PROFdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
mijn PROF

Totaal: € 0,00 excl. btw

Artikelen van het merk: Rolith

AC 140 ROESTSTOP

rolith ac 140 roeststop is een hoogwaardige coating welke kan worden aangebracht op geroeste ondergronden. kapselt de roest in en stopt verdere corrosie. het product heeft een prima hechting en is zeer geschikt als zowel grondverf als eindlaag. geeft een langdurige bescherming. ook zeer geschikt voor toepassing in zoutwater milieu.


AC 155 ISOLEERSPRAY

rolith isoleerspray ac 155 is een speciaal product voor het snel afdekken en tegen het doorbloeden van vlekken op wanden en plafonds. het product is spanningsarm, heeft een hoog isolerend vermogen en is geschikt voor gebruik op vrijwel alle mogelijke ondergronden, zoals geschilderde ondergronden, metselwerk, stucwerk, plaatmateriaal en polystyreenschuim. verbruik: ca. 3 m² per bus van 500 ml.


AC ACRYLIC LAKKEN

rolith ac acrylic lak is een hoogwaardige, sneldrogende spuitlak die kan worden toegepast op hout, metaal en diverse kunststoffen zoals abs en pvc. verbruik: ca. 1-2 m² per bus.


AC PRIMER

rolith ac primer is een universele, roestwerende spuitprimer voor hout, ferro en non-ferro metalen en diverse kunststoffen zoals abs, pvc, polyester en polycarbonaat. het is niet geschikt voor polypropyleen. verbruik: ca. 1-2 m² per spuitbus.


AIRPOWER

rolith airpower is een veilig product voor het wegblazen van stof en vuil, ook op plaatsen waar men slecht bij kan komen. air power is voorzien van een reduceerventiel, waardoor de uitstoot wordt gereduceerd en niet overdadig wordt gespoten. afgevuld met een niet brandbaar drijfgas, bevat geen cfk's.


ANTI FOAM CAN

rolith anti foam rd 100 neutraliseert het hinderlijk schuimen van reinigingsmiddelen. hierdoor slaat het schuim razendsnel neer op de reinigingsvloeistof en wordt voorkomen dat machines in een beveiliging “slaan”, of overlopen met schuim. het heeft geen invloed op het toegepaste reinigingsmiddel en het kan ingezet worden bij schrob-zuig automaten, vuilwatertanks en bij sterk schuimende reinigingsmiddelen.


ANTI GRAFFITI WAX COATING

rolith anti graffiti wax coating is een transparante, zogenaamd semipermanente anti-graffiti coating. de coating is gebaseerd op natuurlijke wassen en komt volledig tegemoet aan milieu- en verwerkingseisen, is vrij van oplosmiddelen en niet ontvlambaar. de behandelde gevel krijgt een iets kleurverdiepend effect en blijft ten opzichte van onbehandeld voor ca. 70% dampregulerend. sterk afhankelijk van de belasting werkt deze coating 2 tot 4 jaar en na uitharding is het zeer resistent tegen vele soorten inkt en verf. verbruik: ca. 4-6 m² per liter.


ANTI GRAFFITI WAX COATING REMOVER

rolith anti graffiti wax coating remover is een speciaal ontwikkelde reiniger voor het oplossen van de waslaag van de anti graffiti wax coating. het is tevens geschikt als hulpmiddel om de graffiti van de muur te verwijderen.


ANTISPAT SB

rolith antispat sb is een lasspray welke aanhechting van lasspatten op lasbranders en werkstukken voorkomt. hierdoor kan een kostenverhogende nabewerking en/of beschadiging worden voorkomen.


AUTOSHAMPOO NEW EXTRA+

rolith new extra autoshampoo is geschikt voor o.a. auto’s, vrachtwagens en boten. deze shampoo geeft een bijzonder goede reiniging van gelakte oppervlakken en laat een beschermende, waterafstotende, glanzende film achter. gebruiksaanwijzing: het te behandelen oppervlak met behulp van een spons, borstel of machine wassen met de shampoo en afspoelen met schoon water. het wassen van oppervlakken in de volle zon wordt i.v.m. indrogen ontraden.


CURAL PARLEMOUR

rolith cural parlemour is een zeer fijne cremezeep op basis van synthetische zeep, huidbeschermingsmiddelen, parfum en conserveringsmiddelen. buiten voortreffelijk reinigende bestanddelen bevat dit product overvettende bestanddelen, welke uitdroging van de huid voorkomen. het heeft een frisse geur en is door de hoge concentratie zuinig in gebruik. het is ideaal voor gebruik in o.a. hotels, kantoren, restaurants en kantines.


CURAL PROTECT

rolith cural protect is een handcrème ter voorkoming van irritatie van de huid welke kan ontstaan door uitdroging van de huid door invloed van ontvetting als gevolg van werkzaamheden. door regelmatig gebruik van deze handcrème worden handen niet ruw en ontstaan er geen kloven. het is volkomen veilig in gebruik.


DASCOKLEEN MS

de levensduur van een emulsie staat direct in verhouding met het onderhoud van de emulsie. het onderhoud begint met een schoon en gedesinfecteerd systeem. dascokleen ms is een combinatie van een sterke reiniger en houdt het systeem bacterievrij. langere standtijd van de emulsie. wordt verwerkt met de oude emulsie.


DASCOOL 106

rolith dascool 106 is een universeel, synthetisch product voor slijpbewerkingen, en lichte verspanende bewerkingen. tevens geschikt als roestbescherming bij het druktesten van buizen en ketels. ( 1% concentratie) wordt toegepast op staal en gietijzer. (niet geschikt voor aluminium of magnesium houdend staal.)


DASCOOL BA 3 ALU

rolith dascool ba3 aluminium metaalbewerkingsvloeistof is als emulsie universeel inzetbaar voor bewerkingen waar meer smering nodig is bij bewerking van staal, koper en aluminium.


DASCOOL HS 13 B

rolith dascool hs 13 b is een waterverdunbare, mineraalolie houdende koelsmeervloeistof met goede koel- en smeereigenschappen. geschikt voor alle verspanende bewerkingen en in het bijzonder voor: draaien, zagen, frezen, boren, schillen, draadsnijden. toepasbaar, in een concentratie van 3-4%, als slijpvloeistof, ook op hoog gelegeerde staalsoorten.


DESCALER HG 2

rolith descaler hg 2 is een modern ontkalkingmiddel voor het verwijderen van kalk en slib in koeling- en verwarmingssystemen, zoals airconditioning, boilers, verwarmingsketels en koffiezetapparatuur. een behandeling met descaler hg2 werkt kostenbesparend. 4 liter descaler hg/2 heeft de kracht om 4 kg kalkaanslag te verwijderen.


DESOX NF

rolith desox nf is een geconcentreerd zuur product geschikt voor het ontroesten, ontvetten en beitsen van metalen in 1 behandeling. het verwijdert tevens walshuid. het is op basis van fosforzuur, wat verschillende voordelen heeft t.o.v. andere zuren zoals zwavel- en zoutzuur. met 1 liter desox nf in oplossing kan ca. 2,5 m² ijzeroppervlak ontroest worden, afhankelijk van de oxidatie.

Product-informatieblad


EP2 GREASE

rolith ep2 vet is een vet van zeer hoge kwaliteit. rolith ep 2 vet bevat o.a. naftenische basisolie. het bezit een uitmuntende oxidatiebestendigheid en heeft zeer goede slijtagewerende eigenschappen. hierdoor is rolith ep2 vet multifunctioneel inzetbaar.


FREEZER

rolith freezer is een bevriesspray voor diverse toepassingen. het koelt tot – 55°c en bevat geen cfk’s. het wordt gebruikt voor het bevriezen van objecten om onder meer de kwaliteit te controleren en temperatuurschommelingen na te bootsen. bovendien wordt het product toegepast om lagers door middel van krimppassing te monteren. ook kan het product met succes worden toegepast om kauwgum te bevriezen, hetgeen het verwijderen uit bijvoorbeeld vloerbedekking en van andere oppervlakken sterk vereenvoudigd. gebruiksaanwijzing: spuit de freezer van een korte afstand, gedurende enige seconden, op het oppervlak. vermijdt contact met de huid en de ogen i.v.m. bevriezingsverschijnselen.


GEVELREINIGER

rolith gevelreiniger is een krachtige, pasteuze gevelreiniger speciaal ontwikkeld voor het reinigen van gevels die zijn vervuild met atmosferische vervuiling. het is toepasbaar op baksteen, klinkers, diverse betonstenen, grindtegels en pleisterwerk. niet geschikt voor gepolijst graniet, metalen, kalkhoudende stenen, glas en geglazuurde tegels. inwerktijd: 15-19 minuten.


GLASSCLEANER

rolith glasscleaner is een zeer efficiënt product voor het verwijderen van vet, vuil, vliegen, vingerafdrukken en nicotineaanslag van glas en andere harde oppervlakken zonder strepen achter te laten. glasscleaner is veilig te gebruiken op alle oppervlakken. het is uitermate geschikt voor het reinigen van ruiten, spiegels, metaal, formica, lakwerk, autoruiten en interieurs enz.


GLASSFIX SPUITBUS

rolith glassfix is een foamreiniger voor glas en harde oppervlakken. het is geschikt voor het verwijderen van vet, vuil, vliegen, vingerafdrukken en nicotineaanslag van glas en andere harde oppervlakken zoals autoruiten, spiegels, interieurs en lakwerk zonder strepen achter te laten.


GRAFFITI EN INKT REMOVER SPRAYFLACON

rolith graffiti remover is een biologisch afbreekbaar product geschikt voor het verwijderen van ballpoint, viltstift- en stempelinkt, krijtvet en vele verfsoorten van nagenoeg alle harde oppervlakken. het is veilig te gebruiken op de meeste materialen zoals plexiglas, gelakte oppervlakken, verkeersborden en kunststoffen zonder deze aan te tasten.


GRAFFITI REMOVER

rolith graffiti remover is een biologisch afbreekbaar product geschikt voor het verwijderen van ballpoint, viltstift- en stempelinkt, krijtvet, lijmresten en vele verfsoorten van nagenoeg alle harde oppervlakken. het is veilig te gebruiken op de meeste materialen zoals plexiglas, gelakte oppervlakken, verkeersborden en kunststoffen zonder deze aan te tasten.


GROENE AANSLAG VERWIJDERAAR

rolith groene aanslag verwijderaar is een sterk geconcentreerd product voor algen- en mosbestrijding. naast gladheid veroorzaken algen haarscheurtjes en het barsten van stenen, pannen en dakbedekking doordat wortels van de algen zich volzuigen met water en in de winter door vorst uitzetten. bevochtigen van de aanslag is voldoende om de algen af te laten sterven. borstelen of schrobben is niet noodzakelijk. de groene aanslag verwijderaar in verdunde vorm is veilig voor metalen, hout, kunststoffen en dakbedekking. gebruiksaanwijzing: 500 ml per 10 liter water oplossen in water en dit met een gieter of lage drukspuit met een grove nozzle op de groene aanslag sproeien.


HAMERSLAG

rolith hamerslag spray is een professionele, sneldrogende kwaliteitsspray, met een hoge dekkracht. hamerslag spray kan worden gebruikt op metaal, aardewerk, ijzer, aluminium, glas, hout, etc.


HD COLORS

rolith hd colors is een professionele, sneldrogende lak met een zeer goede dekkracht. het is uitstekend geschikt voor toepassing op ondergronden zoals metaal, beton, hout en metselwerk.


HD FLUOR

rolith hd fluor is een professionele, zeer opvallende markeringsverf in diverse kleuren. het heeft een zeer goede dekkracht en is, door de fluoriderende eigenschappen, uitermate geschikt voor het laten opvallen van objecten van verschillend materiaal tot wel 12 maanden. door de 360º spuitkop is de bus bruikbaar in alle richtingen. ook is de spuitkop zo geplaatst dat ongewenst indrukken voorkomen wordt.


HD HITTEBESTENDIG

rolith hd hittebestendig is een professionele, hittebestendige deklaag voor objecten die voortdurend aan zeer hoge temperaturen worden blootgesteld. het is bestand tegen temperaturen tot 600ºc.


HD KOUDVERZINKEN

rolith hd koudverzinken is een sneldrogend product op basis van zuiver zink en speciale bindmiddelen. het product heeft een zeer goede hechting en is gemakkelijk te verwerken. door het zeer hoge gehalte aan zuiver zink biedt het product een uitermate goede kathodische bescherming tegen roesten. het kan worden toegepast op gestraald, blank, en geëtst materiaal in o.a. de scheepsbouw, constructiebedrijven en reparatie- en onderhoudsbedrijven. met rolith hd koudverzink behandelde materialen kunnen veilig worden gesneden, geboord, gelast en vervormd.


HD LIJNMARKERING

rolith hd lijnmarkering is een professionele, sneldrogende markeringsspray. het is geschikt voor markeringen op steen, beton, asfalt, hout en metaal. het is slijtvast, heeft een hoge dekkracht en is bestand tegen benzine, chemicaliën en diverse weersinvloeden. in combinatie met de rolith markeringskar kunnen lijnen getrokken worden van 40 tot 110 mm breed. tevens kunnen met het rolith markeringspistool diverse voorwerpen eenvoudig gemarkeerd worden.


HD METALLIC

rolith hd metallic is een sneldrogende lak op basis van zuivere aluminium pigmenten en speciale bindmiddelen. het heeft een zeer goede hechting en is corrosiewerend. het kan worden toegepast op gestraald, blank, en geëtst materiaal in o.a. de scheepsbouw, constructiebedrijven en reparatie- en onderhoudsbedrijven.


HD PRIMER

rolith hd primer is een professionele, sneldrogende primer met een zeer hoge vulgraad. het is gebaseerd op een unieke harscombinatie en is hierdoor uitstekend geschikt voor het spuitklaar maken van carrosseriedelen en vele andere metalen oppervlakken.


HD VLEKKENSPRAY

rolith hd vlekkenspray is speciaal ontwikkeld voor het snel en blijvend bedekken van vlekken zoals waterdoorslag, nicotine, roet, vet, roest, potlood, teer en ballpoint op wanden en plafonds. het is sneldrogend, overschilderbaar, droogt wit op en is schrobvast.


HD ZINK 97%

rolith hd zink 97% is een professionele, matte, grijze, sneldrogende zinkspray geschikt voor metalen. de basis is 97% zuivere zink. dit product vormt de hoogst mogelijke weerstand tegen corrosie op ijzer en staal. het is elastisch, zelfherstellend en kan dienen als grondlaag voor diverse verfsoorten. zeer geschikt voor de staalbouw, het bijwerken van beschadigde verzinkte onderdelen en door zijn goede geleiding uitermate geschikt voor puntlassen. daarnaast is het hittebestendig tot ca. 300ºc.


HD ZINK ALU

rolith hd zink alu spray is speciaal ontwikkeld voor het koud verzinken van ijzer- en staalconstructies en het bijwerken en repareren van beschadigde delen aan oude en verweerde zinken objecten. het is geschikt voor toepassing in de staalbouw, aanhangerbouw, industrie en op hekwerken. het geeft de ondergrond een duurzame bescherming tegen corrosievorming en laat door zijn kleurechtheid het behandelde oppervlak er net zo uitzien als vers verzinkte metalen. het is sneldrogend, heeft een uitstekende dekking en is goed overschilderbaar. hittebestendig tot ca. 250 graden celcius.


HITTE BESTENDIG

rolith hd hittebestendig is een professionele hittebestendige deklaag voor objecten die voortdurend aan zeer hoge temperaturen worden blootgesteld. rolith hd hittebestendig is bestand tot temperaturen tot 600ºc.


IJZERMENIE

rolith ijzermenie is een roestwerende menie op basis van een gemodificeerde alkydhars met actief roestwerend pigment. de menie is toepasbaar als roestwerende primer voor binnen en buiten op (geschopeerd) staal. verder is de ijzermenie ook toe te passen op hout als afsluitende laag voor omkanten van kozijnen die met metselwerk in aanraking komen. overschilderbaar na ca. 24 uur. verbruik: ca. 10 m² per liter.


INDUSTRIAL FLUOR SPRAY

rolith fl spuitbus is een professionele fluorescerende kwaliteitslak voor toepassing op hout, metaal, papier, karton, rotan en diverse kunststoffen zoals abs en pvc. het is geschikt voor toepassing zowel binnen als buiten. theoretisch rendement: ca. 1–2 m² per spuitbus.


KUNSTSTOFREINIGER SPRAY

rolith kunststofreiniger n 1225 is een effectief, licht alkalisch reinigingsmiddel voor het snel en veilig verwijderen van atmosferische vervuiling, vet en nicotine van o.a. kunststof en aluminium kozijnen, deuren, tuinmeubels, kunststof schroten en schaaldelen.


LINE MASTER

rolith dubbel liner markeringskar is geschikt om 2 spuitbussen in tandemopstelling in te plaatsen om te voorkomen dat er 2 keer dezelfde lijn getrokken moet worden om de gewenste dekking te krijgen. het apparaat biedt tevens ruimte aan 4 extra spuitbussen, zodat er direct verder gewerkt kan worden wanneer de bussen leeg zijn.


MANOX ORANGE

rolith manox orange is een oplosmiddelvrije industriële handreiniger, welke snel en veilig vet, teer, olie, verf, hars, menie, druk- en stempelinkten, carbolineum, was, koolstof en andere hardnekkige vervuiling van de handen verwijdert. doordat het geen schadelijke stoffen bevat, wordt uitdroging en irritatie van de huid voorkomen.


MARKERINGSPISTOOL

rolith markeringspistool kort is een handspuitpistool voor het eenvoudig aanbrengen van lijnmarkeringen.


MARKERINGSSPRAY

rolith markeringspray is een hoogwaardige wegen- en markeringsverf, heeft een hoog dekkend vermogen en een snelle droging. bovendien is het product uitermate slijtvast. ook in natte toestand heeft het product een uitmuntende antislip-werking en is uitstekend waterbestendig. het product verkleurt niet.


MARKERINGSSPRAY INDOOR SPUITBUS

rolith indoor lijnmarkering is speciaal ontwikkeld voor het trekken van duurzame lijnen binnen in o.a. magazijnen en fabrieken. door de gesloten en zijdeglanzende verfstructuur blijft de lijn langer schoon en is de aangebrachte lijn eenvoudig reinigbaar. hierdoor blijft de belijning beter zichtbaar.


MPC 3

rolith mpc 3 allereiniger is een geconcentreerde, vloeibare allesreiniger met milde geur. het product is niet agressief en kan overal gebruikt worden waar water geen schade kan veroorzaken. het reinigt alle soorten harde oppervlakken zoals lakwerk, linoleum, pvc, formica, metaal, houtwerk (indien geschilderd of gebeitst) en natuursteen.


MPC 50

rolith mpc 50 reiniger met natuurlijke pijnboomolie is een speciaal ontwikkelde reiniger voor daar waar overheersende luchtjes verdreven moeten worden, zoals in de visverwerkende industrie, vervoer van voedingsmiddelen en in opslagplaatsen.


N 2610 ANTISPAT

rolith antispat n 2610 is een lasspray welke aanhechting van lasspatten op werkstukken voorkomt. het product bevat geen oplosmiddelen en is daardoor veilig voor mens en milieu. het is siliconenvrij en werkstukken kunnen na gebruik zonder problemen worden gefosfateerd, geanodiseerd, gegalvaniseerd of gelakt.


N 2700 LEKZOEKSPRAY

rolith lekzoekspray n 2700 spoort iedere gas- en luchtlekkage op. het product tast geen materialen zoals metaal, koper, kunststof en rubber aan en is uitermate geschikt voor gebruik in o.a. de verwarmingsindustrie, loodgietersbedrijven, lpg inbouw- stations, garages en koeltechnische industrie voor o.a. lakwerk, autoruiten en interieurs.


N 74 GLAS & SPIEGELREINIGER AIR

rolith glas & spiegelreiniger foam n 74 foam air is een zeer efficiënt product voor reinigen van glas, spiegels en andere harde oppervlakken. het bevat een anti-resoiling component waardoor, bij regelmatige behandeling, het beslaan van o.a. spiegels wordt voorkomen en waardoor behandelde oppervlakken minder snel vuil aantrekken. het droogt tevens streeploos op.


POWERGEL VERF AFBIJT

rolith power gel afbijt is een ultra krachtige afbijt voor verschillende verfsoorten zonder het giftige methyleenchloride. de afbijt is veiliger in gebruik en minder milieubelastend dan conventionele afbijtmiddelen. door de unieke gel-formule is de afbijt drupvrij en daardoor zeer goed toepasbaar op verticale oppervlakken.


PROCOOL 106 S

rolith procool 106-s is een universeel synthetisch koelsmeermiddel met goede corrosiebeschermende- en spoeleigenschappen voor lichte tot middelzware bewerkingen. tevens is het product zeer geschikt bij het precisiedraaien van kleine delen.


PROCOOL ALU

rolith procool alu is een product voor veeleisende verspaning van lichtmetaal­legeringen evenals staal en edelstaal. het vormt bij menging met water een emulsie met zeer goede slijtage- en corrosiebescherming.


PROCOOL CLEAN

rolith procool clean is een reinigingsmiddel dat aan emulsies en oplossingen wordt toe­gevoegd om de betreffende systemen, zoals machines en baden, goed te reinigen. het is toepasbaar in water­mengbare metaalbewerkingsemulsies en –oplossingen, druktestvloestoffen en emulsies voor corrosiebescherming. het draagt bij aan schonere systemen en langere badstandtijden.


PROCOOL GTY

rolith procool gty is een product voor middelzware bewerkingen van staal en gietijzer. het vormt bij menging met water een emulsie met zeer goede slijtage- en corrosiebescherming.


PROCOOL HGS

rolith procool hgs is een product voor zware verspaning van hooggelegerde staalsoorten met een hoog ep-gehalte. het vormt bij menging met water een emulsie met zeer goede slijtage- en corrosiebescherming.


PROCOOL HYDRAU

rolith procool hydrau is een hydraulische olie voor zwaarbelaste hydraulische systemen en systemen die aan sterk wisselende temperaturen worden blootgesteld. viscositeit: 22 mm² per seconde.


PROCOOL LEIBAANOLIE

rolith procool leibaanolie is een olie met zeer goede wrijvingseigenschappen voor het smeren van leibanen en geleidingen van kunststof en metaal. het is geproduceerd op basis van geraffineerde minerale oliën met toevoegingen om o.a. de kleefkracht, anti-stick slip en anti-slijtage te verhogen.


PROCOOL LUBE

rolith procool lube wordt ingezet voor het draadsnijden van alle soorten metaal, maar is met name geschikt voor roestvrijstaal. daarnaast wordt het ook gebruikt bij het frezen en tappen van hooggelegeerd staal, verticaal brootsen en het tandwielsteken van grote profielen.


PROCOOL MICRO

rolith procool microdoseer olie is een minimaal smeermiddel geschikt voor diverse metaalsoorten. het is samengesteld uit hoogwaardige basisolie met een uitgekiend pakket ep-aditieven, waardoor het product een hoog drukopnemend vermogen heeft. het bevat geen chloor en heeft een uitstekend spoel- en bevochtigende eigenschappen. het is gebruiksklaar en kan onverdund worden toegepast.


PROCOOL UNI-M

rolith procool uni-m is een universeel product voor lichte tot middelzware bewerkingen. het vormt bij menging met water een emulsie met zeer goede slijtage- en corrosiebescherming. het product bevat geen formaldehyden.


PROCOOL UNI-S

rolith procool uni-s is een hoogwaardig synthetisch koelsmeermiddel voor het slijpen van staal, gietijzer en edelstaal. het vormt bij menging met water een emulsie met zeer goede slijtage- en corrosiebescherming.


R 139

rolith siliconenvrij smeermiddel r 139 is een universeel siliconenvrij glijmiddel, daar toe te passen waar nadien gelakt, gelijmd of bedrukt moet worden. het reduceert wrijving, maakt antistatisch en laat geen residu na. bovendien kleeft en vlekt het niet waardoor het aankoeken van stof en vuil wordt voorkomen. het is speciaal geschikt voor de houtbewerkingindustrie.


R 23 RVS REINIGER

rolith r 23 rvs reiniger is een uniek product dat roestvrijstaal in 1 behandeling reinigt en beschermt. in 1 enkele behandeling verwijdert het lichte vervuiling, vingerafdrukken, nicotineaanslag en herstelt diepte en kleur van gepolijste oppervlakken.


R-FIX KRUIPOLIE

rolith r-fix kruipolie is een kruipolie die losmaakt en smeert en vochtwerend en roestwerend is. het maakt vastgeroeste bouten, moeren en andere verbindingen snel weer los. door de speciale samenstelling heeft het een sterk penetrerend vermogen en het bevat hoogwaardige, corrosiewerende en smerende bestanddelen.


RAL INDUSTRIAL COLOUR SPRAY

rolith ral colour spray is een professionele, acrylaat hoogglans kwaliteitsspray met een lange levensduur. het is zowel buiten als binnen toepasbaar.


RB 1 CEMENTSLUIERVERWIJDERAAR

rolith rb 1 kalk en cementsluier verwijderaar is een krachtig en veilig reinigingsmiddel op basis van het unieke c+ zuur, ter vervanging van o.a. zoutzuur en andere sterke zuren. het verwijdert snel zoutuitslag van gevelsteen en cementsluier en cementresten van praktisch alle bouwmaterialen. het is geschikt voor o.a. hard gebakken gevelstenen en kalkzand-, mangaan-, verblend-, westwalderklei- en geengobeerde steensoorten.


RB 3 CEMENTSLUIERVERWIJDERAAR VOOR TEGELVLOEREN

rolith rb 3 cementsluierverwijderaar voor tegelvoeren is een krachtig en veilig reinigingsmiddel op basis van het unieke c+ zuur, ter vervanging van o.a. zoutzuur en andere sterke zuren. het verwijdert snel kalk- en cementsluier van praktisch alle bouwmaterialen, tegelvloeren, wandtegels, raamdorpels, kozijnen, trappen, tegelvloeren en wanden. het is ook geschikt voor het verwijderen van olie, vet en tabaksvlekken en roestvorming uit beton en tegels. het verwijdert ook merbaubloed. het is geen gevarengoed.


REGENDICHT SB HYDROFOBEER-MIDDEL OP SOLVENTBASIS

rolith regendicht sb is een uitgekiende balans tussen siliconenpreparaten en dragers welke jarenlang gegarandeerde (tot 15 jaar) bescherming geeft tegen weersinvloeden. het product werkt vuilafwijzend, isolerend, voorkomt groei van micro-organismen zoals algen en is speciaal geschikt voor kalksteen.


REGENDICHT WB HYDROFOBEER-MIDDEL OP WATERBASIS

rolith regendicht wb is een uitgekiende balans tussen silanen en siloxanenemulsies en dragers welke jarenlang gegarandeerde (tot 12 jaar) bescherming geeft tegen weersinvloeden. het product werkt vuilafwijzend, isolerend, voorkomt groei van micro-organismen zoals algen. de waterdampdoorlating, alkali- en zuur bestendigheid, de uv-bestendigheid en het penetratievermogen zijn zeer goed en hebben zich al jaren bewezen. het is geen gevarengoed.


RG 126 KABELOLIE

rolith rg 126 kabelolie is een sterk hechtende, diep penetrerende kabelolie met zeer goede water verdringbare eigenschappen. bevat grafiet voor een optimale bescherming tegen slijtage. gds.


RG 702 KOPERPASTA

rolith rg 702 koperpasta is een ideale montagepasta op basis van zeer fijn verdeelde koperdeeltjes en bentone basisvet. het zorgt voor een snelle en makkelijke montage en demontage van draadverbindingen en het voorkomt cavitatie en vreten. het wordt niet weggespoeld door water en is bestand tegen logen, zouten en zuren.


RG 703 KERAMISCH VET

rolith kera lube rg 703 is een hoogwaardig smeermiddel bestaande uit zeer fijne keramiek deeltjes opgelost in naftenische oliën. het beschikt over zeer hoge slijtagewerende eigenschappen en een goede oxidatie-stabiliteit waardoor een langdurige werking is gegarandeerd. het is geschikt als smeermiddel en als montagepasta en bestand tegen temperaturen van -40ºc. tot 1200ºc.


RG 704 PTFE KETTING- & KABELSMERING

rolith ptfe rg 704 is een speciale samenstelling van vetten geschikt voor de bescherming en smering van kettingen, kabels en algemene smering. het smeermiddel bezit een goede taaiheid die zorgt voor een blijvende bedekking van het behandelde oppervlak. bij hoge temperaturen wordt het product niet dun, het koelt snel af en herstelt zich snel na uitrekking. bovendien is het product onoplosbaar in water, werkt het vocht- en waterafstotend en is het corrosiewerend. het is tevens zeer geschikt voor onderwatersmering. het kan worden toegepast bij o.a. rioleringsinstallaties, meng- en roerwerken, hydro-elektrische installaties, irrigatiewerken en schepen.


RG 709 KETTINGSMERING

rolith kettingsmering rg 709 is een excellent synthetisch smeermiddel voor hoge temperaturen en zware belasting. het is toepasbaar tot 230ºc, heeft een superieure smeercapaciteit, vermindert wrijving, beschermt tegen slijtage en is ook geschikt voor het smeren van lagers en verbindingen.


RG 711 WHITE GREASE

rolith white grease rg 711 is een blank smeermiddel met een zeer goed hechtvermogen. het is uitstekend toepasbaar op kettingen, tandwielen, kabels, sloten, kogellagers en mechanismen onder belasting. het product is water- en hittebestendig en heeft corrosiewerende eigenschappen. het product zorgt voor een langdurige bedekking en kan een druk van 40 kg per mm² weerstaan.


RG 716 EP 2 VET

rolith rg 716 is een universeel ep 2 vet in spuitbussen zonder drijfgas. wordt aanbevolen voor smering van o.a. glij- en wentellagers in voertuigen en industriële toepassingen, waarbij hoge temperaturen en belastingen optreden en een lange levensduur vereist wordt. kan door middel van een spuitspriet gedoseerd worden aangebracht.


RG 803 SUPERLUBE

rolith superlube rg 803 is een hoogwaardig multifunctioneel smeer- en glijmiddel op basis van minerale olie, versterkt met ptfe, zonder aromatische koolwaterstoffen. het is zeer lang werkzaam en zeer gevarieerd toepasbaar als algemeen smeermiddel voor o.a. scharnieren, werktuigen en transportbanden.


ROLIDEO ONTGEURDER

rolith rolideo wordt gebruikt voor het neutraliseren van stankhinder van organische oorsprong. rolideo wordt aan bevolen voor het ontgeuren van fabrieken, opslagruimten, vuilcontainers, kelders, dierenvertrekken, veestallen, vuilnis en stortplaatsen, rioleringen enz. rolideo bevat stoffen die een verbinding aangaan met de stankmoleculen en ze neutraliseert. rolideo is door zijn specifieke werking en geconcentreerdheid niet te vergelijken met de huidige op de markt zijnde ontgeurders.


ROLIKAL ONTKALKER

rolith rolikal ontkalker is een professionele ontkalker en verwijdert kalk en aanslag uit koffiezetapparatuur, waterkokers, stoomstrijkijzers, keukenboilers en andere warmwaterapparatuur. het is sterk geconcentreerd en dus economisch in gebruik.


ROLIMECO 4 PROTECTIESPRAY

rolith rolimeco 4 protectiespray is een corrosiewerende olie voor het tijdelijk beschermen van metalen delen tijdens opslag of transport. is goed bestand tegen zout- en zoetwater. ook zeer geschikt als beschermmiddel tegen inwerking van vocht op elektrische apparatuur en schakelingen.


ROLIPOOL WHIRLPOOL REINIGER

rolith rolipool professionele whirlpoolreiniger is een product op basis van biologisch afbreekbare grondstoffen. het maakt hygiënisch schoon, reinigt, ontkalkt en verwijdert zeep-, haar- en vetresten en daarmee de voedingsbodem voor bacteriën.


ROLIREIN FECALIEN REINIGER

rolith rolirein professionele fecalienreiniger is een biologisch product voor het verwijderen van kalk, urinesteen en andere verontreinigingen in fecalienvermalers. het neemt tot 4x zoveel kalk op dan conventionele producten op zoutzuurbasis. een oplossing van rolirein fecalienreiniger kan tot 48 uur probleemloos in een systeem blijven.


ROLISAN SANITAIR REINIGER

rolith rolisan sanitair reiniger is een revolutionair reinigingsmiddel voor het verwijderen van kalkaanslag, zeep- en huidvetresten, cementsluier en roestvlekken van o.a. keramiek en douchewanden. het bevat geen zoutzuur, fosforzuur en mierenzuur, tast geen metalen aan en kunststof oppervlakken en goede vloerbedekking verkleuren niet. bij normaal gebruik is het niet irriterend of etsend voor de huid en het is niet geschikt voor kalkhoudende materialen zoals marmer. het is geschikt voor dagelijks en periodiek onderhoud.


ROLISTEAM STOOMCABINE REINIGER

rolith rolisteam stoomcabinereiniger is een professioneel en snelwerkend middel voor het reinigen en ontkalken van het systeem van de stoomcabine of hammam. het reinigt reukloos en zeer effectief. regelmatig gebruik van de rolisteam stoomcabinereiniger verlengt de levensduur van de stoomcabine en bespaart energie.


ROLITH ALL PRIMER

rolith all-primer is een aromaatvrije sneldrogende hechtprimer op basis van speciale harsen. het heeft een uitstekende hechting op ondergronden van uiteenlopende aard, met roestwerende eigenschappen. rolith all-primer is weersbestendig, slag- en stootvast en bestand tegen huishoudelijke reinigingsmiddelen. rolith all-primer heeft een goed dekkend vermogen, goede vuleigenschappen en is zeer snel droog. het kan al na 4 uur met normale verven overgeschilderd worden. tevens is rolith all-primer geschikt voor licht vette ondergronden. rolith all-primer is zowel binnen als buiten te gebruiken op ijzer, staal, verzinkt staal, zink, aluminium, hout, kunststof, steen, pleisterlagen etc. rolith all-primer is ook toe te passen als voorlak op radiatoren. verbruik: ca. 10 m²/ltr. afhankelijk van de laagdikte en verwerkingsmethode.


ROLITH AQUA ALL-PRIMER

rolith aqua all-primer is een waterverdunbare, universele hechtprimer voor binnen en buiten op basis van een acrylaat dispersie. het is zeer makkelijk te verwerken, heeft een snelle droging, een goede dekking, goede filmvorming en goede roestwerende werking. rolith aqua all-primer is bestand tegen weersinvloeden, vochtigheid en de gebruikelijke reinigingsmiddelen. na uitharding overschilderbaar met waterverdunbare alsmede oplosmiddelhoudende 1- en 2-komponenten verf. rolith aqua all-primer kan toegepast worden als hechtprimer voor zink, verzinkt staal, aluminium, hard pvc en hout. het is ook over oude verflagen aan te brengen, mits deze goed zijn aangeschuurd. het is een roestwerende primer voor blank en roestig ijzer mits goed met de hand ontroest of gestraald.


ROLITH AQUA ALUMINIUM

rolith aqua aluminiumlak is een watergedragen lood- en chromaatvrije 1k deklak op basis van polyurethaan gemodificeerde polyesterhars. het product heeft een snelle droging en heeft naast een goede flexibiliteit en hardheid een fraai metaaleffect en een perfecte hechting. het kan worden toegepast op diverse ondergronden, waaronder zink, staal, ijzer, non-ferro metalen, hout en kunststof. vóór het aanbrengen dient de ondergrond te zijn voorzien van de vereiste primer. op hout uitsluitend binnen toepassen. kleuren: ral 9006/9007.


ROLITH GRONDLAK

rolith grondlak is een grondlak op basis van alkydhars. geschikt voor houtwerk binnen en buiten. rolith grondlak is toe te passen als grondlak op onbewerkt hout of als overgrondlak op bestaande, goed schoongemaakte verflagen. kleuren: wit en grijs.


ROLITH KOUDVERZINK

rolith koud verzinken is een zinkstofcompoundverf op basis van epoxy-ester hars. rolith koud verzinken bevat een hoog percentage zuiver zink en geeft daardoor de grootst mogelijke kathodische bescherming tegen vorming van roest. rolith koud verzinken is overschilderbaar met de gebruikelijke verfsystemen. het wordt toegepast als roestwerende primer op blank ijzer/staal. kleur: grijs.


ROLITH LOODVRIJE MENIE

rolith loodvrije menie is een luchtdrogende, roestwerende menie voor binnen en buiten op basis van een gemodificeerde alkydhars met zinkfosfaat als actief roestwerend pigment. rolith loodvrije menie is ook geschikt voor het beschermen van hout, dat met beton of metselwerk in aanraking komt. rolith loodvrije menie wordt zowel binnen als buiten toegepast op staal, geschopeerd staal, blank staal, gestraald staal en hout. op omkanten van houten kozijnen die met metselwerk in aanraking komen wordt rolith loodvrije menie aangebracht als afsluitende laag. kleur: oranje.


ROLITHERM

rolith rolitherm is een zuur, vloeibaar ontstoppingsmiddel voor het gebruik in afvoersystemen met een maximale diameter van 10 cm. verstoppingen veroorzaakt door kalkaanslag en organische stoffen zoals vetafzetting, urinesteen, vet, haren, maandverband, keukenafval, zeepresten en bierslijm worden hiermee snel opgelost. doordat het product een hogere soortelijke massa heeft dan water zakt het snel door de waterkolom naar de plaats van de verstopping. het doet geen afbreuk aan de werking van septic tanks en geeft geen terugslag en explosieve reacties. let op: alleen geschikt voor professioneel gebruik.


ROLITHOI KALK- URINESTEEN VERWIJDERAAR

rolith rolithoi professionele kalk- en urinsteenverwijderaar met slim doseersysteem is een product op basis van biologisch afbreekbare grondstoffen. het maakt hygiënisch schoon, reinigt en ontkalkt. het is een geconcentreerd, dik en vloeibaar zuur product voor de reiniging van toiletten en ander sanitair. vervuiling zoals kalk- en zeepresten, urinesteen en roestaanslag wordt snel en veilig verwijderd en onaangename geuren worden verdreven. het tast geen porselein of glazuur aan en doet geen afbreuk aan de werking van septic tanks. het is niet geschikt voor het gebruik op kalkhoudende materialen zoals marmer.


RS 2000 FOOD GRADE SILICONENSPRAY

rolith siliconen food grade rs 2000 is een veelzijdig toepasbaar product met uitsluitend fda toegelaten grondstoffen. het is een universeel product op basis van siliconen met vele toepassingsmogelijkheden. het smeert, reduceert wrijving en maakt antistatisch en waterafstotend. het product is stabiel van –40ºc tot 280ºc.


RS 80

rolith siliconen droogsmeermiddel rs 80 is een universeel glij- en smeermiddel op basis van siliconen. het smeert, reduceert wrijving, maakt antistatisch en waterafstotend en laat geen residu na. het product kleeft en vlekt niet waardoor het aankoeken van stof en vuil wordt voorkomen. stabiel van –20ºc tot 240ºc.


RS 81 SILICONEN

rolith siliconen spuitbus rs 81 air is een universeel smeermiddel op basis van siliconen met vele toepassingsmogelijkheden. het smeert, reduceert wrijving en maakt antistatisch en waterafstotend. het product kleeft en vlekt niet waardoor het aankoeken van stof en vuil wordt voorkomen. het heeft een lange levensduur (afhankelijk van de belasting) en is stabiel van – 20ºc tot 240ºc.


SANITAIRREINIGER DAGELIJKS

rolith sanitair reiniger dagelijks is een revolutionair reinigingsmiddel voor dagelijks gebruik. het is geschikt voor het verwijderen van kalkaanslag, zeep- en huidvetresten, cementsluier en roestvlekken van keramiek en douchewanden. het bevat geen zoutzuur, fosforzuur, mierenzuur, tast geen metalen aan en verkleurt kunststof oppervlakken en vloerbedekking niet. bij normaal gebruik is het niet irriterend of etsend voor de huid. het is niet geschikt voor kalkhoudende materialen zoals marmer.


SBO 901 ONDERDELEN REINIGER

rolith sbo 901 is een universele reiniger voor het ontvetten van o.a. kleine metaaldelen, kettingen, motoronderdelen, scharnieren, sloten en carburateurs. het is tevens geschikt voor het verwijderen van bitume en teer. het tast geen lakken, kunststoffen en metalen aan. langdurige inwerking op rubber vermijden.


SBO 909 ELECTRO CLEANER

rolith sbo 909 is een snel verdampende elektro en elektronica cleaner op basis van alcohol. het is geschikt voor het snel verwijderen van vet en vuil van elektro en elektronica componenten, het tast geen isolatiemateriaal of lak aan en is zeer geschikt voor het reinigen van instrumenten, elektronicacomponenten, bedieningspanelen, schakelingen, kantoormachines en audio-, video- en computerapparatuur.


SBO MP 2

een krachtige, nagenoeg reukloze, vloeibare koudreiniger op basis van hoogwaardige gedesaromatiseerde koolwaterstoffen. sbo mp 2 heeft een uitstekend oplossend vermogen voor minerale oliën en vetten en is uitermate geschikt voor het verwijderen van olie- en vetachtige vervuilingen van onderdelen en machines, sbo mp 2 is tevens geschikt voor het gebruiken in circulatie – ontvettingsbakken.


SBO MP 6

rolith sbo mp 6 is een krachtige, vloeibare koudreiniger op basis van hoogwaardige gedesaromatiseerde koolwaterstoffen. het heeft een uitstekend oplossend vermogen voor minerale oliën en vetten en is uitermate geschikt voor het verwijderen van olie- en vetachtige vervuilingen van onderdelen en machines, alsmede conserveringsolie en andere industriële vervuilingen.


SEAL EN BOND REMOVER SPUITBUS

rolith seal & bond remover is een hoogwaardig product voor het weekmaken en verwijderen van vele soorten lijmen en kitten. zelfs siliconenresten zijn geen enkel probleem. het is ideaal te gebruiken om ondergronden mee te ontvetten alvorens over te gaan tot vervolgwerkzaamheden. het tast de meeste lak- en kunststofsoorten niet aan en vervliegt zonder resten na te laten.


SPACKSPRAY

rolith spackspray is een professioneel structuur reparatiemiddel op basis van unieke pu-dispersie voor het repareren van structuur effecten (spack) op wanden en plafonds. het kan worden toegepast op pleisterwerk, gips- en spaanplaat en beton binnenshuis. het kan ook als afwerking gebruikt worden (spack spuitwerk).


ST 501 SNIJOLIE

rolith snijolie zachte metalen st 501 is een snijolie gebaseerd op speciale oliën en chloorvrije ep-additieven voor het tappen en snijden van metalen. het heeft een zeer goede afvoer van warmte en optimale snij- en tapeigenschappen. de oppervlaktekwaliteit van het werkstuk wordt verbeterd en de standtijd van het gereedschap aanmerkelijk verlengd. het is speciaal geschikt voor het bewerken van “zachte tot harde” metalen, zoals aluminium, staal, messing en koper.


SUPERAFBIJT

rolith super afbijt is een nieuwe generatie afbijtmiddel, zonder het giftige methyleenchloride, en is geschikt voor het afbijten van verschillende verfsoorten. deze afbijt is minder milieubelastend en veiliger in gebruik dan de conventionele afbijtmiddelen. door de unieke gel-formule is de afbijt drupvrij en zeer goed toepasbaar op verticale oppervlakken. het verwijdert zowel oplosmiddelhoudende als watergedragen verven, lakken en beitsen zoals latexverven, sierpleisters, lijmresten en diverse industrielakken van alle houtsoorten en metalen (uitgezonderd aluminium). voor acrylverf is de inwerktijd ca. 30 min. en voor alkydverf ca. 45 min. tot slot kan de verflaag verwijderd worden met een plamuurmes, verfkrabber of eventueel staalwol bij lastigere oppervlakken. verbruik: ca. 2-3 m² per liter.


SV 2000

rolith sv 2000 is een universeel siliconenvrij glij- en smeermiddel met onbegrensde toepassingsmogelijkheden. het smeert, reduceert wrijving, maakt antistatisch en laat geen residu na. het kleeft en vlekt niet en kan door zijn siliconenvrije samenstelling zonder gevaar worden toegepast op oppervlakken welke nadien gelakt, gelijmd of bedrukt worden.


T 595 SNIJOLIE

rolith snijolie harde metalen st 595 is een snijolie gebaseerd op speciale oliën en chloorvrije ep-additieven voor het tappen en snijden van metalen. het heeft een zeer goede afvoer van warmte en optimale snij- en tapeigenschappen. de oppervlaktekwaliteit van het werkstuk wordt verbeterd en de standtijd van het gereedschap aanmerkelijk verlengd. het is speciaal geschikt voor het bewerken van harde metalen zoals nikkel, chroom en rvs.


TANTOX WZ

rolith tantox roestomvormer is een watergedragen roestomvormer, stabilisator en grondverf in één product. het product is toepasbaar waar ijzer of staal aangetast is door roest.


TF GREASE

rolith tf grease vet is een hoogwaardig vet op basis van met bindmiddelen ingedikte siliconen olie, waaraan ptfe is toegevoegd. tf grease vet is zeer geschikt voor gebruik onder extreme omstandigheden. het product is te gebruiken van –50ºc tot 250ºc.


WBO 206 REINIGER

rolith wbo 206 is de ideale multireiniger voor het ontvetten en reinigen van alle ondergronden welke met waterhoudende reinigingsmiddelen gereinigd mogen worden. toepasbaar op vloeren, wanden en deuren, gelakte oppervlakken (hout en metaal), machines (gelakt en rvs), werkbanken en kunststoffen. geen gevarengoed.


WBO 288

rolith wbo 288 is een zeer krachtige, waterverdunbare ontvetter, geschikt voor het verwijderen van aangekoekt vuil, minerale vetten, oliën en nicotine-aanslag op niet alkali gevoelige oppervlakken. sterk geconcentreerd en daardoor economisch in gebruik.


WBO 37 A REINIGER

rolith wbo 37 a industriële multi-reiniger is een van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van waterverdunbare reinigers. het product is speciaal geschikt voor het verwijderen van organische vervuiling zoals oliën en vetten. in veel gevallen kan deze reiniger reinigers op basis van solvent (oplosmiddelen) en alkaliën vervangen.


WBO 410

rolith wbo 410 industriële sterk alkalische reiniger is een zeer krachtige superontvetter geschikt voor het reinigen van sterk vervuilde oppervlakken. het kan worden gebruikt op alle niet-alkaligevoelige oppervlakken. het product is uitermate geschikt voor het reinigen van zwaar vervuilde rookkasten, bakplaten alsmede sterk vervuilde vloeroppervlakken. het is zeer geconcentreerd en daardoor economisch in gebruik.


WBO 509 HYBRIDE ONTVETTER

rolith wbo 509 hybride ontvetter is een zeer krachtige, sterk alkalische super ontvetter geschikt voor het reinigen en ontvetten van sterk vervuilde oppervlakken. het verwijdert de zware aanslag van o.a. roet, nicotine, kaarsen, uitlaatgassen, straatvuil en verkeersvuil. het is tevens geschikt voor het reinigen en ontvetten van vloeren en wanden, kozijnen, motoren, machines, machineonderdelen, ovens, bbq’s, velgen, boten en tuinmeubelen. het tast staal, legeringen, aluminium en kunststoffen niet aan.


WBO A 181 SCHUIMREINIGER

wbo a181 is een geconcentreerd product voor gebruik in hoge druk apparatuur en is tevens geschikt voor het verwijderen van plantaardige en dierlijke vetten, alsmede oliën, en vuil van vloeren, machines, motoren, opslag- en silotanks (ook inwendig) etc.


WEGENVERF

rolith wegenverf is een sneldrogende verf op basis van alkydhars. rolith wegenverf heeft een goede verwerking, goede dekking, een hoog isolerend vermogen en is zeer slijtvast. rolith wegenverf is toepasbaar op alle plaatmaterialen en stukwerk voor isolatie van verontreiniging in de ondergrond en op steen en steenachtige ondergronden voor markering. kleuren: wit en geel. verbruik: ca. 15 m²/ltr.


ZN 1020 ALUMINIUMSPRAY

rolith zn 1020 is een sneldrogend product op basis van zeer zuivere aluminiumpigmenten en speciale bindmiddelen. het product heeft een zeer goede hechting en is bijzonder goed corrosiewerend.


ZN 1220 ZINK CR SPRAY

rolith zn 1220 is een sneldrogend product op basis van zeer zuivere zink en chroom en speciale bindmiddelen. het is bijzonder goed corrosiewerend en gemakkelijk te verwerken. het benadert de kleur van gegalvaniseerd metaal zodat het uitermate geschikt is als reparatiecoating.


ZN 1510 ZINKSPRAY

rolith zn 1510 zinkspray is een sneldrogend product op basis van zeer zuiver zink en speciale bindmiddelen. het product heeft een zeer goede hechting, is gemakkelijk te verwerken en door het zeer hoge gehalte aan zuiver zink biedt het product een uitermate goede kathodische bescherming tegen corrosie.


ZRI 64

rolith zri 64 is een geconcentreerd zuur product, geschikt voor het reinigen van aluminium en roestvrijstalen oppervlakken zoals beplatingen, machines in de voedselverwerkende industrie, onderdelen etc. oxidatie, vuil, kalk en atmosferische vervuilingen worden met behulp van zri 64 snel en veilig opgelost, zonder vlekken achter te laten.


ZRS 36

de complete reiniger voor alle sanitair zoals douchecabines, baden, tegelwanden, kranen etc. effectief tegen kalk en vervuiling. verkrijgbaar als concentraat of in een handige, klaar voor gebruik, sprayflacon.


ZRS 43

rolith zrs 43 is een licht zuur product, op basis van een organisch c+ zuur dat zeer effectief zink en aluminium, rvs en chroom reinigt. ondanks het zure karakter van het product, tast het metalen niet aan. het verwijdert eenvoudig o.a. vet, organisch vuil, lichte oxidatie en cement- en kalksluier.


Rolith
Wie zijn wij?
|
Vacatures
|
Levertijden
|
Algemene Voorwaarden
|
Veelgestelde Vragen
|
Nieuwsbrief
|
Mijn PROF
|
Contact