PROFdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
mijn PROF

Totaal: € 0,00 excl. btw

Artikelen van het merk: Sigma

OIL DECK MATT

sigma oil deck matt is een transparante, waterafstotende houtolie voor buiten op basis van lijnolie. het is geschikt voor het onderhoud en de bescherming van al het houtwerk buiten, zoals houten (terras)vloeren, tuinmeubels en schuttingen van tropische hardhoutsoorten (bangkirai, iroko) en loof- en (harshoudend) naaldhout zoals cederhout. dit product is vochtregulerend en beschermt het houtoppervlak tegen uv-straling. daarnaast wordt de nerftekening van het hout met dit product geaccentueerd. verbruik: ca. 12 m per liter.

Product-informatieblad


OIL MAINTENANCE

sigma oil maintenance is een transparante onderhoudsolie voor binnen op basis van lijnolie. het is geschikt voor de bescherming en het onderhoud van geoliede houten vloeren en trappen. dit product is makkelijk verwerkbaar, water- en vuilafstotend en heeft een uitstekende slijtvastheid. verbruik: ca. 50 m per liter.

Product-informatieblad


OIL WASHER

sigma oil washer is een kleurloze parketzeep voor binnen op basis van natuurlijke wassen en olien. zorgt voor bescherming en frequent (maandelijks) onderhoud van geoliede parketvloeren en trappen. verbruik: ca. 40 m per liter.

Product-informatieblad


OIL WS TEAK MATT

sigma oil ws teak matt is een watergedragen, transparante houtolie voor buiten op basis van urethaan gemodificeerde olie emulsie. geschikt voor het onderhoud en de bescherming van alle houtwerk buiten, in het bijzonder houten (tuin)meubelen van tropisch hardhout, verduurzaamd en onbehandeld hout. niet geschikt voor toepassing op houtsoorten met inhoudsstoffen en harshoudend hout. deze olie is impregnerend, vochtregulerend, waterafstotend en heeft een snelle droging (stofdroog na ca. 1,5 uur). het geeft het hout een onbehandeld uiterlijk, behoudt de kleur van het hout en is makkelijk in het onderhoud. verbruik: ca. 12 m per liter.

Product-informatieblad


SIGMALIFE DS TX GLOSS

sigma sigmalife ds tx gloss is een transparante, thixotrope edelbeits voor buiten op basis van alkydhars. het is geschikt voor het beschermen en verfraaien van houtconstructies buiten zoals geveltimmerwerk, balkon- en tuinhekken en betimmeringen. met deze beits wordt de nerftekening van het hout geaccentueerd. ook is de beits vochtregulerend en waterafstotend, goed weervast en buitenduurzaam en biedt het een goede bescherming van het houtoppervlak tegen uv-straling. verbruik: ca. 15 m per liter.


SIGMALIFE STAIN MATT

sigma sigmalife stain matt is een watergedragen, niet-filmvormende, transparante beits voor buiten op basis van gemodificeerde alkydemulsie. het is geschikt voor het behandelen van rabatdelen, zoals bij houten gevelbekleding, borstweringen van kozijnen en houten bergingen. het is tevens toe te passen op tuinhout zoals schuttingen en pergolas. het is met name geschikt voor niet-maatvast timmerwerk en heeft een goede hechting op diverse houtsoorten, onder andere verduurzaamd vuren en western red cedar. ook is het vochtregulerend en waterafstotend en heeft het een goede weervastheid en buitenduurzaamheid. tevens beschermt het het houtoppervlak tegen uv-straling. verbruik: ca. 15 m per liter.


SIGMALIFE VS X SATIN

sigma sigmalife vs-x satin is een impregnerende, transparante, thixotrope, vochtregulerende edelbeits voor buiten op basis van alkydhars. het is geschikt als eerste laag in transparante beitssystemen op houtconstructies buiten zoals geveltimmerwerk, balkon- en tuinhekken en betimmeringen. het is ook te gebruiken als impregneerlaag voor verweerd en vergrijsd hout. het is na ca. 16 ur overschilderbaar met verven en vernissen, zowel op basis van alkydhars als op basis van watergedragen acrylaat. verbruik: ca. 25 m per liter.


Sigma
Wie zijn wij?
|
Vacatures
|
Levertijden
|
Algemene Voorwaarden
|
Veelgestelde Vragen
|
Nieuwsbrief
|
Mijn PROF
|
Contact