PROFdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
mijn PROF

Totaal: € 0,00 excl. btw

Artikelen van het merk: Rolith

ANTI FOAM CAN

rolith anti foam rd 100 neutraliseert het hinderlijk schuimen van reinigingsmiddelen. hierdoor slaat het schuim razendsnel neer op de reinigingsvloeistof en wordt voorkomen dat machines in een beveiliging “slaan”, of overlopen met schuim. het heeft geen invloed op het toegepaste reinigingsmiddel en het kan ingezet worden bij schrob-zuig automaten, vuilwatertanks en bij sterk schuimende reinigingsmiddelen.


ANTISPAT SB

rolith antispat sb is een lasspray welke aanhechting van lasspatten op lasbranders en werkstukken voorkomt. hierdoor kan een kostenverhogende nabewerking en/of beschadiging worden voorkomen.


DASCOOL 106

rolith dascool 106 is een universeel, synthetisch product voor slijpbewerkingen, en lichte verspanende bewerkingen. tevens geschikt als roestbescherming bij het druktesten van buizen en ketels. ( 1% concentratie) wordt toegepast op staal en gietijzer. (niet geschikt voor aluminium of magnesium houdend staal.)


DASCOOL HS 13 B

rolith dascool hs 13 b is een waterverdunbare, mineraalolie houdende koelsmeervloeistof met goede koel- en smeereigenschappen. geschikt voor alle verspanende bewerkingen en in het bijzonder voor: draaien, zagen, frezen, boren, schillen, draadsnijden. toepasbaar, in een concentratie van 3-4%, als slijpvloeistof, ook op hoog gelegeerde staalsoorten.


EP2 GREASE

rolith ep2 vet is een vet van zeer hoge kwaliteit. rolith ep 2 vet bevat o.a. naftenische basisolie. het bezit een uitmuntende oxidatiebestendigheid en heeft zeer goede slijtagewerende eigenschappen. hierdoor is rolith ep2 vet multifunctioneel inzetbaar.


N 2610 ANTISPAT

rolith antispat n 2610 is een lasspray welke aanhechting van lasspatten op werkstukken voorkomt. het product bevat geen oplosmiddelen en is daardoor veilig voor mens en milieu. het is siliconenvrij en werkstukken kunnen na gebruik zonder problemen worden gefosfateerd, geanodiseerd, gegalvaniseerd of gelakt.


N 2700 LEKZOEKSPRAY

rolith lekzoekspray n 2700 spoort iedere gas- en luchtlekkage op. het product tast geen materialen zoals metaal, koper, kunststof en rubber aan en is uitermate geschikt voor gebruik in o.a. de verwarmingsindustrie, loodgietersbedrijven, lpg inbouw- stations, garages en koeltechnische industrie voor o.a. lakwerk, autoruiten en interieurs.


PROCOOL 106 S

rolith procool 106-s is een universeel synthetisch koelsmeermiddel met goede corrosiebeschermende- en spoeleigenschappen voor lichte tot middelzware bewerkingen. tevens is het product zeer geschikt bij het precisiedraaien van kleine delen.


PROCOOL ALU

rolith procool alu is een product voor veeleisende verspaning van lichtmetaal­legeringen evenals staal en edelstaal. het vormt bij menging met water een emulsie met zeer goede slijtage- en corrosiebescherming.


PROCOOL GTY

rolith procool gty is een product voor middelzware bewerkingen van staal en gietijzer. het vormt bij menging met water een emulsie met zeer goede slijtage- en corrosiebescherming.


PROCOOL HGS

rolith procool hgs is een product voor zware verspaning van hooggelegerde staalsoorten met een hoog ep-gehalte. het vormt bij menging met water een emulsie met zeer goede slijtage- en corrosiebescherming.


PROCOOL HYDRAU

rolith procool hydrau is een hydraulische olie voor zwaarbelaste hydraulische systemen en systemen die aan sterk wisselende temperaturen worden blootgesteld. viscositeit: 22 mm² per seconde.


PROCOOL LEIBAANOLIE

rolith procool leibaanolie is een olie met zeer goede wrijvingseigenschappen voor het smeren van leibanen en geleidingen van kunststof en metaal. het is geproduceerd op basis van geraffineerde minerale oliën met toevoegingen om o.a. de kleefkracht, anti-stick slip en anti-slijtage te verhogen.


PROCOOL LUBE

rolith procool lube wordt ingezet voor het draadsnijden van alle soorten metaal, maar is met name geschikt voor roestvrijstaal. daarnaast wordt het ook gebruikt bij het frezen en tappen van hooggelegeerd staal, verticaal brootsen en het tandwielsteken van grote profielen.


PROCOOL MICRO

rolith procool microdoseer olie is een minimaal smeermiddel geschikt voor diverse metaalsoorten. het is samengesteld uit hoogwaardige basisolie met een uitgekiend pakket ep-aditieven, waardoor het product een hoog drukopnemend vermogen heeft. het bevat geen chloor en heeft een uitstekend spoel- en bevochtigende eigenschappen. het is gebruiksklaar en kan onverdund worden toegepast.


PROCOOL UNI-M

rolith procool uni-m is een universeel product voor lichte tot middelzware bewerkingen. het vormt bij menging met water een emulsie met zeer goede slijtage- en corrosiebescherming. het product bevat geen formaldehyden.


PROCOOL UNI-S

rolith procool uni-s is een hoogwaardig synthetisch koelsmeermiddel voor het slijpen van staal, gietijzer en edelstaal. het vormt bij menging met water een emulsie met zeer goede slijtage- en corrosiebescherming.


R 139

rolith siliconenvrij smeermiddel r 139 is een universeel siliconenvrij glijmiddel, daar toe te passen waar nadien gelakt, gelijmd of bedrukt moet worden. het reduceert wrijving, maakt antistatisch en laat geen residu na. bovendien kleeft en vlekt het niet waardoor het aankoeken van stof en vuil wordt voorkomen. het is speciaal geschikt voor de houtbewerkingindustrie.


R-FIX KRUIPOLIE

rolith r-fix kruipolie is een kruipolie die losmaakt en smeert en vochtwerend en roestwerend is. het maakt vastgeroeste bouten, moeren en andere verbindingen snel weer los. door de speciale samenstelling heeft het een sterk penetrerend vermogen en het bevat hoogwaardige, corrosiewerende en smerende bestanddelen.


REGENDICHT SB HYDROFOBEER-MIDDEL OP SOLVENTBASIS

rolith regendicht sb is een uitgekiende balans tussen siliconenpreparaten en dragers welke jarenlang gegarandeerde (tot 15 jaar) bescherming geeft tegen weersinvloeden. het product werkt vuilafwijzend, isolerend, voorkomt groei van micro-organismen zoals algen en is speciaal geschikt voor kalksteen.


REGENDICHT WB HYDROFOBEER-MIDDEL OP WATERBASIS

rolith regendicht wb is een uitgekiende balans tussen silanen en siloxanenemulsies en dragers welke jarenlang gegarandeerde (tot 12 jaar) bescherming geeft tegen weersinvloeden. het product werkt vuilafwijzend, isolerend, voorkomt groei van micro-organismen zoals algen. de waterdampdoorlating, alkali- en zuur bestendigheid, de uv-bestendigheid en het penetratievermogen zijn zeer goed en hebben zich al jaren bewezen. het is geen gevarengoed.


RG 126 KABELOLIE

rolith rg 126 kabelolie is een sterk hechtende, diep penetrerende kabelolie met zeer goede water verdringbare eigenschappen. bevat grafiet voor een optimale bescherming tegen slijtage. gds.


RG 702 KOPERPASTA

rolith rg 702 koperpasta is een ideale montagepasta op basis van zeer fijn verdeelde koperdeeltjes en bentone basisvet. het zorgt voor een snelle en makkelijke montage en demontage van draadverbindingen en het voorkomt cavitatie en vreten. het wordt niet weggespoeld door water en is bestand tegen logen, zouten en zuren.


RG 703 KERAMISCH VET

rolith kera lube rg 703 is een hoogwaardig smeermiddel bestaande uit zeer fijne keramiek deeltjes opgelost in naftenische oliën. het beschikt over zeer hoge slijtagewerende eigenschappen en een goede oxidatie-stabiliteit waardoor een langdurige werking is gegarandeerd. het is geschikt als smeermiddel en als montagepasta en bestand tegen temperaturen van -40ºc. tot 1200ºc.


RG 704 PTFE KETTING- & KABELSMERING

rolith ptfe rg 704 is een speciale samenstelling van vetten geschikt voor de bescherming en smering van kettingen, kabels en algemene smering. het smeermiddel bezit een goede taaiheid die zorgt voor een blijvende bedekking van het behandelde oppervlak. bij hoge temperaturen wordt het product niet dun, het koelt snel af en herstelt zich snel na uitrekking. bovendien is het product onoplosbaar in water, werkt het vocht- en waterafstotend en is het corrosiewerend. het is tevens zeer geschikt voor onderwatersmering. het kan worden toegepast bij o.a. rioleringsinstallaties, meng- en roerwerken, hydro-elektrische installaties, irrigatiewerken en schepen.


RG 709 KETTINGSMERING

rolith kettingsmering rg 709 is een excellent synthetisch smeermiddel voor hoge temperaturen en zware belasting. het is toepasbaar tot 230ºc, heeft een superieure smeercapaciteit, vermindert wrijving, beschermt tegen slijtage en is ook geschikt voor het smeren van lagers en verbindingen.


RG 711 WHITE GREASE

rolith white grease rg 711 is een blank smeermiddel met een zeer goed hechtvermogen. het is uitstekend toepasbaar op kettingen, tandwielen, kabels, sloten, kogellagers en mechanismen onder belasting. het product is water- en hittebestendig en heeft corrosiewerende eigenschappen. het product zorgt voor een langdurige bedekking en kan een druk van 40 kg per mm² weerstaan.


RG 716 EP 2 VET

rolith rg 716 is een universeel ep 2 vet in spuitbussen zonder drijfgas. wordt aanbevolen voor smering van o.a. glij- en wentellagers in voertuigen en industriële toepassingen, waarbij hoge temperaturen en belastingen optreden en een lange levensduur vereist wordt. kan door middel van een spuitspriet gedoseerd worden aangebracht.


RG 803 SUPERLUBE

rolith superlube rg 803 is een hoogwaardig multifunctioneel smeer- en glijmiddel op basis van minerale olie, versterkt met ptfe, zonder aromatische koolwaterstoffen. het is zeer lang werkzaam en zeer gevarieerd toepasbaar als algemeen smeermiddel voor o.a. scharnieren, werktuigen en transportbanden.


ROLIMECO 4 PROTECTIESPRAY

rolith rolimeco 4 protectiespray is een corrosiewerende olie voor het tijdelijk beschermen van metalen delen tijdens opslag of transport. is goed bestand tegen zout- en zoetwater. ook zeer geschikt als beschermmiddel tegen inwerking van vocht op elektrische apparatuur en schakelingen.


RS 2000 FOOD GRADE SILICONENSPRAY

rolith siliconen food grade rs 2000 is een veelzijdig toepasbaar product met uitsluitend fda toegelaten grondstoffen. het is een universeel product op basis van siliconen met vele toepassingsmogelijkheden. het smeert, reduceert wrijving en maakt antistatisch en waterafstotend. het product is stabiel van –40ºc tot 280ºc.


RS 80

rolith siliconen droogsmeermiddel rs 80 is een universeel glij- en smeermiddel op basis van siliconen. het smeert, reduceert wrijving, maakt antistatisch en waterafstotend en laat geen residu na. het product kleeft en vlekt niet waardoor het aankoeken van stof en vuil wordt voorkomen. stabiel van –20ºc tot 240ºc.


RS 81 SILICONEN

rolith siliconen spuitbus rs 81 air is een universeel smeermiddel op basis van siliconen met vele toepassingsmogelijkheden. het smeert, reduceert wrijving en maakt antistatisch en waterafstotend. het product kleeft en vlekt niet waardoor het aankoeken van stof en vuil wordt voorkomen. het heeft een lange levensduur (afhankelijk van de belasting) en is stabiel van – 20ºc tot 240ºc.


ST 501 SNIJOLIE

rolith snijolie zachte metalen st 501 is een snijolie gebaseerd op speciale oliën en chloorvrije ep-additieven voor het tappen en snijden van metalen. het heeft een zeer goede afvoer van warmte en optimale snij- en tapeigenschappen. de oppervlaktekwaliteit van het werkstuk wordt verbeterd en de standtijd van het gereedschap aanmerkelijk verlengd. het is speciaal geschikt voor het bewerken van “zachte tot harde” metalen, zoals aluminium, staal, messing en koper.


SV 2000

rolith sv 2000 is een universeel siliconenvrij glij- en smeermiddel met onbegrensde toepassingsmogelijkheden. het smeert, reduceert wrijving, maakt antistatisch en laat geen residu na. het kleeft en vlekt niet en kan door zijn siliconenvrije samenstelling zonder gevaar worden toegepast op oppervlakken welke nadien gelakt, gelijmd of bedrukt worden.


T 595 SNIJOLIE

rolith snijolie harde metalen st 595 is een snijolie gebaseerd op speciale oliën en chloorvrije ep-additieven voor het tappen en snijden van metalen. het heeft een zeer goede afvoer van warmte en optimale snij- en tapeigenschappen. de oppervlaktekwaliteit van het werkstuk wordt verbeterd en de standtijd van het gereedschap aanmerkelijk verlengd. het is speciaal geschikt voor het bewerken van harde metalen zoals nikkel, chroom en rvs.


TF GREASE

rolith tf grease vet is een hoogwaardig vet op basis van met bindmiddelen ingedikte siliconen olie, waaraan ptfe is toegevoegd. tf grease vet is zeer geschikt voor gebruik onder extreme omstandigheden. het product is te gebruiken van –50ºc tot 250ºc.


Rolith
Wie zijn wij?
|
Vacatures
|
Levertijden
|
Algemene Voorwaarden
|
Veelgestelde Vragen
|
Nieuwsbrief
|
Mijn PROF
|
Contact