PROFdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
mijn PROF

Totaal: € 0,00 excl. btw

Artikelen van het merk: Presto

ACCUPOOLBESCHERMER

presto accupoolbeschermer beschermt electrische contacten en polen van de accu tegen oxidatie en corrosie. het blauwe sproeivet waarborgt een continue geleiding en verhindert lekstromen en spanningsverlies. het verlengt de levensduur van de batterij, voorkomt accuzuurschade en heeft een goede verdraagzaamheid met kunststoffen. geschikt voor accupolen, accuhouders, aansluitklemmen en aardingskabels.


ANTI PIEP SPRAY

presto anti squeak spray maakt een eind aan piepgeluiden bij de remmen die tussen remklauw en zuiger of tussen zuiger en remblok ontstaan. het garandeert de goede werking van het complete remsysteem en beschermt tegen corossie.


CERAMIC SPRAY

presto ceramic spray is met name geschikt voor onderdelen die blootstaan ​​aan zeer hoge belastingen of temperaturen.


CONTACT SPRAY

presto contact spray voorziet van een permanente geleiding van elektrische aansluitingen. het is geschikt voor bedradingen van fiets, bromfiets, motorfiets, auto, caravan, camper, gereedschappen, pluggen en contacten.


ELEKTROBESCHERMER

presto electro beschermer is een snelwerkend, vocht verdringend, vloeibaar isolatiemiddel. het is geschikt voor het verhelpen van startproblemen bij vochtig weer. ook beschermt het het motorblok en motoronderdelen tegen vuil en corrosie.


HECHTSMEERMIDDEL

presto hechtsmeermiddel.


KETTINGSPRAY

presto kettingspray is een transparant kettingsmeermiddel, geschikt voor alle kettingaandrijvingen. de unieke samenstelling zorgt voor een optimale smering en de spray is zeer sterk hechtend, waardoor het uitermate geschikt is voor snelle en zware kettingen, zoals die van (cross)motoren. het heeft de structuur van een olie, maar heeft de eigenschappen van een vet en is niet vuil aanhechtend.


KOPERSPRAY

presto koperspray is een vet met een hoog kopergehalte. het is te gebruiken in temperaturen van -30c tot + 1100c. het heeft een goede aanvangshechting en is bestand tegen water, zout en zwakke zuren en logen. door de hoge hittebestendigheid is de spray niet alleen geschikt voor de smering van batterijcontacten, remmen, scharnieren, koppelingen en fittingen, maar ook voor thermisch zwaar belaste onderdelen zoals uitlaataansluitingen en -fittingen.


LEKZOEKERSPRAY

presto lekzoekerspray voor het opsporen van lekkages in gasleidingen.


MONTAGEREINIGER

presto montagereiniger spray is een zeer effectieve snelreiniger voor het onderhoud, de reparatie en montage van machines, motorvoertuigen en gereedschappen. het lost verouderde en verharde olie en vetresten en residuen van remvloeistof en siliconen op. het is geschikt voor het reinigen en ontvetten van alle glijvlakken en onderdelen voor de verdere toepassing van speciale smeermiddelen.


MULTI SPRAY

presto multi spray is een universeel hoge kwaliteit smeermiddel en beschermt metalen en rubberen onderdelen. het is ideaal voor gebruik bij elk type onderhoudswerk, thuis of in de werkplaats.


SHOCK OIL

presto shock oil is een spray voor het schoonmaken en beschermen van roestvrijstalen onderdelen.


SILICONEN SPRAY

presto siliconenspray is een hoogwaardig smeermiddel om sythetisch materiaal te smeren en te beschermen. het behandelt kunststof zonder vlekken achter te laten en is bijzonder geschikt ter isolatie als een beschermende film gewenst is. het is geschikt voor o.a. elektronische contacten, rails van stoelen, schuifdaken en deurrubbers.


SNELSTART

presto snelstart is een snelwerkend hulpmiddel bij aanloopproblemen van verbrandingsmotoren. de zeer licht ontvlambare samenstelling van de ether, propaan en butaan zorgt voor een snelle start. de snelstart is gemakkelijk aan te brengen door het simpelweg te spuiten in het aanzuigfilter van de motor.


V-SNAAR SPRAY

presto v-snaar spray elimineert en verhindert het slippen en piepen van v-snaren. door de uitstekende hechting zorgt het voor minder slijtage en een langere levensduur. het is niet geschikt voor multi-riemen.


VASELINESPRAY

presto vaselinespray is geschikt voor het smeren en beschermen van diverse metalen, zoals aluminium, koper, messing, chroom en staal. het is bestand tegen zuren, logen en zouten.


WIT SPUITVET

presto wit spuitvet is een goed hechtend smeermiddel voor mechanische delen van metaal of kunststof om wrijving te verminderen. het is geschikt voor o.a. rollen- en kogellagers, schakel- en koppelingsstangen, gashendels, handremkabels, scharnieren, sloten, veren en schuifdaken.


Presto
Wie zijn wij?
|
Vacatures
|
Levertijden
|
Algemene Voorwaarden
|
Veelgestelde Vragen
|
Nieuwsbrief
|
Mijn PROF
|
Contact