PROFdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
mijn PROF

Totaal: € 0,00 excl. btw

Artikelen van het merk: Neo

ASSORTIMENT
GEREEDSCHAP

  BANKSCHROEF

  BEITELS

  BIJLEN

  BITS

  BOORMACHINE

  BRANDER

  BREEKIJZER

  DIVERSEN

  DOPSLEUTELS EN RATELS

  HAMERS

  INBUS

  KITPISTOOL

  KLEMMEN

  KLIMAATGEREEDSCHAPPEN

  KRIK

  LIJMPISTOOL

  MEETAPPARATUUR

  MESSEN

  NIETEN

  OPBERGSYSTEMEN

  PERSLUCHT

  PLAMUURMES

  POPNAGELTANG

  REINIGER

  SCHAREN

  SCHROEVEN

  SCHROEVENDRAAIERS

  SCHUURMACHINE

  SLEUTELS

  SOLDEERBOUT

  STOFAFZUIGING

  TACKER

  TANG

  TANGEN

  TEGELSNIJDER

  TROFFELS

  TUINGEREEDSCHAP

  VIJLEN

  ZAGEN

ASSORTIMENT
KLEDING

  ACCESSOIRES

  BESCHERMING

  BODYWARMER

  BROEK

  FLEECE VEST

  HANDSCHOENEN

  HIGH VISIBILITY

  JAS

  MASKERS

  MUTS

  OVERALL

  PET

  RIEM

  SCHOENEN

  T-SHIRT

ASSORTIMENT
VERFTOEBEHOREN

  SCHUREN HAND

  VERF SPUITEN

  VERFGEREEDSCHAPPEN

BITSCHROEVENDRAAIER

neo bitschroevendraaier met een lengte van 215 mm. het is van crv staal, magnetisch, heeft een pro grip en is tuv m+t getest.


BITSET 18 DELIG

neo bitset 18-delig is een 18-delige set met verwisselbare bits met een lengte van 30 mm. de set bestaat uit de volgende bits: plat 2, 2,5 en 3 mm, ph00, ph0, ph1, pz00, pz0, torx 6, 7, 8 en 9, inbus 1,5, 2 en 2, 5 mm. het handvat is geschikt voor schroeven vanwege een ruimere omtrek. het wordt geleverd in degelijke kunststof box.


FLEXIBELE SCHROEVENDRAAIER

neo flexibele schroevendraaier incl. 12 bits, van crmo staal, tuv m+t.


FLEXIBELE SCHROEVENDRAAIER 1/4 AANSLUITING

neo flexibele schroevendraaier heeft een 1/4 aansluiting, is van magnetisch crmo staal en heeft een pro grip. het is tuv m+t.


INLAY MET SCHROEVENDRAAIERS VOOR GEREEDSCHAPSKAST

neo schroevendraaierset 7-delig sl serie inleglade bevat 7 platte schroevendraaiers van s2-staal.


INLAY MET SCHROEVENDRAAIERSET

neo schroevendraaierset 12-delig pz-torx, precisie serie inleglade bestaat uit 12 elementen van s2 staal.


PRECISIE SCHROEVENDRAAIERSET

neo precisie schroevendraaierset bevat tips waaronder micro-caps en micro-platte sleutels voor populaire smartphonemodellen. de 2-componenten schroevendraaier met een draaiende tip maakt het werk gemakkelijker.het wordt geleverd in een compacte doos met een transparante klep. de getoonde afbeelding is artikel 06-110.


PRECISIESCHROEVENDRAAIERSET 5-DELIG

neo precisieschroevendraaierset 5-delig magnetisch, crmo staal, tuv m+t. de getoonde afbeelding is artikel 04-227.


SCHROEVENDRAAIER

neo schroevendraaier is gemaakt van chroom-vanadium s2 staal, uitgerust met een 2-componenten-greep en is tuv gecertificeerd. de getoonde afbeelding is artikel 04-153.


SCHROEVENDRAAIER

neo schroevendraaier is van chroom molybdeen staal. de hardheid van de schroeftip speciaal ontworpen voor handschroevedraaiers en het soft grip handvat voorkomt slippen. het heeft een innovatief driezijdig duimstuk en de tip is tevens magnetisch.


SCHROEVENDRAAIER

neo schroevendraaier van chroom molybdeen staal. de hardheid van de schroeftip is speciaal ontworpen voor handschroevendraaiers en het soft grip handvat voorkomt slippen. het heeft een innovatief driezijdig duimstuk en de tip is tevens magnetisch.


SCHROEVENDRAAIER

neo schroevendraaier van chroom molybdeen staal. de hardheid van de schroeftip is speciaal ontworpen voor handschroevendraaiers en het soft grip handvat voorkomt slippen. het heeft een innovatief driezijdig duimstuk en de tip is tevens magnetisch.


SCHROEVENDRAAIER

neo schroevendraaier van chroom molybdeen staal. de hardheid van de schroeftip is speciaal ontworpen voor handschroevendraaiers. het soft grip handvat voorkomt slippen en heeft een innovatief driezijdig duimstuk. de tip is tevens magnetisch.


SCHROEVENDRAAIER

neo schroevendraaier is een torx uitvoering van (vol) chroom molybdeen staal. de hardheid van de schroeftip speciaal ontworpen voor handschroevendraaiers en het soft grip handvat voorkomt slippen. het heeft een innovatief driezijdig duimstuk en de tip is tevens magnetisch.


SCHROEVENDRAAIERSET

neo schroevendraaierset. de getoonde afbeelding is artikel 04-209.


SCHROEVENDRAAIERSET

neo schroevendraaierset is gemaakt van chroom-vanadium s2 staal, uitgerust met een 2-componenten-greep en tuv gecertificeerd. de getoonde afbeelding is artikel 04-260.


SCHROEVENDRAAIERSET 1000V 5-DELIG

neo schroevendraaierset 5-delig 1000v is uitstekend geschikt voor de professionele electricien. de schroevendraaiers zijn gemaakt uit chroom-molybdeen staal, zijn uitgerust met een twee-componenten-greep, hebben een magnetische punt en zijn tuv gecertificeerd. maat plat: 2.5x75 mm, 4x100 mm en 6.5x150 mm. maat kruis: ph1x80 mm en ph2x100 mm. ze zijn getest tot 1000 v.


SCHROEVENDRAAIERSET 2 STUKS

plat 6x100mm en ph2x100mm, soft grip handvat en innovatief driezijdig duimstuk voor maximale grip en comfortabele bediening.


SCHROEVENDRAAIERSET 7-DELIG PH KRUISKOP INLEGLADE

neo schroevendraaierset 7-delig ph serie inleglade bestaat uit ph0x75, ph1x75, ph1x100, ph2x38, ph2x100, ph2x150 en ph3x150mm.


SLAGSCHROEVENDRAAIERSET 11 DELIG

neo schroevendraaierset 11-delig bevat schroevendraaiers met 1/2 en 5/16 aansluiting, namelijk plat 5, 6, 8, 10, 12 en 14 mm, ph1, ph2 en ph3. het slagset is uitgerust met het speciale s2 staal om grotere krachten soepel te kunnen weestaan. het wordt geleverd in degelijke kunststof box.


TANGEN- EN SCHROEVENDRAAIERSET

neo installateursset is een tang- en schroevendraaierset 1000v, geschikt voor diverse werkzaamheden. de materialen zijn vervaardigd uit chroom vanadium staal en de handvaten zijn gemaakt van duurzaam materiaal. de set is uitstekend geschikt voor dagelijks intensief gebruik. hardheid: 56-60 hrc. din: 5745 (vde 1000v gecertificeerd). certificaat: vde/iec60900:2004. de getoonde afbeelding is artikel 01-305.


VERWISSELBARE STUBBY

neo verwisselbare stubby is magnetisch, van crmo staal en heeft een pro grip handvat. het is tuv m+t.


Neo
Wie zijn wij?
|
Vacatures
|
Levertijden
|
Algemene Voorwaarden
|
Veelgestelde Vragen
|
Nieuwsbrief
|
Mijn PROF
|
Contact