PROFdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
mijn PROF

Totaal: € 0,00 excl. btw

Artikelen van het merk: Motip

AFWERKPLAMUUR

motip nc combiplamuur is een sneldrogende afwerkplamuur voor het egaliseren van kleine, oppervlakkige oneffenheden in ondergronden van staal, aluminium, hout en polyester. het heeft een zeer fijne structuur, is goed schuurbaar, overspuitbaar met alle verfsystemen en kan aangebracht worden in laagdiktes tot 0,5 millimeter.


BUMPERREPARATIE PLAMUUR

motip kunststof reparatie plamuur is een 2-componenten kunststofplamuur voor het egaliseren van oneffenheden in bumpers. het is zeer elastisch, goed schuurbaar, overspuitbaar met alle verfsystemen, ook poeder coating, en heeft een zeer fijne structuur. het is bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden en heeft een uitstekende hechting. het kan aangebracht worden in laagdiktes tot 1 centimeter.


FIJNPLAMUUR

motip fijnplamuur is een 2-componenten fijnplamuur voor het egaliseren van kleine oneffenheden in ondergronden van staal, aluminium, hout, beton en polyester. het is goed schuurbaar, elastisch en overspuitbaar met alle verfsystemen. het heeft een zeer fijne structuur en is bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden. het kan aangebracht worden in laagdiktes tot 0,5 centimeter. verwerkingstijd: 3 tot 5 minuten.

Product-informatieblad


GLASVEZEL PLAMUUR GEVULD

motip glasvezel gevuld is een 2-componenten glasvezel plamuur met speciale vulstoffen. het is geschikt voor het vullen van gaten in ondergronden van staal, aluminium, hout, beton en polyester. het is goed schuurbaar en overspuitbaar met alle verfsystemen, heeft een zeer hoge vulkracht en hoge slagvastheid en is bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden. het kan aangebracht worden in laagdiktes tot 2 centimeter.


GLASVEZEL PLAMUUR ONGEVULD

motip polyester glasvezelplamuur is een 2-componenten glasvezel plamuur voor het vullen van gaten in ondergronden van staal, aluminium, hout, beton en polyester. het heeft een zeer hoge vulkracht en hoge slagvastheid, is overspuitbaar met alle verfsystemen en bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden. het kan aangebracht worden in laagdiktes tot 2 centimeter.


GLASVEZELMAT

motip glasvezelmat.


GLASVEZELWEEFSEL

motip glasvezel.


GLASVLIES

motip glasvlies.


KUNSTSTOFPLAMUUR

motip kunststof plamuur is een 2-componenten kunststofplamuur voor het egaliseren van oneffenheden in ondergronden van alle soorten kunststof met uitzondering van polyethyleen (pe) en polypropyleen (pp). het is tevens zeer geschikt voor ondergronden van staal, aluminium, hout, beton en polyester, welke onderhevig zijn aan trillingen. het is zeer elastisch, goed schuurbaar en overspuitbaar met alle verfsystemen, ook poedercoatings, en heeft een zeer fijne structuur. het is bestand tegen chemicalien en weersinvloedenen heeft een uitstekende hechting. het kan aangebracht worden in laagdiktes tot 1 centimeter.


METAALPLAMUUR

motip metaal plamuur is een 2-componenten metaalplamuur voor het egaliseren van oneffenheden in ondergronden van staal, aluminium, hout, beton en polyester. door de toevoeging van aluminium pigmenten is het zeer goed verstrijkbaar en dus uitermate geschikt voor grotere oppervlakken. het is elastisch en zeer goed schuurbaar, overspuitbaar met alle verfsystemen en bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden. het kan aangebracht worden in laagdiktes tot 2 centimeter.


POLYESTER HARS

motip polyester hars is een 2-componenten polyesterhars te gebruiken in combinatie met glasvezelmat of glasvezelvlies. het is geschikt voor het dichten van gaten in ondergronden van staal, aluminium, hout, beton en polyester. het is tevens geschikt voor het creŽren van voorwerpen, waarbij een mal gebruikt wordt. het is elastisch en bestand tegen chemicalien en weersinvloeden, heeft een uitstekende hechting en is na uitharding alleen mechanisch schuurbaar.


POLYESTER PLAMUUR

motip polyester plamuur is geschikt voor het herstellen van beschadigingen op metaal, polyester, hout en beton. het is aan te brengen in laagdiktes tot 2 centimeter.


POLYESTER PLAMUUR SOFT

motip polyester plamuur soft is geschikt voor het herstellen van beschadigingen op metaal, polyester, hout en beton.


POLYESTER REPARATIE SET

motip polyester reparatieset is een 2-componenten polyester hars te gebruiken in combinatie met bijgevoegde glasvezelmat en glasvezelvlies. het is geschikt voor het dichten van gaten in ondergronden van staal, aluminium, hout, beton en polyester. het is tevens geschikt voor her creŽren van voorwerpen waarbij een mal gebruikt wordt. de hars is elastisch en bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden. het heeft een uitstekende hechting en is na uitharding alleen mechanisch schuurbaar.

Product-informatieblad


TUBE HARDER

motip tube harder.


Motip
Wie zijn wij?
|
Vacatures
|
Levertijden
|
Algemene Voorwaarden
|
Veelgestelde Vragen
|
Nieuwsbrief
|
Mijn PROF
|
Contact