PROFdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
mijn PROF

Totaal: € 0,00 excl. btw

Artikelen van het merk: Sigma

AFLAK SIGMARINE 48

sigma sigmarine 48 is een alkydhars zijdeglansverf. het is een zeer sterke aflaklaag voor algemene doeleinden net boven de waterlijn op het dek. het is sneldrogend en water- en weerbestendig. het is overschilderbaar na 20 uur. aantal aanbevolen lagen: 2. verbruik: 12 mē per liter.


ANTISLIP POEDER

sigma antiskid om te gebruiken op delen op het dek waar antislip nodig is. het is te gebruiken in 1- en 2-componenten aflak die geschikt is om voor het dek te gebruiken.


DIVERSE VERHARDERS SIGMA MARINE COATINGS

diverse verharders voor sigma marine coatings. de afbeelding is ter illustratie en toont de sigma sigmacover 630 verharder 0.68 ltr.


ECOFLEET 530 ANTIFOULING

sigma ecofleet 530 is een koperhoudende, zeer actieve, tbt-vrije, zelfslijpende antifouling tegen agressieve aangroeiomstandigheden. het is uitsluitend geschikt voor professioneel gebruik in de beroepsvaart. aantal aanbevolen lagen: 2. het is overschilderbaar na minimaal 8 uur bij 15 graden. verbruik: 6 mē per liter.


HECHTPRIMER SIGMACOVER 555

sigma sigmacover 555 is een hechtprimer voor tussen een 2-componentenprimer en antifouling. het is uitstekend bestand tegen water en heeft een goede slijt- en stootvastheid. aantal aanbevolen lagen: 2. het is overschilderbaar na minimaal 12 uur en maximaal 14 dagen. verbruik: 5-7 mē per liter.

Product-informatieblad


NOVAGUARD 840

sigma novaguard 840 is een 2-componenten oplosmiddelvrije amine verhardende novolac fenol epoxy coating. het is geschikt voor vuilwatermilieu's met zware h2s belasting en geschikt voor toepassing op staal voorzien van een geschikte primer of direct op beton/metselwerk. het vermindert de kans op explosie- en brandgevaar en is geschikt voor opslag van ongelode benzine. theoretisch rendement: 3,3 mē per liter.

Product-informatieblad


PRIMER SIGMARINE 28

sigma sigmarine 28 is een primer voor polyester en aluminium boven water. het is eenvoudig aan te brengen, droogt snel is is overschilderbaar met diverse 1- en 2-componenten producten. daarnaast heeft het goede anticorrosieve eigenschappen. het is overschilderbaar na 4 uur. verbruik: 7 mē per liter.


ROESTWERENDE PRIMER SIGMAPRIME 200

sigma sigmaprime 200 is een zeer hoogwaardige 2-componenten epoxyprimer voor alle soorten staal, dus ook o.a. verzinkt, non ferro en gegalvaniseerd staal. het kan ook als tussenprimer gebruikt worden. het is na 6 uur overschilderbaar. theoretisch rendement: ca. 7,6 mē per liter.

Product-informatieblad


SIGMACOVER 256

sigma sigmacover 256 is een 2-componenten high build zinkfosfaatprimer op basis van epoxy met polyamide verharder die na minimaal 3 uur en onbeperkt overschilderbaar is. theoretisch rendement: 6,3 mē per liter.

Product-informatieblad


SIGMACOVER 280

sigma sigmacover 280 is een 2-componenten epoxyprimer voor boven en onder water. het is uitstekend bestand tegen corrosievorming en heeft een goede hechting op (verzinkt) staal. aantal aanbevolen lagen: onder sigmaguard 1 laag, om laagdikte op te bouwen onder water 3-5 lagen en boven water 2-3 lagen. verbruik: 5,7 mē per liter.

Product-informatieblad


SIGMACOVER 300

sigma sigmacover 300 (tcn) is een 2-componenten teer-epoxy voor onderwater en ballasttanks. het is zeer goed bestand tegen inwerking van water en olie en geeft een uitstekende bescherming tegen roest. het hardt uit bij lage temperaturen. theoretisch rendement: ca. 5,7 mē per liter.

Product-informatieblad


SIGMACOVER 350

sigma sigmacover 350 is een 2-componenten high build epoxy primer en coating. het is geschikt als primer en aflak, als dekkenverf, voor de bovenbouw en voor laadruimen. voor glans kan het afgewerkt worden met een laag 520, 550 of 580 (dit is optioneel). aantal aanbevolen lagen: 2. het is overschilderbaar na minimaal 6 uur en maximaal 21 dagen. verbruik: 5 mē per liter.


SIGMACOVER 380 PRIMER EN AFLAK

sigma sigmacover 380 is een universele epoxy roestwerende primer, gebaseerd op pure epoxy-technologie. het heeft een goede flexibiliteit, droging en uitharding en het is geschikt voor ballasttanks, dekken en onderwaterschepen. het heeft een goede slijtvastheid, is geschikt voor continue immersie in water (ballasttanks en scheepshuid/onderwaterschip) en heeft goede corrosiewerende eigenschappen en waterbestendigheid. theoretisch rendement: 6,4 mē per liter.


SIGMACOVER 400

sigma sigmacover 400 is een 2-componenten epoxy coating die geen primer vereist. het heeft een goede hechting op de meeste bestaande verven. het heeft een hoog vaste stof gehalte en een laag voc-gehalte, is oppervlaktetolerant en slijtvast, geschikt voor voorbehandelde, vochtige oppervlakken en goed bestand tegen spat- en morsbelasting van chemicaliën. theoretisch rendement: 8,5 mē per liter.

Product-informatieblad


SIGMACOVER 435

sigma sigmacover 435 is een 2-componenten, high-build, ijzerglimmer gepigmenteerde, overschilderbare epoxy coating. het is speciaal voor de bescherming van staal- en betonconstructies blootgesteld aan atmosferische belastingen. het is eenvoudig aan te brengen, zowel met de airless spray als de kwast. het hardt zelfs uit bij temperaturen tot -10°c en een hoge relatieve vochtigheid (maximaal 95%) tijdens applicatie en uitharding heeft geen invloed op de kwaliteit van de coating. het heeft een goede hechting op de meeste oude alkyd-, chloorrubber- en epoxylagen en kan overschilderd worden met diverse 1- en 2-componenten coatings. theoretisch rendement: 6,3 mē per liter.

Product-informatieblad


SIGMACOVER 456

sigma sigmacover 456 is een professionele 2-componenten expoxy tussenlaag. het kan bijvoorbeeld na de sigmaprime 200 opgebracht worden of over bestaande epoxy lagen. het kan zowel boven- als onderwater worden gebruikt. aantal aanbevolen lagen: 2. het is na minimaal 3 uur overschilderbaar. verbruik: ca. 6,5 mē per liter.


SIGMACOVER 522

sigma sigmacover 522 sealer is geschikt als primer, sealer of coating. het heeft een uitstekende hechting op en afsluiting van verweerde, gereinigde zinkrijke primers en gegalvaniseerd staal. daarnaast is het goed bestand tegen industriële of chemische verontreinigde milieus en heeft het een goede slijt- en stootvastheid. het werkt goed op kaal gehaald materiaal waar teer op heeft gezeten, om het 'doorbloeden' van teer tegen te gaan. aantal aanbevolen lagen: 2-4. het is overschilderbaar na minimaal 8 uur. verbruik: 15 mē per liter.

Product-informatieblad


SIGMACOVER 805

sigma sigmacover 805 is een 2-componenten high solid coating op basis van epoxy polyamine verharder, die direct op staal toegepast kan worden. het is uitstekend bestand tegen (zee)water. theoretisch rendement: 5,5 mē per liter.

Product-informatieblad


SIGMADUR 1800 SUPER HOOGGLANS

sigma sigmadur 1800 is een 2-componenten polyurethan super hoogglans aflak. het is uitstekend bestand tegen atmosferische invloeden, heeft een uitstekend kleur- en glansbehoud, is niet verkrijtend en niet vergelend en het hardt uit tot aan -5 graden celcius. het is overschilderbaar na 12 uur. theoretisch rendement: ca. 9,1 mē per liter.


SIGMADUR 520

sigma sigmadur 520 is een 2-componenten, halfglanzende, high solid polyurethaan finish die gemakkelijk is aan te brengen met roller, kwast en airlessspuit. het is onbeperkt overschilderbaar en uitstekend bestand tegen atmosferische invloeden. het heeft een goed kleur- en glansbehoud en is te verwerken vanaf -5 graden. het is bij 15 graden overschilderbaar na minimaal 6 uur en de droogtijd tot terwaterlating is 24 uur. aantal aanbevolen lagen per seizoen: 2. verbruik: ca. 10 mē per liter.

Product-informatieblad


SIGMADUR 550

sigma sigmadur 550 gloss is een 2-componenten finish op basis van een alifatische acrylaat-polyurethaan. het heeft een onbeperkte overschilderbaarheid, is uitstekend bestand tegen atmosferische invloeden en heeft een uitstekend glans- en kleurbehoud. aantal lagen: 2 á 3. het is overschilderbaar na minimaal 6 uur. verbruik: 9-11 mē per liter.

Product-informatieblad


SIGMADUR 580

sigma sigmadur 580 hs semi-gloss is een 2-componenten, halfglanzende, high solid finish op basis van acrylaat-polyurethaan, die onbeperkt overschilderbaar is. het heeft een uitstekende kleur- en glansbehoud en is bestand tegen corrosie en zeewater. het is verwerkbaar tot -5 graden. aantal aanbevolen lagen: 2. het is overschilderbaar na minimaal 12 uur. verbruik: 10 mē per liter.

Product-informatieblad


SIGMAFAST 40

sigma sigmafast 40 is een alkyd grondverf. het hecht goed op anticorrosieve primers en verouderde verfsystemen en zoals de naam al zegt heeft het een zeer snelle droogtijd (het is overschilderbaar na 4 uur). het is onbeperkt overschilderbaar en heeft 45% vastestofgehalte en goed kleurbehoud. theoretisch rendement: 9 mē per liter.

Product-informatieblad


SIGMAGUARD CSF 585

sigma sigmaguard csf 585 is een 2-componenten oplosmiddelvrije polyamine epoxycoating. het is een tankcoating voor drinkwater en kan worden aangebracht met single feed airless spray apparatuur. het vermindert het explosie- en brandgevaar en is goed zichtbaar in donkere ruimtes dankzij de lichte kleur. het is door kiwa holland goedgekeurd voor drinkwater. theoretisch rendement: 3,3 mē per liter.

Product-informatieblad


SIGMARINE 24 PRIMER

sigma sigmarine 24 zf primer is een gemodificeerde zinkfostaat alkyd primer voor algemene toepassing in onderhoud en nieuwbouw. het is geschikt voor gebruik op bovenbouw en op stalen oppervlakken die normaliter niet aan water worden blootgesteld. het mag niet gebruikt worden over zinkprimers, het kan worden overschilderd met conventionele verfsystemen en is gecertificeerd voor lage vlamverspreiding. rendement: ca. 16 mē per liter.

Product-informatieblad


SIGMARINE 40 PRIMER

sigma sigmarine 40 primer is geschikt als eerste laag op hout boven water. het heeft een goede hechting op anticorrosie primers en daarnaast ook op verouderde verfsystemen. het is geschikt voor alkyd verfsystemen en overschilderbaar met diverse 1-component producten. het is speciaal geschikt voor onderhoudswerkzaamheden. het is overschilderbaar na minimaal 20 uur. verbruik: ca. 12 mē per liter.

Product-informatieblad


SIGMARINE 42

sigma sigmarine 42 is een 1-component blanke hoogglans lak voor boven water, zowel binnen als buiten. het is goed bestand tegen zout- en zoetwater en krassen en slijten. theoretisch rendement: 16,3 mē per liter.

Product-informatieblad


SIGMARINE 49

sigma sigmarine 49 is een 1-component hoogglans alkyd aflak voor binnen en buiten. het is met name geschikt voor toepassing op bestaande coatings mits droog en vrij van verontreinigingen. het is overschilderbaar na minimaal 16 uur. verbruik: ca. 14 mē per liter.

Product-informatieblad


SIGMARINE JACHTLAK HOOGGLANS

sigma sigmarine jachtlak is een 1-component hoogglans aflak voor boven water. het is geschikt voor binnen en buiten, eenvoudig aan te brengen met de kwast en goede resistent tegen verwering. het is geschikt voor gebruik boven water op plaatsen waar geen constante spatwaterbelasting is en kan worden aangebracht over de meeste intacte alkydverven. rendement: ca. 15 mē per liter.


SIGMASHIELD 220

sigma sigmashield 220 yellow/green is een 2-componenten versterkte polyamine uithardende epoxy primer met hoog vaste stofgehalte. het is geschikt voor algemene toepassingen in coatingsystemen voor staal. het is goed bestand tegen mechanische invloeden en uitstekend resistent tegen zeewater. het is corrosiebestendig en goed bestand tegen chemisch vervuild water. theoretisch rendement: 6,2 mē per liter.


SIGMASHIELD 420 MUTIGUARD

sigma sigmashield 420 is een 2-componenten hoog vaste polyamine uithardende epoxycoating. het heeft een uitstekende waterweerstand, is geschikt voor ladingtanks van bulk- of oliedragers en opslagtanks en het is een buildcoat voor onderwatersystemen. het heeft een uitstekende slijt- en slagvastheid, een uitstekende (zee)water weerstand en makkelijke reinigbaarheid. theoretisch rendement: 5,4 mē per liter.

Product-informatieblad


SIGMAZINC 102

sigma sigmazinc 102 hs is een 2-componenten zink epoxy polyamide primer voor diverse verfsystemen. het heeft uitstekende anti-corrosieve eigenschappen, is sneldrogend en kan worden overgeschilderd met een korte interval. het kan dienen als een holdingprimer voor diverse onderhoudssystemen voor een totale reparatie. de vervolglagen dienen onverzeepbaar te zijn. het voldoet aan sspc-paint 20. het is overschilderbaar na minimaal 6 uur en maximaal 6 maanden. theoretisch rendement: 22 mē per liter.

Product-informatieblad


SIGMAZINC 109

sigma sigmazinc 109 hs is een 2-componenten epoxyprimer met een hoog volume vaste stof en polyamide verharder. het heeft goede anticorrosieve eigenschappen en is sneldrogend. het kan worden gebruikt als zink epoxyprimer in diverse verfsystemen en als holdingprimer in diverse onderhoudssystemen voor een volledige reparatie. de vervolglagen dienen onverzeepbaar te zijn. het is overschilderbaar na minimaal 6 uur en maximaal 3 maanden. theoretisch rendement: 11,5 mē per liter.


THINNER 20-17

sigma thinner 20-17 is een trage verdunning en zorgt ervoor dat de verf langer vloeibaar blijft.


VIKOTE 42

sigma vikote 42 is een flexibele, slijtvaste vinyl coating voor onderwater. het heeft een zeer goede waterbestendigheid, is onverzeepbaar en is te gebruiken onder antifouling. het is verwerkbaar tot aan –5šc en is overschilderbaar na 6 uur. theoretisch rendement: 7 mē per liter.

Product-informatieblad


VIKOTE 56

sigma vikote 56 past in een 1-component bovenwatersysteem van 3 lagen sigma vikote 18 en 2 lagen vikote 56. het is een sneldrogende eindlaag voor bovenwater delen met een goed glans- en kleurbehoud. het is bestand tegen water en spatten van milde chemicaliën en kan toegepast worden bij lage temperaturen tot -10 graden. het is overschilderbaar na minimaal 6 uur. verbruik: ca. 10 mē per liter.

Product-informatieblad


VIKOTE 63

sigma vikote 63 is een high build bitumineuze coating. het is geschikt voor de bescherming van staal, beton en vezelcement zoals ballast watertanks, holle ruimten, kistdammen, leidingen en containers. het is goed bestand tegen niet met olie verontreinigd zee- en zoetwater. het kan tot 3 mm laagdikte zonder zakkers worden aangebracht. rendement: ca. 2,3 mē per liter.


Sigma
Wie zijn wij?
|
Vacatures
|
Levertijden
|
Algemene Voorwaarden
|
Veelgestelde Vragen
|
Nieuwsbrief
|
Mijn PROF
|
Contact