PROFdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
mijn PROF

Totaal: € 0,00 excl. btw

Artikelen van het merk: Tenco

AFBIJTPASTA

tenco afbijtpasta is een goedwerkend veilig afbijtmiddel voor het grondig verwijderen van o.a. watergedragen- en alkydverven, sierpleisters, antifouling, vernissen, lijmen, graffiti en glasweefselbehang. het product is milieuvriendelijk, biologisch afbreekbaar en geeft geen schadelijke dampen af. verbruik: ca. 4-8 mē per liter.


AFDICHTINGS- EN REPARATIE

dit artikel is niet meer leverbaar!


ANTI HOUTWORM

tenco anti-houtworm verdelgt houtworm en andere houtaantastende insecten en voorkomt voor een lange tijd heraantasting, mits juist toegepast. het geeft een preventieve en curatieve bescherming tegen houtwormen en boktor. verbruik: ca. 4-8 mē per liter.


ANTI REGENDOORSLAG

tenco anti-regendoorslag is op waterbasis en beschermt buitenmuren van baksteen of beton tegen regendoorslag. het kan zonder problemen ook op vochtige muren worden aangebracht. het is kleurloos en indien gewenst goed overschilderbaar. dicht eerst scheuren en naden af en gebruik het alleen op verticale muuroppervlakken. verbruik: ca. 4-5 m2 per liter.


ANTI RUST COMPOUND VAST

tenco anti rust compound vast is een roestwerend product op basis van paraffinische componenten en speciale vetten. het kan ook over bestaande roest aangebracht worden en voorkomt verdere aantasting van het metaal. het geeft een waterbestendige, niet hardende deklaag en is bruingeel van kleur. het is zeer geschikt voor achter de betimmering in schepen. verbruik: ca. 3-4 mē per liter.


ANTI RUST COMPOUND VLOEIBAAR

tenco anti rust compound vloeibaar is een roestwerend product op basis van dun vloeibaar conserverende olie. het geeft een waterbestendige, niet hardende, bruingele deklaag. het is bijzonder geschikt als ruimspuitolie, hecht goed en spoelt niet van het oppervlak af bij het schoonmaken. het kan ook achter de betimmering in schepen aangebracht worden en wordt tevens gebruikt als tank-float-coating tegen roestvorming van ballasttanks van schepen. verbruik: ca. 4-6 mē per liter.

Product-informatieblad


BANGKIRAI OLIE

tenco bangkirai olie is kleurloos en speciaal bestemd voor het behandelen van objecten van bangkirai, zoals tuinvlonders, schuttingen, steigers en bruggen. het biedt uitstekende bescherming, dringt diep in het hout, voorkomt vergrijzing en accentueert de houtnerf. het is samengesteld uit hoogwaardige olien geemulgeerd in water en is oplosmiddelvrij en dus minder belastend voor het milieu. verbruik: ca. 7-9 mē per liter.


BANGKIRAI OLIE DARK TEAK

tenco bangkirai olie dark teak is een kleurolie, speciaal ontwikkeld om vergrijsde buitenobjecten van bankirai, zoals tuinvlonders, schuttingen, steigers en bruggen, in slechts 1 behandeling weer van een natuurlijke kleur te voorzien. de kleur dark teak geeft een warme, donkere teakachtige kleur welke het bangkirai weer verlevendigt. de olie biedt op een eenvoudige wijze een prachtig resultaat: dit uitstekende onderhoudsmiddel dringt diep in het hout en is waterafstotend en oplosmiddelvrij, dus minder belastend voor het milieu. verbruik: ca. 12-14 mē per liter.


BANGKIRAIOLIE ANTRACIET

tenco bangkirai olie antraciet is speciaal ontwikkeld voor toepassing op objecten zoals tuinvlonders, schuttingen, steigers en bruggen. het is geschikt voor nieuw en door weersinvloeden verouderd hout. verbruik: ca. 7-9 mē per liter.


BIELZENZWART TEERVRIJ

tenco bielzenzwart teervrij is speciaal gemaakt om tuinbielzen op de beste manier te beschermen en te verfraaien. het is diepzwart van kleur, gebruiksvriendelijk, sneldrogend en geeft niet af. het kan zowel op voorheen met carbolineum behandelde als op nieuwe bielzen worden gebruikt. verbruik: ca. 10-12 mē per liter.


BITUMEN CONSTRUCTIELAK ALUMINIUM

tenco bitumen constructielak aluminium is een sneldrogende aluminiumverf op basis van bitumen versterkt met een kunsthars. het beschermt en verfraait allerlei ijzerwerk, zoals hekken, palen, afvoerpijpen, staalconstructies, plaatijzeren golfplaten en zinken dakgoten. verbruik: ca. 9-11 mē per liter.


BITUMEN CONSTRUCTIELAK ZWART

tenco bitumen constructielak zwart is voor het beschermen van ijzer, beton, steen en asbestcement. het is eveneens prima te gebruiken als coating voor tanks (ook voor drinkwater) of stalen binnenwanden van vaartuigen en betonvijvers. het is na droging reukloos, smaakloos en niet giftig. verbruik: ca. 8-10 m2 per liter.


BITUMEN SILOLAK

tenco bitumen silolak is een zwarte, goed verstrijkbare bitumenlak. het biedt bescherming tegen aantasting door zuren van sleuf- en andere betonnensilo’s, waarin veevoeder wordt opgeslagen. het is ook geschikt voor drinkwaterbakken en na droging reukloos, smaakloos en niet giftig. verbruik: ca. 8-10 mē per liter.

Product-informatieblad


BLANKE LAK

tenco blanke lak is een parketlak op polyurethaan-alkydbasis voor vloeren en trappen. het is een kras- en slijtvaste superlaag voor alle houtsoorten en ideaal voor parket en traptreden, maar ook als sterke blanke afwerklaag van deuren, meubels en interieur-betimmeringen. verbruik: ca. 13-15 mē per liter.


BOERENGROEN

tenco boerengroen is een diepgroene, matte carbolineum. het is een terpentineverdunbare, impregnerende houtconservering op basis van steenkooldestillaat en hoogwaardige teeroliën. het conserveert tegen schimmels, insecten en houtrot, is vochtregulerend en zeer goed weervast. het is geschikt als bescherming van alle zachte houtsoorten, zowel op nieuw als gebruikt hout zoals schuren, schuttingen, hekken en hokken. er mag geen verflaag als ondergrond aanwezig zijn. verbruik: ca. 12-15 mē per liter.


BOOTLAK BLANK

tenco bootlak blank is een hoogglanzende, sneldrogende en krasvaste blanke lak op basis van alkyd-urethaanharsen. het is toepasbaar op alle houtsoorten boven de waterlijn, zowel binnen als buiten, bestand tegen invloeden van zout en zoet water en uitstekend buitenduurzaam. verbruik: ca. 11-13 mē per liter.


BOOTLAK HOOGGLANS

tenco bootlak is een zeer hoogglanzende aflak voor boven de waterlijn op basis van polyurethaan-alkydhars en kleurvaste pigmenten. het is uitstekend dekkend, weervast en zeer duurzaam. verbruik: ca. 11-13 mē per liter.


BOOTPRIMER

tenco bootprimer is speciaal geschikt als grondlaag voor de tenco bootlakken. het is een universele, uitstekend dekkende primer op basis van speciale pigmenten, toepasbaar op hout, metaal en polyester boven de waterlijn. het is overschilderbaar na 24 uur. verbruik: ca. 10-13 mē per liter.


BOTTOM COAT TEERVRIJ BRONS

tenco bottomcoat teervrij brons biedt een beschermende afwerklaag voor tenco bottomcoat zwart. door het gladde karakter van de afwerklaag wordt de aangroei van algen bemoeilijkt en kan eventuele aangroei gemakkelijk worden verwijderd. het is toepasbaar als gladde, beschermende afwerklaag voor pleziervaart- en binnenvaartschepen. verbruik: ca. 8-10 m2 per liter.


BOTTOM COAT ZWART

tenco bottomcoat zwart is een speciale onderwatercoating voor pleziervaart- en binnenvaartschepen, woonboten, sluisdeuren, damwanden, steigerpalen en andere objecten die permanent in contact met water staan. het wordt gebruikt ter bescherming van ijzer, beton, hout en verouderd polyester. het hecht ook direct op oude teer- en bitumenlagen, biedt een uitstekende bescherming, is gemakkelijk aan te brengen en eenvoudig in onderhoud. verbruik: ca. 7-9 mē per liter.


DAK KOUDE KLEEFSTOF

tenco dak koude kleefstof is een vloeibare, kleverige bitumen voor het plakken van dakrolnaden als voorstrijklaag en als kleeflaag om na aandroging in te strooien met grindparel of leislag. verbruik: ca. 2-3 mē per liter.

Product-informatieblad


DAK REPARATIEPASTA DIK

tenco dakreparatiepasta dik is een lijvige bitumenpasta die elastich blijft en extra is versterkt met onverwoestbare vezels. het is geschikt voor het dichten van naden en scheuren in o.a. bitumineuze dakbedekking, goten en voegen van schoorstenen. het is vervolgens af te werken met leislag of tenco dakzilver. verbruik: ca. 1-2 mē per liter.


DAKCOATING MIDDENDIK

tenco dakcoating middik is een vloeibare bitumencoating, versterkt met onverwoestbare vezels. het is geschikt voor onderhoud en reparaties van naden en haarscheuren in bitumineuze dakbedekking en goten. het is vervolgens af te werken met leislag of tenco dakzilver. verbruik: ca. 2-3 mē per liter.


DAKZILVER

tenco dakzilver. voor bescherming en verfraaiing van bitumineuze dakbedekking. zonwerend. verbruik: ca. 6-8 m²/ltr.


DEUR & KOZIJN TRANSPARANT

tenco tencotop deur & kozijn transparant beschermt het hout tegen alle weersinvloeden en verlevendigt de houtstructuur. het is geschikt voor zachte en harde houtsoorten, vochtregulerend, halfglanzend, kan niet bladderen en heeft een "ingebouwd" uv-filter, waardoor het bestand is tegen fel zonlicht. let op, de blanke variant kan alleen worden toegepast over eerder met gekleurde transparante beits behandeld hout. aantal aanbevolen lagen: 3 bij nieuw hout en 1 á 2 bij reeds behandeld hout. het is overschilderbaar na 24 uur. theoretisch rendement: ca. 13-15 mē per liter.


DOUGLAS BEITS DEKKEND

tenco douglas houtbeits dekkend is een duurzame buitenbeits op acrylbasis met water als oplosmiddel. het is reukarm en minder belastend voor het milieu. het accentueert de houtnerf en het beschermt hout tegen weersinvloeden, is gemakkelijk aan te brengen en sneldrogend. verwerking mag niet in de volle zon of beneden de 10°c. het biedt een uitstekende bescherming voor douglas- en larikshout en kan worden toegepast op tuinhuisjes, hekken, schuttingen, blokhutten, palissaden en klimrekken. theoretisch rendement: 12-14 mē per liter op geschaafd hout en 6-8 mē per liter op ruw hout.

Product-informatieblad


DOUGLAS BEITS TRANSPARANT

tenco douglasbeits transparant is een duurzame buitenbeits op acrylbasis met water als oplosmiddel. het is reukarm en minder belastend voor het milieu. het accentueert de houtnerf en het beschermt hout tegen weersinvloeden, is gemakkelijk aan te brengen en sneldrogend. verwerking mag niet in de volle zon of beneden de 10°c. het bidet een uitstekende bescherming voor douglas- en larikshout en kan worden toegepast op tuinhuisjes, hekken, schuttingen, blokhutten, palissaden en klimrekken. theoretisch rendement: 12-14 mē per liter op geschaafd hout en 6-8 mē per liter op ruw hout.


ELASTISCHE DAKCOATING

tenco elastische dakcoating is een blijvend elastische pasta op bitumenrubberbasis voor onderhoud en renovatie van o.a. bitumineuze dakbedekking, goten en de bovenzijde van schoorstenen. aanbrengen op een vochtige ondergrond is geen probleem en het is uv-bestendig. verbruik: ca. 1-2 mē per liter.


FERRO

tenco ferro is een glanzende, ijzersterke, roestwerende ijzerverf met ’ingebouwde menie’, zodat voorbehandeling met menie of een andere grondlaag overbodig is, voor buiten. het is dus geschikt voor zowel gronden als aflakken. het is geschikt voor kleinere klussen zoals hekken, tuinstoelen, speelwerktuigen, maar ook voor caravans, aanhangwagens en ijzer- en staalconstructies. het is krasvast, goed bestand tegen mechanische beschadigingen en heeft een prima hechting. het is overschilderbaar na ca. 24 uur. verbruik: ca. 11-13 mē per liter.


FERRO PRIMER

tenco ferro primer is een universele sneldrogende grondlaag met een uitstekende corrosiewering en een hoge dek- en vulkracht. het is te gebruiken op hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse kunststoffen. het is goed schuurbaar, hecht goed op poreuze en gladde ondergronden en is bestand tegen temperaturen tot 110 °c. het is na 24 uur overschilderbaar. verbruik: ca. 2-3 mē per liter.


GEKOOKTE LIJNOLIE

tenco gekookte lijnolie is een bewerkte rauwe lijnolie. het wordt gebruikt voor houtverduurzaming en metaalbescherming en als eindproduct voor het impregneren van natuursteen, alkalisch uitgewerkt beton en metalen. verbruik: 10-15 mē per liter.


GRONDVERF

tenco grondverf is een uitstekende grondlaag voor nieuw hout en kaal gekomen plekken bij bestaand schilderwerk, binnen en buiten. de grondverf dringt goed in het hout en vormt een prima hechtlaag voor alle houtsoorten. overschilderbaar na 24 uur. verbruik: ca. 10-12 mē per liter.


GRONDVERF WATERBASIS

tenco grondverf waterbasis is geschikt als eerste laag voor nieuw hout en als grondlaag over bestaand schilderwerk. het is na 8 uur overschilderbaar met dekkende verf op terpentine- of waterbasis. verbruik: ca. 11-13 mē per liter.


HARDHOUT ONTGRIJZER

dit artikel is niet meer leverbaar!


HARDHOUTOLIE

tenco hardhoutolie is speciaal bestemd voor hardhouten tuinmeubelen en samengesteld uit hoogwaardige oliën, welke vergrijzing van het hout voorkomt en de natuurlijke kleur van het hout accentueert. het biedt een uitstekende bescherming, is waterafstotend en dringt diep door in het hout. ook geeft het geen filmvormende laag, waardoor het niet kan bladderen of barsten. aantal aanbevolen lagen: 1. verbruik: ca. 12-14 mē per liter.


HECHTPRIMER

tenco hechtprimer is een bitumenlak op basis van geblazen bitumen en sneldrogende aromaatarme oplosmiddelen. het hecht op oude dakbedekking, metaal, hout en steen en is overschilderbaar na 24 uur. verbruik: ca. 4-6 mē per liter.


HOUTBEITS SUPERIEUR DEKKEND

tenco houtbeits dekkend is een duurzame, halfglanzende, dekkende buitenbeits speciaal voor o.a. tuinhuisjes, blokhutten, pergola en carport. de houtbeits is waterafstotend en biedt een uitstekende bescherming tegen weersinvloeden. verbruik: ca. 12-14 mē per liter.


HOUTCOAT TEERVRIJ

tenco houtcoat teervrij zwart is een speciale zwarte coating voor houten objecten welke voorheen zijn behandeld met teerproducten. het wordt gebruikt ter bescherming en verfraaiing van houten objecten zoals schuren, schuttingen, loodsen en molens waarbij het karakteristieke uiterlijk behouden blijft. het biedt een prima bescherming en is bestand tegen weersinvloeden. verbruik: ca. 8-10 mē per liter.

Product-informatieblad


HOUTCONSERVERING

tenco houtconservering is een kleurloos houtconserveringsmiddel en biedt bescherming tegen houtrot en aantasting van schimmels. ook bestaande aantasting wordt hiermee tegengegaan. het is speciaal ontwikkeld om zachte houtsoorten zoals vuren- en grenenhout te verduurzamen. overschilderbaar na minimaal 6 dagen. verbruik: ca. 6 mē per liter.


IJZERCOAT TEERVRIJ

tenco ijzercoat teervrij zwart is een roestwerende coating voor ijzerwerk zoals hekken, muurankers, chassis en betonnen palen welke voorheen zijn behandeld met teer- of bitumenproducten. het wordt gebruikt ter bescherming en verfraaiing van ijzer, beton en steenachtige materialen. het hecht direct op oude teer- en bitumenlagen, biedt een roestwerende bescherming, is gemakkelijk aan te brengen en eenvoudig in onderhoud. verbruik: ca. 8-10 mē per liter.


IJZERMENIE

tenco ijzermenie is een goede tweede laag over loodmenie of als roestwering van ijzerwerk met dezelfde prima hechtingseigenschappen, op basis van roestwerende pigmenten en alkydhars voor binnen en buiten. het is tevens geschikt voor toepassing op zachte houtsoorten. de menie is vochtregulerend, waterafstotend, weer- en uv-bestendig en filmvormend. het is overschilderbaar na ca. 24 uur. verbruik: ca. 11-13 mē per liter.


INDUSTRIALSPRAY

tenco ferro industrialspray is ideaal voor objecten met veel rondingen, hoeken en spijlen. het is geschikt voor de bescherming en verfraaiing van o.a. velgen, tuindecoraties, hekken, bloempotten en vazen. door fijne verneveling van het product en uitstekende vloeiing ontstaat een prachtig glad afgewerkt uiterlijk. het is ook te gebruiken voor objecten van hout, steenachtige ondergronden of reeds eerder geverfde objecten. het is stoot- en slagvast en roestwerend. verbruik: ca. 2-3 mē per spuitbus.


INSMEERCOMPOUND SP

tenco insmeercompound sp is een goed hechtende, niet drogende technische vaseline welke kan worden gebruikt om roest te voorkomen op metalen ondergronden. het product scheidt geen olie af en geeft zelfs na een zeer lange gebruiksduur geen verharding. het wordt o.a. gebruikt voor het conserveren van ballasttanks, stalen beunen en onder de buikdenningen van schepen. het is na verwarming vloeibaar en kan dan doormiddel van een borstel, roller of warmtebestendige verfspuit verwerkt worden. verfspuiten moeten gelijk na gebruik schoongemaakt worden i.v.m. de snelle stolling van het product. het kan direct op een stalen ondergrond worden aangebracht welke goed schoon, droog en ontroest moet zijn. dit product stolt vrijwel direct na in aanraking te zijn gekomen met de ondergrond.


KASSENWIT

tenco kassenwit is een zonwerende verf die te veel warmte in de tuinkas voorkomt. de verf wordt transparant bij regen en droogt wit op bij droog weer. het zorgt voor een wit zonnefilter dat het teveel aan warmte buiten houdt door de inval van zonlicht te verminderen. het is watergedragen en bevat geen schadelijke stoffen die het water in vijvers of sloten kunnen verontreinigen. het kan worden aangebracht op glas en kunststof en tast de ondergrond niet aan. verbruik: ca. 35 m2 per liter.


LOODBAND

tenco loodband zelfklevend is een zelfklevende reparatie- en afdichtingsband voor het waterdicht afwerken en onderhoud aan schoorstenen, koepels, ontluchtingspijpen en dakramen. het is speciaal voor reparatie en onderhoud aan o.a. lekkende goten, bitumineuze dakbedekking, regenpijpen en dakdoorgangen.


LOODBAND SBS

tenco loodband sbs zelfklevend is een zelfklevende reparatie en afdichtings sbs tape voor het waterdicht afwerken en onderhoud aan schoorstenen, koepels, ontluchtingspijpen en dakramen. het is speciaal voor reparatie en onderhoud aan o.a. lekkende goten, bitumineuze dakbedekking, regenpijpen en dakdoorgangen.


LOODIJZERMENIE

tenco loodijzermenie is een dekkende, sneldrogende, roestwerende grondverf voor binnen en buiten ter bescherming van hout- en ijzerwerk. de verf is vochtregulerend, waterafstotend en uv-bestendig. verbruik: ca. 11-13 mē per liter.


LOODMENIE

tenco loodmenie is een eerste roestwerende/conserverende grondlaag voor staal op basis van roestwerende pigmenten en alkydhars. het werkt roestwerend op metaal en kan tevens gebruikt worden als afsluitende laag voor vocht op niet-dagziend hout. overschilderbaar na ca. 24 uur. verbruik: ca. 10-12 mē per liter.


LOODVRIJE MENIE

tenco loodvrije menie is een volledig loodvrij alternatief voor de veelgebruikte loodmenie. het is toepasbaar als beschermende en hechtende grondlaag op een onbehandelde ondergrond zoals hout dat direct met metselwerk in aanraking komt en op ijzer- en staalconstructies. de verf heeft een goede dekking, is waterafstotend, roestwerend, goed verwerkbaar en zorgt voor een afsluitende laag. overschilderbaar na ongeveer 24 uur. verbruik: ca. 10-13 mē per liter.


PARATOL

tenco paratol teervrij is een sneldrogende zwarte lak. het hecht direct op oude teer- en opgeruwde verflagen, ijzer, hout, steen, en beton. het is tevens een beproefd beschermingsmiddel voor metselwerk en betonnen funderingen die niet in contact komen met direct daglicht. het is zuur- en alkalibestendig, eenvoudig aan te brengen, gemakkelijk in onderhoud en beperkt zonlichtbestendig. voor toepassingen in het volle zonlicht wordt geadviseerd gebruik te maken van tenco houtcoat zwart of tenco ijzercoat zwart. verbruik: ca. 9-11 mē per liter.


PARKET CLEANER

tenco parket cleaner. op waterbasis. een gecombineerd onderhouds- en reinigingsmiddel voor gelakte en gepolishte vloeren. reinigt intensief de vloer en tast de laklaag niet aan. na toevoeging van ammonia ook geschikt als remover voor het verwijderen van oude, vervuilde polish-lagen.


PARKET POLISH

tenco parket polish is een moderne, watergedragen, zelfglanzende beschermlaag op polymeerbasis met een hoog vullend, goed vuilafstotend en beschermend vermogen. vult gebruikskrasjes en vergemakkelijkt het dagelijks onderhoud.


PARKETLAK


RUIMENVERF

tenco ruimenverf is een speciaal ontwikkelde coating voor het conserveren van laadruimen en staalconstructies. het is een verf speciaal bestemd voor scheepsruimen die in contact komen met droog voedsel (het is door tno geschikt verklaard hiervoor). het heeft een dekkend vermogen en kan gemakkelijk worden aangebracht op staal. verbruik: ca. 10-12 mē per liter.


SCHEEPSLAK

tenco scheepslak is een dunne, roestwerende, sneldrogende scheepslak. het is te gebruiken voor stalen en houten schepen, hecht direct op oude teer en opgeruwde verflagen en wordt gebruikt op ijzer, beton, hout, steen en verouderd polyester. verbruik: ca. 8-10 mē per liter.


SNELGROND

tenco snelgrond is een sneldrogende, xyleenvrije grondverf op terpentinebasis voor onbehandeld hout en over oude verflagen. het is zowel geschikt voor binnen- als buitentoepassingen en het biedt een uitstekend hechtende ondergrond welke al na 2 uur kan worden overgeschilderd met een afwerklaag. verbruik: ca. 10-12 mē per liter.


STEIGERHOUT BEITS BESCHERMER SPRAY

tenco steigerhoutbeits beschermer is een hoogwaardige beschermer voor met tenco steigerhoutbeits behandeld hout. door een uniek recept wordt een transparante, beschermende filmlaag gevormd die zorgt voor een langdurige extra bescherming. het is waterafstotend, onzichtbaar, sneldrogend, gebruiksvriendelijk en laat geen vlekken achter. verbruik: ca. 6-8 mē per liter.


STEIGERHOUTBEITS

tenco steigerhoutbeits is een watergedragen beits, bestemd voor zachte houtsoorten zoals vurenhout. het geeft houten objecten in de tuin of woning een nostalgische afwerking en krijgt het karakter van doorleefd hout. door de transparante werking van blijft de natuurlijke houtstructuur zichtbaar en het biedt een prima bescherming en verfraaiing aan tuinhout in en om het huis, zoals meubelen, hekken en schuttingen. verbruik: ca. 12-14 mē per liter.


STOCKHOLMER TEER

tenco stockholmer-teer is een bruine zweedse houtteer van prima kwaliteit. het is geschikt voor de bescherming van zachte houtsoorten en geeft het hout een natuurlijk aanzien. verbruik: ca. 5-6 mē per liter.


TENCO HOUTBEITS TRANSPARANT

tenco houtbeits superieur transparant is een duurzame, transparante buitenbeits voor o.a. tuinhuisjes en blokhutten. de transparante houttinten geven een natuurlijke uitstraling aan het hout en accentueren de houtnerf. het is speciaal voor zachte houtsoorten zoals vuren- en grenenhout aan o.a. tuinhuisjes en blokhutten. het is geschikt voor nieuw nog niet eerder behandeld hout en als onderhoud aan eerder met transparante beits behandeld hout. verbruik: ca. 12-14 mē per liter.


TENCOBLACK

tenco tencoblack teervrij is een sneldrogende, goed hechtende zwarte lak. het hecht direct op oude teer- en opgeruimde verflagen, op ijzer, hout, steen en beton. verbruik: ca. 8-10 mē per liter.


TENCOGARANT TEERVRIJ

tenco tencogarant teervrij is zuur- en alkalibestendig en beschermt beton, metaal en hout dat permanent in contact staat met grond- en/of oppervlaktewater. het is geschikt voor palen, beschoeiingen, mestsilo's en funderingen. verbruik: ca. 6-8 mē per liter.


TENCOLAK HOOGGLANS

tencolak hoogglans dekkend. een hoogglanzende aflak voor binnen- en buitenschilderwerk op basis van speciale alkydharsen. tencolak is goed dekkend, weervast en zeer duurzaam. op nieuw hout adviseren wij eerst tenco grondverf aan te brengen en blank metaal eerst van een laag tenco loodmenie te voorzien. is geschikt voor hout en ijzerwerk. verbruik: 10-13 m²/ltr.


TENCOLINEUM GLANS

tencolineum buitenbeits. dekkend glans prima buitenbeits voor alle klussen. hecht sterk op alle beits-en verfsoorten. kan ook op eerder met carbolineum behandeld hout wordentoegepast gebruik dan echter donkere kleuren. in gangbare buitenkleuren. verbruik: ongeveer 13-15 m²/ltr.


TENCOLINEUM TRANSPARANT

tencolineum buitenbeits. transparant wordt gebruikt als de houtnerf zichtbaar moet blijven. een mooie bescherming tegen alle weersomstandigheden. niet duur en bovendien zuinig in het verwerken. in 5 houttinten. verbruik: ongeveer 13-15 m²/ltr.


TENCOMILD DEKKEND

tenco tencomild dekkend is waterafstotend en behoudt lang zijn kleur. het verfraait al het tuinhout en verlevendigt de houtstructuur. het kan zowel op nieuw als op eerder met carbolineum of beits behandeld hout worden toegepast en is speciaal ontwikkeld om vergrijzing van nieuw geimpregneerd tuinhout te voorkomen. het biedt een uitstekende bescherming en is bestand tegen alle weersinvloeden. verbruik: ca. 10-12 mē per liter.


TENCOMILD TRANSPARANT

tenco tencomild transparant is waterafstotend en behoudt lang zijn kleur. het verfraait al het tuinhout en verlevendigt de houtstructuur. het kan zowel op nieuw als op eerder met carbolineum of beits behandeld hout worden toegepast en is speciaal ontwikkeld om vergrijzing van nieuw geïmpregneerd tuinhout te voorkomen. verbruik: ca. 12-15 mē per liter.


TENCONA

tencona. latex muurverf wit een uitstekende kunststof-dispersieverf voor buiten- en binnenwerk. de droge film is niet vergelend en is afwasbaar. voor bescherming en verfraaiing van vele objekten, zoals steen, beton, cement, schuur- en pleisterwerk, hout, behang, board, vezelplaat enz.


TENCOPAL

tencopal is een ijzerlak en roestbeschermingsmiddel voor al het ijzerwerk, het is zowel onder als boven de waterlijn te gebruiken. verbruik: op ijzer ca. 8-10 m²/ltr. op beton en baksteen ca. 5-7 m²/ltr.


TENCOPLUS

tenco tencoplus is halfglanzend en geschikt voor harde houtsoorten. het is gemakkelijk verwerkbaar en waterafstotend en geeft mede daardoor optimale bescherming. het heeft een prima dekkend vermogen en houdt jarenlang glans, is vochtregulerend, bladdert niet en is krasvast. het is op buitenwerk duurzaam tot 5-6 jaar bij voldoende laagdikte. verbruik: ca. 11-13 mē per liter.


TENCOPRACHT CARBOBRUIN

tenco tencopracht carbobruin is het alternatief voor bruine carbolineum. het is een uitstekend houtbeschermingsmiddel, dringt diep in het hout, accentueert de houtnerf en beschermt hout tegen weersinvloeden. het is eenvoudig te verwerken en makkelijk in onderhoud. het is geschikt voor de bescherming en verfraaiing van alle buitenhoutwerk, zoals hekken, schuttingen, pergola’s, palissaden, loodsen, schuren en steigers. verbruik: ca. 12-15 mē per liter.


TENCOTAR

tencotar bruine teer. lichtbruine zweedse zuivere houtteer de allerbeste. geschikt voor bescherming van hout, alsmede voor de behandeling van paardenhoeven en boomwonden. verbruik: ca. 5-6 m²/ltr.


TENCOTOP DEUR & KOZIJN DEKKEND

tenco tencotop deur & kozijn dekkend zijdeglans biedt een jarenlange bescherming door het sterk vochtregulerend vermogen. het is gemakkelijk te verwerken door de goede vloeiing, is waterafstotend en biedt een langdurige bescherming tegen weersinvloeden. verbruik: ca. 11-13 mē per liter.


TENCOTOP HOUTBESCHERMING DEKKEND HOOGGLANS

tenco tencotop deur & kozijn dekkend hoogglans is een houtbeschermingsbeits voor buitenschilderwerk. het product biedt een langdurige bescherming tegen weersinvloeden en verfraait het houtwerk. het is weerbestendig, vochtregulerend, waterafstotend en bladdert niet. verbruik: ca. 11-13 mē per liter.

Product-informatieblad


TENCOTOP TRANSPARANT

tenco tencotop transparant is een glanzende beits, geschikt voor o.a. hardhouten deuren en kozijnen van meranti, merbau of teak. het accentueert de houtstructuur en vormt een waterdichte film, waarmee ook het ‘bloeden’ van merbau volledig wordt voorkomen. verbruik: ca. 8-10 mē per liter.


TENCOTUIN

tencotuin is een transparante zijdeglanzende acrylbeits met water als oplosmiddel. tencotuin is mild van geur en prettig om mee te schilderen.


TENCOVLOER

tenco tencovloer is een zijdeglanzende, watergedragen vloerverf geschikt voor beton- en tegelvloeren. het heeft een grote slijtvastheid en is bestendig tegen vet en vuil. het is geschikt voor vloeren van o.a. schuren, bergingen, terrassen, tegelpaden, kelders en balkons. het is praktisch reukloos, sneldrogend en zeer decoratief. verbruik: ca. 8-10 mē per liter.


TIXOPHALTE

dit artikel is niet meer leverbaar!


TOPCOAT ZWART

tenco topcoat zwart is een speciale roestwerende coating voor pleziervaart- en binnenvaartschepen, woonboten, sluisdeuren, damwanden, steigers en andere objecten boven de waterlijn welke voorheen zijn behandeld met teer- of bitumenproducten. het wordt gebruikt ter bescherming en verfraaiing van ijzer, beton, hout en verouderd polyester en hecht direct op oude teer- en bitumen-lagen. verbruik: ca. 6-8 mē per liter.


TRANSPARANTE HOVENIERS BEITS

tenco hoveniers tuinbeits transparant is een degelijke, weerbestendige transparante tuinbeits op basis van alkydharsen en kleurechte pigmenten. het is ideaal geschikt voor houten ondergronden zoals tuinhuizen, tuinmeubelen en buitendeuren. verbruik: ca. 12 mē per liter.


TUINACCENT DEKKEND

tenco tuinaccent dekkend is een universele verf voor hout, metaal en steen. geschikt voor toepassing op o.a. tuinbankjes, terrasmeubelen, tuinhuisjes, schuren en vogelhuisjes.verbruik: ca. 11-13 mē per liter.


TUINDECOR DEKKEND

tenco tuindecor dekkend is een prima dekkende tuinbeits op acrylbasis. het is een duurzame tuinbeits, beschermt het hout tegen weersinvloeden, is gemakkelijk aan te brengen en sneldrogend. het is reukarm, minder belastend voor het milieu en veilig voor de tuinplanten. het is niet geschikt om in de volle zon of beneden de 6°c te verwerken. het biedt een prima bescherming en verfraaiing van tuinhout in en om de tuin, zoals hekken, schuttingen, pergola’s, palissaden, zandbakken en klimrekken. verbruik: ca. 12-14 mē per liter.

Product-informatieblad


TUINDECOR TRANSPARANT

tenco tuindecor transparant is een transparante tuinbeits op acrylbasis. het biedt een prima bescherming en verfraaiing van al het tuinhout zoals pergola’s, hekken, schuttingen en rolborders. dit product is gemakkelijk aan te brengen en sneldrogend: na ca. 3 uur is het overschilderbaar en er kunnen dus meerdere lagen op een dag worden aangebracht. de beits is reukarm, minder belastend voor het milieu en veilig voor de tuinplanten. verbruik: ca. 12-14 mē per liter.


TUINHUISBEITS DEKKEND

dit artikel is niet meer leverbaar!


TUINHUISBEITS TRANSPARANT

tenco tuinhuisbeits transparant is een duurzame, transparante buitenbeits voor o.a. tuinhuisjes en blokhutten. speciaal geschikt voor zachte houtsoorten zoals vuren- en grenenhout. de transparante houttinten geven een natuurlijke uitstraling aan het hout en accentueren de houtnerf. het product is uv-bestendig en waterafstotend en biedt een uitstekende bescherming tegen alle weersinvloeden. verbruik: ca. 9-11 mē per liter.


TUINMEUBELBEITS

tenco tuinmeubelbeits is een watergedragen, transparante beits speciaal voor zachte en hardhouten tuinmeubelen. het geeft een natuurlijke kleur aan het hout en biedt een zijdeglanzende beschermlaag. het voorkomt vergrijzing van het hout en is niet filmvormend waardoor het niet kan bladderen of barsten. verbruik: ca. 12-13 mē per liter.


UNDERCOATING

tenco undercoating is een bitumenverf, geschikt voor auto, aanhangwagen en caravan. het is een dik vloeibare pasta, versterkt met vezels, maar wel goed verstrijkbaar. het geeft een solide bescherming aan het chassis en de binnenzijde van spatborden, maar ook de onderkanten van aanhangwagens en caravans krijgen hiermee een prima bescherming. na droging ontstaat een elastische laag die roestwerend en geluiddempend en bestand tegen pekel en weersinvloeden is. het is overschilderbaar na 24 uur. verbruik: ca. 2-3 mē per liter.


UNIVERSELE PRIMER WATERBASIS

tenco universele primer is een roestwerende hechtprimer voor op thermisch of gegalvaniseerd staal en onbehandeld aluminium. het is ook geschikt als hechtprimer voor op pvc en diverse andere kunststoffen en speciaal voor objecten zoals hekken, garagedeuren, ramen, kozijnen en staalconstructies van verzinkt staal of aluminium. het is overschilderbaar met zowel een terpentine als waterverdunbare dekkende verf. verbruik: ca. 12-14 mē per liter.


VLOEIBAAR ZINK

tenco vloeibaar zink is een 2-componenten, oplosmiddelvrije, blijvend elastische polyurethaancoating. het is geschikt voor renovatie, herstel en langdurige bescherming van zinken goten. verbruik: ca. 6 strekkende meters per liter.


VLOERLAK

tenco vloerlak p.u. op waterbasis een watergedragen, hoogwaardige, elastische, slijt- en krasvaste vloerlak speciaal voor zachte houtsoorten zoals vuren- en grenenhout. tenco vloerlak pu verspreidt geen onaangename oplosmiddeldampen, is sneldrogend, niet vergelend en minder belastend voor het milieu. zijdemat. verbruik: ongeveer 10-12 m2/ltr.


WITTE MENIE

tenco witte menie is een roestwerende grondlaag op basis van het roestwerende pigment zinkfosfaat en bindmiddel op basis van polyerethaanharsen, die speciaal toegepast wordt als er met lichte kleuren moet worden overgeschilderd. het is tevens geschikt als afsluitende laag tegen vocht voor niet dagziend hout. overschilderbaar na ca. 24 uur. verbruik: ca. 11-13 mē per liter.


Tenco
Wie zijn wij?
|
Vacatures
|
Levertijden
|
Algemene Voorwaarden
|
Veelgestelde Vragen
|
Nieuwsbrief
|
Mijn PROF
|
Contact