PROFdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
mijn PROF

Totaal: € 0,00 excl. btw

Artikelen van het merk: Motip

ANTI CONDENS

motip anti condens is een spray ter voorkoming van condensvorming op ruiten en spiegels. het is voor zowel interieur als exterieur gebruik, eenvoudig aan te brengen en oplosmiddelvrij.


BITUMEN

motip bitumen is een beschermingsmiddel voor de onderkant van voertuigen. het is bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen en heeft een uitstekende corrosiewerende werking. het is tevens blijvend elastisch en geluiddempend. verbruik: ca. 2-3 m² per spuitbus.


BUMPER BLACK

motip bumperblack is een onderhoudsproduct voor zwarte, kunststof bumpers, voor het herstellen van de kleur en de glans. het beschermt tegen weersinvloeden en vermindert de vuilaanhechting, bevat siliconen en is oplosmiddelvrij. gebruiksaanwijzing: met een droge doek in een dunne, gelijkmatige laag aanbrengen. laten drogen en met een droge, zachte doek tot hoogglans uitpoetsen. niet gebruiken in de volle zon.


BUMPER SHINE

spray voor het herstellen van de glans en het intensiveren van de kleur van kunststof bumpers. bumper shine is eenvoudig aan te brengen, geeft een duurzame glans, verwijdert wasresten en beschermt tegen weersinvloeden. motip car care bumper shine bevat siliconen en is ph-neutraal.


CHROME POLISH

motip chrome polish is een polijstmiddel voor het beschermen en reinigen van verchroomde onderdelen. het beschermt tegen weersinvloeden, geeft een glanzend resultaat, vermindert de vuilaanhechting, is oplosmiddelvrij en bevat siliconen. gebruiksaanwijzing: met een droge doek aanbrengen en poetsen tot de aanslag verdwenen is. laten drogen en met een droge, zachte doek tot hoogglans uitpoetsen. niet gebruiken in de volle zon.


COCKPITSPRAY

motip cockpitspray is geschikt voor het reinigen, beschermen en verfraaien van het dashboard en overige kunststof onderdelen in de auto. het heeft een subtiele geur en uitstekende reinigende eigenschappen, is vuilafstotend en antistatisch, geeft een duurzame glans en bevat siliconen.


COCKPITSPRAY ZIJDEGLANS

motip cockpitspray is een spray voor het reinigen, beschermen en verfraaien van het dashboard en overige kunststof onderdelen in de auto. cockpitspray heeft een subtiele geur en uitstekende reinigende eigenschappen. cockpitspray geeft een duurzame zijdeglans en is vuilafstotend. motip cockpitspray zijdeglans is siliconenvrij en antistatisch.


COLOUR POLISH

motip colour polish is een polijstmiddel met pigment voor het maskeren van oppervlakkige krassen in gelakte ondergronden, zowel metallic als non-metallic. het geeft een glanzend resultaat en herstelt de originele kleur, is snel en eenvoudig aan te brengen, beschermt tegen weersinvloeden en vermindert de vuilaanhechting. het bevat siliconen en is oplosmiddelvrij. niet gebruiken in de volle zon.


COLOUR RENOVATOR

motip colour renovator is een polijstmiddel voor het herstellen van de glans en de kleur van verweerde, gelakte ondergronden, zowel metallic als non-metallic. het is snel en eenvoudig aan te brengen en geeft een glanzend resultaat. het beschermt tegen weersinvloeden, herstelt de originele kleur en vermindert de vuilaanhechting. het is oplosmiddelvrij en bevat siliconen. gebruiksaanwijzing: de colour renovator met een vochtige doek aanbrengen en goed poetsen. laten drogen en met een droge, zachte doek tot hoogglans uitpoetsen. niet gebruiken in de volle zon.


GLASS CLEANER

motip glass cleaner is een gebruiksvriendelijke, ontvettende spray voor het reinigen van ruiten. de reiniger heeft een hoog oplossend vermogen en is licht basisch.

Product-informatieblad


INSECT CLEANER

motip insect cleaner is een intensieve reiniger voor het verwijderen van insecten. het is eenvoudig aan te brengen en heeft een hoog reinigend vermogen. de cleaner is licht basisch en veilig voor kunststoffen en gelakte onderdelen.

Product-informatieblad


INTENSIVE WHEEL CLEANER

intensieve reiniger voor velgen en wieldoppen. motip car care intensive wheel cleaner is eenvoudig aan te brengen en heeft een hoog reinigend vermogen. mits goed nagespoeld, veilig voor banden en remdelen.


KOMPAKT LAKSTIFT

motip kompakt lakstift is een kwalitatief hoogwaardige autolak voor het herstellen en verfraaien van onderdelen van auto’s in de originele autokleur. het is sneldrogend, heeft een zeer hoge dek- en vulkracht, duurzame kleur en duurzame glans, is krasvast en stootvast, bestand tegen weersinvloeden, heeft een goede corrosiewering, is uv-bestendig en lichtecht en heeft een uitstekende hechting.


KOMPAKT LAKSTIFT METALLIC

motip kompakt lakstift metallic is een kwalitatief hoogwaardige autolak voor het herstellen en verfraaien van onderdelen van auto’s in de originele autokleur. het is sneldrogend, heeft een zeer hoge dek- en vulkracht, duurzame kleur en duurzame glans, is krasvast en stootvast, bestand tegen weersinvloeden, heeft een goede corrosiewering, is uv-bestendig en lichtecht en heeft een uitstekende hechting.


LEATHER CONDITIONER

motip leather conditioner is een onderhoudsproduct met reinigend vermogen voor het reinigen en beschermen van bekleding van leer en kunstleer. het beschermt tegen weersinvloeden, geeft een glanzend resultaat, vermindert de vuilaanhechting, is oplosmiddelvrij en bevat siliconen.


POLISH & WAX

motip polish & wax is een polijstend onderhoudsproduct voor het beschermen en het herstellen van de glans van gelakte ondergronden, zowel metallic als non-metallic. het is snel en eenvoudig aan te brengen en geeft een glanzend resultaat. het beschermt tegen weersinvloeden en vermindert de vuilaanhechting. het is oplosmiddelvrij en bevat siliconen. gebruiksaanwijzing: met een vochtige doek in een dunne, gelijkmatige laag aanbrengen en laten drogen. met een droge, zachte doek tot hoogglans uitpoetsen. niet gebruiken in de volle zon.


RAIN AWAY

motip rain away trigger is een waterafstotende spray voor ruiten, spiegels en vizieren van helmen. het is waterafstotend, vermindert de vuilaanhechting en bevat siliconen.


SCRATCH AWAY

motip scratch away is een polijstpasta voor het verwijderen van kleine, oppervlakkige beschadigingen in gelakte ondergronden. het heeft een hoog polijstend vermogen, behoudt de glans en herstelt de originele kleur, is oplosmiddelvrij en bevat siliconen. niet gebruiken in de volle zon.


SPEED WAX

motip speedwax is een gebruiksvriendelijke spray voor het verkrijgen van een duurzame glans. het is geschikt voor het behandelen van gelakte, kunststof of verchroomde oppervlakken. het is waterafstotend, geeft een duurzame glans en vermindert de vuilaanhechting. het beschermt tegen weersinvloeden en is ph-neutraal. het is niet polijstend en bevat siliconen. niet gebruiken in de volle zon.


SUPER SHAMPOO AND WAX

motip super shampoo & wax is geschikt voor het reinigen en beschermen van motorvoertuigen. het geeft een glanzend resultaat, beschermt tegen weersinvloeden en vermindert de vuilaanhechting. het is sterk geconcentreerd en oplosmiddelvrij. niet gebruiken in de volle zon.


SUPERFAST WAX

motip superfast wax is een onderhoudsproduct voor het beschermen en het herstellen van de glans van gelakte ondergronden, zowel metallic als non-metallic. het is snel en eenvoudig aan te brengen, beschermt tegen weersinvloeden, geeft een glanzend resultaat en vermindert de vuilaanhechting. het is oplosmiddelvrij en bevat siliconen. niet gebruiken in de volle zon.


TEXTILE CLEANER

motip textiel cleaner is een gebruiksvriendelijk, effectief, sneldrogend schuim met een hoog oplossend vermogen en een subtiele geur voor het reinigen van textiel.


TYRE REPAIR

motip tyre repair is een spray op basis van rubber voor het uitvoeren van noodreparaties aan tubeless banden. het is eenvoudig in gebruik en is zonder demontage van de band te gebruiken. gebruiksaanwijzing: de veroorzaker van de lekkage opsporen en verwijderen, de band geheel leeg laten lopen, de adapter op het ventiel schroeven, de spuitbus op de kop houden en geheel leegspuiten. daarna circa 10 kilometer rijden met een maximale snelheid van 50 kilometer per uur om het product gelijkmatig in de band te verdelen. vervolgens het drijfgas uit de band laten ontsnappen en de band weer op spanning brengen. de band zo snel mogelijk laten repareren en bij deze reparatie duidelijk aangeven, dat de band voorlopig met dit product hersteld is. geschikt voor het repareren van kleine lekkages in het loopvlak van de band.


WASH AND SHINE

motip shampoo wash and shine is geschikt voor het reinigen van motorvoertuigen. het is sterk geconcentreerd en oplosmiddelvrij.


WATERBASED COCKPITSPRAY

cockpitspray op waterbasis. voor het reinigen, beschermen en verfraaien van het dashboard en overige kunststof onderdelen in de auto. waterbased cockpitspray is vrij van organische oplosmiddelen en drijfgassen, is onbrandbaar en is te gebruiken op alle kunststoffen. waterbased cockpitspray is vuilafstotend, heeft een subtiele geur en een minimale spuitnevel. door het gebruik van een inert drijfgas, heeft waterbased cockpitspray een hoog rendement. motip car care waterbased cockpitspray is zowel rechtop als op de kop te gebruiken en is licht basisch.


WHEEL WAX

motip wheel protect wax is een eenvoudig aan te brengen wheel wax voor velgen en wieldoppen. het geeft een glanzend resultaat en vermindert de vuilaanhechting, is oplosmiddelvrij, is ph-neutraal en bevat siliconen.


Motip
Wie zijn wij?
|
Vacatures
|
Levertijden
|
Algemene Voorwaarden
|
Veelgestelde Vragen
|
Nieuwsbrief
|
Mijn PROF
|
Contact