PROFdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
mijn PROF

Totaal: € 0,00 excl. btw

Artikelen van het merk: Sigma

FACADE ELASTOCOAT FILLER

sigma facade elastocoat filler is een watergedragen, scheuroverbruggende inbed- en tussenlaag voor buiten en binnen op basis van kunstharsdispersie. in combinatie met sigma facade elastocoat te gebruiken voor het behandelen van minerale ondergronden met haar- en krimpscheuren. tevens geschikt voor het uitvlakken van verschillende ruwe pleisterondergronden. dit product is blijvend elastisch, heeft een goede vulling, is lijvig en gelijkmatig aan te brengen, heeft een zeer goede hechting en is waterdampdoorlatend. verbruik: ca.2 m per liter.

Product-informatieblad


HYDROPHOB AQ

sigma hydrophob aq is een watergedragen hydrofobeermiddel op basis van amino-functionele siloxaanverbindingen en fluorcomponenten. het is geschikt voor het behandelen van gevels van baksteen, kalkzandsteen, beton, cellenbeton en natuursteen, alsmede gevels die met cementpleister zijn afgewerkt. het is tevens geschikt voor het voorstrijken van cellenbeton en kalkzandsteengevels die met kwartsverven worden geschilderd, zoals sigma siloxan kwarts matt. het heft de capillaire werking van poreuze minerale bouwmaterialen op en maakt steenachtige bouwmaterialen aan het oppervlak waterafstotend, zodat regenwater niet kan indringen en de buitenmuur zijn isolatiewaarde behoudt. door behandeling krijgen olieachtige verontreinigingen, zoals uitlaatgassen van autos en uitstoot van zware industrie, geen vat op de gevel. dit voorkomt vorstschade, vervuiling, zoutuitslag, algen en schimmelvorming. het geeft geen kleur aan bouwmaterialen en is vochtregulerend: het vocht kan uit het bouwmateriaal verdampen. verbruiksindicatie baksteen: 0,25-0,75 liter per m. kalkzandsteen: 0,50-0,80 liter per m. cellenbeton: 0,50-1,00 liter per m. natuursteen: 0,25-1,00 liter per m.

Product-informatieblad


RENOVA ISOTOP PRIMER

sigma renova isotop primer biedt een semi-transparante, isolerende grondering voor ondergronden die vervuild zijn met doorslaggevoelige verontreinigingen zoals rook- en roetaanslag, waterkringen en koffie- en theevlekken. het is ook te gebruiken voor het isoleren van inhoudsstoffen van houtvezelplaten. het is toepasbaar op o.a. beton, pleisterwerk, schuurwerk, spacklagen, cementgebonden panelen en gipskartonplaten. het is afwerkbaar met diverse muurverven en sierpleisters. zwaarder vervuilde ondergronden kunnen het beste worden afgewerkt met de sigma renova isotop matt. verbruik: ca. 6-8 m per liter.

Product-informatieblad


SIGMAFIX UNIVERSAL

sigma sigmafix universal is een voorstrijkmiddel voor binnen en buiten, speciaal voor het voorstrijken van zuigende ondergronden en het fixeren van poederende restanten op poreuze ondergronden. sigmafix universal zorgt voor goede hechting en voorkomt kleurbontheid. je kunt sigmafix universal overschilderen met diverse muurverven of beplakken met behang. het verbruik is op normale ondergronden 8 m per liter waarbij 1 liter verdund product bestaat uit 200 ml sigmafix universal en 800 ml leidingwater. hoe meer de ondergrond zuigend is, hoe minder de voorstrijk verdund moet worden. verbruik het product daarom op sterk zuigende ondergronden onverdund.

Product-informatieblad


SILOXAN FILL

sigma siloxan filler is een vullende, kwartshoudende, sterk waterdampdoorlatende tussenlaag voor buiten en binnen op basis van siliconenhars-emulsie. het zorgt voor een gestructureerde tussenlaag in het sigma siloxan systeem en is speciaal voor het camoufleren van gestructureerde minerale ondergronden. het is toepasbaar op minerale ondergronden zoals baksteen, kalkzandsteen en cementgebonden pleisters. toepassing op beton wordt afgeraden omdat dit product niet carbonatatieremmend is. het is tevens toe te passen op bestaande muurverfsystemen op basis van kunstharsdispersie of silicaat. verbruik: ca. 2,5-5 m per liter.

Product-informatieblad


SILOXAN FIX

sigma siloxan fix is een watergedragen voorstrijkmiddel in sigma siloxan systemen voor buiten en binnen op basis van siliconenhars-emulsie en toeslagstoffen. het is geschikt voor het voorstrijken van normaal zuigende minerale ondergronden. het brengt goede hechting tot stand op steenachtige poreuze ondergronden, nivelleert de zuiging en is onverzeepbaar. verbruik: ca. 9-12 m per liter waarbij 1 liter bestaat uit 500 ml sigma siloxan fix en 500 ml leidingwater.

Product-informatieblad


SILOXAN FIX SYN

sigma siloxan fix syn is een oplosmiddelhoudend voorstrijkmiddel in sigma siloxan systemen op basis van siloxanharscombinatie voor buiten. het is geschikt voor het voorstrijken van sterk zuigende en/of poederende ondergronden en het voorstrijken van bestaande silicaat-afwerkingen. het brengt goede hechting tot stand op steenachtige poreuze ondergronden, heeft een hoog indringend vermogen en verstevigende eigenschappen en is onverzeepbaar. verbruik: ca. 5-6 m per liter.

Product-informatieblad


SILOXAN PRIM AQUA

sigma siloxan primer is een hoog waterdampdoorlatende, dekkende, watergedragen gevelprimer op basis van siliconenhars emulsie. het is een grondlaag voor licht tot matig zuigende en draagkrachtige minerale ondergronden. het is tevens toe te passen op bestaande gevelverven op basis van siliconenharsemulsie, kunstharsdispersie en silicaat. het is overschilderbaar na 8 uur. rendement: 5-7 m per liter.

Product-informatieblad


STAINAWAY PRIMER

sigma stainaway primer is een isolerende, geurarme muurverfprimer voor binnen op basis van kunstharsdispersie. het is geschikt voor het isoleren van ondergronden die vervuild zijn met doorslaggevoelige verontreinigingen (nicotine-, rook- en roetaanslag, waterkringen en koffie- en theevlekken) en het isoleren van inhoudsstoffen van houtvezelplaten. het is toepasbaar op minerale ondergronden zoals beton, stucwerk, schuurwerk, gipsplaten en metselwerk en op bestaande goed hechtende (muurverf)lagen, structuurpleisters en afwerkingen met glasweefsel of glasvlies. het is overschilderbaar na 16 uur. rendement: 6-8 m per liter.

Product-informatieblad


UNIGRUND S

sigma unigrund s is een oplosmiddelhoudend voorstrijkmiddel voor buiten op basis van polyurethanhars. het is geschikt voor het fixeren (vastzetten) van poederende en krijtende muurverfresten op poreuze ondergronden en het binden van poederende en licht afzandende oppervlakken van minerale ondergronden. de voorstrijk heft daarnaast de zuiging op van sterk zuigende minerale ondergronden, is diep penetrerend, heeft een uitstekend hechtvermogen, is alkalivast en gemakkelijk verwerkbaar, heeft een laag verbruik en is overschilderbaar met dispersieverven en oplosmiddelhoudende muurverven. verbruik: ca. 8-11 m per liter.

Product-informatieblad


Sigma
Wie zijn wij?
|
Vacatures
|
Levertijden
|
Algemene Voorwaarden
|
Veelgestelde Vragen
|
Nieuwsbrief
|
Mijn PROF
|
Contact