PROFdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
mijn PROF

Totaal: € 0,00 excl. btw

Artikelen van het merk: Rolith

AIRPOWER

rolith airpower is een veilig product voor het wegblazen van stof en vuil, ook op plaatsen waar men slecht bij kan komen. air power is voorzien van een reduceerventiel, waardoor de uitstoot wordt gereduceerd en niet overdadig wordt gespoten. afgevuld met een niet brandbaar drijfgas, bevat geen cfk's.


ANTI GRAFFITI WAX COATING

rolith anti graffiti wax coating is een transparante, zogenaamd semipermanente anti-graffiti coating. de coating is gebaseerd op natuurlijke wassen en komt volledig tegemoet aan milieu- en verwerkingseisen, is vrij van oplosmiddelen en niet ontvlambaar. de behandelde gevel krijgt een iets kleurverdiepend effect en blijft ten opzichte van onbehandeld voor ca. 70% dampregulerend. sterk afhankelijk van de belasting werkt deze coating 2 tot 4 jaar en na uitharding is het zeer resistent tegen vele soorten inkt en verf. verbruik: ca. 4-6 m≤ per liter.


ANTI GRAFFITI WAX COATING REMOVER

rolith anti graffiti wax coating remover is een speciaal ontwikkelde reiniger voor het oplossen van de waslaag van de anti graffiti wax coating. het is tevens geschikt als hulpmiddel om de graffiti van de muur te verwijderen.


AUTOSHAMPOO NEW EXTRA+

rolith new extra autoshampoo is geschikt voor o.a. autoís, vrachtwagens en boten. deze shampoo geeft een bijzonder goede reiniging van gelakte oppervlakken en laat een beschermende, waterafstotende, glanzende film achter. gebruiksaanwijzing: het te behandelen oppervlak met behulp van een spons, borstel of machine wassen met de shampoo en afspoelen met schoon water. het wassen van oppervlakken in de volle zon wordt i.v.m. indrogen ontraden.


CURAL PARLEMOUR

rolith cural parlemour is een zeer fijne cremezeep op basis van synthetische zeep, huidbeschermingsmiddelen, parfum en conserveringsmiddelen. buiten voortreffelijk reinigende bestanddelen bevat dit product overvettende bestanddelen, welke uitdroging van de huid voorkomen. het heeft een frisse geur en is door de hoge concentratie zuinig in gebruik. het is ideaal voor gebruik in o.a. hotels, kantoren, restaurants en kantines.


CURAL PROTECT

rolith cural protect is een handcrŤme ter voorkoming van irritatie van de huid welke kan ontstaan door uitdroging van de huid door invloed van ontvetting als gevolg van werkzaamheden. door regelmatig gebruik van deze handcrŤme worden handen niet ruw en ontstaan er geen kloven. het is volkomen veilig in gebruik.


DASCOKLEEN MS

de levensduur van een emulsie staat direct in verhouding met het onderhoud van de emulsie. het onderhoud begint met een schoon en gedesinfecteerd systeem. dascokleen ms is een combinatie van een sterke reiniger en houdt het systeem bacterievrij. langere standtijd van de emulsie. wordt verwerkt met de oude emulsie.


DASCOOL BA 3 ALU

rolith dascool ba3 aluminium metaalbewerkingsvloeistof is als emulsie universeel inzetbaar voor bewerkingen waar meer smering nodig is bij bewerking van staal, koper en aluminium.


DESCALER HG 2

rolith descaler hg 2 is een modern ontkalkingmiddel voor het verwijderen van kalk en slib in koeling- en verwarmingssystemen, zoals airconditioning, boilers, verwarmingsketels en koffiezetapparatuur. een behandeling met descaler hg2 werkt kostenbesparend. 4 liter descaler hg/2 heeft de kracht om 4 kg kalkaanslag te verwijderen.


DESOX NF

rolith desox nf is een geconcentreerd zuur product geschikt voor het ontroesten, ontvetten en beitsen van metalen in 1 behandeling. het verwijdert tevens walshuid. het is op basis van fosforzuur, wat verschillende voordelen heeft t.o.v. andere zuren zoals zwavel- en zoutzuur. met 1 liter desox nf in oplossing kan ca. 2,5 m≤ ijzeroppervlak ontroest worden, afhankelijk van de oxidatie.

Product-informatieblad


FREEZER

rolith freezer is een bevriesspray voor diverse toepassingen. het koelt tot Ė 55įc en bevat geen cfkís. het wordt gebruikt voor het bevriezen van objecten om onder meer de kwaliteit te controleren en temperatuurschommelingen na te bootsen. bovendien wordt het product toegepast om lagers door middel van krimppassing te monteren. ook kan het product met succes worden toegepast om kauwgum te bevriezen, hetgeen het verwijderen uit bijvoorbeeld vloerbedekking en van andere oppervlakken sterk vereenvoudigd. gebruiksaanwijzing: spuit de freezer van een korte afstand, gedurende enige seconden, op het oppervlak. vermijdt contact met de huid en de ogen i.v.m. bevriezingsverschijnselen.


GEVELREINIGER

rolith gevelreiniger is een krachtige, pasteuze gevelreiniger speciaal ontwikkeld voor het reinigen van gevels die zijn vervuild met atmosferische vervuiling. het is toepasbaar op baksteen, klinkers, diverse betonstenen, grindtegels en pleisterwerk. niet geschikt voor gepolijst graniet, metalen, kalkhoudende stenen, glas en geglazuurde tegels. inwerktijd: 15-19 minuten.


GLASSCLEANER

rolith glasscleaner is een zeer efficiënt product voor het verwijderen van vet, vuil, vliegen, vingerafdrukken en nicotineaanslag van glas en andere harde oppervlakken zonder strepen achter te laten. glasscleaner is veilig te gebruiken op alle oppervlakken. het is uitermate geschikt voor het reinigen van ruiten, spiegels, metaal, formica, lakwerk, autoruiten en interieurs enz.


GLASSFIX SPUITBUS

rolith glassfix is een foamreiniger voor glas en harde oppervlakken. het is geschikt voor het verwijderen van vet, vuil, vliegen, vingerafdrukken en nicotineaanslag van glas en andere harde oppervlakken zoals autoruiten, spiegels, interieurs en lakwerk zonder strepen achter te laten.


GRAFFITI EN INKT REMOVER SPRAYFLACON

rolith graffiti remover is een biologisch afbreekbaar product geschikt voor het verwijderen van ballpoint, viltstift- en stempelinkt, krijtvet en vele verfsoorten van nagenoeg alle harde oppervlakken. het is veilig te gebruiken op de meeste materialen zoals plexiglas, gelakte oppervlakken, verkeersborden en kunststoffen zonder deze aan te tasten.


GRAFFITI REMOVER

rolith graffiti remover is een biologisch afbreekbaar product geschikt voor het verwijderen van ballpoint, viltstift- en stempelinkt, krijtvet, lijmresten en vele verfsoorten van nagenoeg alle harde oppervlakken. het is veilig te gebruiken op de meeste materialen zoals plexiglas, gelakte oppervlakken, verkeersborden en kunststoffen zonder deze aan te tasten.


GROENE AANSLAG VERWIJDERAAR

rolith groene aanslag verwijderaar is een sterk geconcentreerd product voor algen- en mosbestrijding. naast gladheid veroorzaken algen haarscheurtjes en het barsten van stenen, pannen en dakbedekking doordat wortels van de algen zich volzuigen met water en in de winter door vorst uitzetten. bevochtigen van de aanslag is voldoende om de algen af te laten sterven. borstelen of schrobben is niet noodzakelijk. de groene aanslag verwijderaar in verdunde vorm is veilig voor metalen, hout, kunststoffen en dakbedekking. gebruiksaanwijzing: 500 ml per 10 liter water oplossen in water en dit met een gieter of lage drukspuit met een grove nozzle op de groene aanslag sproeien.


KUNSTSTOFREINIGER SPRAY

rolith kunststofreiniger n 1225 is een effectief, licht alkalisch reinigingsmiddel voor het snel en veilig verwijderen van atmosferische vervuiling, vet en nicotine van o.a. kunststof en aluminium kozijnen, deuren, tuinmeubels, kunststof schroten en schaaldelen.


MANOX ORANGE

rolith manox orange is een oplosmiddelvrije industriële handreiniger, welke snel en veilig vet, teer, olie, verf, hars, menie, druk- en stempelinkten, carbolineum, was, koolstof en andere hardnekkige vervuiling van de handen verwijdert. doordat het geen schadelijke stoffen bevat, wordt uitdroging en irritatie van de huid voorkomen.


MPC 3

rolith mpc 3 allereiniger is een geconcentreerde, vloeibare allesreiniger met milde geur. het product is niet agressief en kan overal gebruikt worden waar water geen schade kan veroorzaken. het reinigt alle soorten harde oppervlakken zoals lakwerk, linoleum, pvc, formica, metaal, houtwerk (indien geschilderd of gebeitst) en natuursteen.


MPC 50

rolith mpc 50 reiniger met natuurlijke pijnboomolie is een speciaal ontwikkelde reiniger voor daar waar overheersende luchtjes verdreven moeten worden, zoals in de visverwerkende industrie, vervoer van voedingsmiddelen en in opslagplaatsen.


N 74 GLAS & SPIEGELREINIGER AIR

rolith glas & spiegelreiniger foam n 74 foam air is een zeer efficiŽnt product voor reinigen van glas, spiegels en andere harde oppervlakken. het bevat een anti-resoiling component waardoor, bij regelmatige behandeling, het beslaan van o.a. spiegels wordt voorkomen en waardoor behandelde oppervlakken minder snel vuil aantrekken. het droogt tevens streeploos op.


POWERGEL VERF AFBIJT

rolith power gel afbijt is een ultra krachtige afbijt voor verschillende verfsoorten zonder het giftige methyleenchloride. de afbijt is veiliger in gebruik en minder milieubelastend dan conventionele afbijtmiddelen. door de unieke gel-formule is de afbijt drupvrij en daardoor zeer goed toepasbaar op verticale oppervlakken.


PROCOOL CLEAN

rolith procool clean is een reinigingsmiddel dat aan emulsies en oplossingen wordt toe≠gevoegd om de betreffende systemen, zoals machines en baden, goed te reinigen. het is toepasbaar in water≠mengbare metaalbewerkingsemulsies en Ėoplossingen, druktestvloestoffen en emulsies voor corrosiebescherming. het draagt bij aan schonere systemen en langere badstandtijden.


R 23 RVS REINIGER

rolith r 23 rvs reiniger is een uniek product dat roestvrijstaal in 1 behandeling reinigt en beschermt. in 1 enkele behandeling verwijdert het lichte vervuiling, vingerafdrukken, nicotineaanslag en herstelt diepte en kleur van gepolijste oppervlakken.


RB 1 CEMENTSLUIERVERWIJDERAAR

rolith rb 1 kalk en cementsluier verwijderaar is een krachtig en veilig reinigingsmiddel op basis van het unieke c+ zuur, ter vervanging van o.a. zoutzuur en andere sterke zuren. het verwijdert snel zoutuitslag van gevelsteen en cementsluier en cementresten van praktisch alle bouwmaterialen. het is geschikt voor o.a. hard gebakken gevelstenen en kalkzand-, mangaan-, verblend-, westwalderklei- en geengobeerde steensoorten.


RB 3 CEMENTSLUIERVERWIJDERAAR VOOR TEGELVLOEREN

rolith rb 3 cementsluierverwijderaar voor tegelvoeren is een krachtig en veilig reinigingsmiddel op basis van het unieke c+ zuur, ter vervanging van o.a. zoutzuur en andere sterke zuren. het verwijdert snel kalk- en cementsluier van praktisch alle bouwmaterialen, tegelvloeren, wandtegels, raamdorpels, kozijnen, trappen, tegelvloeren en wanden. het is ook geschikt voor het verwijderen van olie, vet en tabaksvlekken en roestvorming uit beton en tegels. het verwijdert ook merbaubloed. het is geen gevarengoed.


ROLIDEO ONTGEURDER

rolith rolideo wordt gebruikt voor het neutraliseren van stankhinder van organische oorsprong. rolideo wordt aan bevolen voor het ontgeuren van fabrieken, opslagruimten, vuilcontainers, kelders, dierenvertrekken, veestallen, vuilnis en stortplaatsen, rioleringen enz. rolideo bevat stoffen die een verbinding aangaan met de stankmoleculen en ze neutraliseert. rolideo is door zijn specifieke werking en geconcentreerdheid niet te vergelijken met de huidige op de markt zijnde ontgeurders.


ROLIKAL ONTKALKER

rolith rolikal ontkalker is een professionele ontkalker en verwijdert kalk en aanslag uit koffiezetapparatuur, waterkokers, stoomstrijkijzers, keukenboilers en andere warmwaterapparatuur. het is sterk geconcentreerd en dus economisch in gebruik.


ROLIPOOL WHIRLPOOL REINIGER

rolith rolipool professionele whirlpoolreiniger is een product op basis van biologisch afbreekbare grondstoffen. het maakt hygiŽnisch schoon, reinigt, ontkalkt en verwijdert zeep-, haar- en vetresten en daarmee de voedingsbodem voor bacteriŽn.


ROLIREIN FECALIEN REINIGER

rolith rolirein professionele fecalienreiniger is een biologisch product voor het verwijderen van kalk, urinesteen en andere verontreinigingen in fecalienvermalers. het neemt tot 4x zoveel kalk op dan conventionele producten op zoutzuurbasis. een oplossing van rolirein fecalienreiniger kan tot 48 uur probleemloos in een systeem blijven.


ROLISAN SANITAIR REINIGER

rolith rolisan sanitair reiniger is een revolutionair reinigingsmiddel voor het verwijderen van kalkaanslag, zeep- en huidvetresten, cementsluier en roestvlekken van o.a. keramiek en douchewanden. het bevat geen zoutzuur, fosforzuur en mierenzuur, tast geen metalen aan en kunststof oppervlakken en goede vloerbedekking verkleuren niet. bij normaal gebruik is het niet irriterend of etsend voor de huid en het is niet geschikt voor kalkhoudende materialen zoals marmer. het is geschikt voor dagelijks en periodiek onderhoud.


ROLISTEAM STOOMCABINE REINIGER

rolith rolisteam stoomcabinereiniger is een professioneel en snelwerkend middel voor het reinigen en ontkalken van het systeem van de stoomcabine of hammam. het reinigt reukloos en zeer effectief. regelmatig gebruik van de rolisteam stoomcabinereiniger verlengt de levensduur van de stoomcabine en bespaart energie.


ROLITHERM

rolith rolitherm is een zuur, vloeibaar ontstoppingsmiddel voor het gebruik in afvoersystemen met een maximale diameter van 10 cm. verstoppingen veroorzaakt door kalkaanslag en organische stoffen zoals vetafzetting, urinesteen, vet, haren, maandverband, keukenafval, zeepresten en bierslijm worden hiermee snel opgelost. doordat het product een hogere soortelijke massa heeft dan water zakt het snel door de waterkolom naar de plaats van de verstopping. het doet geen afbreuk aan de werking van septic tanks en geeft geen terugslag en explosieve reacties. let op: alleen geschikt voor professioneel gebruik.


ROLITHOI KALK- URINESTEEN VERWIJDERAAR

rolith rolithoi professionele kalk- en urinsteenverwijderaar met slim doseersysteem is een product op basis van biologisch afbreekbare grondstoffen. het maakt hygiŽnisch schoon, reinigt en ontkalkt. het is een geconcentreerd, dik en vloeibaar zuur product voor de reiniging van toiletten en ander sanitair. vervuiling zoals kalk- en zeepresten, urinesteen en roestaanslag wordt snel en veilig verwijderd en onaangename geuren worden verdreven. het tast geen porselein of glazuur aan en doet geen afbreuk aan de werking van septic tanks. het is niet geschikt voor het gebruik op kalkhoudende materialen zoals marmer.


SANITAIRREINIGER DAGELIJKS

rolith sanitair reiniger dagelijks is een revolutionair reinigingsmiddel voor dagelijks gebruik. het is geschikt voor het verwijderen van kalkaanslag, zeep- en huidvetresten, cementsluier en roestvlekken van keramiek en douchewanden. het bevat geen zoutzuur, fosforzuur, mierenzuur, tast geen metalen aan en verkleurt kunststof oppervlakken en vloerbedekking niet. bij normaal gebruik is het niet irriterend of etsend voor de huid. het is niet geschikt voor kalkhoudende materialen zoals marmer.


SBO 901 ONDERDELEN REINIGER

rolith sbo 901 is een universele reiniger voor het ontvetten van o.a. kleine metaaldelen, kettingen, motoronderdelen, scharnieren, sloten en carburateurs. het is tevens geschikt voor het verwijderen van bitume en teer. het tast geen lakken, kunststoffen en metalen aan. langdurige inwerking op rubber vermijden.


SBO 909 ELECTRO CLEANER

rolith sbo 909 is een snel verdampende elektro en elektronica cleaner op basis van alcohol. het is geschikt voor het snel verwijderen van vet en vuil van elektro en elektronica componenten, het tast geen isolatiemateriaal of lak aan en is zeer geschikt voor het reinigen van instrumenten, elektronicacomponenten, bedieningspanelen, schakelingen, kantoormachines en audio-, video- en computerapparatuur.


SBO MP 2

een krachtige, nagenoeg reukloze, vloeibare koudreiniger op basis van hoogwaardige gedesaromatiseerde koolwaterstoffen. sbo mp 2 heeft een uitstekend oplossend vermogen voor minerale oliŽn en vetten en is uitermate geschikt voor het verwijderen van olie- en vetachtige vervuilingen van onderdelen en machines, sbo mp 2 is tevens geschikt voor het gebruiken in circulatie Ė ontvettingsbakken.


SBO MP 6

rolith sbo mp 6 is een krachtige, vloeibare koudreiniger op basis van hoogwaardige gedesaromatiseerde koolwaterstoffen. het heeft een uitstekend oplossend vermogen voor minerale oliŽn en vetten en is uitermate geschikt voor het verwijderen van olie- en vetachtige vervuilingen van onderdelen en machines, alsmede conserveringsolie en andere industriŽle vervuilingen.


WBO 206 REINIGER

rolith wbo 206 is de ideale multireiniger voor het ontvetten en reinigen van alle ondergronden welke met waterhoudende reinigingsmiddelen gereinigd mogen worden. toepasbaar op vloeren, wanden en deuren, gelakte oppervlakken (hout en metaal), machines (gelakt en rvs), werkbanken en kunststoffen. geen gevarengoed.


WBO 288

rolith wbo 288 is een zeer krachtige, waterverdunbare ontvetter, geschikt voor het verwijderen van aangekoekt vuil, minerale vetten, oliën en nicotine-aanslag op niet alkali gevoelige oppervlakken. sterk geconcentreerd en daardoor economisch in gebruik.


WBO 37 A REINIGER

rolith wbo 37 a industriŽle multi-reiniger is een van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van waterverdunbare reinigers. het product is speciaal geschikt voor het verwijderen van organische vervuiling zoals oliŽn en vetten. in veel gevallen kan deze reiniger reinigers op basis van solvent (oplosmiddelen) en alkaliŽn vervangen.


WBO 410

rolith wbo 410 industriŽle sterk alkalische reiniger is een zeer krachtige superontvetter geschikt voor het reinigen van sterk vervuilde oppervlakken. het kan worden gebruikt op alle niet-alkaligevoelige oppervlakken. het product is uitermate geschikt voor het reinigen van zwaar vervuilde rookkasten, bakplaten alsmede sterk vervuilde vloeroppervlakken. het is zeer geconcentreerd en daardoor economisch in gebruik.


WBO 509 HYBRIDE ONTVETTER

rolith wbo 509 hybride ontvetter is een zeer krachtige, sterk alkalische super ontvetter geschikt voor het reinigen en ontvetten van sterk vervuilde oppervlakken. het verwijdert de zware aanslag van o.a. roet, nicotine, kaarsen, uitlaatgassen, straatvuil en verkeersvuil. het is tevens geschikt voor het reinigen en ontvetten van vloeren en wanden, kozijnen, motoren, machines, machineonderdelen, ovens, bbqís, velgen, boten en tuinmeubelen. het tast staal, legeringen, aluminium en kunststoffen niet aan.


WBO A 181 SCHUIMREINIGER

wbo a181 is een geconcentreerd product voor gebruik in hoge druk apparatuur en is tevens geschikt voor het verwijderen van plantaardige en dierlijke vetten, alsmede oliën, en vuil van vloeren, machines, motoren, opslag- en silotanks (ook inwendig) etc.


ZRI 64

rolith zri 64 is een geconcentreerd zuur product, geschikt voor het reinigen van aluminium en roestvrijstalen oppervlakken zoals beplatingen, machines in de voedselverwerkende industrie, onderdelen etc. oxidatie, vuil, kalk en atmosferische vervuilingen worden met behulp van zri 64 snel en veilig opgelost, zonder vlekken achter te laten.


ZRS 36

de complete reiniger voor alle sanitair zoals douchecabines, baden, tegelwanden, kranen etc. effectief tegen kalk en vervuiling. verkrijgbaar als concentraat of in een handige, klaar voor gebruik, sprayflacon.


ZRS 43

rolith zrs 43 is een licht zuur product, op basis van een organisch c+ zuur dat zeer effectief zink en aluminium, rvs en chroom reinigt. ondanks het zure karakter van het product, tast het metalen niet aan. het verwijdert eenvoudig o.a. vet, organisch vuil, lichte oxidatie en cement- en kalksluier.


Rolith
Wie zijn wij?
|
Vacatures
|
Levertijden
|
Algemene Voorwaarden
|
Veelgestelde Vragen
|
Nieuwsbrief
|
Mijn PROF
|
Contact