PROFdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
mijn PROF

Totaal: € 0,00 excl. btw

Artikelen van het merk: Motip

CARAT

motip carat is een lak op basis op basis van acrylaathars voor decoratieve doeleinden. het is geschikt voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof. de lak heeft een zeer hoge dekkracht, een duurzame kleur, hoog standvermogen, uitstekende hechting en duurzame glans. verbruik: ca. 1,25 tot 1,75 m≤ per spuitbus.

Product-informatieblad


CHROOMLAK

motip chroomspray is een decoratieve lak met metallische glans voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof binnen. de lak heeft een zeer hoge dekkracht en een uitstekende hechting. het is niet veegvast en niet bestand tegen weersinvloeden.


COLOUR

motip colour is een lak met zeer hoge dek- en vulkracht en uitstekende hechting voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof. de lak heeft een duurzame kleur, een duurzame glans en een goede corrosiewering en is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden.


COLOURSPRAY CLEAR VARNISH

motip colourspray clear varnish is ideaal voor behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen, eterniet, aardewerk en diverse soorten kunststof. de blanke lak is krasvast en stootvast en is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden. verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.


DECO EFFECT KERAMIEKLAK

motip ceramic emaille spray is een sneldrogende lak met goede dekkracht voor het verfraaien en herstellen van aardewerk en geŽmailleerde ondergronden. het is bestand tegen schoonmaakmiddelen, slijt- en krasvast, heeft een uitstekende hechting, een duurzame glans en goede oppervlaktehardheid.


EFFECT PRIMER

motip effect primer is speciaal ontwikkeld voor toepassing onder de motip tuning line mirage effect en motip tuning line silver chrome. het product is sneldrogend en heeft een uitstekende hechting.


EFFECTLAK

motip effectlak is een decoratieve lak met zeer hoge dekkracht voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof. het is uitermate geschikt voor decoratieve doeleinden binnenshuis. de lak is niet veegvast en is niet bestand tegen weersinvloeden. verbruik: ca. 1,25-1,75 m2 per 400 ml/ca. 0,5 m2 per 150 ml.


FIXEERSPRAY

motip specials colourspray fixeerspray is een blanke, sneldrogende, universele acrylaatlak voor decoratieve doeleinden. het is geschikt voor het beschermen en fixeren van ondergronden van papier, linnen, hout, koper, messing, aluminium, glas, aardewerk, brooddeeg en gedroogde grassen en bloemen. het heeft een duurzame glans, is bestand tegen weersinvloeden en is krasvast en stootvrij. het beschermt tegen oxidatie en is uv-bestendig en lichtecht. niet geschikt voor het behandelen van met alkydharslak behandelde ondergronden. verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.


FLUORESCERENDE LAK

motip fluorescerende lak is een decoratieve, fluorescerende acrylaat lak met uitstekende hechting voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, steen en diverse soorten kunststof. voor een optimaal fluorescerend resultaat wordt geadviseerd om eerst te gronden met motip primer wit. ter verbetering van de uv- en weerbestandheid wordt geadviseerd een aflaklaag motip acryl blanke lak aan te brengen. verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.


FRIGO WIT

motip frigo wit is een lak met uitstekende hechting voor het herstellen van kleine beschadigingen aan witgoed. de lak heeft een zeer hoge dek- en vulkracht, een goede corrosiewering en heeft een duurzame kleur en duurzame glans. motip frigo wit is krasvast en stootvast en is bestand tegen chemicaliën. de lak aanbrengen in meerdere dunne lagen. voor het aanbrengen van de volgende laag, de spuitbus weer schudden. ook wanneer de lak uitgehard is, niet overspuiten met acryllak of nitro-cellulose lak. verbruik: ca. 1,25-1,75 m²/400 ml.


GRAFFITI-EX

motip graffiti-ex is het perfecte hulpmiddel bij het verwijderen van oude verflagen en ongewenste graffiti op ondergronden van steen, beton, asfalt, metaal en hout. motip graffiti-ex heeft een gelstructuur en is eenvoudig in gebruik. verbruik: ca. 0,8 m²/400 ml.


GRONDVERF

motip colourspray primer is een sneldrogende grondverf voor het voorbehandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas en steen. de grondverf heeft een zeer hoge dek- en vulkracht, een goede corrosiewering, is zowel nat als droog goed schuurbaar (vanaf korrel 400) en is overspuitbaar met alle verfsystemen. verbruik: ca. 1,25-1,75 m2 per 400 ml en ca. 0,5 m2 per 150 ml.


HAMERSLAG LAK

motip hamerslag lak is een sneldrogende lak met hamerslag effect voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof. de lak heeft een goede dekkracht, is krasvast en stootvast en is bestand tegen benzine, chemicaliŽn, verdunde reinigingsmiddelen en weersinvloeden. verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.


HITTEBESTENDIGE BLANKE LAK

motip hittebestendige blanke lak is geschikt voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden die blootstaan aan zeer hoge temperaturen tot 800ļc. de lak is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden. verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.


HITTEBESTENDIGE LAK

motip hittebestendige lak is ideaal voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden die blootstaan aan zeer hoge temperaturen. de lak is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden. verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.


KERAMIEKLAK

motip keramieklak is een sneldrogende lak met goede dekkracht voor het verfraaien en herstellen van aardewerk en geŽmailleerde ondergronden. het is bestand tegen schoonmaakmiddelen en slijtvast en krasvast. het heeft een uitstekende hechting en een duurzame glans en een goede oppervlaktehardheid. theoretisch verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per spuitbus van 400 ml.


KOMPAKT

motip kompakt is een kwalitatief hoogwaardige autolak voor het herstellen en verfraaien van onderdelen van autoís in de originele autokleur. het is sneldrogend, heeft een zeer hoge dek- en vulkracht, duurzame kleur en duurzame glans, is krasvast en stootvast, bestand tegen weersinvloeden, heeft een goede corrosiewering, is uv-bestendig en lichtecht en heeft een uitstekende hechting. verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.


PRIMER

motip primer is een sneldrogende primer voor het voorbehandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas en steen. de primer heeft een zeer hoge dek- en vulkracht en een goede corrosiewering. de primer is goed schuurbaar, zowel nat als droog (vanaf korrel 400) en is overspuitbaar met alle verfsystemen. verbruik: ca. 1,5-2 m≤ per 500 ml en ca. 0,5 m≤ per 150 ml.


RADIATORLAK

motip radiatorspray is een lak met zeer hoge dek- en vulkracht voor het verfraaien en herstellen van radiatoren en verwarmingsbuizen. de lak is bestand tegen warmte en schoonmaakmiddelen en heeft een duurzame kleur en een duurzame glans. de lak heeft een goede corrosiewerende werking en is krasvast en stootvast. ook wanneer de lak uitgehard is, kan het niet overgespoten worden met acryllak of nitro-cellulose lak. verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.


TRENDY SPECIALS

dupli color trendy is een sneldrogende, decoratieve nitro-cellulose lak voor ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof.


Motip
Wie zijn wij?
|
Vacatures
|
Levertijden
|
Algemene Voorwaarden
|
Veelgestelde Vragen
|
Nieuwsbrief
|
Mijn PROF
|
Contact