PROFdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
mijn PROF

Totaal: € 0,00 excl. btw

Artikelen van het merk: Sigma

C21.3-WAAIER

sigma kleurenwaaier c21.3 beschikt over 1950 ncs-kleuren en 185 bekende ral-kleuren. het extraatje van dit systeem zijn de 36 metallickleuren van sigma. bij iedere ncs-kleur in deze waaier staat de indicatie van reflectie. dit is een percentage dat aangeeft hoeveel licht (dag- of kunstlicht) wordt gereflecteerd door de gekozen kleur. een handigheidje waar vooral (binnenhuis)architecten rekening mee houden bij de keuze van verlichting in een ruimte. achterin de waaier is een pagina opgenomen met weergave van diverse glansgraden. deze glansgradenindex geeft een indruk van een matte of juist hoogglans uitstraling. vertrouwd is de groepering van de ncs-kleruen in veertig herkenbare kleurgroepen, beginnend met licht en eindigend met de meest chromatische kleuren. uiteraard sluit alle kleurinformatie aan op het nieuwe kleurmengsysteem van sigma coatings.


COLOURS OF LIFE

sigma colours of life combineert kleuren op basis van trends en lifestyle, maar ook op basis van segment (zorg, onderwijs etc.). goed kleurgebruik zorgt bijvoorbeeld voor snellere genezing, betere leerprestaties, een hogere productiviteit en groter wooncomfort. het gaat daarbij niet om kleur als middel op zich, maar om het evenwicht tussen gebouw, omgeving, inrichting, verlichting, kleur en bovenal de mens als gebruiker.


SIGMALIFE KLEURENWAAIER

sigma sigmalife kleurenwaaier is een collectie van 46 kleuren. speciale aandacht is besteed aan de al jaren populaire groep van traditionele houtkleuren en van de sterk in opkomst zijnde grijstinten. de kleuren zijn verdeeld in 8 kleurgroepen: mineral grey, sienna brown, orange terra, yellow ochre, natural green, cool blue, mystic purple en warm red.


SIGMAOIL KLEURENWAAIER

sigma sigmaoil waaier bevat alle kleurnuances die de producten van sigmaoil aan hout kunnen geven.


VOICE OF COLOUR

sigma kleurenwaaier voice of colour 2018 is een kleursysteem voor zowel de professional als de consument wereldwijd. het bestaat uit meer dan tweeduizend zorgvuldig geselecteerde kleuren, specifiek ontwikkeld voor verfproducten en coatings. de jarenlange ervaring van ppg en sigma coatings op het gebied van verf, kleur en trends is met deze waaier gebundeld in één intuïtief kleursysteem dat tegemoetkomt aan de kleuruitdagingen van iedere gebruiker. het biedt een uitgebreide variëteit aan kleuren, verdeeld over vijf verschillende collecties. de collecties off-whites en fundamental neutrals bestaan uit rustige basistinten. de kleuren uit de creamy & muted collection zijn ontworpen om harmonieuze warme kleurcombinaties te maken en in de pure & clean collection zitten de heldere, frisse kleuren. de harmony collections zijn kleinere, perfect op elkaar afgestemde trendcollecties. elke pagina in de waaier bestaat uit zeven tinten die perfect op elkaar aansluiten. door de intuïtieve indeling van het systeem is het voor de gebruiker eenvoudig om de juiste kleuren voor zijn of haar verfproject te kiezen. de kleurwaaier laat in één oogopslag zien welke sfeer kleuren met zich meebrengt en hoe verschillende kleuren en tinten met elkaar combineren.


Sigma
Wie zijn wij?
|
Vacatures
|
Levertijden
|
Algemene Voorwaarden
|
Veelgestelde Vragen
|
Nieuwsbrief
|
Mijn PROF
|
Contact