PROFdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
mijn PROF

Totaal: € 0,00 excl. btw

Artikelen van het merk: Motip

AIRCO REFRESHER

motip airco refresher is een spray voor het verfrissen en reinigen van de airconditioning en het luchtcirculatiesysteem in motorvoertuigen. het is zeer eenvoudig in gebruik en heeft een subtiele geur.


ANTI-MARTER

motip marterspray is een transparante spray met uitstekende hechting ter voorkoming van schade aan bekabeling en leidingen aangericht door marters. marters zullen de behandelde ondergrond mijden door de speciale, kleverige beschermlaag welke gevormd wordt. door de speciale samenstelling kan de spray zelfs aangebracht worden op bewegende delen. het geeft een langdurige bescherming, is reukloos en bestand tegen weersinvloeden, zwakke zuren en basen.


BANDENREINIGER

motip tyre foam is schuim voor het reinigen en conditioneren van banden en het intensiveren van de kleur van banden. het is gebruiksvriendelijk en geeft een glanzend resultaat, bevat siliconen en is oplosmiddelarm. het beschermt tegen weersinvloeden en kan aangebracht worden op natte banden. niet geschikt voor tweewielers.


DPF CLEANER

motip dpf cleaner is geschikt voor alle dieselmotoren en voor alle soorten dieselbrandstof. het vermindert roetvorming, verbetert regeneratie van het roetfilter en verbetert werking bij koude start.


DPF-REINIGER

motip dpf cleaner is een hulpmiddel voor het, zonder demontage, losmaken en verwijderen van vervuiling door en afzetting van roet in roetfilter-systemen. het heeft een snelle werking en is niet corrosief, oplosmiddelvrij en onbrandbaar.

Product-informatieblad


INSECT CLEANER

motip insect cleaner is een intensieve reiniger voor het verwijderen van insecten. het is eenvoudig aan te brengen en heeft een hoog reinigend vermogen. de cleaner is licht basisch en veilig voor kunststoffen en gelakte onderdelen.

Product-informatieblad


KAUWGOMVERWIJDERAAR

motip kauwgomverwijderaar is een effectief hulpmiddel voor het verwijderen van kauwgom uit bekleding en vloerbedekking en van bestrating. het verlaagt de temperatuur kortstondig tot -40įc, is gebruiksvriendelijk en heeft een gericht spuitbeeld.


KOPLAMP RENOVATIE SET

motip koplamp renovatie set is speciaal geschikt voor het herstellen van de helderheid en uv-bestendigheid van polycarbonaat koplampen. het is te gebruiken zonder demontage. in deze set wordt een 2-componenten coating meegeleverd die normaal ook door professionals wordt gebruikt. met de meegeleverde handleiding kan iedereen zelf zijn doffe koplampen renoveren. inhoud van de set:1 colormatic 2k blanke lak in hoogglans 200 ml, 1 colormatic kunststof reiniger 400 ml, 1 colormatic kunststof primer 150 ml, 1 hoog kwalitiatieve spons (viscose), 1 paar handschoenen voor eenmalig gebruik, 1 gebruiksaanwijzing, 2 vellen schuurpapier p800 voor natschuren en 2 vellen schuurpapier p2000 voor natschuren.


OIL BOOSTER

motip oil booster is speciaal ontwikkeld voor de vermindering van slijtage in oudere motoren, evenals ter voorkoming van slijtage in nieuwe motoren. het verbetert smeercapaciteit van motoroliŽn en heeft sterke adhesie, zelfs bij hoge temperaturen. het kan worden vermengd met alle motoroliŽn en synthetische smeermiddelen.


ONE SHOT AIR REFRESHER CITRUS

motip one shot citrus is een krachtige, zeer effectieve spray voor het maskeren van ongewenste geuren in kleine en grote ruimten. het is zeer eenvoudig in gebruik en heeft een uitstekend maskerende werking. verbruik: ca. 50 shots.


PLASTIC & RUBBER CONDITIONER

motip plastic & rubber conditioner is een gebruiksvriendelijke spray voor onderdelen van het exterieur van voertuigen. het is geschikt voor het conditioneren van onderdelen van rubber, het herstellen van de glans en het intensiveren van de kleur van onderdelen van kunststof. het geeft een duurzame glans en is uitermate geschikt voor het verwijderen van residu van polishes. het voorkomt vastvriezen en uitdrogen van rubbers en beschermt tegen weersinvloeden.

Product-informatieblad


SPEED WAX

motip speedwax is een gebruiksvriendelijke spray voor het verkrijgen van een duurzame glans. het is geschikt voor het behandelen van gelakte, kunststof of verchroomde oppervlakken. het is waterafstotend, geeft een duurzame glans en vermindert de vuilaanhechting. het beschermt tegen weersinvloeden en is ph-neutraal. het is niet polijstend en bevat siliconen. niet gebruiken in de volle zon.


STICKER VERWIJDERAAR

motip sticker remover is een citrus reiniger voor het verwijderen van stickers en lijmresten van onderdelen van behandeld en onbehandeld metaal, hout, steen en diverse soorten kunststof. het heeft een hoog oplossend vermogen en laat geen residu achter. het heeft tevens een langdurig oplossend vermogen door de lage verdampingssnelheid en is niet corrosief.


STOFVRIJ

motip dust remover is een krachtig hulpmiddel voor het onder hoge druk verwijderen van stof en los vuil op moeilijk bereikbare plaatsen. het is onbrandbaar en reukloos en laat geen residu achter. het is zeer gebruiksvriendelijk en heeft een krachtig, gericht spuitbeeld.


TEXTILE CLEANER

motip textiel cleaner is een gebruiksvriendelijk, effectief, sneldrogend schuim met een hoog oplossend vermogen en een subtiele geur voor het reinigen van textiel.


TYRE SHINE

motip tyre shine is een gebruiksvriendelijke spray voor het intensiveren van de kleur van autobanden. het bevat siliconen en geeft een glanzend resultaat, beschermt tegen weersinvloeden en is ph-neutraal. niet geschikt voor tweewielers.


Motip
Wie zijn wij?
|
Vacatures
|
Levertijden
|
Algemene Voorwaarden
|
Veelgestelde Vragen
|
Nieuwsbrief
|
Mijn PROF
|
Contact