PROFdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
mijn PROF

Totaal: € 0,00 excl. btw

Artikelen van het merk: Sigma

AIR PURE SUPERMATT

sigma air pure supermatt is een luchtzuiverende, watergedragen, supermatte muurverf voor binnen op basis van biobased grondstoffen. het zuivert 70% van de formaldehyde uit de binnenlucht, is 45% biobased, heeft een supermat eindresultaat en is gemakkelijk verwerkbaar. het is geschikt voor het afwerken van wanden en plafonds die een fraaie, esthetische uitstraling moeten krijgen. het is toepasbaar op minerale ondergronden zoals beton, stucwerk, schuurwerk, gipsplaten en metselwerk en het overschilderen van glasweefsel, glasvlies, bestaande goed hechtende (muurverf)lagen en structuurpleisters. het is schrobklasse 2 volgens nen en 13300. rendement: ca. 7,5-10 m² per liter.

Product-informatieblad


CLEANER

sigma cleaner is speciaal geschikt voor het reinigen van de muur waarop de sigmapearl clean matt of satin is aangebracht. vlekken verdwijnen simpel door het sprayen van deze cleaner.


FAçADE CLEARCOAT MATT

sigma facade clearcoat matt is een watergedragen, blanke coating op basis van acrylaatdispersie. geschikt voor het beschermen van beton en sierbeton tegen carbonatatie en het blank afwerken van gevels bestaande uit beton of natuursteen. niet toepasbaar op donkere ondergronden. de verf heeft een hoge kooldioxide-dampdiffusieweerstand en een lage waterdampdiffusieweerstand en is dus waterdampdoorlatend. maakt bouwmaterialen (beton en dergelijke) aan het oppervlak waterafwijzend. vermindert de kans op vorstschade, muuruitslag, algen en schimmelaangroei. het verbruik is sterk afhankelijk van de aard en structuur van de ondergrond. indicatie van het verbruik: bij een gladde ondergrond 2 lagen van 100 ml per m² en bij een ruwe, zuigende ondergrond 2 lagen van 500 ml per m².

Product-informatieblad


FACADE COAT ARCADE MATT

sigma facade coat arcade matt is een watergedragen gevelverf voor beschut buitenwerk op basis van kunstharsdispersie. het is geschikt voor de afwerking van gevels of geveldelen die een dampremmende afwerking behoeven. verbruik: ca. 6 m² per liter.

Product-informatieblad


FACADE COAT MATT

sigma facade coat matt (voorheen sigma facade pearlcoat matt) is een watergedragen gevelverf met licht waterparelend effect (na 4 weken droging) op basis van acrylaatdispersie versterkt met siloxanen. het zorgt ervoor dat water langs de gevel parelt, hierdoor krijgt vuil daardoor geen kans om zich op het oppervlak te hechten. de verffilm is regendicht, maar toch waterdampdoorlatend. zo blijft de hechting optimaal en behoudt de ondergrond zijn isolatiewaarde. het is gemakkelijk in het gebruik. het vernet onder invloed van uv-licht en is dus ongeschikt voor binnen. rendement: ca. 8-10 m² per liter.

Product-informatieblad


FACADE ELASTOCOAT SEMI-MATT

sigma facade elastocoat semi-matt is een watergedragen, scheuroverbruggende toplaag voor buiten en binnen op basis van kunstharsdispersie. de verf is in combinatie met sigma facade elastocoat filler te gebruiken voor het scheuroverbruggend behandelen van minerale ondergronden. de verf is blijvend elastisch, zeer goed weervast, regendicht, heeft een goede dekking, is makkelijk te verwerken, waterdampdoorlatend, schrobvast en buiten en binnen toepasbaar. verbruik: ca. 4 m² per liter.


FACADE MUROLAC MATT

sigma façade murolac matt is een oplosmiddelhoudende gevelverf voor buiten op basis van acrylaatcopolymeer. het is geschikt voor de afwerking van gevels en geveldelen die een dampremmende afwerking behoeven. verbruik: ca. 6-9 m² per liter.

Product-informatieblad


FACADE PRIM AQUA

sigma façade prim aqua is een dekkende grondlaag op basis van acrylaatdispersie voor sigma façade gevelverfsystemen. het is te gebruiken op licht tot matig zuigende ondergronden en tevens toe te passen op bestaande kunstharsgebonden gevelverven, minerale gevelverven, kunstharsgebonden pleisters en minerale pleisters. het is overschilderbaar na ca. 12 uur. rendement: ca. 6-7 m² per liter.


FACADE PRIM SYNTHETISCH

sigma façade prim synthetisch is een oplosmiddelhoudende gepigmenteerde gevelprimer en fixeermiddel op basis van acrylaathars voor buiten. het is geschikt voor het fixeren van sterk zuigende en/of poederende ondergronden en bestaande silicaat-afwerkingen. het is overschilderbaar na ca. 24 uur. verbruik: ca 5-7 m² per liter.


FACADE TOPCOAT FLEX MATT

sigma façade topcoat flex matt is een watergedragen, fluweelmat, waterdicht, elastisch gevelverfsysteem voor buiten op basis van uv-vernettende acrylaatcopolymeerdispersies. het is geschikt voor de bescherming en decoratie van woon- en industriële gebouwen waar een blijvende overbrugging van krimp-, haarscheurtjes en scheuren noodzakelijk is tot een breedte van 1,25 mm. het is ook toepasbaar als preventief systeem tegen haarscheurtjes. het is geschikt voor het afwerken van metselwerk, beton, cement, buitenpleisters en oude goed hechtende verflagen. verbruik: ca. 3-4 m² per liter per laag.

Product-informatieblad


FACADE TOPCOAT MATT

sigma facade topcoat matt is een hoogwaardige, matte, waterdampdoorlatende muurverf voor buiten op basis van hydro pliolite. het kenmerkt zich door zijn uitstekende buitenduurzaamheid en lage waterdampdiffusieweerstand. dankzij zijn hoge co2-dampdiffusieweerstand is deze muurverf bovendien carbonatatieremmend. dat maakt het uitermate geschikt voor de bescherming van beton. het is tevens toepasbaar op metselwerk, cellenbeton, buitenpleisters en cementgebonden plaatmaterialen. het is bij uitstek geschikt voor 4-seizoenen onderhoud. verbruik: ca. 6-8 m² per liter.

Product-informatieblad


FACADE TOPCOAT PROTECT SOFT SATIN

sigma façade topcoat protect soft satin is een extreem duurzame gevelverf op basis van 100% acrylaatdispersie. het is geschikt voor het afwerken van beton, metselwerk, cellenbeton, pleisterwerk en cementgebonden plaatmaterialen, het overschilderen van bestaande muurverflagen op basis van kunstharsdispersie en voor het afwerken van thermisch verzinkt staal en hard pvc. buitenduurzaamheid: 7-8 jaar. verbruik: ca. 7-9 m² per liter.

Product-informatieblad


FACADE TOPCOAT SATIN

sigma facade topcoat satin is een bijzonder veelzijdige, universele, zijdeglanzende buitengevelverf. het is gemakkelijk aan te brengen en dekt goed. het eindresultaat is een duurzame toplaag met een uitstekende hechting. het kenmerkt zich door een uitstekende buitenduurzaamheid, een hoge co2-dampdiffusieweerstand en een lage waterdampdiffusieweerstand. door de hoge co2-dampdiffusieweerstand is de muurverf carbonatatieremmend en dus zeer geschikt voor de bescherming van beton. verbruik: ca. 6-8 m² per liter.

Product-informatieblad


FACADE TOPCOAT SELF-CLEAN MATT

sigma façade topcoat self-clean matt is een watergedragen zelfreinigende gevelverf op basis van 100% acrylaatdispersie en nps-technologie. het is geschikt voor het afwerken van beton, metselwerk, cellenbeton, pleisterwerk en cementgebonden plaatmaterialen en voor het overschilderen van bestaande muurverflagen op basis van kunstharsdispersie. aantal aanbevolen lagen: 2. verbruik: ca. 6-9 m² per liter.

Product-informatieblad


PERFECT MATT

sigma perfect matt is een hoogkwalitatieve, perfect egale en aanzetvrij verwerkbare muur- en plafondverf op basis van 100% acrylaathars met toevoeging van pu-additief. het is zeer goed bij te werken, geurarm, inzetbaar als grond- en afwerklaag en schrobklasse 1 volgens en 13300. het is geschikt voor het decoratief afwerken van voldoende droog pleisterwerk, gipsplaten, metselwerk, beton, behang,structuurpleisters, glasweefsel en oude intacte (muur)verflagen in ruimten waar groot belang wordt gehecht aan de oppervlaktegevoeligheid en de esthetica van de matte muurverfafwerking. het is overschilderbaar na ca. 4 uur. rendement: ca. 8-11 m² per liter.

Product-informatieblad


RENOMAT MATT

sigma renomat matt is een oplosmiddelhoudende muurverf voor binnen op basis van alkydhars. het is geschikt als hoogwaardige onderhouds- en renovatieverf voor het afwerken van reeds eerder geschilderd beton, schuurwerk, pleisterwerk en plaatmateriaal. de verf heeft een grote dekkracht, is zeer gemakkelijk verwerkbaar en heeft een zeer goede isolerende werking op nicotine-, rook- en roetaanslag en waterkringen. het hecht goed op licht poederende ondergronden en is weinig gevoelig voor zuigingsverschillen. let op: er kan lichte vergeling plaatsvinden als gevolg van het bindmiddeltype. verbruik: ca. 8-10 m² per liter.


RENOVA ISOTOP MATT

sigma renova isotop matt is een watergedragen, geurarme, isolerende muurverf voor binnen op basis van speciale acrylaatdispersies. het is in combinatie met sigma renova isotop primer te gebruiken voor het isoleren van ondergronden die middelzwaar tot zwaar verontreinigd zijn met doorslaggevoelige verontreinigingen zoals nicotine-, rook- en roetaanslag, waterkringen en koffie- en theevlekken. het is toepasbaar op o.a. beton, pleisterwerk, schuurwerk, spacklagen, cementgebonden panelen en gipskartonplaten. het kan afgewerkt worden met sierpleistersystemen of muurverven. het behoudt de akoestische werking van plafondplaten en is na een maand schrobvast volgens en 13300, klasse 1. verbruik: ca. 6-8 m² per liter.

Product-informatieblad


SIGMACRYL DECQ MATT

sigma sigmacryl decq matt is een hoogdekkende, watergedragen, oplosmiddelvrije muurverf voor binnen op basis van kunstharsdispersie. dankzij de superieure dekkracht is deze verf zeer geschikt voor het schilderen van grote, minerale ondergronden zoals beton, pleisterwerk, schuurwerk en gipskartonplaten. tevens geschikt voor het overschilderen van oude (muur)verflagen. na een maand schrobvast volgens en 13300, klasse 2. verbruik: ca. 6-7 m² per liter.


SIGMACRYL SPRAY MATT

sigma sigmacryl spray matt is een hoogdekkende, watergedragen, oplosmiddel- en emissievrije, waterdampdoorlatende muurverf voor binnen op basis van kunstharsdispersie. speciaal ontwikkeld voor spuitapplicatie. geschikt voor het schilderen van minerale ondergronden, zoals beton, pleisterwerk, schuurwerk en gipskartonplaten en het overschilderen van oude muurverflagen. de verf heeft een zeer grote dekkracht en minimale overspray, is gebruiksklaar en narollen is niet nodig. na een maand schrobvast volgens en 13300 klasse 2. verbruik: ca 6-7 m² per liter.


SIGMACRYL UNIVERSAL MATT

sigma sigmacryl universal matt is speciaal geschikt voor poreuze ondergronden van grote objecten zoals beton en gipskartonplaten. het is uitstekend verwerkbaar en heeft geen hinderlijke geur. met sigmacryl universal matt krijg je een fraai, mat eindresultaat. het is na een maand goed afwasbaar volgens klasse 2. het verbruik is 7-10 m² per liter, afhankelijk van de ondergrond. je kunt sigmacryl universal matt op kleur laten mengen. wij gebruiken de originele kleurpasta’s van sigma waardoor je verzekerd bent van de juiste kleur. gebruik de kleurwaaier in het winkelmandje om je kleur te selecteren.

Product-informatieblad


SIGMAKOTE ESPACE MATT

sigmakote espace matt is een matte muurverf die uitstekend dekt en egaal droogt. dankzij zijn superieure dekkracht is deze verf zeer geschikt voor het schilderen van grote oppervlakken. sigmakote espace matt is oplosmiddel- en emissievrij. verbruik: 1 liter voor ca. 6-7 m2 afhankelijk van de aard en structuur van de ondergrond en applicatiemethode.


SIGMAKOTE MATT

sigmakote matt is een watergedragen, matte muurverf met een grote dekkracht. dit product is oplosmiddel- en emissievrij en daardoor bijzonder prettig om binnen te verwerken. sigmakote matt geeft muren een blijvend frisse aanblik. verbruik: 1 liter voor ca. 6-7 m2 afhankelijk van de aard en structuur van de ondergrond en applicatiemethode.


SIGMAPEARL CLEAN MATT

sigma sigmapearl clean matt is een uitstekend reinigbare, matte, hoogwaardige, watergedragen muurverf voor binnen op basis van acrylaatdispersie. het is geschikt voor het afwerken van wanden in ruimtes die periodiek gereinigd worden. het is tevens geschikt voor het afwerken van intensief belaste woonruimtes, keukens, gangen en badkamers. het is toepasbaar op minerale ondergronden zoals beton, stucwerk, gipsplaten, metselwerk, structuurpleisters, glasweefsel en bestaande goed hechtende (muurverf)lagen. het is prettig verwerkbaar, glanst na reinigen niet op (na een doordroogtijd van 30 dagen) en is schrobvast klasse 1 conform en 13300. theoretisch verbruik: ca. 8-10 m² per liter.

Product-informatieblad


SIGMAPEARL CLEAN SATIN

sigma sigmapearl clean satin is een zeer goed reinigbare, hoog duurzame, zijdeglanzende binnenmuurverf met core-shell technologie op basis van acrylaatdispersie. het is geschikt voor het afwerken van wanden in ruimtes die periodiek gereinigd worden en/of intensief belast worden. het is toepasbaar op minerale ondergronden zoals beton, stucwerk, gipsplaten, metselwerk, structuurpleisters, glasweefsel/behang en bestaande goed hechtende (muurverf)lagen. de verf is bestand tegen (professionele) reinigings- en desinfecteermiddelen, water- en vetafstotend, heeft een zeer mooie afwerking en zeer goede vloei en heeft een uitstekende schrobvastheid zonder opglanzen: het voldoet na een maand droging conform en13300 ruimschoots aan klasse 1. verbruik: ca. 9-11 m² per liter.

Product-informatieblad


SIGMAPEARL PLAFOND SUPERMATT

sigma sigmapearl plafond supermatt is een watergedragen, oplosmiddelvrije plafondmuurverf voor binnen op basis van kunstharsdispersie. het behoudt het witte karakter door de dust proof technologie, heeft een uitstekende dekking en is gemakkelijk verwerkbaar. het is geschikt voor het schilderen van plafonds van beton, schuurwerk, gipskartonplaten en plafonds met spuitpleister. het is tevens geschikt voor het overschilderen van oude intacte (muur)verflagen en is ook toepasbaar op muurwerk. het is na een maand schrobvast volgens en 13300, klasse 1. verbruik: ca. 7-8 m² per liter.

Product-informatieblad


SIGMAPEARL PROTECT SEMI-GLOSS

sigma sigmapearl protect semi-gloss is een zeer hoogwaardige, watergedragen, halfglanzende muurverf voor binnen op basis van acrylaatdispersie. geschikt voor het schilderen van minerale ondergronden, zoals beton, metselwerk, pleisterwerk en cementgebonden plaatmaterialen. ook geschikt als afwerklaag in een glasweefselsysteem en voor het overschilderen van oude muurverflagen. uitstekende verwerking en vloeiing en zeer duurzaam. na een maand schrobvast volgens en 13300 klasse 1. de verf is vochtregulerend, niet ontvlambaar, zeer goed decontamineerbaar en desinfecteerbaar. verbruik: ca. 6-8 m² per liter.


SIGMAPEARL SHIELD 2K SATIN

sigma sigmapearl shield 2k satin is een superieure, watergedragen 2-componenten muurverf voor binnen op basis van epoxy. deze zijdeglanzende coating blinkt uit in mechanische belastbaarheid en chemicaliënbestandheid. het is ideaal voor de afwerking van zwaar belaste wanden in laboratoria, medische instellingen en scholen. het is ook zeer geschikt voor de afwerking van glasweefsel, bijvoorbeeld in het sigma wanddecoratie systeem. rendement: 6-7 m² per liter.

Product-informatieblad


SIGMAPEARL SUPERMATT (VOORHEEN SIGMACRYL SUPERMAT)

sigma sigmapearl supermatt is een supermatte muur- en plafondverf voor binnen. kenmerkend is de grote dekkracht van dit product. ook op grote objecten zorgt deze muur- en plafondverf voor een fraai resultaat. vooral tinten uit de shades of white & grey waaier komen zeer goed tot hun recht. na een maand is deze verf schrobvast volgens en 13300, klasse 2. verbruik: ca. 6-8 m² per liter.


SIGMARESIST FUNGI MATT

sigma sigmaresist fungi matt is een watergedragen, schimmelbestendige muurverf voor binnen op basis van kunstharsdispersie. het is geschikt voor het behandelen van wanden en plafonds in ruimten waar kans op schimmelvorming aanwezig is, bijvoorbeeld in de voedingsmiddelenindustrie en in natte cellen zoals badkamers. het is na een maand schrobvast volgens en 13300, klasse 2. verbruik: ca. 7-8 m² per liter.

Product-informatieblad


SIGMARESIST IMMUN MATT

sigma sigmaresist immun matt is een watergedragen, matte, hygiënische, bacterieresistente muurverf op basis van een acrylaatdispersie en innovatieve zilver-technologie. het is geschikt voor het afwerken van wanden in ruimten waar op het gebied van duurzame bescherming en hygiene hoge eisen worden gesteld zoals ziekenhuizen, zorginstellingen, kinderdagverblijven, scholen en horecagelegenheden. het is toe te passen op minerale ondergronden zoals beton, metselwerk, pleisterwerk, schuurwerk en gipskartonplaten. het is ook geschikt als afwerklaag in een glasweefselsysteem en voor het overschilderen van oude (muur)verflagen. het is zeer goed reinigbaar zonder opglanzen en uitstekend schrobvast: het voldoet na een maand droging conform en 13300 ruimschoots aan klasse 1. verbruik: ca. 8-10 m² per liter.

Product-informatieblad


SIGMASOLTEC SELFCLEAN MATT

sigma sigmasoltec selfclean matt is een watergedragen coating voor buiten op basis van 100% acrylaatdispersie met nps® technologie (nanometric painting system). het is geschikt voor het afwerken van beton, metselwerk, cellenbeton en cementgebonden plaatmaterialen. het is tevens geschikt voor het overschilderen van bestaande muurverflagen op basis van kunstharsdispersie. de verf heeft een uitstekende buitenduurzaamheid en minimale vuilaanhechting dankzij de nano-technologie (nps). ook heeft de verf hoge kooldioxide-dampdiffusieweerstand en is deze onverzeepbaar, waterdampdoorlatend, niet vergelend en heeft deze een goed kleurbehoud. verbruik: ca. 6-9 m² per liter.


SIGMATEX SUPERLATEX MATT

sigma sigmatex superlatex matt is een watergedragen, hoogwaardige, universeel toepasbare, matte muur- en plafondverf voor zowel binnen als buiten. het is geschikt voor het schilderen van minerale ondergronden zoals beton, metselwerk, pleisterwerk, schuurwerk en gipskartonplaten. het is tevens geschikt als afwerklaag in een glasweefselsysteem en voor het overschilderen van oude (muur)verflagen. het is na een maand schrobvast volgens en 13300, klasse 1. verbruik: ca. 7-10 m² per liter.

Product-informatieblad


SIGMATEX SUPERLATEX SATIN

sigma sigmatex superlatex satin is een watergedragen, hoogwaardige, universeel toepasbare, zijdeglanzende muurverf voor zowel binnen als buiten. het is geschikt voor het schilderen van minerale ondergronden zoals beton, metselwerk, pleisterwerk, schuurwerk en gipskartonplaten. het is tevens geschikt als afwerklaag in een glasweefselsysteem, met name in de verzorgings- en utiliteitssector, en voor het overschilderen van oude (muur)verflagen. het is na een maand schrobvast volgens en 13300, klasse 1. verbruik: ca. 7-9 m² per liter.

Product-informatieblad


SIGMATEX SUPERLATEX SEMI-GLOSS

sigma sigmatex superlatex semi-gloss is een hoogwaardige, watergedragen, universeel toepasbare, halfglanzende muurverf voor buiten en binnen. het is geschikt voor het schilderen van minerale ondergronden zoals beton, metselwerk, pleisterwerk, schuurwerk en gipskartonplaten. het is tevens geschikt als afwerklaag in een glasweefselsysteem, met name in de verzorgings- en utiliteitssector, en voor het overschilderen van oude (muur)verflagen. het is na een maand schrobvast volgens en 13300, klasse 1. verbruik: ca. 7-9 m² per liter.

Product-informatieblad


SIGMATIN DGL MATT

sigma sigmatin dgl matt is een watergedragen, matte, oplosmiddel- en emissievrije muurverf voor binnen. het is geschikt voor het schilderen van minerale ondergronden zoals beton, pleisterwerk, schuurwerk en gipskartonplaten. het is ook geschikt voor het overschilderen van bestaande muurverflagen. het verwerkt soepel, dekt goed en geeft muren een frisse aanblik. het is na een maand schrobvast volgens en 13300, klasse 2. verbruik: ca. 7-9 m² per liter.

Product-informatieblad


SIGMAWALL RF MATT

sigma sigmawall rf matt is een plafond- en wandafwerking met rauhfaserstructuur voor binnen op basis van kunstharsdispersie. het is geschikt voor het decoratief afwerken van wanden en plafonds en toepasbaar op vlak en glad gepleisterde minerale ondergronden. het is wasbaar, waterdampdoorlatend, in één laag dekkend, uitstekend verspuitbaar en niet-vergelend. rendement: ca. 1,3-1,6 m² per liter.


SIGMULTO EFFINO SUPERMATT

sigma sigmulto effino supermatt is een fluweelachtige, decoratieve, matte wandafwerking voor binnen. het is toepasbaar op vlakke en minerale ondergronden. het is na een maand schrobvast volgens en 13300 klasse 2. verbruik: ca 6 m² per liter.

Product-informatieblad


SIGMULTO METALLIC SATIN

sigma sigmulto metallic satin is een watergedragen, decoratieve wandafwerking met metallic effect voor binnen op basis van acrylaatdispersie. het is geschikt voor het decoratief afwerken van (accent)wanden in hotels, winkels, theaters, showrooms, kantoren, restaurants, woningen en andere representatieve ruimten. het is toe te passen op zowel vlakke als gestructureerde ondergronden en heeft een uitstekende dekking en schrobvastheid: klasse 1 volgens din en 13300. verbruik: ca. 10-12 m² per liter.

Product-informatieblad


SIGMULTO STUCCO

sigma sigmulto stucco is een watergedragen, decoratieve pleister op basis van kunstharsdispersie voor stucco- en marmereffect binnen. het moet op een specifieke wijze aangebracht moet worden en is verkrijgbaar in 48 kleuren. het is toepasbaar op alle vlak en glad geegaliseerde minerale ondergronden. aantal aanbevolen lagen: 2. verbruik: ca. 4 m² per liter.

Product-informatieblad


SILICAT FIX AQUA

sigma silicat fix aqua is een watergedragen fixeermiddel op basis van sol-silicaat voor buiten. het is geschikt voor het fixeren van sterk of onregelmatig zuigende en licht poederende minerale ondergronden. het is toepasbaar op bestaande licht poederende en/of zuigende afwerkingssystemen op basis van silicaat en kunstharsdispersie. verbruik: ca. 5-8 m² per liter.

Product-informatieblad


SILICAT TOPCOAT MATT

sigma silicat topcoat matt is een hoog waterdampdoorlatende watergedragen gevelverf op basis van sol-silicaat voor buiten. het is in het bijzonder geschikt voor gevels van gebouwen die onder monumentenzorg vallen. het is toepasbaar op minerale ondergronden zoals baksteen, kalkzandsteen en cementgebonden pleisters. het is tevens geschikt als eindlaag op buitengevelisolatiesystemen. buitenduurzaamheid: 7-8 jaar. rendement: 5-8 m² per liter.


SILOXAN FLEX

sigma siloxan flex is een hoogwaardige, sterk waterdampdoorlatende en scheuroverbruggende gevelverf op basis van siliconenhars-emulsie, die onder invloed van uv-licht vernet en dus niet geschikt is voor binnen. geschikt voor het behandelen van gevels met haar- en krimpscheuren tot een breedte van 0,5 mm. toepasbaar op minerale ondergronden, zoals baksteen, kalkzandsteen en cementgebonden pleisters. toepassing op beton wordt afgeraden omdat deze verf niet carbonatatieremmend is. tevens toe te passen op bestaande muurverfsystemen op basis van kunstharsdispersie of silicaat en geschikt als eindlaag op buitengevelisolatiesystemen. de verf is sterk waterdampdoorlatend, regendicht, spanningsarm, zorgt voor een verminderde aangroei van micro-organisme, heeft een mineraalachtig effect en vereist geen verkiezelende ondergrond. verbruik: ca. 5 m² per liter.

Product-informatieblad


SILOXAN KWARTS MATT

sigma siloxan kwarts matt is een matte, hoogwaardige, sterk waterdampdoorlatende, kwartshoudende gevelverf op basis van siliconenhars-emulsie voor binnen en buiten. de verf is geschikt voor het hoogwaardig afwerken van gevels, in het bijzonder voor gevels van gebouwen die onder monumentenzorg vallen. toepasbaar op minerale ondergronden, zoals baksteen, kalkzandsteen en cementgebonden pleisters. toepassing op beton wordt afgeraden omdat de verf niet carbonatatieremmend is. ook is de verf geschikt voor onderhoud van bestaande afwerkingssystemen op basis van silicaat en kunstharsdispersie, maar niet op elastische systemen. de verf is sterk waterdampdoorlatend, regendicht, spanningsarm, heeft een mineraalachtig effect, zorgt voor een verminderde aangroei van micro-organismen, vereist geen verkiezelende ondergrond en is vuilafstotend. verbruik: ca. 3 m² per liter.


SILOXAN TOPCOAT FLEX MATT

sigma siloxan topcoat flex matt is een goed waterdampdoorlatende, scheuroverbruggende watergedragen gevelverf op basis van siliconenhars-emulsie. het is geschikt voor gevelafwerking van oude en representatieve bouwwerken, woon- en industriële gebouwen waar een goede waterdampdoorlaatbaarheid gewenst is, en waar sprake is van haar-en krimpscheuren tot een breedte van 0,5 mm. het is in het bijzonder geschikt voor gevels van gebouwen die onder monumentenzorg vallen. het is geschikt voor toepassing op minerale ondergronden, zoals baksteen, kalkzandsteen, cementgebonden pleisters en op bestaande muurverfsystemen op basis van kunstharsdispersie of silicaat. verbruik: ca. 4,5 m² per liter per laag.


SILOXAN TOPCOAT MATT

sigma siloxan topcoat matt is een hoogwaardige, sterk waterdampdoorlatende gevelverf op basis van siliconenhars-emulsie voor buiten en binnen. het is geschikt voor het hoogwaardig afwerken van gevels en in het bijzonder geschikt voor gevels van gebouwen die onder monumentenzorg vallen. het is toepasbaar op minerale ondergronden zoals baksteen, kalkzandsteen en cementgebonden pleisters. toepassing op beton wordt afgeraden omdat het product niet carbonatatieremmend is. het is tevens geschikt voor onderhoud van bestaande afwerkingssystemen op basis van silicaat en kunstharsdispersie, maar niet op elastische systemen. het is ook geschikt als eindlaag op buitengevelisolatiesystemen. de verf is regendicht, spanningsarm en heeft een mineraalachtig effect. het zorgt ook voor een verminderde aangroei van micro-organismen, vereist geen verkiezelende ondergrond en is vuilafstotend en onverzeepbaar. verbruik: ca. 5-7 m² per liter.

Product-informatieblad


SPACKVERF SEMI-MATT

sigma spackverf semi-matt is een eiglanzende, watergedragen wand- en plafondverf voor binnen die zeer geschikt is voor de behandeling van spuitpleister. het is weinig vullend zodat de oorspronkelijke structuur van de spuitpleister zichtbaar blijft. dankzij de lange open tijd is de overlap bij de verschillende rolbanen (baanbontheid) na droging niet meer zichtbaar. het resultaat is een fraaie, eiglanzende toplaag. door het zuigende karakter is voorstrijken met sigmafix universal essentieel. verbruik: ca. 6 m² per liter.

Product-informatieblad


STAINAWAY MATT

sigma stainaway matt is een uitstekend isolerende, geurarme, zeer goed dekkende muurverf voor binnen op basis van 100% acrylaatdispersie. het is geschikt voor het isoleren van ondergronden die verontreinigd zijn met doorslaggevoelige verontreinigingen (nicotine-, rook- en roetaanslag, waterkringen en koffie- en theevlekken). het is toepasbaar op minerale ondergronden zoals beton, stucwerk, schuurwerk, gipsplaten en metselwerk en op bestaande goed hechtende (muurverf)lagen, structuurpleisters en afwerkingen met glasweefsel of glasvlies. het is schrobklasse 1 volgens nen en 13300. rendement: ca. 7-9 m²per liter.


WALLPRIM

sigma wallprim is een semi-dekkende muurverfprimer ter voorkoming van baanvorming en glansbontheid. het is geschikt als voorbehandeling bij onderhoudswerk en nieuw pleisterwerk binnen. het vermindert de zuiging van de ondergrond en verhoogt de open tijd van de afwerklaag. doordat het gepigmenteerd is kan er meestal met slechts een afwerklaag worden volstaan. let op: niet dekkend aanbrengen. bij te hoge laagdikten zal craquelé ontstaan en is er kans op onthechting. verbruik: ca. 8-10 m² per liter.

Product-informatieblad


Sigma
Wie zijn wij?
|
Vacatures
|
Levertijden
|
Algemene Voorwaarden
|
Veelgestelde Vragen
|
Nieuwsbrief
|
Mijn PROF
|
Contact