PROFdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
mijn PROF

Totaal: € 0,00 excl. btw

Artikelen van het merk: Sigma

AFLAK SIGMARINE 48

sigma sigmarine 48 is een alkydhars zijdeglansverf. het is een zeer sterke aflaklaag voor algemene doeleinden net boven de waterlijn op het dek. het is sneldrogend en water- en weerbestendig. het is overschilderbaar na 20 uur. aantal aanbevolen lagen: 2. verbruik: 12 mē per liter.


DIVERSE VERHARDERS SIGMA MARINE COATINGS

diverse verharders voor sigma marine coatings. de afbeelding is ter illustratie en toont de sigma sigmacover 630 verharder 0.68 ltr.


SIGMACOVER 350

sigma sigmacover 350 is een 2-componenten high build epoxy primer en coating. het is geschikt als primer en aflak, als dekkenverf, voor de bovenbouw en voor laadruimen. voor glans kan het afgewerkt worden met een laag 520, 550 of 580 (dit is optioneel). aantal aanbevolen lagen: 2. het is overschilderbaar na minimaal 6 uur en maximaal 21 dagen. verbruik: 5 mē per liter.


SIGMACOVER 380 PRIMER EN AFLAK

sigma sigmacover 380 is een universele epoxy roestwerende primer, gebaseerd op pure epoxy-technologie. het heeft een goede flexibiliteit, droging en uitharding en het is geschikt voor ballasttanks, dekken en onderwaterschepen. het heeft een goede slijtvastheid, is geschikt voor continue immersie in water (ballasttanks en scheepshuid/onderwaterschip) en heeft goede corrosiewerende eigenschappen en waterbestendigheid. theoretisch rendement: 6,4 mē per liter.


SIGMACOVER 400

sigma sigmacover 400 is een 2-componenten epoxy coating die geen primer vereist. het heeft een goede hechting op de meeste bestaande verven. het heeft een hoog vaste stof gehalte en een laag voc-gehalte, is oppervlaktetolerant en slijtvast, geschikt voor voorbehandelde, vochtige oppervlakken en goed bestand tegen spat- en morsbelasting van chemicaliën. theoretisch rendement: 8,5 mē per liter.

Product-informatieblad


SIGMACOVER 435

sigma sigmacover 435 is een 2-componenten, high-build, ijzerglimmer gepigmenteerde, overschilderbare epoxy coating. het is speciaal voor de bescherming van staal- en betonconstructies blootgesteld aan atmosferische belastingen. het is eenvoudig aan te brengen, zowel met de airless spray als de kwast. het hardt zelfs uit bij temperaturen tot -10°c en een hoge relatieve vochtigheid (maximaal 95%) tijdens applicatie en uitharding heeft geen invloed op de kwaliteit van de coating. het heeft een goede hechting op de meeste oude alkyd-, chloorrubber- en epoxylagen en kan overschilderd worden met diverse 1- en 2-componenten coatings. theoretisch rendement: 6,3 mē per liter.

Product-informatieblad


SIGMACOVER 456

sigma sigmacover 456 is een professionele 2-componenten expoxy tussenlaag. het kan bijvoorbeeld na de sigmaprime 200 opgebracht worden of over bestaande epoxy lagen. het kan zowel boven- als onderwater worden gebruikt. aantal aanbevolen lagen: 2. het is na minimaal 3 uur overschilderbaar. verbruik: ca. 6,5 mē per liter.


SIGMACOVER 805

sigma sigmacover 805 is een 2-componenten high solid coating op basis van epoxy polyamine verharder, die direct op staal toegepast kan worden. het is uitstekend bestand tegen (zee)water. theoretisch rendement: 5,5 mē per liter.

Product-informatieblad


SIGMADUR 1800 SUPER HOOGGLANS

sigma sigmadur 1800 is een 2-componenten polyurethan super hoogglans aflak. het is uitstekend bestand tegen atmosferische invloeden, heeft een uitstekend kleur- en glansbehoud, is niet verkrijtend en niet vergelend en het hardt uit tot aan -5 graden celcius. het is overschilderbaar na 12 uur. theoretisch rendement: ca. 9,1 mē per liter.


SIGMADUR 520

sigma sigmadur 520 is een 2-componenten, halfglanzende, high solid polyurethaan finish die gemakkelijk is aan te brengen met roller, kwast en airlessspuit. het is onbeperkt overschilderbaar en uitstekend bestand tegen atmosferische invloeden. het heeft een goed kleur- en glansbehoud en is te verwerken vanaf -5 graden. het is bij 15 graden overschilderbaar na minimaal 6 uur en de droogtijd tot terwaterlating is 24 uur. aantal aanbevolen lagen per seizoen: 2. verbruik: ca. 10 mē per liter.

Product-informatieblad


SIGMADUR 550

sigma sigmadur 550 gloss is een 2-componenten finish op basis van een alifatische acrylaat-polyurethaan. het heeft een onbeperkte overschilderbaarheid, is uitstekend bestand tegen atmosferische invloeden en heeft een uitstekend glans- en kleurbehoud. aantal lagen: 2 á 3. het is overschilderbaar na minimaal 6 uur. verbruik: 9-11 mē per liter.

Product-informatieblad


SIGMADUR 580

sigma sigmadur 580 hs semi-gloss is een 2-componenten, halfglanzende, high solid finish op basis van acrylaat-polyurethaan, die onbeperkt overschilderbaar is. het heeft een uitstekende kleur- en glansbehoud en is bestand tegen corrosie en zeewater. het is verwerkbaar tot -5 graden. aantal aanbevolen lagen: 2. het is overschilderbaar na minimaal 12 uur. verbruik: 10 mē per liter.

Product-informatieblad


SIGMARINE 42

sigma sigmarine 42 is een 1-component blanke hoogglans lak voor boven water, zowel binnen als buiten. het is goed bestand tegen zout- en zoetwater en krassen en slijten. theoretisch rendement: 16,3 mē per liter.

Product-informatieblad


SIGMARINE 49

sigma sigmarine 49 is een 1-component hoogglans alkyd aflak voor binnen en buiten. het is met name geschikt voor toepassing op bestaande coatings mits droog en vrij van verontreinigingen. het is overschilderbaar na minimaal 16 uur. verbruik: ca. 14 mē per liter.

Product-informatieblad


SIGMARINE JACHTLAK HOOGGLANS

sigma sigmarine jachtlak is een 1-component hoogglans aflak voor boven water. het is geschikt voor binnen en buiten, eenvoudig aan te brengen met de kwast en goede resistent tegen verwering. het is geschikt voor gebruik boven water op plaatsen waar geen constante spatwaterbelasting is en kan worden aangebracht over de meeste intacte alkydverven. rendement: ca. 15 mē per liter.


VIKOTE 56

sigma vikote 56 past in een 1-component bovenwatersysteem van 3 lagen sigma vikote 18 en 2 lagen vikote 56. het is een sneldrogende eindlaag voor bovenwater delen met een goed glans- en kleurbehoud. het is bestand tegen water en spatten van milde chemicaliën en kan toegepast worden bij lage temperaturen tot -10 graden. het is overschilderbaar na minimaal 6 uur. verbruik: ca. 10 mē per liter.

Product-informatieblad


VIKOTE 63

sigma vikote 63 is een high build bitumineuze coating. het is geschikt voor de bescherming van staal, beton en vezelcement zoals ballast watertanks, holle ruimten, kistdammen, leidingen en containers. het is goed bestand tegen niet met olie verontreinigd zee- en zoetwater. het kan tot 3 mm laagdikte zonder zakkers worden aangebracht. rendement: ca. 2,3 mē per liter.


Sigma
Wie zijn wij?
|
Vacatures
|
Levertijden
|
Algemene Voorwaarden
|
Veelgestelde Vragen
|
Nieuwsbrief
|
Mijn PROF
|
Contact