PROFdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
mijn PROF

Totaal: € 0,00 excl. btw

Artikelen van het merk: Sigma

AMAROL PRIMER

sigma amarol primer is een vochtregulerende grond- en overgrondverf op basis van alkydhars voor buiten. het is geschikt voor het gronden en overgronden van geveltimmerwerk en voor het overgronden van staal en non-ferrometalen die eerst op passende wijze zijn voorzien van een geschikt primersysteem. het is tevens te gebruiken over bestaande, intacte alkydharsverflagen. het is uitstekend overschilderbaar met alkydhardverven zoals sigma amarol gloss of sigma schakelverf semi-gloss. het is overschilderbaar na ca. 16 uur. verbruik: ca. 16 m per liter.

Product-informatieblad


AMAROL RAPID PRIMER

sigma amarol rapid primer is een sneldrogende onderhoudsgrondverf. de grondverf is al na 1 uur stofdroog en zelfs na 4 uur overschilderbaar. pas deze grondverf toe in situaties waar meerdere lagen op een dag aangebracht moeten worden. bijvoorbeeld voor het bijwerken van bestaande verflagen, het gronden van sponningen en bij deelvervanging van hout, het gronden van muurkanten. verbruik: 1 liter voor ca. 16 m² bij droge laagdikte van 40 micron.


MULTIPRIMER

sigma multiprimer is een oplosmiddelhoudende, corrosiewerende primer voor staal, thermisch verzinkt staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen buiten. het is overschilderbaar na ca. 3 uur. theoretisch rendement: ca. 12,5 m per liter.

Product-informatieblad


MULTIPRIMER 2K EP

sigma multiprimer 2k ep is een oplosmiddelhoudende 2-componenten corrosiewerende primer. het is geschikt voor staal, thermisch verzinkt staal en non-ferro metalen. het heeft uitstekende corrosiewerende eigenschappen en een optimale hechting, ook op diverse kunststoffen. in systemen met sigma multifinish 2k pu semi-gloss als afwerking, is de toepassing bijzonder geschikt voor industrile omgevingen en kustgebieden. de primer kan ook overgegrond en afgeschilderd worden met alkydharsverven. het is overschilderbaar na minimaal 3 uur. verbruik: ca. 12,5 m per liter.

Product-informatieblad


MULTIPRIMER AQUA

sigma multiprimer aqua is een watergedragen primer voor buiten en binnen. dit product is speciaal ontwikkeld voor staal, thermisch verzinkt staal, non-ferro metalen, hout en diverse kunststoffen. dankzij de goede vloeiing is het gemakkelijk te verwerken. verbruik: ca. 13 m per liter.

Product-informatieblad


MULTIPRIMER RAPID

sigma multiprimer rapid is een sneldrogende hechtprimer voor buiten op basis van gemodificeerde alkydhars. het is geschikt voor staal en diverse kunststoffen, alsmede voor het gronden van hout in situaties waar meerdere lagen op een dag aangebracht moeten worden, zoals het bijwerken van bestaande verflagen, het gronden van sponningen en, bij deelvervanging van hout, het gronden van muurkanten. het is ook toe te passen op bestaande, intacte en geschuurde verflagen. het is snel overschilderbaar (na 2 uur) met lakverven op basis van alkydhars. verbruik: ca 13 m per liter.

Product-informatieblad


RAPID PRIMER

sigma rapid primer is een sneldrogende grondverf voor buiten op basis van gemodificeerde alkydhars. het is geschikt voor het gronden en overgronden van geveltimmerwerk in situaties waar meerdere lagen op n dag aangebracht moeten worden. vanwege de snelle overschilderbaarheid in het bijzonder geschikt voor het bijwerken van bestaande verflagen en het gronden van sponningen. het is tevens geschikt voor toepassing op diverse kunststoffen en ook toe te passen op bestaande, intacte en geschuurde verflagen. het is overschilderbaar na minimaal 3 en maximaal 24 uur. theoretisch verbruik: ca. 16 m per liter.

Product-informatieblad


S2U ALLURE PRIMER

sigma s2u allure primer is een unieke grondverf voor buiten op basis van polyurethan alkydhars met dgs technologie, die toe te passen is bij temperaturen van 0c tot 30c. het is ideaal voor het 4-seizoenenonderhoud, dekt goed en heeft ook een uitstekende kantendekking. het is geschikt voor het gronden en overgronden van geveltimmerwerk en het overgronden van staal en non-ferrometalen die zijn voorzien van een geschikt primersysteem. het is overschilderbaar na ca. 16 uur. verbruik: ca. 16,5 m per liter.

Product-informatieblad


S2U NOVA PRIMER

sigma s2u nova primer is een watergedragen, isolerende grondverf voor binnen op basis van polyurethaan-acrylaat en hybride technologie. het is geschikt voor het gronden en overgronden van hout en het overgronden van staal en non-ferrometalen die eerst op passende wijze zijn voorzien van een geschikt primersysteem. het is ook toe te passen op bestaande, intacte, geschuurde verflagen en diverse kunststoffen. het heeft een goede dekking, zeer goede vloeiing en zeer goede hechting. ook heeft de primer goede isolerende eigenschappen op houtsoorten met in water oplosbare inhoudsstoffen, zoals merbau. het is overschilderbaar na ca. 4 uur. verbruik: ca. 13 m per liter.

Product-informatieblad


S2U NOVA SPRAY PRIMER

sigma s2u nova spray primer is een hoogwaardige, watergedragen spuitgrondverf voor binnen op basis van gemodificeerde alkydemulsie. het is in het onderhoud toe te passen voor het gronden van onbehandeld hout en bestaande verflagen door middel van spuiten. het is ook toepasbaar als hechtprimer en uitermate geschikt voor projecten met veel repeterend werk. het is overschilderbaar na ca. 24 uur. verbruik: ca. 6 m per liter.

Product-informatieblad


S2U PRIMER

sigma s2u primer is een grondverf voor buiten op basis van polyurethan alkydhars die zowel toe te passen is op zomerdagen als in koude wintermaanden. de primer dekt goed en ook de kantendekking is uitstekend. het is geschikt voor het gronden en overgronden van geveltimmerwerk en het overgronden van staal en non-ferrometalen die op passende wijze zijn voorzien van een geschikt primersysteem. het is overschilderbaar na 16 uur. verbruik: ca. 16,5 m per liter.

Product-informatieblad


SIGMALITH PE10

sigma sigmalith pe10/ws primer is een verspuitbare, watergedragen systeemgrondverf voor buiten en binnen op basis van acrylaatdispersie. het is speciaal voor het in de timmerfabriek rondom behandelen van houtconstructies door middel van spuiten. het voldoet aan de certificatieregeling houten gevelelementen van het skh, is ook aan te brengen met behulp van een lakgietgordijnmachine, heeft een hoog laagdiktebereik, heeft een goede kantendekking en dekking op de houtnerf, een snelle droging (hanteerbaar na ca. 2 uur), kan zowel met watergedragen als met oplosmiddelhoudende verfproducten worden afgewerkt, is niet ontvlambaar, voldoet aan cot-kwaliteitsomschrijving 06.05 en voldoet aan brl 0814 (conform komo productcertificaat). theoretisch rendement: ca. 8 m per liter.


SIGMALITH PE30

sigma sigmalith pe30/iso primer is een watergedragen, isolerende, dekkende systeemgrondverf voor buiten en binnen op basis van gemodificeerde alkydemulsie. het is geschikt voor het in de timmerfabriek gronden van bloedende houtsoorten zoals merbau, door middel van spuiten. het kan zowel met watergedragen als met oplosmiddelhoudende verfproducten worden afgewerkt, is niet ontvlambaar en voldoet aan brl 0814 en brl 0817 (conform komo productcertificaat). theoretisch redenement: ca. 7,5 m per liter.

Product-informatieblad


SIGMALITH PE40

sigma sigmalith pe40/wba primer is een watergedragen, dekkende grondverf en voorlak voor buiten en binnen op basis van gemodificeerde alkydemulsie. het is speciaal voor het in de timmerfabriek rondom behandelen van houtconstructies door middel van spuiten. het kan zowel met watergedragen als met oplosmiddelhoudende verfproducten worden afgewerkt en is niet ontvlambaar. het voldoet aan de brl 0814 en brl 0817 (conform komo productcertificaat) en voldoet aan de brl 0401 (afdichtingsmiddelen voor de timmerindustrie). het is over te spuiten na ca. 4 uur. theoretisch rendement: ca. 8 m per liter.


SIGMETAL MULTI PRIMER

sigma sigmetal multi primer is een zinkfosfaatprimer op basis van gemodificeerde alkydhars. geschikt voor toepassing op staal, non-ferro metalen en diverse soorten kunststoffen. ook toe te passen op bestaande, intacte en geschuurde verflagen. niet geschikt voor zinkhoudende ondergronden. na ca. 18 uur overschilderbaar met alkydharsverven. verbruik: ca. 15 m per liter.

Product-informatieblad


SIGMETAL PRIMER 2K

sigma sigmetal primer 2k is een universele 2-componenten solventgedragen zinkfosfaatprimer voor binnen en buiten op basis van epoxy. geschikt als primer voor staal, thermisch verzinkt staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen. de primer heeft uitstekende roestwerende eigenschappen in industrieel verontreinigde milieus en aan de kust. overschilderbaar na minimaal 3 uur. verbruik: ca. 12,6 m per liter.


SIGMETAL ZINCCOAT SATIN

sigma sigmetal zinccoat satin is een luchtdrogende primer en aflak voor buiten op basis van oplosmiddelhoudende acrylaat. het is geschikt voor het beschermen van staal, thermisch verzinkt staal en non-ferro metalen. het is tevens geschikt voor het schilderen van diverse soorten kunststof. het is ook toe te passen op bestaande, intacte en geschuurde verflagen. het is overschilderbaar na ca. 16 uur. verbruik: ca. 9 m per liter.

Product-informatieblad


TORNO AQUA PRIMER

sigma torno aqua primer is een sneldrogende grondlak voor buiten en binnen op basis van acrylaatdispersie. het is geschikt voor het gronden en overgronden van hout en het overgronden van staal en non-ferrometalen die eerst op passende wijze zijn voorzien van een geschikt primersysteem. het is ook toe te passen op diverse kunststoffen. dit product is gemakkelijk te verwerken, vloeit goed, droogt snel en heeft een prima hechting. het is zeer geschikt als grondlak voor de zijdeglanzende sigma torno aqua satin of de halfglanzende sigma torno aqua semi-gloss. het is overschilderbaar na ca. 4,5 uur. verbruik: ca. 14 m per liter.

Product-informatieblad


Sigma
Wie zijn wij?
|
Vacatures
|
Levertijden
|
Algemene Voorwaarden
|
Veelgestelde Vragen
|
Nieuwsbrief
|
Mijn PROF
|
Contact