PROFdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
mijn PROF

Totaal: € 0,00 excl. btw

Artikelen van het merk: Sudwest

BIO-INNENSILIKAT

sudwest bio-innensilikat is een zeer goed dekkende, milieuvriendelijke, extra matte, schrobvaste silikaat muurverf voor binnen. het is ontwikkeld voor op wanden en plafonds en is ideaal voor kinderkamers, ziekenhuizen en crèches. verbruik: ca. 6-8 m² per liter.


DRYTEC

sudwest drytec is een een hoogwaardige waterafwijzende, universeel toe te passen matte gevelverf voor buiten. doordat het beschikt over een bionisch effect heeft deze gevelverf een hoge natuurlijke bescherming tegen algen en schimmels. natte gevels drogen extreem snel op waardoor er geen voedingsbodem ontstaat voor schimmels en algen. het heeft daarnaast een goede waterdampdoorlaatbaarheid, een goede doorlaatbaarheid van kooldioxide, is na regen zeer snel weer droog, heeft de hoogste kleurstabiliteit, heeft een zeer goede hechting op vele ondergronden en is goed mechanisch belastbaar (slijtvast). verbruik: ca. 6 m² per liter.


HAUSFARBE

sudwest hausfarbe is een perfect dekkende universele matte buitenmuurverf geschikt voor bijna alle ondergronden. het kan op de meeste ondergronden zonder specifieke primer aangebracht worden. het beschikt over een zeer goede hechting op stucwerk, beton, hout, kunststof, hard pvc, metaal, houten vlotdelen of kalkzandsteen. beton wordt uitstekend beschermd tegen carbonatie doordat de sd-co2 waarde boven de 50 m ligt. het heeft een hoge kleurstabiliteit, is waterafstotend en biedt daarom natuurlijke bescherming tegen mos en algen, het bevat roestinhibitors tegen vliegroest en behoudt de structuur van de ondergrond. verbruik: ca. 6 m² per liter.


ISOLIERFARBE W

sudwest isolieerverf w is een matte, watergedragen binnenmuurverf voor het renoveren en isoleren van lichte nicotine- en roetaanslag en droge watervlekken op wanden en plafonds. deze verf wordt voornamelijk gebruikt in o.a. restaurants, hotels, kantoren, scholen, klinieken en sanatoria. schrobvastheid: klasse 1 volgens din en 13300. verbruik: ca. 5 m² per liter.


LATEX MUURVERF HOOGGLANS

sudwest latex hoogglans is een goed dekkende, glanzende, watergedragen muurverf. het is geschikt voor zwaarder belaste oppervlakken en bestand tegen desinfecteringsmiddelen. het is afwasbaar klasse 1 volgens din en 13300, heeft dekkracht klasse 2 volgens din en 13300 en is eenvoudig te verwerken. verbruik: ca. 5-8 m² per liter.


LATEX MUURVERF ZIJDEGLANS

sudwest latex zijdeglans is een goed dekkende, glanzende, watergedragen muurverf. het is geschikt voor zwaarder belaste oppervlakken en bestand tegen desinfecteringsmiddelen. het is afwasbaar klasse 1 volgens din en 13300, heeft dekkracht klasse 2 volgens din en 13300 en is eenvoudig te verwerken. verbruik: ca. 5-8 m² per liter.


LOTUSAN THERM

südwest lotusan therm is een zijdeglanzende, zelfreinigende buitenmuurverf met nano technologie. het is een siliconen-gevelverf met het lotus-effect: dit ontstaat ongeveer 21 dagen na applicatie. door middel van regen(water) parelt het vuil weg. daarnaast heeft de verf een zeer hoge bescherming tegen algen en schimmelaanslag, een goede doorlaatbaarheid van waterdamp en kooldioxide en een uitstekende weer-, uv- en krijtbestendigheid. buitenduurzaamheid: tot ca. 10 jaar. verbruik: ca. 4-5 m² per liter.


SILIKAT-SILICON F75

südwest silikat silicon f75 is een watergedragen, minerale muurverf voor het behandelen van schoon metselwerk en gepleisterde en thermisch geisoleerde gevelsystemen. deze silicaatverf heeft een hoge waterdampdoorlaatbaarheid van 99%, is waterafstotend, kan niet bladderen, heeft een heel goede vuilafstotende werking en een hoge weersbestendigheid. in combinatie met südwest rissgrund (contactlaag) kan deze gevelverf ook op alle dispersie- en kunstharspleisters probleemloos worden verwerkt. een donkere kleur wordt niet aangeraden i.v.m. kans op doorbloeding. verbruik: ca. 4-8 m² per liter.


SOLSILIKAT

sudwest solsilikat is een minerale, duurzame gevelverf gebaseerd op de combinatie van kaliumsilicaat met het bindmiddel kieselsol. dit heeft enkele grote voordelen ten opzichte van traditionele silicaat verven: het is zowel geschikt op minerale ondergronden als voor het overschilderen van oude matte dispersieverven, het vermindert een wolkerig uiterlijk bij een op kleur gemaakt product (door de gelijkmatigere droging), heeft zeer heldere kleuren en goede kleurstabiliteit in combinatie met anorganische pigmenten, is hoog waterdampdoorlatend en hydrofoob en is extreem duurzaam op basis van de grondstoffen, maar ook door de levensduur van het product. het is tevens niet brandbaar en kan ook als gevelverf worden toegepast op verblendsteen.


Sudwest
Wie zijn wij?
|
Vacatures
|
Levertijden
|
Algemene Voorwaarden
|
Veelgestelde Vragen
|
Nieuwsbrief
|
Mijn PROF
|
Contact