieke receptuur (een combinatie van een gelstructuur, emulgerende werking en de lage verdampingssnelheid) heeft het een optimaal reinigende werking. het is geschikt voor het verwijderen van vet en olie en heeft een gericht spuitbeeld en een 360° ventiel.

Product-informatieblad


CYCLING CHAIN LUBE

motip chain lube ultra is een hoogviskeus smeermiddel voor het behandelen van kettingen en tandwielen van fietsen. het heeft een lage wrijvingscoëfficiënt voor minimale weerstand en een uitstekende hechting. door de unieke receptuur blijft de uitstekende smerende werking langdurig behouden en wordt de vuilaanhechting sterk verminderd. het is bestand tegen weersinvloeden, waterafstotend en voorkomt slijtage.

Product-informatieblad


CYCLING CHAIN SPRAY SPORT

motip chain spray sport is een smeermiddel met keramiekdeeltjes voor het behandelen van kettingen en tandwielen van fietsen. het heeft een lage wrijvingscoëfficiënt voor minimale weerstand met behoud van de uitstekende smerende werking, ook bij zware belasting. het is speciaal ontwikkeld voor kettingen en tandwielen van racefietsen, crossbikes en mountainbikes. het is waterafstotend en bestand tegen weersinvloeden, voorkomt slijtage en vermindert de vuilaanhechting.


CYCLING CHAIN SPRAY ULTRA

motip chain spray ultra is een hoogviskeus smeermiddel met keramiek deeltjes voor het behandelen van kettingen en tandwielen van fietsen. het heeft een lage wrijvingscoëfficiënt voor minimale weerstand en een uitstekende hechting. door de unieke receptuur blijft de uitstekende smerende werking langdurig behouden en wordt de vuilaanhechting sterk verminderd. het is bestand tegen weersinvloeden, waterafstotend, voorkomt slijtage en vermindert de vuilaanhechting.


CYCLING DISC BRAKE CONDITIONER

motip brake disc conditioner is een kwalitatief hoogwaardige spray voor het conditioneren van schijfremmen. het voorkomt vastklemmen en slijtage, heeft een hoge thermische stabiliteit, is bestand tegen chemicaliën, weersinvloeden, water, zout en zwakke zuren en basen, heeft een uitstekende hechting en heeft een gericht spuitbeeld.


CYCLING LAGERVET

motip lagervet cycling is een hoogviskeus lithiumvet voor alle lagers in een speciale dispenser voor een gebruiksvriendelijke en economische dosering. het heeft een uitstekende mechanische en thermische stabiliteit, een zeer goede hechting, voorkomt slijtage en vastklemmen en is bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen. het heeft een uitstekende corrosiewerende werking en is waterafstotend.


CYCLING PTFE-SPRAY

motip ptfe spray cycling is een universeel smeermiddel met uitstekende mechanische en thermische stabiliteit voor het behandelen van mechanische onderdelen van metaal. het heeft een zeer geringe wrijvingscoëfficiënt en een goede hechting, is bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen, heeft een fijne structuur (deelgrootte van ca. 5 micrometer) en een gericht spuitbeeld.


CYCLING SHIELD

motip shield cycling is een spray voor het behandelen van bevestigingsmaterialen ter voorkoming van corrosie. het heeft een uitstekende corrosiewerende werking, een zeer goede hechting en hoog standvermogen. het is bestand tegen chemicaliën en weersinvloeden en zwakke zuren en basen.


CYCLING SILICONENSPRAY

motip silicone spray cycling is een siliconenspray voor het smeren en beschermen van kunststof en gelakte onderdelen. het is waterafstotend, vochtverdringend en bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen. het voorkomt het piepen en kraken van onderdelen van kunststof, heeft een uitstekende mechanische en thermische stabiliteit en een gericht spuitbeeld.


CYCLING SUPER LUBRICANT

motip super lubricant is een laagviskeus smeermiddel voor het behandelen van alle niet gelagerde, bewegende onderdelen van fietsen, met uitzondering van kettingen. het is geschikt voor het behandelen van onderdelen van behandeld en onbehandeld carbon, aluminium, staal en kunststof. het heeft een lage wrijvingscoëfficiënt voor minimale weerstand en een uitstekend smerende werking, voorkomt slijtage en vermindert de vuilaanhechting. het bevat ptfe en is bestand tegen weersinvloeden en waterafstotend.


CYCLING VASELINESPRAY

motip vaselinespray cycling is een transparant, universeel smeer- en beschermingsmiddel met zeer goede hechting. het is waterafstotend en bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen. het heeft tevens een uitstekende corrosiewerende werking en voorkomt slijtage en vastklemmen.


DIESEL INJECTIE REINIGER

motip diesel injection cleaner is een speciale reiniger voor de reiniging van diesel injectoren en inlaat zonder deze te hoeven demonteren. daarbij zorgt deze reiniger ook voor een langdurige smering van de injectiepomp, met name bij de laagzwavelige dieselbrandstoffen. het is tevens geschikt voor systemen die werken met directe injectie, common-rail technologie of pompinjectoren. een blik is voldoende voor 60 liter diesel.


DIESEL SYSTEM CLEANER PLUS

motip diesel system cleaner plus is een krachtig product voor gebruik in dieselmotoren, ook voor common-rail injectiesystemen. het zorgt voor betrouwbare verwijdering van vervuiling in het gehele brandstofsysteem, verwijdert vocht uit het dieselsysteem en zorgt voor goede bescherming van de hogedrukpomp. het heeft een optimale brandstofverstuiving, duurzame smering en bescherming van alle brandstofbevattende onderdelen. het is geschikt voor voertuigen met roetfilters en zorgt voor een verbeterde motorprestatie en lagere uitstoot van uitlaatgassen.


ELEKTRONICA FREEZER

motip elektronica freezer is een effectief, onbrandbaar hulpmiddel voor het opsporen van breuken in printplaten. het is onder elke hoek te gebruiken, het verlaagt de temperatuur kortstondig tot - 55°c en heeft een gericht spuitbeeld.


ENGINE OIL FLUSH

motip engine oil flush is geschikt voor diesel- en benzinemotoren met of zonder turbolader. het lost vervuiling in het gehele oliesysteem op zodat deze bij olieverversing met de gebruikte olie wordt verwijderd. het bevat effectieve smeermiddelen die de motor tijdens het reinigingsproces beschermen.


ENGINE OIL STOP LEAK

motip engine oil stop leak verbetert de conditie van motorpakkingen en houdt deze soepel. het is speciaal om olie lekkage te stoppen.


FOOD GRADE KETTINGOLIE

motip food grade chain-oil is een smeermiddel voor het behandelen van ketting aangedreven overbrengingen, welke onderhevig zijn aan zware belasting. door de unieke receptuur is het geschikt voor gebruik in de voedingsmiddelen industrie, overeenkomstig nsf registratie h1, nummer 139848. het is te verwerken als olie, met de eigenschappen van vet, en heeft een uitstekende mechanische en thermische stabiliteit en een zeer goede hechting. het is dilatant, voorkomt slijtage en vastklemmen, is bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen, is waterafstotend en heeft een gericht spuitbeeld.


FOOD GRADE MACHINE OLIE

motip food grade machine-oil is een penetrerend smeer- en beschermingsmiddel voor machine onderdelen. het is uitermate geschikt als hulpmiddel voor het losmaken van vastgeroeste machine onderdelen. door de unieke receptuur is het geschikt voor gebruik in de voedingsmiddelenindustrie, overeenkomstig nsf registratie h1, nummer 139847. het heeft een uitstekende mechanische en thermische stabiliteit, een goede penetrerende werking, is vochtverdringend, corrosiewerend, oplosmiddelvrij en heeft een gericht spuitbeeld.


FOOD GRADE MACHINE REINIGER

motip food grade machine cleaner is ideaal voor het verwijderen van a-polaire verontreinigingen, zoals olie, vet en smeermiddelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van metaal. door de unieke receptuur is het geschikt voor gebruik in de voedingsmiddelen industrie, overeenkomstig nsf registratie a1, nummer 140010. de reiniger heeft een hoog oplossend vermogen en verwijdert a-polaire verontreinigingen (olie, vet en smeermiddelen), laat geen residu achter, is niet corrosief en heeft een 360° ventiel.


FOOD GRADE SILICONENOLIE

motip food grade siliconenolie is geschikt voor het smeren en beschermen van onderdelen van kunststof en rubber. het is uitermate geschikt voor het behandelen van onderdelen welke onderhevig zijn aan temperatuurschommelingen. door de unieke receptuur is het geschikt voor gebruik in de voedingsmiddelen industrie, overeenkomstig nsf registratie h1, nummer 139226. het heeft een uitstekende penetrerende werking en uitstekende hechting. het is waterafstotend en voorkomt vastvriezen en uitdrogen van onderdelen van rubber en piepen en kraken van onderdelen van kunststof. het heeft een uitstekende mechanische en thermische stabiliteit en is bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen.


FOOD GRADE SPUITVET

motip food grade grease met ptfe voor het behandelen van mechanische onderdelen van metaal en kunststof. door de hoge viscositeit is het uitermate geschikt voor het zeer gericht smeren van onderdelen welke onderhevig zijn aan hoge druk. door de unieke receptuur is het geschikt voor gebruik in de voedingsmiddelen industrie, overeenkomstig nsf registratie h1, nummer 139849. het heeft een uitstekende mechanische en thermische stabiliteit en zeer goede hechting. het voorkomt slijtage en vastklemmen, heeft een hoge viscositeit en is bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen. het heeft tevens een uitstekende corrosiewerende werking, is waterafstotend en heeft een gericht spuitbeeld.


FOOD GRADE ULTRA OIL

motip food grade ultra oil is een universele olie met ptfe voor het smeren en beschermen van onderdelen van metaal en kunststof. door de unieke receptuur is het geschikt voor gebruik in de voedingsmiddelen industrie met overeenkomstig nsf registratie h1 nummer 139850. het heeft een uitstekende penetrerende werking en is waterafstotend, vochtverdringend, corrosiewerend en heeft een gericht spuitbeeld.


FOOD GRADE VASELINE

motip food grade vaseline is een viskeus smeer- en beschermingsmiddel. het is te verwerken als vet, met de smerende eigenschappen van een olie. door de unieke receptuur is het geschikt voor gebruik in de voedingsmiddelenindustrie, overeenkomstig nsf registratie h1, nummer 139225. het is waterafstotend en heeft een zeer goede hechting, voorkomt slijtage en vastklemmen en is bestand tegen weersinvloeden, zout water en zwakke zuren en basen. het heeft een uitstekende corrosiewerende werking en een nevelend spuitbeeld.


HYDRAULIC VALVE LIFTER TREATMENT

motip hydraulic valve lifter treatment is geschikt voor het herstellen van de efficiente werking van hydraulische klepstoters.


KERAMISCH VET

motip keramisch vet is een metaalvrij keramisch vet met uitstekende hechting, geschikt voor het behandelen van onderdelen welke aan extreem hoge belasting onderhevig zijn en/of blootstaan aan zeer hoge temperaturen. het beschermt tegen elektrolytische corrosie, heeft een hoge thermische stabiliteit, is bestand tegen chemicaliën, weersinvloeden, water, zout en zwakke zuren en basen, voorkomt slijtage en vastklemmen en heeft een gericht spuitbeeld. het is uitermate geschikt voor de montage van abs-remsystemen en lambda sensoren.


KETTINGSPRAY

motip kettingspray is een smeermiddel voor het behandelen van ketting aangedreven overbrengingen, welke onderhevig zijn aan zware belasting. het is te verwerken als olie, met de eigenschappen van vet. het heeft een uitstekende mechanische en thermische stabiliteit, voorkomt slijtage en vastklemmen, is bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen, is waterafstotend en ph-neutraal en bestand tegen temperaturen van – 50°c tot + 200°c.


KOPERVET

motip koperpray heeft een hoog kopergehalte ter voorkoming van slijtage en vastklemmen van schroefverbindingen die blootstaan aan zeer hoge temperaturen. het heeft een hoge thermische stabiliteit en goede corrosiewering, is bestand tegen chemicaliën en weersinvloeden en voorkomt slijtage en vastklemmen. het is tevens bestand tegen temperaturen van – 40°c tot + 1100°c.


KOUD KRIMP

motip koud krimp spray is een effectief hulpmiddel voor het losmaken van geperste verbindingen. het verlaagt de temperatuur kortstondig tot -50°c en heeft een gericht spuitbeeld.


KOUD KRIMP OLIE

motip koud krimp olie is een effectief hulpmiddel voor het losmaken van vastgeroeste onderdelen. door de heftige temperatuursdaling tot –30°c in combinatie met de smerende werking van de olie, kan de schroefverbinding gelost worden. het heeft een smerende werking en een gericht spuitbeeld.


KRUIPOLIE

motip penetrating oil is een effectief hulpmiddel voor het losmaken van vastgeroeste onderdelen. het heeft een goede penetrerende werking en bevat grafiet en mos2. het is vochtverdringend en corrosiewerend, heeft een gericht spuitbeeld en is onder elke hoek te gebruiken.


LEKZOEKER

motip lekzoekerspray is geschikt voor het opsporen van lekkages in gasleidingen. het is onbrandbaar, niet corrosief, te verwijderen met water en milieuvriendelijk. het is licht basisch, licht schuimend en dvgw geregistreerd, nummer ng/5170br0105.


MONTAGEVET

motip zwart montagevet is vet met een zeer goede hechting ter voorkoming van slijtage en vastklemmen van schroefverbindingen die blootstaan aan zware belasting. het is waterafstotend en heeft een uitstekende corrosiewerende werking. het is bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen, heeft een gericht spuitbeeld en een 360° ventiel. gebruiksaanwijzing: de te behandelen onderdelen voor montage inspuiten. na verdamping van het oplosmiddel wordt een beschermende film gevormd waardoor latere demontage vergemakkelijkt wordt. de beschermende film kan verwijderd worden met motip industrieel reiniger.


MULTISPRAY

motip multispray is een universele olie voor het smeren, beschermen en reinigen van onderdelen van metaal en kunststof. het heeft een uitstekend penetrerende en reinigende werking, is vochtverdringend en corrosiewerend. het verwijdert olie, vet, was, tectyl en teer, laat na reiniging een beschermende film achter en heeft een gericht spuitbeeld.


PAKKINGVERWIJDERAAR

motip pakking verwijderaar is een spray voor het snel en eenvoudig verwijderen van aangedroogde kleef- en dichtstoffen en uitgeharde afdichtingmaterialen van motor- en machineonderdelen. het heeft een hoog oplossend vermogen en is niet geleidend en niet corrosief. door de hoge viscositeit is een optimale inwerking mogelijk, het is gebruiksvriendelijk en heeft een gericht spuitbeeld.


PETROL SYTEM CLEANER PLUS

motip petrol system cleaner plus is geschikt voor gebuik in benzine motoren. het verwijdert vervuiling in het hele brandstofsysteem.


PTFE DROOG

motip ptfe dry is een droog oppervlaktesmeermiddel voor het behandelen van mechanische onderdelen van metaal en kunststof waarbij geen olie of vet mag achterblijven. het laat geen vet of olie achter (droge film) en voorkomt slijtage en vastklemmen. het heeft een zeer geringe wrijvingscoëfficiënt, een zeer goede hechting en is bestand tegen weersinvloeden. het is geschikt voor onderdelen welke onderhevig zijn aan lichte belasting en lage snelheden. het is ook geschikt voor het lossen van mallen, waarbij het gebruik van siliconen niet wenselijk is.


PTFE OLIE

motip ptfe olie is een universeel smeermiddel voor het behandelen van mechanische onderdelen van metaal en kunststof. het heeft een fijne structuur (deelgrootte van circa 5 micrometer) en een goede hechting. het is bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen, is waterafstotend en ph-neutraal en voorkomt slijtage en vastklemmen. het is tevens bestand tegen temperaturen van – 50°c tot + 250°c.


PTFE SPRAY

motip ptfe spray is een universeel smeermiddel met uitstekende mechanische en thermische stabiliteit voor het behandelen van metalen onderdelen van tweewielers, welke onderhevig zijn aan beweging. het heeft een zeer geringe wrijvingscoëfficiënt, heeft een fijne structuur (deelgrootte circa 5 micrometer) en heeft een goede hechting. het is bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen, is waterafstotend en is ph-neutraal. het voorkomt slijtage en vastklemmen en is bestand tegen temperaturen van – 50°c tot + 250°c.


RADIATOR CLEANER

motip radiator cleaner is geschikt voor gebruik in alle watergekoelde, gesloten koelsystemen. het reinigt het gehele koelsysteem, lost aanslag op en verwijdert dit, en verbetert de werking van kleppen, thermostaten en waterpompen. het verbetert de werkingsbetrouwbaarheid van het koelsysteem en verlengt de levensduur.


RADIATOR SEALANT

motip radiator sealant is geschikt voor gebruik in alle watergekoelde en gesloten koelsystemen. het voorkomt verlies van koelvloeistof.


REM MONTAGEVET

motip rem montagevet is een metaalvrij vet met een hoge thermische stabiliteit, ter voorkoming van vastklemmen van remsystemen. het is bestand tegen chemicaliën, weersinvloeden, water, zout en zwakke zuren en basen. het heeft een uitstekende hechting en een gericht spuitbeeld, is uitermate geschikt voor de montage van remsystemen en vergemakkelijkt de latere demontage. let op, vermijd contact met remschijf en remblokken!


SILICONENSPRAY

motip silicon spray is perfect voor het smeren en beschermen van metalen en kunststof onderdelen van tweewielers. het is waterafstotend, ph-neutraal en bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen. het voorkomt het piepen en kraken van onderdelen van kunststof, geeft een duurzame glans en heeft een uitstekende mechanische en thermische stabiliteit. het is bestand tegen temperaturen van - 50ºc tot + 200ºc.


SNIJ- EN BOOROLIE

motip snijboorolie is een olie ter voorkoming van oververhitting van metalen bij snij- en boorwerkzaamheden. het beschermt en smeert het gereedschap en vermindert slijtage van het gereedschap. de olie is siliconenvrij en niet corrosief.


V-SNAARSPRAY

motip v-snaar spray is een spray met uitstekende hechting voor het beschermen van v-snaren en het verhelpen en voorkomen van slippen. de spray is dilatant en gebruiksvriendelijk, geeft een langdurige bescherming, vertraagt de slijtage, conditioneert v-snaren en is bestand tegen weersinvloeden.


VASELINESPRAY

motip vaselinespray is een transparant, universeel smeer- en beschermingsmiddel met zeer goede hechting. de vaseline is waterafstotend en ph-neutraal en is bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen. ook heeft het een uitstekende corrosiewerende werking en voorkomt het slijtage en vastklemmen. het is bestand tegen temperaturen van – 30°c tot + 160°c.


WHITE GREASE

motip white grease is een spuitvet met zeer goede hechting en hoge viscositeit voor het behandelen van mechanische onderdelen van metaal en kunststof. het heeft een uitstekende corrosiewerende werking, is bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen, waterafstotend en ph-neutraal. het bevat ptfe (polytetrafluoretheen) en voorkomt slijtage en vastklemmen. het is tevens bestand tegen temperaturen van – 30°c tot + 160°c.


WIT SPUITVET

motip wit spuitvet heeft een zeer goede hechting en hoge viscositeit voor het behandelen van mechanische onderdelen van metaal en kunststof. het heeft een uitstekende mechanische en thermische stabiliteit en een uitstekende corrosiewerende werking. het is bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen, is waterafstotend en ph-neutraal, bevat ptfe (polytetrafluoretheen) en voorkomt slijtage en vastklemmen. het is tevens bestand tegen temperaturen van – 30°c tot + 160°c.


Motip
Wie zijn wij?
|
Vacatures
|
Levertijden
|
Algemene Voorwaarden
|
Veelgestelde Vragen
|
Nieuwsbrief
|
Mijn PROF
|
Contact