PROFdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
mijn PROF

Totaal: € 0,00 excl. btw

Artikelen van het merk: Motip

FOOD GRADE PTFE OLIE

motip food grade ptfe-oil is geschikt voor het smeren van mechanische onderdelen van metaal en kunststof. het is uitermate geschikt voor het behandelen van onderdelen die onderhevig zijn aan hoge druk. door de unieke receptuur is het geschikt voor gebruik in de voedingsmiddelenindustrie, overeenkomstig nsf registratie h1, nummer 139846. de olie heeft een uitstekende mechanische en thermische stabiliteit en een uitstekende penetrerende werking. het heeft een zeer geringe wrijvings- coĆ«fficiĆ«nt, waardoor minimale slijtage optreedt, een zeer goede hechting, voorkomt slijtage en vastklemmen en is bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen. ook heeft het een fijne structuur (deelgrootte circa 5 micrometer), is het waterafstotend en heeft het een gericht spuitbeeld. temperatuurbestendig van -50°c tot +250°c.


R10 KETTINGSPRAY


R10 KRUIPOLIE

motip r10 kruipolie is een effectief hulpmiddel voor het losmaken van vastgeroeste onderdelen. door de unieke receptuur is er geen gevaar voor ontbranding bij temperaturen lager dan 40°c. derhalve is het geschikt voor gebruik in ruimten waar het risico op ontbranding door vonkvorming aanwezig is. door het gebruik van co2 als drijfgas heeft de kruipolie een hoog rendement en door de lage verdampingssnelheid heeft de kruipolie een uitstekend penetrerend vermogen. het bevat grafiet en mos2, is vochtverdringend en corrosiewerend. het heeft een gericht spuitbeeld en is onder elke hoek te gebruiken.


R10 MOTORREINIGER

motip r10 motorreiniger heeft een hoog oplossend vermogen. door de unieke receptuur, geen gevaar voor ontbranding bij temperaturen lager dan 67°c. derhalve geschikt voor gebruik in ruimten waar het risico op ontbranding door vonkvorming aanwezig is. door het gebruik van co2 als drijfgas heeft r10 motorreiniger een hoog rendement. door de lage verdampingssnelheid heeft r10 motorreiniger een langdurig, hoog oplossend vermogen. r10 motorreiniger laat geen residu achter en is niet geleidend en niet corrosief. motip r10 motorreiniger heeft een gericht spuitbeeld en is onder elke hoek te gebruiken.


R10 MULTISPRAY

motip r10 multispray is een universele olie voor het smeren en beschermen van onderdelen van metaal en kunststof. door de unieke receptuur, geen gevaar voor ontbranding bij temperaturen lager dan 40°c. derhalve geschikt voor gebruik in ruimten waar het risico op ontbranding door vonkvorming aanwezig is. door het gebruik van co2 als drijfgas heeft r10 multispray een hoog rendement. door de lage verdampingssnelheid heeft r10 multispray een uitstekend penetrerend vermogen. r10 multispray is vochtverdringend en corrosiewerend en heeft een reinigende werking. motip r10 multispray heeft een gericht spuitbeeld en is onder elke hoek te gebruiken.


R10 PTFE SPRAY

motip r10 ptfe spray is een universeel smeermiddel voor het behandelen van mechanische onderdelen van metaal en kunststof. door de unieke receptuur, geen gevaar voor ontbranding bij temperaturen lager dan 40°c. derhalve geschikt voor gebruik in ruimten waar het risico op ontbranding door vonkvorming aanwezig is. door het gebruik van co2 als drijfgas heeft r10 ptfe spray een hoog rendement. door de lage verdampingssnelheid heeft r10 ptfe spray een uitstekend penetrerend vermogen. r10 ptfe spray heeft een uitstekende mechanische en thermische stabiliteit en een zeer geringe wrijvingscoëfficiënt. r10 ptfe spray heeft een zeer goede hechting, voorkomt slijtage en vastklemmen en is bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen. r10 ptfe spray heeft een fijne structuur (deelgrootte circa 5 micrometer) en is waterafstotend en ph-neutraal. motip ptfe spray is bestand tegen temperaturen van – 50°c tot + 250°c.


R10 REMMENREINIGER

remmenreiniger met hoog oplossend vermogen. door de unieke receptuur, geen gevaar voor ontbranding bij temperaturen lager dan 40°c. derhalve geschikt voor gebruik in ruimten waar het risico op ontbranding door vonkvorming aanwezig is. door het gebruik van co2 als drijfgas heeft r10 remmenreiniger een hoog rendement. door de lage verdampingssnelheid heft r10 remmenreiniger een langdurig, hoog oplossend vermogen. r10 remmenreiniger laat geen residu achter, is niet geleidend en niet corrosief. motip r10 remmenreiniger heeft een gericht spuitbeeld en is onder elke hoek te gebruiken.


Motip
Wie zijn wij?
|
Vacatures
|
Levertijden
|
Algemene Voorwaarden
|
Veelgestelde Vragen
|
Nieuwsbrief
|
Mijn PROF
|
Contact