PROFdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
mijn PROF

Totaal: € 0,00 excl. btw

Artikelen van het merk: Sudwest

BIO-INNENSILIKAT

sudwest bio-innensilikat is een zeer goed dekkende, milieuvriendelijke, extra matte, schrobvaste silikaat muurverf voor binnen. het is ontwikkeld voor op wanden en plafonds en is ideaal voor kinderkamers, ziekenhuizen en crèches. verbruik: ca. 6-8 m² per liter.


DRYTEC

sudwest drytec is een een hoogwaardige waterafwijzende, universeel toe te passen matte gevelverf voor buiten. doordat het beschikt over een bionisch effect heeft deze gevelverf een hoge natuurlijke bescherming tegen algen en schimmels. natte gevels drogen extreem snel op waardoor er geen voedingsbodem ontstaat voor schimmels en algen. het heeft daarnaast een goede waterdampdoorlaatbaarheid, een goede doorlaatbaarheid van kooldioxide, is na regen zeer snel weer droog, heeft de hoogste kleurstabiliteit, heeft een zeer goede hechting op vele ondergronden en is goed mechanisch belastbaar (slijtvast). verbruik: ca. 6 m² per liter.


FIXATIV F10

südwest fixativ f10 is een waterdampdoorlatende, diep penetrerende grondering die de oppervlakte van zuigende, minerale ondergronden verstevigt. het is geschikt voor toepassing op o.a. silicaatpleister, cementpleister, (poreus) beton, oude lagen op basis van kalk, cement of silicaatverven en kalk en kalkcementpleister. tevens is dit het verdunningsmiddel voor de südwest silikaat-silicoon en südwest rissgrund. verbruik: ca. 3-5 m² per liter.


HAUSFARBE

sudwest hausfarbe is een perfect dekkende universele matte buitenmuurverf geschikt voor bijna alle ondergronden. het kan op de meeste ondergronden zonder specifieke primer aangebracht worden. het beschikt over een zeer goede hechting op stucwerk, beton, hout, kunststof, hard pvc, metaal, houten vlotdelen of kalkzandsteen. beton wordt uitstekend beschermd tegen carbonatie doordat de sd-co2 waarde boven de 50 m ligt. het heeft een hoge kleurstabiliteit, is waterafstotend en biedt daarom natuurlijke bescherming tegen mos en algen, het bevat roestinhibitors tegen vliegroest en behoudt de structuur van de ondergrond. verbruik: ca. 6 m² per liter.


HYDROGRUND

südwest hydro-grund f15 is een oplosmiddelvrije, hydrofoberende, kleurloze grondlaag met verstevigende eigenschappen. het is geschikt voor toepassing op o.a. silicaatpleister, cementpleister, (gas)beton, oude lagen op basis van kalk, cement en silicaatverven, kalk en kalkcementpleister en bakstenen met zuiging. dit product is o.a. geschikt als grondering bij südwest lotusan. verbruik: ca. 5 m² per liter.


INNENGRUND W15

südwest innengrund is een oplosmiddelvrije grondering voor binnen, waarmee in hoge mate het oppervlak verstevigd wordt terwijl het zeer diep in de ondergrond trekt. deze grondering kenmerkt zich door de goede penetrerende en hechtende eigenschappen. ook werkt het zuigkracht regulerend. het is bestand tegen alkaliën en vermengt zich tot een homogeen geheel. geschikt voor silicaatpleister, cementpleister, beton, gasbeton, oude lagen op basis van kalk, cement of silicaatverven, kalk en kalkcementpleister en bakstenen met zuiging. overschilderbaar na ca. 12 uur. verbruik: ca. 10 m² per liter.


ISOLIERFARBE W

sudwest isolieerverf w is een matte, watergedragen binnenmuurverf voor het renoveren en isoleren van lichte nicotine- en roetaanslag en droge watervlekken op wanden en plafonds. deze verf wordt voornamelijk gebruikt in o.a. restaurants, hotels, kantoren, scholen, klinieken en sanatoria. schrobvastheid: klasse 1 volgens din en 13300. verbruik: ca. 5 m² per liter.


LATEX MUURVERF HOOGGLANS

sudwest latex hoogglans is een goed dekkende, glanzende, watergedragen muurverf. het is geschikt voor zwaarder belaste oppervlakken en bestand tegen desinfecteringsmiddelen. het is afwasbaar klasse 1 volgens din en 13300, heeft dekkracht klasse 2 volgens din en 13300 en is eenvoudig te verwerken. verbruik: ca. 5-8 m² per liter.


LATEX MUURVERF ZIJDEGLANS

sudwest latex zijdeglans is een goed dekkende, glanzende, watergedragen muurverf. het is geschikt voor zwaarder belaste oppervlakken en bestand tegen desinfecteringsmiddelen. het is afwasbaar klasse 1 volgens din en 13300, heeft dekkracht klasse 2 volgens din en 13300 en is eenvoudig te verwerken. verbruik: ca. 5-8 m² per liter.


LOTUSAN THERM

südwest lotusan therm is een zijdeglanzende, zelfreinigende buitenmuurverf met nano technologie. het is een siliconen-gevelverf met het lotus-effect: dit ontstaat ongeveer 21 dagen na applicatie. door middel van regen(water) parelt het vuil weg. daarnaast heeft de verf een zeer hoge bescherming tegen algen en schimmelaanslag, een goede doorlaatbaarheid van waterdamp en kooldioxide en een uitstekende weer-, uv- en krijtbestendigheid. buitenduurzaamheid: tot ca. 10 jaar. verbruik: ca. 4-5 m² per liter.


RISSGRUND 1 VOOR 3

südwest rissgrund 1fur3 is een grondlaag met een vullende en egaliserende werking. het dient als hechtgrond op gladde en oude ondergronden zoals pleisterwerk uit mortelgroepen (plc, pll en plll), oude of nieuwe kunsthars-, siliconen- en silicaatpleisters, schoon metselwerk van kalkzandsteen en baksteen, oude gepleisterde, thermisch geïsoleerde gevelsystemen en oude kalk-, cement-, silicaat-, dispersie- en siliconenverf. na gebruik van deze voorstrijk kan de ondergrond behandeld worden met bijvoorbeeld südwest silikat-silicon fassadenfarbe. dit product is verder toepasbaar als compensatielaag op alle dispersie- en kunstharspleisterlagen en op gepleisterde, thermisch geïsoleerde gevelsystemen. overschilderbaar na ca. 12 uur. verbruik: ca. 2 m² per liter.


RISSGRUND FASERARMIERT F44

südwest rissgrund faserarmiert f44 wordt gebruikt op scherpe kanten en gescheurde oude verflagen en kan speciaal gebruikt worden als goede scheuroverbrugging en wapening wanneer hoge zekerheid geboden is. het is geschikt voor toepassing op pleisterwerk uit mortelgroepen (plc, pll en plll), oude of nieuwe kunsthars-, siliconen- en silicaatpleisters, schoon metselwerk van kalkzandsteen en baksteen, oude gepleisterde, thermisch geïsoleerde gevelsystemen, oude kalk-, cement-, silicaat-, dispersie- en siliconenverf. dit product heeft een goede vezelachtige wapening en is ook geschikt op grote oppervlakken. overschilderbaar na ca. 12 uur. verbruik: ca. 2 m² per liter.


SILIKAT-SILICON F75

südwest silikat silicon f75 is een watergedragen, minerale muurverf voor het behandelen van schoon metselwerk en gepleisterde en thermisch geisoleerde gevelsystemen. deze silicaatverf heeft een hoge waterdampdoorlaatbaarheid van 99%, is waterafstotend, kan niet bladderen, heeft een heel goede vuilafstotende werking en een hoge weersbestendigheid. in combinatie met südwest rissgrund (contactlaag) kan deze gevelverf ook op alle dispersie- en kunstharspleisters probleemloos worden verwerkt. een donkere kleur wordt niet aangeraden i.v.m. kans op doorbloeding. verbruik: ca. 4-8 m² per liter.


SOLSILIKAT

sudwest solsilikat is een minerale, duurzame gevelverf gebaseerd op de combinatie van kaliumsilicaat met het bindmiddel kieselsol. dit heeft enkele grote voordelen ten opzichte van traditionele silicaat verven: het is zowel geschikt op minerale ondergronden als voor het overschilderen van oude matte dispersieverven, het vermindert een wolkerig uiterlijk bij een op kleur gemaakt product (door de gelijkmatigere droging), heeft zeer heldere kleuren en goede kleurstabiliteit in combinatie met anorganische pigmenten, is hoog waterdampdoorlatend en hydrofoob en is extreem duurzaam op basis van de grondstoffen, maar ook door de levensduur van het product. het is tevens niet brandbaar en kan ook als gevelverf worden toegepast op verblendsteen.


TIEFENGRUND LH

südwest fixeergrond f01 (tiefengrund lh) is een oplosmiddelhoudende, diepwerkende grondlaag voor binnen voor allerlei minerale ondergronden, zoals voor het verstevigen van zanderige ondergronden en oude kalk- en mineraalverven. overschilderbaar na ca. 8 uur. verbruik: ca. 3-5 m² per liter.


WIKULAC FH20

südwest wikulac is een multi-inzetbare vloeibare kunststof op basis van aromatische polymeer voor de versteviging van o.a. hout, cement, beton en pleisterwerk. het is ideaal voor het behandelen van vochtproblemen als optrekkend en doorslaand vocht, uitbloedingen en verzepingen door alkaliteit. dit product is oplosmiddelhoudend en zeer goed bestand tegen diverse chemicaliën. na 24 uur droging kan een nieuwe pleisterlaag aangebracht worden. verbruik: ca. 4-8 m² per liter.


Sudwest
Wie zijn wij?
|
Vacatures
|
Levertijden
|
Algemene Voorwaarden
|
Veelgestelde Vragen
|
Nieuwsbrief
|
Mijn PROF
|
Contact