PROFdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
mijn PROF

Totaal: € 0,00 excl. btw

Artikelen van het merk: Motip

AIRCO REFRESHER

motip airco refresher is een spray voor het verfrissen en reinigen van de airconditioning en het luchtcirculatiesysteem in motorvoertuigen. het is zeer eenvoudig in gebruik en heeft een subtiele geur.


AIRCO REINIGER

motip airco reiniger is een effectief werkzaam schuim voor het reinigen van de airconditioning in motorvoertuigen. het heeft een aangename geur en geeft een langdurige bescherming tegen het ontstaan van geurtjes.

Product-informatieblad


ALU-ZINK

motip alu zink is een sneldrogende alu zinkspray met uitstekende hechting en vulkracht, voor het behandelen van verzinkt en onbehandeld staal. het heeft een uitstekende kathodische corrosiewering, is goed puntlasbaar en is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden. het is hittebestendig tot 250ļc. verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.


ALU-ZINKSPRAY

motip alu-zinkspray is een sneldrogende alu-zinkspray met uitstekende hechting en vulkracht voor professioneel gebruik. het is geschikt voor het behandelen van verzinkt en onbehandeld staal, heeft een uitstekende kathodische corrosiewering, is goed puntlasbaar en is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden. ook is het hittebestendig tot 250ļc. verbruik: ca. 1,5-2 m≤ per 500 ml.


ANTI CORROSIE PRIMER

motip anti corrosie primer is een sneldrogende, loodvrije menie voor het voorbehandelen van onbehandelde ondergronden van ferro-metaal. het is geschikt als voorbehandeling voor het aflakken met aan de lucht drogende alkydhars lakken. het heeft een zeer hoge dek- en vulkracht en een uitstekende hechting, is lasbaar en goed schuurbaar en heeft een goede corrosiewering. verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per spuitbus van 400 ml.


ANTI CORROSIE WAS

beschermingsmiddel, met zeer goede hechting, tegen corrosie. motip anti corrosie was is bestand tegen weersinvloeden, zwakke zuren en basen.


ANTI SPAT

motip antispatspray-lasspray is ter voorkoming van het aanhechten van lasspetters tijdens laswerkzaamheden op de lasmond en de omgeving rond de laszone. het is onbrandbaar, siliconenvrij en niet corrosief. het is licht basisch en te verwijderen met water. door de unieke samenstelling, met zuivere stikstof, heeft het een hoog rendement. het heeft een nevelend spuitbeeld en is onder elke hoek te gebruiken.


ANTI-MARTER

motip marterspray is een transparante spray met uitstekende hechting ter voorkoming van schade aan bekabeling en leidingen aangericht door marters. marters zullen de behandelde ondergrond mijden door de speciale, kleverige beschermlaag welke gevormd wordt. door de speciale samenstelling kan de spray zelfs aangebracht worden op bewegende delen. het geeft een langdurige bescherming, is reukloos en bestand tegen weersinvloeden, zwakke zuren en basen.


BACKLIGHT

motip backlight is een transparante lak voor het accentueren van achterlichten. de lak heeft een duurzame glans en is kras- en stootvast en bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden. verbruik: 2 Š 4 achterlichten met 150 ml en ongeveer 8 achterlichten met 400 ml.


BACKLIGHT REMOVER

motip backlight remover is een spray met hoog oplossend vermogen, geschikt voor het verwijderen van op achterlichten aangebrachte transparante lak. de remover is eenvoudig in het gebruik en tast achterlichten niet aan. verbruik: ca. 2 tot 4 achterlichten.


BANDENREINIGER

motip tyre foam is schuim voor het reinigen en conditioneren van banden en het intensiveren van de kleur van banden. het is gebruiksvriendelijk en geeft een glanzend resultaat, bevat siliconen en is oplosmiddelarm. het beschermt tegen weersinvloeden en kan aangebracht worden op natte banden. niet geschikt voor tweewielers.


BIJSPUITVERDUNNING

motip bijspuitverdunning is een mengsel van oplosmiddelen voor het wegwerken van de overgang bij spot repair. door het samenvloeien van de spuitnevel, wordt een gelijkmatige overgang tussen oude en nieuwe laklaag verkregen. het heeft een gericht spuitbeeld en een fijne verneveling en geeft een direct (on)zichtbaar resultaat.


BLANKE LAK

motip blanke lak is een sneldrogende acrylaat lak met duurzame glans voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof. de blanke lak heeft een goede corrosiewering en een uitstekende hechting, is krasvast en stootvast en is bestand tegen benzine, chemicali√ęn en weersinvloeden.


BRAKE CALIPER SPRAY

motip remklauwlakspray is een lak voor het accentueren van remklauwen. de lak heeft een goede vulkracht, goede corrosiewering en een duurzame glans. de lak is kras- en stootvast, bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden en is vuilwerend. verbruik: ca. 4 remklauwen.


BUMPERLAK

motip bumperlak heeft een zeer hoge dekkracht en uitstekende hechting voor het herstellen en verfraaien van bumpers. het heeft een duurzame kleur en glans en behoudt de originele bumperstructuur. het is kras- en stootvast en bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden. verbruik: ca. 2 bumpers per spuitbus.


CARAT

motip carat is een lak op basis op basis van acrylaathars voor decoratieve doeleinden. het is geschikt voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof. de lak heeft een zeer hoge dekkracht, een duurzame kleur, hoog standvermogen, uitstekende hechting en duurzame glans. verbruik: ca. 1,25 tot 1,75 m≤ per spuitbus.

Product-informatieblad


CARBURATEUR REINIGER

motip carburateur is een reiniger voor de binnenkant en de buitenkant van carburateurs, vlinderkleppen en leegloopkleppen, zonder demontage. het heeft een hoog oplossend vermogen, laat geen residu achter, is niet corrosief en heeft een gericht spuitbeeld.


CHROOMLAK

motip chroomspray is een decoratieve lak met metallische glans voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof binnen. de lak heeft een zeer hoge dekkracht en een uitstekende hechting. het is niet veegvast en niet bestand tegen weersinvloeden.


COCKPITSPRAY

motip cockpitspray is geschikt voor het reinigen, beschermen en verfraaien van het dashboard en overige kunststof onderdelen in de auto. het heeft een subtiele geur en uitstekende reinigende eigenschappen, is vuilafstotend en antistatisch, geeft een duurzame glans en bevat siliconen.


COLORMARK LINEMARKER MARKEERVERF

motip colormark is dť standaardmarkering voor betonvloeren. het heeft een speciale klep voor schone en scherpe markeringslijnen en minimale nevel. het is geschikt voor binnen- en buitengebruik en zorgt voor duurzame markering. de bus is voorzien van een gepatenteerde spuitkop voor strakke, heldere lijnen met een minimale nevel. de verf bevat geen zware schadelijke metalen en heeft een bereik van 150 meter bij een bus van 750 ml. de bus van 500 ml heeft een bereik van ongeveer 50 meter wanneer een spraybreedte van 5 cm wordt toegepast. het wordt veelal gebruikt bij autogarages, sport- en speelterreinen, ateliers en industriŽle installaties. dit maakt het product multifunctioneel inzetbaar met minimaal kleurverlies doordat de verf een hoge licht- en weerbestendigheid heeft. droogtijd: 24 uur.


COLOUR

motip colour is een lak met zeer hoge dek- en vulkracht en uitstekende hechting voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof. de lak heeft een duurzame kleur, een duurzame glans en een goede corrosiewering en is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden.


COLOURSPRAY CLEAR VARNISH

motip colourspray clear varnish is ideaal voor behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen, eterniet, aardewerk en diverse soorten kunststof. de blanke lak is krasvast en stootvast en is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden. verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.


CONTACTREINIGER

motip contact cleaner is een spray met hoog oplossend vermogen voor het reinigen van elektrische contacten. het is niet geleidend, niet corrosief en laat geen residu achter. ook heeft het een krachtig, gericht spuitbeeld en is het onder elke hoek te gebruiken.


CRAFTS SPRAY

motip crafts spray is een lak voor decoratieve doeleinden. het is geschikt voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof. de lak heeft een zeer hoge dekkracht en een duurzame kleur en duurzame glans, is krasvast en stootvast en bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden. het heeft een hoog standvermogen en een uitstekende hechting. het is uitgehard/overspuitbaar na 1 uur. verbruik: ca. 1,25 tot 1,75 m≤ per spuitbus.


CYCLING CHAIN CLEANER GEL BLINK

motip chain cleaner gel blink is een reiniger voor het verwijderen van vet en olie op kettingen en tandwielen. door de unieke receptuur (een combinatie van de emulgerende werking en de lage verdampingssnelheid) heeft het een optimaal reinigende werking en een hoog oplossend vermogen.


CYCLING SHINE & PROTECT

motip cycling shine & protect is een gebruiksvriendelijk onderhoudsproduct voor het reinigen, beschermen en het verkrijgen van een duurzame glans. het is geschikt voor het behandelen van alle gelakte en carbon onderdelen van fietsen. het is waterafstotend en antistatisch, vermindert de vuilaanhechting en beschermt tegen weersinvloeden. het product is niet polijstend en bevat siliconen.

Product-informatieblad


DECO EFFECT KERAMIEKLAK

motip ceramic emaille spray is een sneldrogende lak met goede dekkracht voor het verfraaien en herstellen van aardewerk en geŽmailleerde ondergronden. het is bestand tegen schoonmaakmiddelen, slijt- en krasvast, heeft een uitstekende hechting, een duurzame glans en goede oppervlaktehardheid.


DERAILLEUR EN KETTINGREINIGER

motip derailleur en kettingreiniger heeft een hoog oplossend vermogen. derailleur en kettingreiniger is niet geleidend, heeft een goede corrosiewering en laat geen residu achter. motip derailleur en kettingreiniger heeft een krachtig, gericht spuitbeeld en is onder elke hoek te gebruiken.


EFFECT PRIMER

motip effect primer is speciaal ontwikkeld voor toepassing onder de motip tuning line mirage effect en motip tuning line silver chrome. het product is sneldrogend en heeft een uitstekende hechting.


EFFECTLAK

motip effectlak is een decoratieve lak met zeer hoge dekkracht voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof. het is uitermate geschikt voor decoratieve doeleinden binnenshuis. de lak is niet veegvast en is niet bestand tegen weersinvloeden. verbruik: ca. 1,25-1,75 m2 per 400 ml/ca. 0,5 m2 per 150 ml.


EGR REINIGER

motip egr cleaner is een uitlaatgas recirculatie reiniger voor het oplossen van vervuiling in egr-klep, luchtinlaatsysteem, spruitstuk en inlaatklep. het herstelt de luchttoevoer naar de motor, verbetert acceleratievermogen en reduceert uitlaatgassen. het heeft een snelle werking, laat geen residu achter, voorkomt de afzetting van hars en heeft een 360į ventiel.


ELEKTROBESCHERMER

motip electro protect heeft een goede penetrerende werking en is ter voorkoming van startproblemen door vocht. het is waterafstotend en vochtverdringend en bestand tegen water, zout en zwakke zuren en basen en ph-neutraal. daarnaast heeft het een zeer goede hechting en een uitstekende corrosiewering.


ELEKTRONICA FREEZER

motip elektronica freezer is een effectief, onbrandbaar hulpmiddel voor het opsporen van breuken in printplaten. het is onder elke hoek te gebruiken, het verlaagt de temperatuur kortstondig tot - 55įc en heeft een gericht spuitbeeld.


ENGINE PAINT

motip engine paint is lak voor het behandelen van motorblokken. de lak is krasvast en stootvast, bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden, elastisch en bestand tegen temperatuurwisselingen. het heeft een goede corrosiewering, een duurzame glans en vermindert de vuilaanhechting. verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.

Product-informatieblad


FILLER GEEL

motip filler is een sneldrogende filler met zeer hoge dekkracht voor het vullen van kleine oneffenheden in behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium en steen. de filler heeft een hoog vullend vermogen en een goede corrosiewering, is goed schuurbaar, zowel nat als droog (vanaf korrel 400) en overspuitbaar met alle laksystemen. verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.


FIXEERSPRAY

motip specials colourspray fixeerspray is een blanke, sneldrogende, universele acrylaatlak voor decoratieve doeleinden. het is geschikt voor het beschermen en fixeren van ondergronden van papier, linnen, hout, koper, messing, aluminium, glas, aardewerk, brooddeeg en gedroogde grassen en bloemen. het heeft een duurzame glans, is bestand tegen weersinvloeden en is krasvast en stootvrij. het beschermt tegen oxidatie en is uv-bestendig en lichtecht. niet geschikt voor het behandelen van met alkydharslak behandelde ondergronden. verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.


FLUO SPOTMARKER ALLROUND

motip colormark spotmarker allround heeft een speciaal ventiel voor 360į gebruik. de gepatenteerde veiligheidsdop, die met ťťn hand bediend kan worden en een afsluitbare vergrendeling bezit, voorkomt ongewild spuiten en gekleurde vingers. dankzij het zelfreinigingsysteem wordt volledig leegspuiten van de bus en de spuitkop gegarandeerd. de slijtvaste en weerbestendige markering blijft tot 6 tot 9 maanden zichtbaar en het heeft een dekkracht van hoge kwaliteit dankzij een hoge concentratie van pigmenten. het heeft een speciaal spraysysteem met een uitzonderlijk rendement en het heeft uitstekende adhesie, ook op vochtige oppervlakken. het is betrouwbaar, zelfs bij vriestemperaturen (tot -20įc), en uiterst gemakkelijk te schudden, zelfs na een lange opslagperiode. het is gemakkelijk aan te brengen, zelfs met handschoenen aan, en milieuvriendelijk.


FLUORESCERENDE LAK

motip fluorescerende lak is een decoratieve, fluorescerende acrylaat lak met uitstekende hechting voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, steen en diverse soorten kunststof. voor een optimaal fluorescerend resultaat wordt geadviseerd om eerst te gronden met motip primer wit. ter verbetering van de uv- en weerbestandheid wordt geadviseerd een aflaklaag motip acryl blanke lak aan te brengen. verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.


FOOD GRADE PTFE OLIE

motip food grade ptfe-oil is geschikt voor het smeren van mechanische onderdelen van metaal en kunststof. het is uitermate geschikt voor het behandelen van onderdelen die onderhevig zijn aan hoge druk. door de unieke receptuur is het geschikt voor gebruik in de voedingsmiddelenindustrie, overeenkomstig nsf registratie h1, nummer 139846. de olie heeft een uitstekende mechanische en thermische stabiliteit en een uitstekende penetrerende werking. het heeft een zeer geringe wrijvings- co√ęffici√ęnt, waardoor minimale slijtage optreedt, een zeer goede hechting, voorkomt slijtage en vastklemmen en is bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen. ook heeft het een fijne structuur (deelgrootte circa 5 micrometer), is het waterafstotend en heeft het een gericht spuitbeeld. temperatuurbestendig van -50įc tot +250įc.


FRIGO WIT

motip frigo wit is een lak met uitstekende hechting voor het herstellen van kleine beschadigingen aan witgoed. de lak heeft een zeer hoge dek- en vulkracht, een goede corrosiewering en heeft een duurzame kleur en duurzame glans. motip frigo wit is krasvast en stootvast en is bestand tegen chemicaliën. de lak aanbrengen in meerdere dunne lagen. voor het aanbrengen van de volgende laag, de spuitbus weer schudden. ook wanneer de lak uitgehard is, niet overspuiten met acryllak of nitro-cellulose lak. verbruik: ca. 1,25-1,75 m²/400 ml.


GLASS CLEANER

motip glass cleaner is een gebruiksvriendelijke, ontvettende spray voor het reinigen van ruiten. de reiniger heeft een hoog oplossend vermogen en is licht basisch.

Product-informatieblad


GRAFFITI-EX

motip graffiti-ex is het perfecte hulpmiddel bij het verwijderen van oude verflagen en ongewenste graffiti op ondergronden van steen, beton, asfalt, metaal en hout. motip graffiti-ex heeft een gelstructuur en is eenvoudig in gebruik. verbruik: ca. 0,8 m²/400 ml.


GRONDVERF

motip colourspray primer is een sneldrogende grondverf voor het voorbehandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas en steen. de grondverf heeft een zeer hoge dek- en vulkracht, een goede corrosiewering, is zowel nat als droog goed schuurbaar (vanaf korrel 400) en is overspuitbaar met alle verfsystemen. verbruik: ca. 1,25-1,75 m2 per 400 ml en ca. 0,5 m2 per 150 ml.


HAMERSLAG LAK

motip hamerslag lak is een sneldrogende lak met hamerslag effect voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof. de lak heeft een goede dekkracht, is krasvast en stootvast en is bestand tegen benzine, chemicaliŽn, verdunde reinigingsmiddelen en weersinvloeden. verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.


HITTEBESTENDIGE BLANKE LAK

motip hittebestendige blanke lak is geschikt voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden die blootstaan aan zeer hoge temperaturen tot 800ļc. de lak is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden. verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.


HITTEBESTENDIGE LAK

motip hittebestendige lak is ideaal voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden die blootstaan aan zeer hoge temperaturen. de lak is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden. verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.


IMPREGNEERMIDDEL

motip impregnation spray is geschikt voor het beschermen van textiel en leer tegen vocht en vuilaanhechting. door de unieke receptuur wordt een onzichtbare, beschermende film gevormd, die waterafstotend, doch luchtdoorlatend is en het opnieuw aanhechten van vervuiling effectief tegengaat. het geeft een langdurige bescherming en is gebruiksvriendelijk.


INDUSTRIAL BI-CHROMATAGE SPRAY

motip bi-chromatage spray is een sneldrogende bi-chromatage spray met goede dekkracht voor professioneel gebruik. het is geschikt voor het herstellen van kleine beschadigingen in ondergronden van goud verchroomd staal. het heeft een goede oppervlakte hardheid en is lichtecht en uv-bestendig. het is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden en is slijtvast en krasvast. verbruik: ca. 1,5-2 m≤ per spuitbus.


INDUSTRIAL BLANKE LAK

motip industrial transparante vernis is een sneldrogende blanke lak voor professioneel gebruik met goede vulkracht, uitstekende hechting en vloeiing. het is geschikt voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen, eterniet, aardewerk en diverse soorten kunststof. het heeft een duurzame glans, is krasvast en stootvast, bestand tegen weersinvloeden en uv-bestendig en lichtecht. verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.


INDUSTRIAL ELOXALSPRAY

motip eloxalspray is een sneldrogende eloxalspray met goede dekkracht voor professioneel gebruik, voor het herstellen van geanodiseerd aluminium. het heeft een duurzame glans, een goede oppervlaktehardheid en is lichtecht en uv-bestendig. het is bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden en is slijtvast en krasvast. verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.


INDUSTRIAL SPUITPLAMUUR

motip industrial spuitplamuur is een sneldrogende spuitplamuur met hoge vul- en dekkracht voor professioneel gebruik. het is geschikt voor het vullen van oneffenheden in behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal en aluminium. het heeft een uitstekende hechting en een goede corrosiewering en is goed schuurbaar, zowel nat als droog (vanaf korrel 400). verbruik: ca. 1,5-2 m≤ per 500 ml.


INDUSTRIAL ZINK REPARATIESPRAY

motip zinc repair spray is een sneldrogende zink reparatiespray met goede dekkracht voor professioneel gebruik. het is geschikt voor het herstellen van kleine beschadigingen in ondergronden van dompel verzinkt staal. het heeft een goede oppervlaktehardheid en is lichtecht en uv-bestendig. het is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden en slijt- en krasvast. verbruik: ca. 1,5-2 m≤ per 500 ml.


INDUSTRIAL ZINKSPRAY

motip industrial zinkspray is een sneldrogende zinkspray met uitstekende hechting en vulkracht voor professioneel gebruik. het is geschikt voor het behandelen van verzinkt en onbehandeld staal. het heeft een uitstekende kathodische corrosiewering, is goed puntlasbaar en is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden. het is hittebestendig tot 350 ļc. verbruik: ca. 1,5-2 m≤ per spuitbus.


INSECT CLEANER

motip insect cleaner is een intensieve reiniger voor het verwijderen van insecten. het is eenvoudig aan te brengen en heeft een hoog reinigend vermogen. de cleaner is licht basisch en veilig voor kunststoffen en gelakte onderdelen.

Product-informatieblad


INTERIOR CLEANER

motip interior cleaner is een zeer effectieve reiniger voor het interieur. het heeft een hoog reinigend vermogen en een aangename citrusgeur.


KAUWGOMVERWIJDERAAR

motip kauwgomverwijderaar is een effectief hulpmiddel voor het verwijderen van kauwgom uit bekleding en vloerbedekking en van bestrating. het verlaagt de temperatuur kortstondig tot -40įc, is gebruiksvriendelijk en heeft een gericht spuitbeeld.


KERAMIEKLAK

motip keramieklak is een sneldrogende lak met goede dekkracht voor het verfraaien en herstellen van aardewerk en geŽmailleerde ondergronden. het is bestand tegen schoonmaakmiddelen en slijtvast en krasvast. het heeft een uitstekende hechting en een duurzame glans en een goede oppervlaktehardheid. theoretisch verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per spuitbus van 400 ml.


KERAMISCH VET

motip keramisch vet is een metaalvrij keramisch vet met uitstekende hechting, geschikt voor het behandelen van onderdelen welke aan extreem hoge belasting onderhevig zijn en/of blootstaan aan zeer hoge temperaturen. het beschermt tegen elektrolytische corrosie, heeft een hoge thermische stabiliteit, is bestand tegen chemicaliŽn, weersinvloeden, water, zout en zwakke zuren en basen, voorkomt slijtage en vastklemmen en heeft een gericht spuitbeeld. het is uitermate geschikt voor de montage van abs-remsystemen en lambda sensoren.


KETTINGSPRAY

motip kettingspray is een smeermiddel voor het behandelen van ketting aangedreven overbrengingen, welke onderhevig zijn aan zware belasting. het is te verwerken als olie, met de eigenschappen van vet. het heeft een uitstekende mechanische en thermische stabiliteit, voorkomt slijtage en vastklemmen, is bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen, is waterafstotend en ph-neutraal en bestand tegen temperaturen van Ė 50įc tot + 200įc.


KETTINGSPRAY ATB


KETTINGSPRAY RACE

smeermiddel voor het behandelen van fietskettingen en tandwielen. door de unieke receptuur blijft de uitstekende smerende werking ook bij zware belasting behouden en wordt de vuilaanhechting sterk verminderd. speciaal voor kettingen en tandwielen van racefietsen. kettingspray race heeft een lage wrijvingscoëfficiënt voor minimale weerstand en een uitstekend smerende werking bij zware belasting. kettingspray race bevat ptfe en is bestand tegen weersinvloeden. kettingspray race voorkomt slijtage en vermindert de vuilaanhechting. motip kettingspray race is waterafstotend en heeft een gericht spuitbeeld en een 360° ventiel.


KOMPAKT

motip kompakt is een kwalitatief hoogwaardige autolak voor het herstellen en verfraaien van onderdelen van autoís in de originele autokleur. het is sneldrogend, heeft een zeer hoge dek- en vulkracht, duurzame kleur en duurzame glans, is krasvast en stootvast, bestand tegen weersinvloeden, heeft een goede corrosiewering, is uv-bestendig en lichtecht en heeft een uitstekende hechting. verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.


KOMPAKT METALLIC

motip kompakt metallic is een kwalitatief hoogwaardige autolak voor het herstellen en verfraaien van onderdelen van autoís in de originele autokleur. het is sneldrogend, heeft een zeer hoge dek- en vulkracht, duurzame kleur en duurzame glans, is krasvast en stootvast, bestand tegen weersinvloeden, heeft een goede corrosiewering, is uv-bestendig en lichtecht en heeft een uitstekende hechting. verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.


KOPERVET

motip koperpray heeft een hoog kopergehalte ter voorkoming van slijtage en vastklemmen van schroefverbindingen die blootstaan aan zeer hoge temperaturen. het heeft een hoge thermische stabiliteit en goede corrosiewering, is bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden en voorkomt slijtage en vastklemmen. het is tevens bestand tegen temperaturen van Ė 40įc tot + 1100įc.


KOUD KRIMP

motip koud krimp spray is een effectief hulpmiddel voor het losmaken van geperste verbindingen. het verlaagt de temperatuur kortstondig tot -50įc en heeft een gericht spuitbeeld.