PROFdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
mijn PROF

Totaal: € 0,00 excl. btw

Artikelen van het merk: Neo

ASSORTIMENT
GEREEDSCHAP

  BANKSCHROEF

  BEITELS

  BIJLEN

  BITS

  BOORMACHINE

  BRANDER

  BREEKIJZER

  DIVERSEN

  DOPSLEUTELS EN RATELS

  HAMERS

  INBUS

  KITPISTOOL

  KLEMMEN

  KLIMAATGEREEDSCHAPPEN

  KRIK

  LIJMPISTOOL

  MEETAPPARATUUR

  MESSEN

  NIETEN

  OPBERGSYSTEMEN

  PERSLUCHT

  PLAMUURMES

  POPNAGELTANG

  REINIGER

  SCHAREN

  SCHROEVEN

  SCHROEVENDRAAIERS

  SCHUURMACHINE

  SLEUTELS

  SOLDEERBOUT

  STOFAFZUIGING

  TACKER

  TANG

  TANGEN

  TEGELSNIJDER

  TROFFELS

  TUINGEREEDSCHAP

  VIJLEN

  ZAGEN

ASSORTIMENT
KLEDING

  ACCESSOIRES

  BESCHERMING

  BODYWARMER

  BROEK

  FLEECE VEST

  HANDSCHOENEN

  HIGH VISIBILITY

  JAS

  MASKERS

  MUTS

  OVERALL

  PET

  RIEM

  SCHOENEN

  T-SHIRT

ASSORTIMENT
VERFTOEBEHOREN

  SCHUREN HAND

  VERF SPUITEN

  VERFGEREEDSCHAPPEN

BOOMZAAG 42-053 / 061-076

professionele boomzaag, corrosie bestendige uitvoering, met handbescherming tegen verwonden, hoge spanning uitvoering draagt zorgt voor rechte zaagsneden, set wordt geleverd met nat hout zaag, extra bladen verkrijgbaar voor nat en droog hout.


HANDZAAG

professionele handzaag, ook geschikt voor het zagen van nat hout, ptfe teflon coating zorgt voor vermindering van weerstand tijdens het zagen en voorkomt plakken van zaagsel, tanden driezijdig geslepen en gehard wat resulteert in een significante vermindering van zaagkracht, is tevens geschikt om boomstammen rond de ringen te zagen, comfort handvat met 45º en 90º markering, 7tpi.


HANDZAAG

professionele handzaag, tanden driezijdig geslepen en gehard wat resulteert in een significante vermindering van zaagkracht, is tevens geschikt om boomstammen rond de ringen te zagen, blad is uiterst flexibel en gemaakt van een extra hoge kwaliteit staal met een hoge weerstand, comfort handvat met 45º en 90º markering.


IJZERZAAG 3D 300 MM

neo metaalbeugelzaag 3d met omklapbaar handvat wat het werken in smalle ruimtes (bijv. hekwerken) uiterst makkelijk maakt. lengte: 300 mm.


SCHROBZAAG 41-091

professionele schrobzaag, extra fijne zaagtand (11tpi), tanden driezijdig geslepen en gehard wat resulteert in een significante vermindering van zaagkracht, blad is uiterst flexibel en gemaakt van een extra hoge kwaliteit staal met een hoge weerstand, comfort handvat precisie uitvoering wat resulteert in nauwkeurige uitvoering, lengte zaagblad 300mm.


VERSTEKZAAG 41-096

neo verstekzaag is een professionele verstekzaag met extra fijne zaagtand (11tpi). de tanden zijn driezijdig geslepen en gehard, wat resulteert in een significante vermindering van zaagkracht. het blad is uiterst flexibel en gemaakt van een extra hoge kwaliteit staal met een hoge weerstand. het heeft ook een comfortabel handvat in precisie uitvoering, wat resulteert in nauwkeurige uitvoering. lengte zaagblad: 350 mm.


VERSTEKZAAG 600 MM 18 TPI

neo verstekzaag 600 mm 18 tpi is ce en tuv m+t.


ZAAGBLAD

reserve zaagblad voor type 42-053, 42-061, 42-076 geschikt voor het zagen van nat en droog hout, gemaakt van c75 staal, tevens extra gehard en gepolijst tijdens het inductieproces.


ZAAGBLAD

neo reserve zaagblad voor de types 42-053, 42-061 en 42-076. het is speciaal geschikt voor het zagen van nat hout dankzij aparte ruimtanden, gemaakt van c75 staal. het is tevens extra gehard en gepolijst tijdens het inductieproces.


Neo
Wie zijn wij?
|
Vacatures
|
Levertijden
|
Algemene Voorwaarden
|
Veelgestelde Vragen
|
Nieuwsbrief
|
Mijn PROF
|
Contact