PROFdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
mijn PROF

Totaal: € 0,00 excl. btw

Artikelen van het merk: Tenco

ANTI RUST COMPOUND VAST

tenco anti rust compound vast is een roestwerend product op basis van paraffinische componenten en speciale vetten. het kan ook over bestaande roest aangebracht worden en voorkomt verdere aantasting van het metaal. het geeft een waterbestendige, niet hardende deklaag en is bruingeel van kleur. het is zeer geschikt voor achter de betimmering in schepen. verbruik: ca. 3-4 m per liter.


ANTI RUST COMPOUND VLOEIBAAR

tenco anti rust compound vloeibaar is een roestwerend product op basis van dun vloeibaar conserverende olie. het geeft een waterbestendige, niet hardende, bruingele deklaag. het is bijzonder geschikt als ruimspuitolie, hecht goed en spoelt niet van het oppervlak af bij het schoonmaken. het kan ook achter de betimmering in schepen aangebracht worden en wordt tevens gebruikt als tank-float-coating tegen roestvorming van ballasttanks van schepen. verbruik: ca. 4-6 m per liter.

Product-informatieblad


BOOTLAK BLANK

tenco bootlak blank is een hoogglanzende, sneldrogende en krasvaste blanke lak op basis van alkyd-urethaanharsen. het is toepasbaar op alle houtsoorten boven de waterlijn, zowel binnen als buiten, bestand tegen invloeden van zout en zoet water en uitstekend buitenduurzaam. verbruik: ca. 11-13 m per liter.


BOOTLAK HOOGGLANS

tenco bootlak is een zeer hoogglanzende aflak voor boven de waterlijn op basis van polyurethaan-alkydhars en kleurvaste pigmenten. het is uitstekend dekkend, weervast en zeer duurzaam. verbruik: ca. 11-13 m per liter.


BOOTPRIMER

tenco bootprimer is speciaal geschikt als grondlaag voor de tenco bootlakken. het is een universele, uitstekend dekkende primer op basis van speciale pigmenten, toepasbaar op hout, metaal en polyester boven de waterlijn. het is overschilderbaar na 24 uur. verbruik: ca. 10-13 m per liter.


BOTTOM COAT TEERVRIJ BRONS

tenco bottomcoat teervrij brons biedt een beschermende afwerklaag voor tenco bottomcoat zwart. door het gladde karakter van de afwerklaag wordt de aangroei van algen bemoeilijkt en kan eventuele aangroei gemakkelijk worden verwijderd. het is toepasbaar als gladde, beschermende afwerklaag voor pleziervaart- en binnenvaartschepen. verbruik: ca. 8-10 m2 per liter.


BOTTOM COAT ZWART

tenco bottomcoat zwart is een speciale onderwatercoating voor pleziervaart- en binnenvaartschepen, woonboten, sluisdeuren, damwanden, steigerpalen en andere objecten die permanent in contact met water staan. het wordt gebruikt ter bescherming van ijzer, beton, hout en verouderd polyester. het hecht ook direct op oude teer- en bitumenlagen, biedt een uitstekende bescherming, is gemakkelijk aan te brengen en eenvoudig in onderhoud. verbruik: ca. 7-9 m per liter.


INSMEERCOMPOUND SP

tenco insmeercompound sp is een goed hechtende, niet drogende technische vaseline welke kan worden gebruikt om roest te voorkomen op metalen ondergronden. het product scheidt geen olie af en geeft zelfs na een zeer lange gebruiksduur geen verharding. het wordt o.a. gebruikt voor het conserveren van ballasttanks, stalen beunen en onder de buikdenningen van schepen. het is na verwarming vloeibaar en kan dan doormiddel van een borstel, roller of warmtebestendige verfspuit verwerkt worden. verfspuiten moeten gelijk na gebruik schoongemaakt worden i.v.m. de snelle stolling van het product. het kan direct op een stalen ondergrond worden aangebracht welke goed schoon, droog en ontroest moet zijn. dit product stolt vrijwel direct na in aanraking te zijn gekomen met de ondergrond.


RUIMENVERF

tenco ruimenverf is een speciaal ontwikkelde coating voor het conserveren van laadruimen en staalconstructies. het is een verf speciaal bestemd voor scheepsruimen die in contact komen met droog voedsel (het is door tno geschikt verklaard hiervoor). het heeft een dekkend vermogen en kan gemakkelijk worden aangebracht op staal. verbruik: ca. 10-12 m per liter.


SCHEEPSLAK

tenco scheepslak is een dunne, roestwerende, sneldrogende scheepslak. het is te gebruiken voor stalen en houten schepen, hecht direct op oude teer en opgeruwde verflagen en wordt gebruikt op ijzer, beton, hout, steen en verouderd polyester. verbruik: ca. 8-10 m per liter.


TOPCOAT ZWART

tenco topcoat zwart is een speciale roestwerende coating voor pleziervaart- en binnenvaartschepen, woonboten, sluisdeuren, damwanden, steigers en andere objecten boven de waterlijn welke voorheen zijn behandeld met teer- of bitumenproducten. het wordt gebruikt ter bescherming en verfraaiing van ijzer, beton, hout en verouderd polyester en hecht direct op oude teer- en bitumen-lagen. verbruik: ca. 6-8 m per liter.


Tenco
Wie zijn wij?
|
Vacatures
|
Levertijden
|
Algemene Voorwaarden
|
Veelgestelde Vragen
|
Nieuwsbrief
|
Mijn PROF
|
Contact