PROFdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
mijn PROF

Totaal: € 0,00 excl. btw

Artikelen van het merk: Rolith

AC 140 ROESTSTOP

rolith ac 140 roeststop is een hoogwaardige coating welke kan worden aangebracht op geroeste ondergronden. kapselt de roest in en stopt verdere corrosie. het product heeft een prima hechting en is zeer geschikt als zowel grondverf als eindlaag. geeft een langdurige bescherming. ook zeer geschikt voor toepassing in zoutwater milieu.


AC 155 ISOLEERSPRAY

rolith isoleerspray ac 155 is een speciaal product voor het snel afdekken en tegen het doorbloeden van vlekken op wanden en plafonds. het product is spanningsarm, heeft een hoog isolerend vermogen en is geschikt voor gebruik op vrijwel alle mogelijke ondergronden, zoals geschilderde ondergronden, metselwerk, stucwerk, plaatmateriaal en polystyreenschuim. verbruik: ca. 3 m per bus van 500 ml.


AC PRIMER

rolith ac primer is een universele, roestwerende spuitprimer voor hout, ferro en non-ferro metalen en diverse kunststoffen zoals abs, pvc, polyester en polycarbonaat. het is niet geschikt voor polypropyleen. verbruik: ca. 1-2 m per spuitbus.


HD KOUDVERZINKEN

rolith hd koudverzinken is een sneldrogend product op basis van zuiver zink en speciale bindmiddelen. het product heeft een zeer goede hechting en is gemakkelijk te verwerken. door het zeer hoge gehalte aan zuiver zink biedt het product een uitermate goede kathodische bescherming tegen roesten. het kan worden toegepast op gestraald, blank, en geëtst materiaal in o.a. de scheepsbouw, constructiebedrijven en reparatie- en onderhoudsbedrijven. met rolith hd koudverzink behandelde materialen kunnen veilig worden gesneden, geboord, gelast en vervormd.


HD METALLIC

rolith hd metallic is een sneldrogende lak op basis van zuivere aluminium pigmenten en speciale bindmiddelen. het heeft een zeer goede hechting en is corrosiewerend. het kan worden toegepast op gestraald, blank, en getst materiaal in o.a. de scheepsbouw, constructiebedrijven en reparatie- en onderhoudsbedrijven.


HD PRIMER

rolith hd primer is een professionele, sneldrogende primer met een zeer hoge vulgraad. het is gebaseerd op een unieke harscombinatie en is hierdoor uitstekend geschikt voor het spuitklaar maken van carrosseriedelen en vele andere metalen oppervlakken.


HD VLEKKENSPRAY

rolith hd vlekkenspray is speciaal ontwikkeld voor het snel en blijvend bedekken van vlekken zoals waterdoorslag, nicotine, roet, vet, roest, potlood, teer en ballpoint op wanden en plafonds. het is sneldrogend, overschilderbaar, droogt wit op en is schrobvast.


HD ZINK 97%

rolith hd zink 97% is een professionele, matte, grijze, sneldrogende zinkspray geschikt voor metalen. de basis is 97% zuivere zink. dit product vormt de hoogst mogelijke weerstand tegen corrosie op ijzer en staal. het is elastisch, zelfherstellend en kan dienen als grondlaag voor diverse verfsoorten. zeer geschikt voor de staalbouw, het bijwerken van beschadigde verzinkte onderdelen en door zijn goede geleiding uitermate geschikt voor puntlassen. daarnaast is het hittebestendig tot ca. 300c.


HD ZINK ALU

rolith hd zink alu spray is speciaal ontwikkeld voor het koud verzinken van ijzer- en staalconstructies en het bijwerken en repareren van beschadigde delen aan oude en verweerde zinken objecten. het is geschikt voor toepassing in de staalbouw, aanhangerbouw, industrie en op hekwerken. het geeft de ondergrond een duurzame bescherming tegen corrosievorming en laat door zijn kleurechtheid het behandelde oppervlak er net zo uitzien als vers verzinkte metalen. het is sneldrogend, heeft een uitstekende dekking en is goed overschilderbaar. hittebestendig tot ca. 250 graden celcius.


IJZERMENIE

rolith ijzermenie is een roestwerende menie op basis van een gemodificeerde alkydhars met actief roestwerend pigment. de menie is toepasbaar als roestwerende primer voor binnen en buiten op (geschopeerd) staal. verder is de ijzermenie ook toe te passen op hout als afsluitende laag voor omkanten van kozijnen die met metselwerk in aanraking komen. overschilderbaar na ca. 24 uur. verbruik: ca. 10 m per liter.


ROLITH ALL PRIMER

rolith all-primer is een aromaatvrije sneldrogende hechtprimer op basis van speciale harsen. het heeft een uitstekende hechting op ondergronden van uiteenlopende aard, met roestwerende eigenschappen. rolith all-primer is weersbestendig, slag- en stootvast en bestand tegen huishoudelijke reinigingsmiddelen. rolith all-primer heeft een goed dekkend vermogen, goede vuleigenschappen en is zeer snel droog. het kan al na 4 uur met normale verven overgeschilderd worden. tevens is rolith all-primer geschikt voor licht vette ondergronden. rolith all-primer is zowel binnen als buiten te gebruiken op ijzer, staal, verzinkt staal, zink, aluminium, hout, kunststof, steen, pleisterlagen etc. rolith all-primer is ook toe te passen als voorlak op radiatoren. verbruik: ca. 10 m²/ltr. afhankelijk van de laagdikte en verwerkingsmethode.


ROLITH AQUA ALL-PRIMER

rolith aqua all-primer is een waterverdunbare, universele hechtprimer voor binnen en buiten op basis van een acrylaat dispersie. het is zeer makkelijk te verwerken, heeft een snelle droging, een goede dekking, goede filmvorming en goede roestwerende werking. rolith aqua all-primer is bestand tegen weersinvloeden, vochtigheid en de gebruikelijke reinigingsmiddelen. na uitharding overschilderbaar met waterverdunbare alsmede oplosmiddelhoudende 1- en 2-komponenten verf. rolith aqua all-primer kan toegepast worden als hechtprimer voor zink, verzinkt staal, aluminium, hard pvc en hout. het is ook over oude verflagen aan te brengen, mits deze goed zijn aangeschuurd. het is een roestwerende primer voor blank en roestig ijzer mits goed met de hand ontroest of gestraald.


ROLITH AQUA ALUMINIUM

rolith aqua aluminiumlak is een watergedragen lood- en chromaatvrije 1k deklak op basis van polyurethaan gemodificeerde polyesterhars. het product heeft een snelle droging en heeft naast een goede flexibiliteit en hardheid een fraai metaaleffect en een perfecte hechting. het kan worden toegepast op diverse ondergronden, waaronder zink, staal, ijzer, non-ferro metalen, hout en kunststof. vóór het aanbrengen dient de ondergrond te zijn voorzien van de vereiste primer. op hout uitsluitend binnen toepassen. kleuren: ral 9006/9007.


ROLITH GRONDLAK

rolith grondlak is een grondlak op basis van alkydhars. geschikt voor houtwerk binnen en buiten. rolith grondlak is toe te passen als grondlak op onbewerkt hout of als overgrondlak op bestaande, goed schoongemaakte verflagen. kleuren: wit en grijs.


ROLITH KOUDVERZINK

rolith koud verzinken is een zinkstofcompoundverf op basis van epoxy-ester hars. rolith koud verzinken bevat een hoog percentage zuiver zink en geeft daardoor de grootst mogelijke kathodische bescherming tegen vorming van roest. rolith koud verzinken is overschilderbaar met de gebruikelijke verfsystemen. het wordt toegepast als roestwerende primer op blank ijzer/staal. kleur: grijs.


ROLITH LOODVRIJE MENIE

rolith loodvrije menie is een luchtdrogende, roestwerende menie voor binnen en buiten op basis van een gemodificeerde alkydhars met zinkfosfaat als actief roestwerend pigment. rolith loodvrije menie is ook geschikt voor het beschermen van hout, dat met beton of metselwerk in aanraking komt. rolith loodvrije menie wordt zowel binnen als buiten toegepast op staal, geschopeerd staal, blank staal, gestraald staal en hout. op omkanten van houten kozijnen die met metselwerk in aanraking komen wordt rolith loodvrije menie aangebracht als afsluitende laag. kleur: oranje.


TANTOX WZ

rolith tantox roestomvormer is een watergedragen roestomvormer, stabilisator en grondverf in n product. het product is toepasbaar waar ijzer of staal aangetast is door roest.


ZN 1020 ALUMINIUMSPRAY

rolith zn 1020 is een sneldrogend product op basis van zeer zuivere aluminiumpigmenten en speciale bindmiddelen. het product heeft een zeer goede hechting en is bijzonder goed corrosiewerend.


ZN 1220 ZINK CR SPRAY

rolith zn 1220 is een sneldrogend product op basis van zeer zuivere zink en chroom en speciale bindmiddelen. het is bijzonder goed corrosiewerend en gemakkelijk te verwerken. het benadert de kleur van gegalvaniseerd metaal zodat het uitermate geschikt is als reparatiecoating.


ZN 1510 ZINKSPRAY

rolith zn 1510 zinkspray is een sneldrogend product op basis van zeer zuiver zink en speciale bindmiddelen. het product heeft een zeer goede hechting, is gemakkelijk te verwerken en door het zeer hoge gehalte aan zuiver zink biedt het product een uitermate goede kathodische bescherming tegen corrosie.


Rolith
Wie zijn wij?
|
Vacatures
|
Levertijden
|
Algemene Voorwaarden
|
Veelgestelde Vragen
|
Nieuwsbrief
|
Mijn PROF
|
Contact