PROFdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
mijn PROF

Totaal: € 0,00 excl. btw

Artikelen van het merk: Rubio monocoat

EPOXYCOQUE

boero epoxycoque is een 2-componenten sneldrogende epoxyplamuur. geschikt voor het egaliseren van kleine oppervlakken, boven en onder de waterlijn op alle soorten ondergrond. het is toepasbaar tot 1 cm dik, kan zowel nat als droog gemakkelijk worden geschuurd, is niet erg gevoelig voor lage temperaturen op het moment van polymerisatie, is waterproof, zal niet krimpen en kan direct worden toegepast op glasvezel in topsides of op de bodemplaat. overschilder- en schuurbaar na ca. 3-4 uur, totaal uitgehard na ca. 7 dagen. verbruik: ca. 1 liter per m in een 1 mm laagdikte.


FUMED

rubio monocoat fumed is een verouderingsproduct wat het eikenhout vergrijst zonder schadelijke of irriterende dampen. het reageert op het aanwezige looizuur in het hout. het resultaat varieert tussen heel licht en donker grijs.

Product-informatieblad


OIL PLUS 2C

rubio monocoat oil plus 2c kleurt en beschermt het hout in slechts 1 laag. de combinatie van de olie (a) met de accelerator (b) garandeert een snelle droging en doorharding, en een superieure bescherming. het verrijkt de natuurlijke uitstraling van het hout en is ecologisch: 0% voc en zonder water of oplosmiddel! het is eenvoudig te onderhouden, er ontstaan geen aanzetten of overlappingen, heeft een snelle doorharding van 80% in 2 dagen en een korte periode voor het droog onderhoud': na 5 dagen mag het gereinigd worden met water en zeep. het kan op alle houttypes gebruikt worden, zowel voor vloeren als meubilair (o.a. massief hout, fineer en mdf), is resistent tegen slijtage, waterbestendig (geschikt voor badkamers en keukens) en hittebestendig. verbruik: ca. 30-50 m per liter.

Product-informatieblad


POLYURETHAANLAK 953

boero polyurethaanlak is een 2-componentenlak voor zowel binnen als buiten. verbruik: ca. 12,5 m per liter.


PRECOLOR EASY

rubio monocoat precolor easy is een voorkleuring die kan worden toegepast in combinatie met de rubio monocoat oil plus 2c, met de bedoeling speciale effecten en contrasten te creren. de kleuren zijn onderling mengbaar en de combinatiemogelijkheid met de olie zorgt voor onbeperkte creatieve mogelijkheden, zonder af te doen aan de optimale moleculaire binding van de rubio monocoat oil plus 2c met het hout. het heeft een natuurlijke uitstraling en is zowel manueel als met de boenmachine aan te brengen. verbruik: ca. 15-20 m per liter, afhankelijk van de voorbehandeling en de houtsoort.

Product-informatieblad


SMOKE VEROUDERINGSMIDDEL

rubio monocoat smoke geeft een gerookt verouderingseffect aan eikenhout, zonder afscheiding van irriterende of giftige dampen. het product reageert op de hoeveelheid looizuur die zich in het hout bevindt. hiermee wordt een uniek resultaat op bijvoorbeeld eiken vloeren of meubels bereikt. het kan zowel manueel als industrieel worden toegepast. verbruik: ca. 5-15 gram per m, afhankelijk van de voorbereiding en houtsoort.

Product-informatieblad


Rubio Monocoat
Wie zijn wij?
|
Vacatures
|
Levertijden
|
Algemene Voorwaarden
|
Veelgestelde Vragen
|
Nieuwsbrief
|
Mijn PROF
|
Contact