PROFdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
mijn PROF

Totaal: € 0,00 excl. btw

Artikelen van het merk: Sudwest

FIXATIV F10

südwest fixativ f10 is een waterdampdoorlatende, diep penetrerende grondering die de oppervlakte van zuigende, minerale ondergronden verstevigt. het is geschikt voor toepassing op o.a. silicaatpleister, cementpleister, (poreus) beton, oude lagen op basis van kalk, cement of silicaatverven en kalk en kalkcementpleister. tevens is dit het verdunningsmiddel voor de südwest silikaat-silicoon en südwest rissgrund. verbruik: ca. 3-5 m² per liter.


HYDROGRUND

südwest hydro-grund f15 is een oplosmiddelvrije, hydrofoberende, kleurloze grondlaag met verstevigende eigenschappen. het is geschikt voor toepassing op o.a. silicaatpleister, cementpleister, (gas)beton, oude lagen op basis van kalk, cement en silicaatverven, kalk en kalkcementpleister en bakstenen met zuiging. dit product is o.a. geschikt als grondering bij südwest lotusan. verbruik: ca. 5 m² per liter.


INNENGRUND W15

südwest innengrund is een oplosmiddelvrije grondering voor binnen, waarmee in hoge mate het oppervlak verstevigd wordt terwijl het zeer diep in de ondergrond trekt. deze grondering kenmerkt zich door de goede penetrerende en hechtende eigenschappen. ook werkt het zuigkracht regulerend. het is bestand tegen alkaliën en vermengt zich tot een homogeen geheel. geschikt voor silicaatpleister, cementpleister, beton, gasbeton, oude lagen op basis van kalk, cement of silicaatverven, kalk en kalkcementpleister en bakstenen met zuiging. overschilderbaar na ca. 12 uur. verbruik: ca. 10 m² per liter.


RISSGRUND 1 VOOR 3

südwest rissgrund 1fur3 is een grondlaag met een vullende en egaliserende werking. het dient als hechtgrond op gladde en oude ondergronden zoals pleisterwerk uit mortelgroepen (plc, pll en plll), oude of nieuwe kunsthars-, siliconen- en silicaatpleisters, schoon metselwerk van kalkzandsteen en baksteen, oude gepleisterde, thermisch geïsoleerde gevelsystemen en oude kalk-, cement-, silicaat-, dispersie- en siliconenverf. na gebruik van deze voorstrijk kan de ondergrond behandeld worden met bijvoorbeeld südwest silikat-silicon fassadenfarbe. dit product is verder toepasbaar als compensatielaag op alle dispersie- en kunstharspleisterlagen en op gepleisterde, thermisch geïsoleerde gevelsystemen. overschilderbaar na ca. 12 uur. verbruik: ca. 2 m² per liter.


RISSGRUND FASERARMIERT F44

südwest rissgrund faserarmiert f44 wordt gebruikt op scherpe kanten en gescheurde oude verflagen en kan speciaal gebruikt worden als goede scheuroverbrugging en wapening wanneer hoge zekerheid geboden is. het is geschikt voor toepassing op pleisterwerk uit mortelgroepen (plc, pll en plll), oude of nieuwe kunsthars-, siliconen- en silicaatpleisters, schoon metselwerk van kalkzandsteen en baksteen, oude gepleisterde, thermisch geïsoleerde gevelsystemen, oude kalk-, cement-, silicaat-, dispersie- en siliconenverf. dit product heeft een goede vezelachtige wapening en is ook geschikt op grote oppervlakken. overschilderbaar na ca. 12 uur. verbruik: ca. 2 m² per liter.


TIEFENGRUND LH

südwest fixeergrond f01 (tiefengrund lh) is een oplosmiddelhoudende, diepwerkende grondlaag voor binnen voor allerlei minerale ondergronden, zoals voor het verstevigen van zanderige ondergronden en oude kalk- en mineraalverven. overschilderbaar na ca. 8 uur. verbruik: ca. 3-5 m² per liter.


WIKULAC FH20

südwest wikulac is een multi-inzetbare vloeibare kunststof op basis van aromatische polymeer voor de versteviging van o.a. hout, cement, beton en pleisterwerk. het is ideaal voor het behandelen van vochtproblemen als optrekkend en doorslaand vocht, uitbloedingen en verzepingen door alkaliteit. dit product is oplosmiddelhoudend en zeer goed bestand tegen diverse chemicaliën. na 24 uur droging kan een nieuwe pleisterlaag aangebracht worden. verbruik: ca. 4-8 m² per liter.


Sudwest
Wie zijn wij?
|
Vacatures
|
Levertijden
|
Algemene Voorwaarden
|
Veelgestelde Vragen
|
Nieuwsbrief
|
Mijn PROF
|
Contact