PROFdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
mijn PROF

Totaal: € 0,00 excl. btw

Artikelen van het merk: Motip

AIRCO REINIGER

motip airco reiniger is een effectief werkzaam schuim voor het reinigen van de airconditioning in motorvoertuigen. het heeft een aangename geur en geeft een langdurige bescherming tegen het ontstaan van geurtjes.

Product-informatieblad


ALU-ZINKSPRAY

motip alu-zinkspray is een sneldrogende alu-zinkspray met uitstekende hechting en vulkracht voor professioneel gebruik. het is geschikt voor het behandelen van verzinkt en onbehandeld staal, heeft een uitstekende kathodische corrosiewering, is goed puntlasbaar en is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden. ook is het hittebestendig tot 250ļc. verbruik: ca. 1,5-2 m≤ per 500 ml.


ANTI CORROSIE PRIMER

motip anti corrosie primer is een sneldrogende, loodvrije menie voor het voorbehandelen van onbehandelde ondergronden van ferro-metaal. het is geschikt als voorbehandeling voor het aflakken met aan de lucht drogende alkydhars lakken. het heeft een zeer hoge dek- en vulkracht en een uitstekende hechting, is lasbaar en goed schuurbaar en heeft een goede corrosiewering. verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per spuitbus van 400 ml.


ANTI CORROSIE WAS

beschermingsmiddel, met zeer goede hechting, tegen corrosie. motip anti corrosie was is bestand tegen weersinvloeden, zwakke zuren en basen.


ANTI SPAT

motip antispatspray-lasspray is ter voorkoming van het aanhechten van lasspetters tijdens laswerkzaamheden op de lasmond en de omgeving rond de laszone. het is onbrandbaar, siliconenvrij en niet corrosief. het is licht basisch en te verwijderen met water. door de unieke samenstelling, met zuivere stikstof, heeft het een hoog rendement. het heeft een nevelend spuitbeeld en is onder elke hoek te gebruiken.


ANTI-MARTER

motip marterspray is een transparante spray met uitstekende hechting ter voorkoming van schade aan bekabeling en leidingen aangericht door marters. marters zullen de behandelde ondergrond mijden door de speciale, kleverige beschermlaag welke gevormd wordt. door de speciale samenstelling kan de spray zelfs aangebracht worden op bewegende delen. het geeft een langdurige bescherming, is reukloos en bestand tegen weersinvloeden, zwakke zuren en basen.


BANDENREINIGER

motip tyre foam is schuim voor het reinigen en conditioneren van banden en het intensiveren van de kleur van banden. het is gebruiksvriendelijk en geeft een glanzend resultaat, bevat siliconen en is oplosmiddelarm. het beschermt tegen weersinvloeden en kan aangebracht worden op natte banden. niet geschikt voor tweewielers.


CARBURATEUR REINIGER

motip carburateur is een reiniger voor de binnenkant en de buitenkant van carburateurs, vlinderkleppen en leegloopkleppen, zonder demontage. het heeft een hoog oplossend vermogen, laat geen residu achter, is niet corrosief en heeft een gericht spuitbeeld.


COCKPITSPRAY

motip cockpitspray is geschikt voor het reinigen, beschermen en verfraaien van het dashboard en overige kunststof onderdelen in de auto. het heeft een subtiele geur en uitstekende reinigende eigenschappen, is vuilafstotend en antistatisch, geeft een duurzame glans en bevat siliconen.


CONTACTREINIGER

motip contact cleaner is een spray met hoog oplossend vermogen voor het reinigen van elektrische contacten. het is niet geleidend, niet corrosief en laat geen residu achter. ook heeft het een krachtig, gericht spuitbeeld en is het onder elke hoek te gebruiken.


DERAILLEUR EN KETTINGREINIGER

motip derailleur en kettingreiniger heeft een hoog oplossend vermogen. derailleur en kettingreiniger is niet geleidend, heeft een goede corrosiewering en laat geen residu achter. motip derailleur en kettingreiniger heeft een krachtig, gericht spuitbeeld en is onder elke hoek te gebruiken.


EGR REINIGER

motip egr cleaner is een uitlaatgas recirculatie reiniger voor het oplossen van vervuiling in egr-klep, luchtinlaatsysteem, spruitstuk en inlaatklep. het herstelt de luchttoevoer naar de motor, verbetert acceleratievermogen en reduceert uitlaatgassen. het heeft een snelle werking, laat geen residu achter, voorkomt de afzetting van hars en heeft een 360į ventiel.


ELEKTROBESCHERMER

motip electro protect heeft een goede penetrerende werking en is ter voorkoming van startproblemen door vocht. het is waterafstotend en vochtverdringend en bestand tegen water, zout en zwakke zuren en basen en ph-neutraal. daarnaast heeft het een zeer goede hechting en een uitstekende corrosiewering.


ELEKTRONICA FREEZER

motip elektronica freezer is een effectief, onbrandbaar hulpmiddel voor het opsporen van breuken in printplaten. het is onder elke hoek te gebruiken, het verlaagt de temperatuur kortstondig tot - 55įc en heeft een gericht spuitbeeld.


IMPREGNEERMIDDEL

motip impregnation spray is geschikt voor het beschermen van textiel en leer tegen vocht en vuilaanhechting. door de unieke receptuur wordt een onzichtbare, beschermende film gevormd, die waterafstotend, doch luchtdoorlatend is en het opnieuw aanhechten van vervuiling effectief tegengaat. het geeft een langdurige bescherming en is gebruiksvriendelijk.


INDUSTRIAL BI-CHROMATAGE SPRAY

motip bi-chromatage spray is een sneldrogende bi-chromatage spray met goede dekkracht voor professioneel gebruik. het is geschikt voor het herstellen van kleine beschadigingen in ondergronden van goud verchroomd staal. het heeft een goede oppervlakte hardheid en is lichtecht en uv-bestendig. het is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden en is slijtvast en krasvast. verbruik: ca. 1,5-2 m≤ per spuitbus.


INDUSTRIAL BLANKE LAK

motip industrial transparante vernis is een sneldrogende blanke lak voor professioneel gebruik met goede vulkracht, uitstekende hechting en vloeiing. het is geschikt voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen, eterniet, aardewerk en diverse soorten kunststof. het heeft een duurzame glans, is krasvast en stootvast, bestand tegen weersinvloeden en uv-bestendig en lichtecht. verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.


INDUSTRIAL ELOXALSPRAY

motip eloxalspray is een sneldrogende eloxalspray met goede dekkracht voor professioneel gebruik, voor het herstellen van geanodiseerd aluminium. het heeft een duurzame glans, een goede oppervlaktehardheid en is lichtecht en uv-bestendig. het is bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden en is slijtvast en krasvast. verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.


INDUSTRIAL SPUITPLAMUUR

motip industrial spuitplamuur is een sneldrogende spuitplamuur met hoge vul- en dekkracht voor professioneel gebruik. het is geschikt voor het vullen van oneffenheden in behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal en aluminium. het heeft een uitstekende hechting en een goede corrosiewering en is goed schuurbaar, zowel nat als droog (vanaf korrel 400). verbruik: ca. 1,5-2 m≤ per 500 ml.


INDUSTRIAL ZINK REPARATIESPRAY

motip zinc repair spray is een sneldrogende zink reparatiespray met goede dekkracht voor professioneel gebruik. het is geschikt voor het herstellen van kleine beschadigingen in ondergronden van dompel verzinkt staal. het heeft een goede oppervlaktehardheid en is lichtecht en uv-bestendig. het is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden en slijt- en krasvast. verbruik: ca. 1,5-2 m≤ per 500 ml.


INDUSTRIAL ZINKSPRAY

motip industrial zinkspray is een sneldrogende zinkspray met uitstekende hechting en vulkracht voor professioneel gebruik. het is geschikt voor het behandelen van verzinkt en onbehandeld staal. het heeft een uitstekende kathodische corrosiewering, is goed puntlasbaar en is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden. het is hittebestendig tot 350 ļc. verbruik: ca. 1,5-2 m≤ per spuitbus.


KAUWGOMVERWIJDERAAR

motip kauwgomverwijderaar is een effectief hulpmiddel voor het verwijderen van kauwgom uit bekleding en vloerbedekking en van bestrating. het verlaagt de temperatuur kortstondig tot -40įc, is gebruiksvriendelijk en heeft een gericht spuitbeeld.


KERAMISCH VET

motip keramisch vet is een metaalvrij keramisch vet met uitstekende hechting, geschikt voor het behandelen van onderdelen welke aan extreem hoge belasting onderhevig zijn en/of blootstaan aan zeer hoge temperaturen. het beschermt tegen elektrolytische corrosie, heeft een hoge thermische stabiliteit, is bestand tegen chemicaliŽn, weersinvloeden, water, zout en zwakke zuren en basen, voorkomt slijtage en vastklemmen en heeft een gericht spuitbeeld. het is uitermate geschikt voor de montage van abs-remsystemen en lambda sensoren.


KETTINGSPRAY

motip kettingspray is een smeermiddel voor het behandelen van ketting aangedreven overbrengingen, welke onderhevig zijn aan zware belasting. het is te verwerken als olie, met de eigenschappen van vet. het heeft een uitstekende mechanische en thermische stabiliteit, voorkomt slijtage en vastklemmen, is bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen, is waterafstotend en ph-neutraal en bestand tegen temperaturen van Ė 50įc tot + 200įc.


KOPERVET

motip koperpray heeft een hoog kopergehalte ter voorkoming van slijtage en vastklemmen van schroefverbindingen die blootstaan aan zeer hoge temperaturen. het heeft een hoge thermische stabiliteit en goede corrosiewering, is bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden en voorkomt slijtage en vastklemmen. het is tevens bestand tegen temperaturen van Ė 40įc tot + 1100įc.


KOUD KRIMP

motip koud krimp spray is een effectief hulpmiddel voor het losmaken van geperste verbindingen. het verlaagt de temperatuur kortstondig tot -50įc en heeft een gericht spuitbeeld.


KOUD KRIMP OLIE

motip koud krimp olie is een effectief hulpmiddel voor het losmaken van vastgeroeste onderdelen. door de heftige temperatuursdaling tot Ė30įc in combinatie met de smerende werking van de olie, kan de schroefverbinding gelost worden. het heeft een smerende werking en een gericht spuitbeeld.


KOUD ONTVETTER

motip koud ontvetter is een emulgeerbare reiniger voor het verwijderen van a-polaire conserveermiddelen zoals olie, vet, was, tectyl en teer van behandelde en onbehandelde ondergronden van metaal. het heeft een hoog oplossend vermogen, laat geen residu achter, is met water af te spoelen (emulgeerbaar) en niet corrosief.


LEKZOEKER

motip lekzoekerspray is geschikt voor het opsporen van lekkages in gasleidingen. het is onbrandbaar, niet corrosief, te verwijderen met water en milieuvriendelijk. het is licht basisch, licht schuimend en dvgw geregistreerd, nummer ng/5170br0105.


LIJM

lijm voor zowel permanente als tijdelijke hechting. geschikt voor het verlijmen van papier, karton, hout, textiel en diverse soorten kunststof. lijm is sneldrogend en gebruiksvriendelijk. voor een permanente hechting beide te verlijmen oppervlakken behandelen, laten aandrogen en goed op elkaar drukken. voor een tijdelijke hechting een van de te verlijmen oppervlakken behandelen, aten drogen en goed op elkaar drukken.


MARKERINGSPRAY

motip markeringspray is een sneldrogende markeringspray voor het aanbrengen van markeringen op steen, beton, asfalt en metaal. het heeft een zeer hoge dekkracht en een duurzame hechting, is slijtvast en bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden. verbruik: ca. 60 meter per 600 ml.


MONTAGEVET

motip zwart montagevet is vet met een zeer goede hechting ter voorkoming van slijtage en vastklemmen van schroefverbindingen die blootstaan aan zware belasting. het is waterafstotend en heeft een uitstekende corrosiewerende werking. het is bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen, heeft een gericht spuitbeeld en een 360¬į ventiel. gebruiksaanwijzing: de te behandelen onderdelen voor montage inspuiten. na verdamping van het oplosmiddel wordt een beschermende film gevormd waardoor latere demontage vergemakkelijkt wordt. de beschermende film kan verwijderd worden met motip industrieel reiniger.


MOTORREINIGER

motip motorreiniger is een effectief hulpmiddel voor het reinigen van motoren van voertuigen. het heeft een hoog oplossend vermogen en laat geen residu achter, is niet geleidend en niet corrosief.


OLIEVLEK ABSORPTIE

motip olievlek verwijderaar is een effectief hulpmiddel voor het verwijderen van olievlekken uit ondergronden van beton en steen. olievlek absorptie is gebruiksvriendelijk en heeft een gericht spuitbeeld. motip olievlek absorptie heeft een hoog oplossend en een hoog absorberend vermogen. de te behandelen ondergrond rijkelijk inspuiten en circa 10 minuten laten inwerken. door de unieke receptuur zal de olie oplossen en geabsorbeerd worden. na droging resteert een poedervormige substantie die eenvoudig met een borstel verwijderd kan worden. bij hardnekkige vervuiling de behandeling herhalen. vervuilde poedervormige substantie behandelen als chemisch afval.


PAKKINGVERWIJDERAAR

motip pakking verwijderaar is een spray voor het snel en eenvoudig verwijderen van aangedroogde kleef- en dichtstoffen en uitgeharde afdichtingmaterialen van motor- en machineonderdelen. het heeft een hoog oplossend vermogen en is niet geleidend en niet corrosief. door de hoge viscositeit is een optimale inwerking mogelijk, het is gebruiksvriendelijk en heeft een gericht spuitbeeld.


PTFE DROOG

motip ptfe dry is een droog oppervlaktesmeermiddel voor het behandelen van mechanische onderdelen van metaal en kunststof waarbij geen olie of vet mag achterblijven. het laat geen vet of olie achter (droge film) en voorkomt slijtage en vastklemmen. het heeft een zeer geringe wrijvingscoŽfficiŽnt, een zeer goede hechting en is bestand tegen weersinvloeden. het is geschikt voor onderdelen welke onderhevig zijn aan lichte belasting en lage snelheden. het is ook geschikt voor het lossen van mallen, waarbij het gebruik van siliconen niet wenselijk is.


PTFE VET

spuitvet met zeer goede hechting en hoge viscositeit voor het behandelen van mechanische onderdelen van metaal en kunststof. ptfe vet heeft een uitstekende mechanische en thermische stabiliteit en een uitstekende corrosiewerende werking. ptfe vet is bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen, is waterafstotend en ph-neutraal. ptfe vet bevat ptfe (polytetrafluoretheen) en voorkomt slijtage en vastklemmen. motip ptfe vet is bestand tegen temperaturen van Ė 30°c tot + 160°c. ptfe vet aanbrengen in een dunne laag. de beste smering wordt verkregen na het verdampen van het oplosmiddel.


RAL INDUSTRIAL LAK

motip industrial is een sneldrogende lak met zeer hoge dek- en vulkracht voor professioneel gebruik. het is geschikt voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof. de lak heeft een duurzame kleur en duurzame glans, is krasvast en stootvast en heeft een goede corrosiewering. het is bestand tegen weersinvloeden en uv-bestendig en lichtecht. verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.

Product-informatieblad


REM MONTAGEVET

motip rem montagevet is een metaalvrij vet met een hoge thermische stabiliteit, ter voorkoming van vastklemmen van remsystemen. het is bestand tegen chemicaliŽn, weersinvloeden, water, zout en zwakke zuren en basen. het heeft een uitstekende hechting en een gericht spuitbeeld, is uitermate geschikt voor de montage van remsystemen en vergemakkelijkt de latere demontage. let op, vermijd contact met remschijf en remblokken!


REMMENREINIGER

motip remmenreiniger heeft een hoog oplossend vermogen, laat geen residu achter, is niet geleidend en niet corrosief. daarnaast heeft het een krachtig, gericht spuitbeeld en is het onder elke hoek te gebruiken.


RVS REINIGER

motip rvs reiniger is een spray voor het reinigen en beschermen van onderdelen van roestvast staal. door de unieke receptuur wordt na reiniging een dunne, beschermende film gevormd, die het opnieuw aanhechten van vervuiling effectief tegengaat. het is corrosiewerend, herstelt en intensiveert de glans, is gebruiksvriendelijk, geeft een langdurige bescherming en is niet schurend.


SCHUIMREINIGER

motip multi foam is een universeel, reinigend schuim met hoog oplossend vermogen voor lichte verontreinigingen. het is gebruiksvriendelijk, heeft een subtiele geur en hiermee kan aanslag van rook, inkt en vet verwijderd worden.


SNELSTART

motip quick start is een effectief hulpmiddel bij startproblemen van verbrandingsmotoren. gebruiksaanwijzing: enkele seconden inspuiten in de luchtinlaat van het luchtfilter en de motor starten.


SNELWAS

spray voor het verkrijgen van een duurzame glans. geschikt voor het behandelen van gelakte, kunststof of verchroomde onderdelen. snelwas is waterafstotend, beschermt tegen weersinvloeden en vermindert de vuilaanhechting. snelwas is antistatisch en gebruiksvriendelijk. motip snelwas is niet polijstend en bevat siliconen. niet gebruiken in de volle zon. verbruik: ca. 15 m²/400 ml.


SNIJ- EN BOOROLIE

motip snijboorolie is een olie ter voorkoming van oververhitting van metalen bij snij- en boorwerkzaamheden. het beschermt en smeert het gereedschap en vermindert slijtage van het gereedschap. de olie is siliconenvrij en niet corrosief.


STOFVRIJ

motip dust remover is een krachtig hulpmiddel voor het onder hoge druk verwijderen van stof en los vuil op moeilijk bereikbare plaatsen. het is onbrandbaar en reukloos en laat geen residu achter. het is zeer gebruiksvriendelijk en heeft een krachtig, gericht spuitbeeld.


TEXTIEL REINIGER

motip textielreiniger is een effectief, sneldrogend schuim met hoog oplossend vermogen voor het reinigen van textiel. het is gebruiksvriendelijk, neutraliseert onaangename luchtjes en heeft een subtiele geur. verbruik: ca. 3-5 m≤ per 400 ml.


V-SNAARSPRAY

motip v-snaar spray is een spray met uitstekende hechting voor het beschermen van v-snaren en het verhelpen en voorkomen van slippen. de spray is dilatant en gebruiksvriendelijk, geeft een langdurige bescherming, vertraagt de slijtage, conditioneert v-snaren en is bestand tegen weersinvloeden.


VASELINESPRAY

motip vaselinespray is een transparant, universeel smeer- en beschermingsmiddel met zeer goede hechting. de vaseline is waterafstotend en ph-neutraal en is bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen. ook heeft het een uitstekende corrosiewerende werking en voorkomt het slijtage en vastklemmen. het is bestand tegen temperaturen van Ė 30įc tot + 160įc.


WOOD MARKING SPRAY

motip wood marking spray is een sneldrogende markeringspray met zeer hoge dekkracht, voor het aanbrengen van markeringen op hout, zowel nat als droog. het is bestand tegen weersinvloeden en heeft een gericht spuitbeeld voor het aanbrengen van tekens.


ZINK REPARATIELAK

sneldrogende zink reparatiespray met uitstekende hechting voor het herstellen van kleine beschadigingen in ondergronden van dompel verzinkt staal. zink reparatielak is lichtecht, uv-bestendig, slijtvast en krasvast. motip zink reparatielak heeft een goede dekkracht en een goede oppervlakte hardheid en is bestand tegen benzine, chemicaliën en weersinvloeden. verbruik: ca. 1,25-1,75 m²/400 ml.


Motip
Wie zijn wij?
|
Vacatures
|
Levertijden
|
Algemene Voorwaarden
|
Veelgestelde Vragen
|
Nieuwsbrief
|
Mijn PROF
|
Contact