PROFdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
mijn PROF

Totaal: € 0,00 excl. btw

Artikelen van het merk: Sigma

FLEXIDUR REPAIR 1

sigma flexidur repair 1 is een duurzame, sneldrogende, oplosmiddelvrije 2-componenten reparatiemassa op basis van epoxy voor kleine reparaties. het is sneldrogend (ca. na 1 uur overschilderbaar), heeft een uitstekend standvermogen, is blijvend elastisch, soepel verwerkbaar en uitstekend moduleerbaar.

Product-informatieblad


FLEXIDUR REPAIR 16 2K

sigma flexidur repair 16 is een 2-componenten reparatiemassa op basis van epoxy voor het herstellen van aangetast hout, noesten en harsgangen en het afdichten van openstaande houtverbindingen en scheuren. het is tevens geschikt voor het herstellen van beschadigde houtconstructies, zoals gevingerlast en gelamineerd geveltimmerwerk. het is na ca. 16 uur overschilderbaar.

Product-informatieblad


FLEXIDUR WK (FLEXIDUR REPAIR 4)

sigma flexidur repair 4 is een 2-componenten epoxy reparatiemiddel voor in de winter, toe te passen tussen de 0 en 15 graden. het is te gebruiken voor effectieve en duurzame houtreparatie en bijzonder geschikt voor pastareparatie, lamineren en deelkozijnrenovatie.

Product-informatieblad


FLEXIDUR WOODSEAL

sigma flexidur woodseal is een oplosmiddelvrij, 2-componenten, blijvend elastisch lijm- en afdichtingsmiddel op basis van epoxy. het heeft een zeer hoge lijmkracht en is geschikt voor het volledig afdichten van kopse kanten, randafdichtingen en onbeschermd hout. het is ook in te zetten voor het herstellen van hout met oppervlakkige gebreken, zoals scheurvorming en openstaande vingerlassen (vliessysteem). het kan worden toegepast bij temperaturen van 10°c tot 30°c.

Product-informatieblad


MORTAR 2K EP

sigma mortar 2k ep is een 2-componenten solventgedragen betonreparatiemortel op basis van epoxyhars en een amineverharder met een toevoeging van kwartszand en speciale vulstoffen. het is zeer geschikt voor het herstellen van horizontale en verticale betonoppervlakken, krimpt nagenoeg niet, heeft een zeer sterke hechting op gezond beton (zonder cementhuid), is waterdicht en is bestand tegen gemorste chemicaliėn, mits aangebracht in een poriedichte laag. het is geschikt voor het repareren van beton, zandcement en natuursteen in o.a. gaanderijen, balkons, lateien, bruggen, haven- en sluiswerken, chemische bedrijven en slachthuizen. het is tevens geschikt voor het dichten van niet-dilaterende scheuren.


MORTAR PRIMER 2K EP

sigma mortar primer 2k ep is een 2-componenten, oplosmiddelvrije, thixotrope primer op basis van epoxy. het is een kleeflaag voor sigma mortar 2k ep bij het repareren van beton, zandcement en calciumsulfaatgebonden ondergronden. het heeft een uitstekende kleefkracht en is goed verstrijkbaar. het is direct en na maximaal 0,5 uur overschilderbaar. verbruik: ca. 3-4 m² per liter.

Product-informatieblad


Sigma
Wie zijn wij?
|
Vacatures
|
Levertijden
|
Algemene Voorwaarden
|
Veelgestelde Vragen
|
Nieuwsbrief
|
Mijn PROF
|
Contact