PROFdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
mijn PROF

Totaal: € 0,00 excl. btw

Artikelen van het merk: Sudwest

DAKCOATING

südwest w95 dakcoating is een 1-component, watergedragen dakbedekkingsmateriaal zonder oplosmiddel, weekmakers, bitumen of teer. na droging ontstaat een naadloze folielaag, welke waterdicht is, scheurtjes overbrugt en dampdoorlatend is. het is geschikt voor toepassing op bitumendakbedekking, betonnen daken, etherniet platen, asbestcement, aluminium, zink, staal, koper en hard pvc. verbruik: ca. 0,8-2,8 m² per liter.


DAKPANNENVERF

südwest dakpannenverf is een speciale coating voor dakpannen van klei, beton en ethernit. de verf onderscheidt zich door een hoge elasticiteit, hoge waterdampdoorlaatbaarheid en een hoge bestendigheid tegen weersinvloeden en milieubelasting. deze ideale renovatieverf garandeert elk verweerd dak weer voor jaren een fraai uiterlijk. verbruik: ca. 3-4 m² per liter.


MARKIERUNGSFARBE

sudwest markierungsfarbe is een synthetische wegenverf die in verschillende ral kleuren gemaakt kan worden. het is sneldrogend (na 1 uur met autobanden belastbaar), heeft een hoge slijtvastheid en hoog dekvermogen en is niet verzepend. het is geschikt voor toepassing op beton, asfalt en tegels. verbruik: ca. 5 m² per liter.


ONDERWATERVERF

südwest onderwaterverf is een zijdeglanzende, oplosmiddelhoudende chloorrubberverf. het is geschikt voor het behandelen van onder water liggende minerale ondergronden van speciale pleisters of beton zoals zwembaden en speelvijvers. de verf is waterbestendig, weervast en eenvoudig te verwerken. het is bestand tegen de gebruikelijke zwembadreinigers, maar niet tegen vetten en oliën. verbruik: ca. 7 m² per liter.


RADIATOREN SPRAY

sudwest watergedragen radiator spray is een witte, zijdeglanzende lak specifiek voor radiatoren. het is een innovatieve oplossing voor het renoveren en behandelen van radiatoren en radiatorleidingen. het kent na applicatie een snelle droging, is geurarm, vergeelt niet tot 80°c en is minder belastend voor mens en milieu dan solventgedragen sprays. verbruik: ca. 1,2 m².


SCHOOLBORDENVERF

sudwest schultafellack is een oplosmiddelhoudende verf voor binnen- en (verkapt) buitengebruik. het is geschikt voor het herstellen en vernieuwen van o.a. schoolborden en tafeltennistafels. het is met alle soorten krijt (behalve oliekrijt) beschrijfbaar, snel drogend, mat, goed reinigbaar en niet reflecterend. verbruik: ca. 8-10 m² per liter.


Sudwest
Wie zijn wij?
|
Vacatures
|
Levertijden
|
Algemene Voorwaarden
|
Veelgestelde Vragen
|
Nieuwsbrief
|
Mijn PROF
|
Contact