PROFdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
mijn PROF

Totaal: € 0,00 excl. btw

Artikelen van het merk: Sigma

OIL PARQUET MATT

sigma oil parquet matt is een transparante hardwaxolie voor binnen op basis van lijnolie en was. geschikt als afwerking en onderhoud van parket- en plankenvloeren, meubels, trappen en deuren in nieuw of oud hout. de lak is in het bijzonder geschikt voor toepassing op lichte houtsoorten zoals eik, water- en vuilafstotend, heeft een uitstekende slijtvastheid en een natuurlijke afwerking. ook wordt de nerftekening van het hout geaccentueerd. verbruik: ca. 25 m² per liter.

Product-informatieblad


S2U NOVA TRAPLAK

sigma s2u nova traplak soft satin is een antislip traplak met lta+-technologie. deze technologie zorgt ervoor dat de sigma traplak extra hard is en de trap beschermt tegen vetten, vuil en huishoudelijke schoonmaakmiddelen. sigma s2u nova traplak is uniek door de antislip die is opgenomen in de verf. deze antislip heeft zo’n kleine korrel dat het geen schade brengt aan de sokken maar wel zorgt voor voldoende structuur om niet uit te glijden. sigma s2u nova traplak soft satin vergeelt niet omdat het een watergedragen lak is. je hebt er dus jarenlang plezier van. sigma nova s2u traplak is ook prettig in gebruik. het heeft een lange opentijd, wat je de gelegenheid geeft een mooi strak resultaat neer te zetten. de sigma s2u nova traplak soft satin is overschilderbaar na 5 uur. let op dat je een voldoende dikke laag sigma s2u nova traplak aanbrengt, ook op de hoeken. met 1 liter sigma traplak kun je ongeveer 10 m² schilderen. voor een trap van 13 treden heb je voldoende aan een literblik om je trap één keer te lakken. er wordt geadviseerd om na 1 laag grondverf nog 2 lagen sigma s2u nova traplak soft satin aan te brengen. sigma s2u nova traplak soft satin is beschikbaar in potten van 1 liter en 2,5 liter. wij kunnen de traplak in vrijwel iedere gewenste kleur voor je mengen. hiervoor gebruiken wij de originele kleurpasta’s van sigma voor optimale kwaliteit.

Product-informatieblad


SIGMAFLOOR 2K EP GLOSS

sigma sigmafloor 2k ep gloss is een oplosmiddelvrije, 2-componenten, hoogglanzende giet-spaanvloer voor binnen en buiten. het is te gebruiken als tussen- en afwerklaag, heeft een zeer geringe vuilaanhechting en is bijzonder slijtvast. het is toe te passen op middelzwaar belaste (garage)showroomvloeren, galerijvloeren, trappen, magazijnvloeren, vloeren van bergingen. het is tevens geschikt voor asfaltbetonvloeren. rendement: minimaal 2,8 m² per liter.


SIGMAFLOOR ANTI-SKID

sigma sigmafloor anti-skid is een kunststof antislipkorrel voor rolbare sigmafloor finishlagen. de antislipkorrel is te gebruiken op vloeren die licht tot middelzwaar belast worden. het product wordt niet ingestrooid, maar aan de finishlaag toegevoegd.


SIGMAFLOOR AQUA 2K EP SATIN

sigma sigmafloor aqua 2k ep satin is een watergedragen, 2-componenten, zijdeglanzende rolcoating. het is uitermate geschikt voor lichte tot middelzware belaste vloeren zoals een galerij, balkon, showroom, magazijn, verkoopruimte of garagebox. deze coating heeft een goede slijtvastheid en is bestand tegen chemicaliën. het is overschilderbaar na minimaal 5 uur en maximaal 3 weken. rendement: ca. 8 m² per liter.

Product-informatieblad


SIGMAFLOOR AQUA SATIN

sigma sigmafloor aqua satin is een watergedragen zijdeglanzende rolcoating. het is geschikt voor het in fraaie kleuren afwerken van cement- en calciumsulfaatgebonden vloeren, zoals in lichtbelaste hobbyruimten, magazijnen, bergingsgangen en technische ruimten. het is op basis van acrylaat en is gemakkelijk te reinigen. het is ongeschikt voor permanente waterbelasting. rendement: ca. 8 m² per liter.


SIGMAFLOOR CLEAR FINISH AQUA 2K PU SATIN

sigma sigmafloor clear finish aqua 2k pu satin is een blanke, watergedragen, 2-componenten, zijdeglanzende rolcoating op basis van polyurethan. het is geschikt voor het afwerken van cementgebonden binnenvloeren (betonlook) en geeft een duurzame bescherming aan licht tot middelzwaar belaste vloeren. in combinatie met sigmafloor clear finish pu matt is het ook geschikt voor zwaarder belaste vloeren. het product is ook te gebruiken over diverse andere sigmafloor vloerproducten. het is niet geschikt voor toepassing in vochtige ruimtes zoals badkamers en bij contact met banden kan verkleuring optreden. verwerkingstijd: 2-3 uur. verbruik: ca. 8-10 m² per liter.


SIGMAFLOOR CLEAR FINISH PU MATT

sigma sigmafloor clear finish pu matt is een blanke, oplosmiddelvrije, matte rolcoating op basis van polyurethan. deze reukarme, blanke topcoating is zowel binnen als buiten te gebruiken over diverse sigmafloor vloerproducten. voor antislip kan sigmafloor anti-skid toegevoegd worden. kenmerkend voor deze toplaag is de hoge slijtvastheid. het is toe te passen op o.a. gallerijvloeren, magazijnvloeren, werkplaatsen, garageshowroomvloeren, labaratoriumvloeren en industrievloeren. verbruik: minimaal 80 gram per m².

Product-informatieblad


SIGMAFLOOR FINISH PU SEMI-MATT

sigma sigmafloor finish pu semi-matt is een oplosmiddelvrije, eiglanzende rolcoating op basis van polyurethan. deze reukarme esthetische toplaag is zowel binnen als buiten te gebruiken over diverse sigmafloor vloerproducten. voor antislip kan sigmafloor anti-skid toegevoegd worden. het is toe te passen op o.a. gallerijvloeren, magazijnvloeren, werkplaatsen, garageshowroomvloeren, labaratoriumvloeren en industrievloeren. verbruik: minimaal 105 gram per m².


SIGMAFLOOR IMPREGNATING PRIMER 2K EP

sigma sigmafloor impregnating primer 2k ep is een oplosmiddelvrije, 2-componenten, semi-transparante primer voor sigmafloor 2k ep systemen. de primer dringt uitstekend door in de ondergrond en is toepasbaar op beton-, zandcementdekvloeren en calciumsulfaat gebonden vloeren, binnen en buiten. het is overschilderbaar na minimaal 16 uur en maximaal 7 dagen. verbruik: ca. 200-500 m² per liter.

Product-informatieblad


SIGMAFLOOR RAPIDCOAT 2K GLOSS

sigma sigmafloor rapidcoat 2k gloss is een zeer sneldrogende, oplosmiddelarme, 2-componenten hoogglanzende rolcoating op basis van polyurea. het is ideaal voor projecten die vragen om snelle oplevering of voor minimale overlast voor bewoners of gebruikers, zoals galerijen, een trappenhuis of een entree. het product is niet vergelend, goed reinigbaar en heeft geringe vuilaanhechting. rendement: minimaal 2,7 m² per liter.

Product-informatieblad


Sigma
Wie zijn wij?
|
Vacatures
|
Levertijden
|
Algemene Voorwaarden
|
Veelgestelde Vragen
|
Nieuwsbrief
|
Mijn PROF
|
Contact