PROFdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
mijn PROF

Totaal: € 0,00 excl. btw

Artikelen van het merk: Sigma

HECHTPRIMER SIGMACOVER 555

sigma sigmacover 555 is een hechtprimer voor tussen een 2-componentenprimer en antifouling. het is uitstekend bestand tegen water en heeft een goede slijt- en stootvastheid. aantal aanbevolen lagen: 2. het is overschilderbaar na minimaal 12 uur en maximaal 14 dagen. verbruik: 5-7 m per liter.

Product-informatieblad


PRIMER SIGMARINE 28

sigma sigmarine 28 is een primer voor polyester en aluminium boven water. het is eenvoudig aan te brengen, droogt snel is is overschilderbaar met diverse 1- en 2-componenten producten. daarnaast heeft het goede anticorrosieve eigenschappen. het is overschilderbaar na 4 uur. verbruik: 7 m per liter.


ROESTWERENDE PRIMER SIGMAPRIME 200

sigma sigmaprime 200 is een zeer hoogwaardige 2-componenten epoxyprimer voor alle soorten staal, dus ook o.a. verzinkt, non ferro en gegalvaniseerd staal. het kan ook als tussenprimer gebruikt worden. het is na 6 uur overschilderbaar. theoretisch rendement: ca. 7,6 m per liter.

Product-informatieblad


SIGMACOVER 256

sigma sigmacover 256 is een 2-componenten high build zinkfosfaatprimer op basis van epoxy met polyamide verharder die na minimaal 3 uur en onbeperkt overschilderbaar is. theoretisch rendement: 6,3 m per liter.

Product-informatieblad


SIGMACOVER 280

sigma sigmacover 280 is een 2-componenten epoxyprimer voor boven en onder water. het is uitstekend bestand tegen corrosievorming en heeft een goede hechting op (verzinkt) staal. aantal aanbevolen lagen: onder sigmaguard 1 laag, om laagdikte op te bouwen onder water 3-5 lagen en boven water 2-3 lagen. verbruik: 5,7 m per liter.

Product-informatieblad


SIGMACOVER 522

sigma sigmacover 522 sealer is geschikt als primer, sealer of coating. het heeft een uitstekende hechting op en afsluiting van verweerde, gereinigde zinkrijke primers en gegalvaniseerd staal. daarnaast is het goed bestand tegen industrile of chemische verontreinigde milieus en heeft het een goede slijt- en stootvastheid. het werkt goed op kaal gehaald materiaal waar teer op heeft gezeten, om het 'doorbloeden' van teer tegen te gaan. aantal aanbevolen lagen: 2-4. het is overschilderbaar na minimaal 8 uur. verbruik: 15 m per liter.

Product-informatieblad


SIGMAFAST 40

sigma sigmafast 40 is een alkyd grondverf. het hecht goed op anticorrosieve primers en verouderde verfsystemen en zoals de naam al zegt heeft het een zeer snelle droogtijd (het is overschilderbaar na 4 uur). het is onbeperkt overschilderbaar en heeft 45% vastestofgehalte en goed kleurbehoud. theoretisch rendement: 9 m per liter.

Product-informatieblad


SIGMARINE 24 PRIMER

sigma sigmarine 24 zf primer is een gemodificeerde zinkfostaat alkyd primer voor algemene toepassing in onderhoud en nieuwbouw. het is geschikt voor gebruik op bovenbouw en op stalen oppervlakken die normaliter niet aan water worden blootgesteld. het mag niet gebruikt worden over zinkprimers, het kan worden overschilderd met conventionele verfsystemen en is gecertificeerd voor lage vlamverspreiding. rendement: ca. 16 m per liter.

Product-informatieblad


SIGMARINE 40 PRIMER

sigma sigmarine 40 primer is geschikt als eerste laag op hout boven water. het heeft een goede hechting op anticorrosie primers en daarnaast ook op verouderde verfsystemen. het is geschikt voor alkyd verfsystemen en overschilderbaar met diverse 1-component producten. het is speciaal geschikt voor onderhoudswerkzaamheden. het is overschilderbaar na minimaal 20 uur. verbruik: ca. 12 m per liter.

Product-informatieblad


SIGMASHIELD 220

sigma sigmashield 220 yellow/green is een 2-componenten versterkte polyamine uithardende epoxy primer met hoog vaste stofgehalte. het is geschikt voor algemene toepassingen in coatingsystemen voor staal. het is goed bestand tegen mechanische invloeden en uitstekend resistent tegen zeewater. het is corrosiebestendig en goed bestand tegen chemisch vervuild water. theoretisch rendement: 6,2 m per liter.


SIGMAZINC 102

sigma sigmazinc 102 hs is een 2-componenten zink epoxy polyamide primer voor diverse verfsystemen. het heeft uitstekende anti-corrosieve eigenschappen, is sneldrogend en kan worden overgeschilderd met een korte interval. het kan dienen als een holdingprimer voor diverse onderhoudssystemen voor een totale reparatie. de vervolglagen dienen onverzeepbaar te zijn. het voldoet aan sspc-paint 20. het is overschilderbaar na minimaal 6 uur en maximaal 6 maanden. theoretisch rendement: 22 m per liter.

Product-informatieblad


SIGMAZINC 109

sigma sigmazinc 109 hs is een 2-componenten epoxyprimer met een hoog volume vaste stof en polyamide verharder. het heeft goede anticorrosieve eigenschappen en is sneldrogend. het kan worden gebruikt als zink epoxyprimer in diverse verfsystemen en als holdingprimer in diverse onderhoudssystemen voor een volledige reparatie. de vervolglagen dienen onverzeepbaar te zijn. het is overschilderbaar na minimaal 6 uur en maximaal 3 maanden. theoretisch rendement: 11,5 m per liter.


VIKOTE 42

sigma vikote 42 is een flexibele, slijtvaste vinyl coating voor onderwater. het heeft een zeer goede waterbestendigheid, is onverzeepbaar en is te gebruiken onder antifouling. het is verwerkbaar tot aan 5c en is overschilderbaar na 6 uur. theoretisch rendement: 7 m per liter.

Product-informatieblad


Sigma
Wie zijn wij?
|
Vacatures
|
Levertijden
|
Algemene Voorwaarden
|
Veelgestelde Vragen
|
Nieuwsbrief
|
Mijn PROF
|
Contact