PROFdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
mijn PROF

Totaal: € 0,00 excl. btw

Artikelen van het merk: Sigma

AMAROL GLOSS

sigma amarol gloss is een lakverf voor buiten op basis van alkydhars. het is geschikt voor toepassing op geveltimmerwerk en staal en non-ferrometalen welke zijn voorzien van bijvoorbeeld amarol primer. tevens heeft de lak een hoge dekkracht en uitstekend glansbehoud. verbruik: ca. 16 m per liter.

Product-informatieblad


MULTICOAT AQUA 2K EP SATIN

sigma multicoat aqua 2k ep satin is een watergedragen, zijdeglanzende 2-componenten primer n aflak. het is geschikt voor staal, thermisch verzinkt staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen. qua gebruiksgemak en duurzaamheid is dit product onovertroffen. de coating op basis van watergedragen epoxy is zowel binnen als buiten toepasbaar, ook in industrile omgevingen en kustgebieden. het hecht zeer goed en droogt snel (na minimaal 3 uur), waardoor op n dag meerdere lagen aangebracht kunnen worden. theoretisch rendement: ca. 9 m per liter.

Product-informatieblad


MULTIFINISH 2K PU SEMI-GLOSS

sigma multifinish 2k pu semi-gloss is een oplosmiddelhoudende, halfglanzende 2-componenten afwerklaag op basis van polyurethan voor buiten. opmerkelijk zijn de uitstekende buitenduurzaamheid en het goede kleur- en glansbehoud van dit product. de eindlaag is bovendien zeer kras- en slijtvast. het is geschikt als afwerklaag op sigma multiprimer 2k ep en toepasbaar in stedelijke en industrile milieus, maar ook in kustgebieden. het hecht zeer goed en droogt snel (na minimaal 6 uur) zodat op n dag meerdere lagen kunnen worden aangebracht. theoretisch rendement: ca. 11,5 m per liter.

Product-informatieblad


MULTIFINISH AQUA CLADDING SATIN

sigma multifinish aqua cladding satin is een watergedragen aflak voor buiten en binnen op basis van acrylaat. het is speciaal ontwikkeld voor het coaten van gevelbeplating en sandwichpanelen behandeld met pvdf, polyester, epoxy en pvc (plastisol). de coating is bijzonder makkelijk verwerkbaar, heeft een goede hechting en een mooie vloei. daarnaast biedt dit product een goede uv-bestendigheid en een duurzaam kleurbehoud. theoretisch rendement: ca. 7,5-9 m per liter.


RAPID GLOSS

sigma rapid gloss is een sneldrogende, hoogglanzende lakverf voor buiten op basis van gemodificeerde alkydhars. het is geschikt voor het voor- en aflakken van geveltimmerwerk en het afschilderen van staal en non-ferrometalen die eerst op passende wijze zijn voorzien van een primersysteem. het is tevens geschikt voor het overschilderen van bestaande, intacte alkydharslagen. de lak heeft een uistekende koudedroging, is verwerkbaar van 0c tot 20c, heeft een hoge weervastheid, ook in kustgebieden, een mooie glans met goed glansbehoud en is goed reinigbaar. ook is 6 jaar schildervrij garantie mogelijk. verbruik: ca. 16,5 m per liter.

Product-informatieblad


RAPID SATIN

sigma rapid satin is een sneldrogende lakverf voor buiten op basis van gemodificeerde alkydhars. het is geschikt voor het aflakken van hout en kunststof, waar meerdere lagen op n dag aangebracht moeten worden. het is tevens geschikt voor het aflakken van staal en non-ferrometalen die op passende wijze voorzien zijn van een geschikt primersysteem en daarna overgrond zijn met sigma rapid primer. door de white shield technology vindt er tevens minder snel donkervergeling plaats. het is overschilderbaar na 6 uur. verbruik: ca. 16 m per liter.

Product-informatieblad


S2U ALLURE GLOSS

sigma s2u allure gloss is een extreem duurzame hoogglans lakverf op basis van polyurethaan-alkydhars met dgs technologie, geschikt voor 4-seizoenen onderhoud (verwerkbaar van 0c tot 30c). de lak heeft een optimale glans en glansbehoud, minimale blaasvorming op grofnervige houtsoorten, soepele verwerking, is eenvoudig op de juiste laagdikte aan te brengen en is goed reinigbaar en kras- en slijtvast. buitenduurzaamheid: tot 10 jaar. verbruik: ca. 16,5 m per liter.

Product-informatieblad


S2U ALLURE SATIN

sigma s2u allure satin is een extreem duurzame oplosmiddelhoudende zijdeglans lakverf geschikt voor 4-seizoenen onderhoud. het heeft een zeer hoge duurzaamheid (10 jaar 'schildervrij' garantie is mogelijk), is verwerkbaar van 0c tot 30c, heeft een optimale zijdeglans en glansbehoud, heeft minimale blaasvorming op grofnervige houtsoorten, heeft een soepele verwerking en is eenvoudig op de juiste laagdikte aan te brengen, is goed reinigbaar en kras- en slijtvast. theoretisch rendement: ca. 16 m per liter.

Product-informatieblad


S2U GLOSS

sigma s2u gloss is een zeer duurzame hoogglans lakverf op basis van polyurethaan-alkydhars, geschikt voor 4-seizoenenonderhoud. het is geschikt voor het voor- en aflakken van geveltimmerwerk, het overschilderen van reeds aangebrachte alkydharslagen en het afschilderen van staal en non-ferrometalen die op passende wijze zijn voorzien van een primersysteem en daarna zijn overgegrond met een geschikte grondverf, zoals de s2u primer. het is weerbestendig en zeer duurzaam (8 jaar schildervrij-garantie mogelijk), zodat de hoge glansgraad lang blijft behouden. het dekt goed en droogt snel. de droge verffilm is kras- en slijtvast en gemakkelijk reinigbaar. verbruik: ca. 16,5 m per liter.

Product-informatieblad


S2U NOVA GLOSS

sigma s2u nova gloss is een hoogwaardige, watergedragen, hoogglanzende lakverf voor binnen op basis van polyurethan-alkydemulsie met lta+-technologie, wat beschermt tegen huidvet en slijtage. het is geschikt voor het voor- en aflakken van hout en het afschilderen van staal en non-ferrometalen die eerst op passende wijze zijn voorzien van een primersysteem en daarna zijn overgegrond met een geschikte grondverf. het is ook toe te passen op bestaande, intacte, geschuurde verflagen, zowel op basis van acrylaatdispersie als op basis van alkydhars. deze lakverf verwerkt gemakkelijk en vloeit uitstekend. verbruik: ca. 11 m per liter.

Product-informatieblad


S2U NOVA MATT

sigma s2u nova matt is een hoogwaardige, watergedragen, matte lakverf voor binnen met lta-technologie, waardoor het uitstekend bestand is tegen (huid)vetten en vuil. het is geschikt voor het voor- en aflakken van hout en het afschilderen van staal en non-ferrometalen die eerst op passende wijze zijn voorzien van een primersysteem en daarna zijn overgegrond met een geschikte grondverf. het is tevens toe te passen op bestaande, intacte, geschuurde verflagen, zowel op basis van acrylaatdispersie als alkydhars. het is gemakkelijk verwerkbaar en heeft een uitstekende vloeiing. de harde, kras- en slijtvaste toplaag is eenvoudig te reinigen. theoretisch verbruik: ca. 11 m per liter.

Product-informatieblad


S2U NOVA SATIN

sigma s2u nova satin is een hoogwaardige, watergedragen, zijdeglanzende lakverf voor binnen op basis van polyurethaan-acrylaat met lta+-technologie, wat beschermt tegen huidvet en slijtage. het is geschikt voor het voor- en aflakken van hout en het afschilderen van staal en non-ferrometalen die eerst op passende wijze zijn voorzien van een primersysteem. het is tevens toe te passen op bestaande, intacte, geschuurde verflagen, zowel op basis van acrylaatdispersie als op basis van alkydhars. het heeft een uitstekende dekking en een lange open tijd. schilders zijn bovendien zeer te spreken over de uitstekende vloeiing van dit product. verbruik: ca. 10 m per liter.

Product-informatieblad


S2U NOVA SEMI GLOSS

sigma s2u nova semi-gloss is hoogwaardige, watergedragen, halfglanzende lakverf voor binnen met lta-technologie, waardoor deze kras- en slijtvast en bestand tegen (huid)vetten, vuil en huishoudelijke schoonmaakmiddelen is. het is geschikt voor het voor- en aflakken van hout en het afschilderen van staal en non-ferrometalen die eerst op passende wijze zijn voorzien van een primersysteem en daarna zijn overgegrond met een geschikte grondverf. het is tevens toe te passen op bestaande, intacte, geschuurde verflagen, zowel op basis van acrylaatdispersie als op basis van alkydhars. het heeft een uitstekende dekking en een lange open tijd. dankzij de uitstekende vloeiing is dit product bovendien zeer prettig te verwerken. verbruik: ca. 13 m per liter.

Product-informatieblad


S2U NOVA SPRAY GLOSS

sigma s2u nova spray gloss is een hoogwaardige, watergedragen, hoogglanzende, kras- en slijtvaste spuitlakverf voor binnen op basis van gemodificeerde alkydemulsie met lta+tm technologie. het is geschikt voor het op de bouwplaats afwerken van nieuwbouwelementen door middel van spuiten en in het onderhoud toe te passen voor het overspuiten van bestaande verflagen. het is geschikt voor projecten met veel repeterend werk en de lak is uitstekend bestand tegen vetten, vuil en huishoudelijke schoonmaakmiddelen dankzij de lta+tm technologie en in het bijzonder geschikt voor verwarmd spuiten. verbruik: ca. 6-7 m per liter.


S2U NOVA SPRAY SATIN

sigma s2u nova spray satin is een verspuitbare, hoogwaardige, watergedragen, zijdeglanzende lakverf op basis van polyurethaan-acrylaat met lta+ tm technologie. de lak is verwerkbaar met vrijwel alle spuitapparatuur en bijzonder geschikt voor verwarmd spuiten. in n laag dekkend en zorgt voor een egaal eindresultaat. geschikt voor het op de bouwplaats afwerken van nieuwbouwelementen door middel van spuiten. tevens in het onderhoud toe te passen voor het overspuiten van bestaande verflagen. speciaal geschikt voor projecten met veel repeterend werk. verbruik: ca. 5,5 m per liter.

Product-informatieblad


S2U SATIN

sigma s2u satin is een kras- en slijtvaste, zijdeglanzende lakverf op basis van polyurethaan-alkydhars. het is prettig verwerkbaar met een goede koudedroging en gemakkelijk te reinigen. het is geschikt voor het aflakken van geveltimmerwerk, het overschilderen van reeds bestaande alkydharslagen en het afschilderen van staal en non-ferrometalen die op passende wijze zijn voorzien van een primersysteem en daarna zijn overgegrond met een geschikte grondverf, zoals de s2u primer. buitenduurzaamheid: ca. 8 jaar. verbruik: ca. 16 m per liter.

Product-informatieblad


S2U SEMI GLOSS

sigma s2u semi-gloss is een duurzame, kras- en slijtvaste, halfglans lakverf op basis van polyurethaan-alkydhars, geschikt voor 4-seizoenen onderhoud. het is geschikt voor het voor- en aflakken van geveltimmerwerk, het overschilderen van reeds bestaande alkydharslagen en het afschilderen van staal en non-ferrometalen die op passende wijze zijn voorzien van een primersysteem. het is prettig verwerkbaar met een hoge dekkracht, heeft een hoge weervastheid, zelfs in kustgebieden, en is verwerkbaar bij temperaturen van 0c tot 30c. verbruik: ca. 16,5 m per liter.

Product-informatieblad


SCHAKEL CONTINU

sigma schakel continu is een superieur, halfglanzend, vochtregulerend eenpotsysteem voor buiten voor de koude wintermaanden op basis van alkydhars. het is ideaal voor het gronden, overgronden en afschilderen van geveltimmerwerk bij temperaturen tussen 0c en 10c. bij hogere temperaturen kan probleemloos worden overgestapt naar sigma schakelverf semi-gloss: beide producten hebben dezelfde hoge kwaliteit en glansgraad. verbruik: ca. 17 m per liter.

Product-informatieblad


SCHAKELVERF SATIN

sigma schakelverf satin is een thixotrope grond-, overgrond- en afschilderverf voor buiten op basis van alkydhars. het is met name geschikt voor toepassing in een meerjarensysteem, hecht goed en heeft een hoge dekkracht. het is gemakkelijk verwerkbaar van 0c tot 30c, heeft een goede koudedroging en is bij uitstek geschikt voor 4-seizoenen onderhoud. door de vochtregulerende werking is dit een populaire keuze voor geveltimmerwerk. het is overschilderbaar na ca. 16 uur. buitenduurzaamheid: ca. 5 jaar. verbruik: ca. 16 m per liter.

Product-informatieblad


SCHAKELVERF SEMI GLOSS

sigma schakelverf semi-gloss is een grond-, overgrond- en afschilderverf voor buiten op basis van alkydhars. het is verwerkbaar van 0c tot 30c en dus bij uitstek geschikt voor 4-seizoenen onderhoud in een meerjarensysteem. het is geschikt voor het gronden, overgronden en afschilderen van geveltimmerwerk en het is tevens geschikt voor het afschilderen van staal en non-ferrometalen die op passende wijze zijn voorzien van een primersysteem. buitenduurzaamheid: ca. 5 jaar. verbruik: ca. 16 m per liter.

Product-informatieblad


SIGMADUR DB VERNIS

sigma sigmadur db vernis is een hoogglanzende, niet vergelende, 2-componenten, solventgedragen vernis voor binnen en buiten op basis van polyesterisocyanaat. het is geschikt voor het afwerken van hout binnen en buiten in gevallen waar een zeer gesloten laag vereist is. het is tevens geschikt voor het afwerken van aluminium. het is bestand tegen chemicalin, alcohol, frisdranken en water, stoot-, kras- en slijtvast, goed weervast en gemakkelijk reinigbaar. theoretisch rendement: ca. 16 m per liter.

Product-informatieblad


SIGMALIFE DS ACRYL SATIN

sigma sigmalife ds acryl satin is een watergedragen, transparante beits voor buiten en binnen op basis van alkydemulsie-acrylaatdispersie (hybride). het is geschikt voor het beschermen en verfraaien van houtwerk zoals geveltimmerwerk, balkon- en tuinhekken, betimmeringen, lambriseringen, plafonds en binnendeuren en -kozijnen. verbruik: ca. 15,5 m per liter.

Product-informatieblad


SIGMALIFE DS TX SATIN

sigma sigmalife ds tx satin is een weervaste, zijdeglanzende, transparante beits voor buiten op basis van thixotrope alkydhars. dit betekent dat het product in het blik en op de kwast stevig is, maar bij het opstrijken vloeibaar en soepel verwerkbaar wordt. het is geschikt voor het beschermen en verfraaien van houtconstructies buiten zoals geveltimmerwerk, balkon- en tuinhekken en betimmeringen. tevens wordt de nerftekening van het hout met deze vochtregulerende, waterafstotende, uv-beschermende lak geaccentueerd. verbruik: ca. 15 m per liter.

Product-informatieblad


SIGMALIFE VS ACRYL SATIN

sigma sigmalife vs acryl satin is een watergedragen, impregnerende, vochtregulerende, transparante beits voor buiten en binnen op basis van alkydemulsie-acrylaatdispersie (hybride). het is geschikt als eerste laag in transparante beitssystemen op houtconstructies buiten en binnen zoals geveltimmerwerk, balkon- en tuinhekken en betimmeringen. het is ook te gebruiken als impregneerlaag voor verweerd en vergrijsd hout. het is na 4 uur overschilderbaar met verven en vernissen, zowel op basis van alkydhars als op basis van watergedragen acrylaat. verbruik: ca. 22,5 m per liter.


SIGMALITH TE12 SEMI-GLOSS

sigma sigmalith te12/ws semi-gloss is een watergedragen, dekkende, halfglanzende voor- en aflak voor buiten en binnen op basis van polyurethaanacrylaatdispersie. het is speciaal om in de timmerfabriek aan te brengen als afwerklaag over watergedragen grondverfsystemen door middel van spuiten. het voldoet aan cot-kwaliteitsomschrijving 07.06 en aan brl 0817 (conform komo productcertificaat).


SIGMALITH TE31 SEMI-GLOSS

sigma sigmalith te31/wba semi-gloss is een verspuitbare aflak op basis van gemodificeerde alkydemulsie voor buiten en binnen. het is speciaal voor het in de timmerfabriek aanbrengen als afwerklaag over watergedragen grondverfsystemen door middel van spuiten. het is hanteerbaar na ca. 4,5 uur. theoretisch rendement: 7 m per liter.

Product-informatieblad


SIGMALUXE SP SATIN

sigma sigmaluxe sp satin is een watergedragen, zijdeglanzende lakverf op basis van acrylaatdispersie, speciaal voor trappen. het is een product dat goed verwerkbaar is en snel droogt, waardoor het mogelijk is om op een dag meerdere lagen aan te brengen. de lak wordt bijvoorbeeld vaak toegepast op houten trappen in nieuwbouwprojecten. de fraaie afwerking geeft een goede eerste indruk bij de oplevering. verbruik: ca. 13 m per liter.

Product-informatieblad


SIGMAVAR WS GLOSS

sigma sigmavar ws gloss is een hoogglanzende, watergedragen blanke lak voor binnen op basis van polyurethanacrylaatdispersie. het is geschikt voor het lakken van betimmeringen, lambriseringen, trapleuningen en deuren. het is tevens geschikt voor toepassing op minder intensief gebruikte trappen en vloeren, bijvoorbeeld in de woningbouw. deze lak is soepel te verwerken, droogt snel, is reukarm, heeft een egaal aanzien, is kras- en zeer goed slijtvast en gemakkelijk te reinigen. na voldoende droging (7 dagen) is de lak bestand tegen huishoudelijke schoonmaakmiddelen, water, koffie, thee, wijn en tot 40% alcohol. verbruik: ca. 12 m per liter.

Product-informatieblad


SIGMAVAR WS MATT

sigma sigmavar ws mat is een matte, watergedragen, blanke lak voor binnen op basis van polyurethanacrylaatdispersie. het is geschikt voor het aflakken van betimmeringen, lambriseringen, trapleuningen en deuren. het is tevens geschikt voor minder intensief gebruikte trappen en vloeren, bijvoorbeeld in de woningbouw. de lak is soepel te verwerken, droogt snel, is reukarm, heeft een egaal aanzien en is goed kras- en slijtvast. na voldoende droging (7 dagen) is de lak bestand tegen huishoudelijke schoonmaakmiddelen, water, koffie, thee, wijn en maximaal 40% alcohol. verbruik: ca. 11 m per liter.

Product-informatieblad


SIGMAVAR WS SATIN

sigma sigmavar ws satin is een zijdeglanzende, watergedragen blanke lak voor binnen op basis van polyurethan-acrylaatdispersie. het is geschikt voor toepassing op o.a. betimmeringen, lambriseringen, trapleuningen en deuren. het is tevens geschikt voor minder intensief gebruikte trappen en vloeren, bijvoorbeeld in de woningbouw. de lak is soepel te verwerken, droogt snel, is reukarm, heeft een egaal aanzien, is kras- en zeer goed slijtvast en gemakkelijk te reinigen. na voldoende droging (7 dagen) is de lak bestand tegen huishoudelijke schoonmaakmiddelen, water, koffie, thee, wijn en tot 40% alcohol. verbruik: ca. 12 m per liter.

Product-informatieblad


SIGMAVAR YACHT GLOSS

sigma sigmavar yacht gloss is een hoogglanzende, luchtdrogende blanke lak voor buiten op basis van houtolie-fenol-alkydhars. het is geschikt voor het opbouwen van een blank laksysteem op duurzame houtsoorten en in het bijzonder geschikt voor houtwerk van jachten en boten, boven de waterspiegel. het is bestand tegen weersinvloeden en tegen zout en zoet water (niet permanent onder water) en heeft een uitstekende vloeiing en zeer goede elasticiteit. verbruik: ca. 16,5 m per liter.

Product-informatieblad


TORNO AQUA SATIN

sigma torno aqua satin is een watergedragen, zijdeglanzende lakverf voor buiten en binnen op basis van acrylaatdispersie. het is geschikt voor het voor- en aflakken van hout en voor het afschilderen van staal en non-ferrometalen die op passende wijze zijn voorzien van een primersysteem. de lak heeft een lange opentijd, is vochtregulerend, heeft een hoge duurzaamheid en is loodvrij en onverzeepbaar. het heeft een snelle droging (overschilderbaar na ca. 4,5 uur), dus op een dag zijn meerdere lagen aan te brengen. verbruik: ca. 14 m per liter.


TORNO AQUA SEMI-GLOSS

sigma torno aqua semi-gloss is een sneldrogende, zeer duurzame, watergedragen, halfglanzende lakverf voor buiten en binnen op basis van acrylaatdispersie. het is geschikt voor het voor- en aflakken van hout en het afschilderen van staal en non-ferrometalen die eerst op passende wijze zijn voorzien van een primersysteem en daarna zijn overgegrond met een geschikte grondverf, zoals de sigma torno primer. het is tevens geschikt voor het overschilderen van bestaande, intacte verflagen op basis van zowel acrylaatdispersie als alkydhars. dit product heeft een goed glans- en kleurbehoud, is vochtregulerend en dekt goed. het heeft daarnaast een snelle droging, waardoor op een dag meerdere lagen aangebracht kunnen worden (het is overschilderbaar na ongeveer 4,5 uur). verbruik: ca. 13 m per liter.

Product-informatieblad


Sigma
Wie zijn wij?
|
Vacatures
|
Levertijden
|
Algemene Voorwaarden
|
Veelgestelde Vragen
|
Nieuwsbrief
|
Mijn PROF
|
Contact