PROFdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
mijn PROF

Totaal: € 0,00 excl. btw

Artikelen van het merk: Tenco

FERRO PRIMER

tenco ferro primer is een universele sneldrogende grondlaag met een uitstekende corrosiewering en een hoge dek- en vulkracht. het is te gebruiken op hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse kunststoffen. het is goed schuurbaar, hecht goed op poreuze en gladde ondergronden en is bestand tegen temperaturen tot 110 c. het is na 24 uur overschilderbaar. verbruik: ca. 2-3 m per liter.


GRONDVERF

tenco grondverf is een uitstekende grondlaag voor nieuw hout en kaal gekomen plekken bij bestaand schilderwerk, binnen en buiten. de grondverf dringt goed in het hout en vormt een prima hechtlaag voor alle houtsoorten. overschilderbaar na 24 uur. verbruik: ca. 10-12 m per liter.


GRONDVERF WATERBASIS

tenco grondverf waterbasis is geschikt als eerste laag voor nieuw hout en als grondlaag over bestaand schilderwerk. het is na 8 uur overschilderbaar met dekkende verf op terpentine- of waterbasis. verbruik: ca. 11-13 m per liter.


IJZERMENIE

tenco ijzermenie is een goede tweede laag over loodmenie of als roestwering van ijzerwerk met dezelfde prima hechtingseigenschappen, op basis van roestwerende pigmenten en alkydhars voor binnen en buiten. het is tevens geschikt voor toepassing op zachte houtsoorten. de menie is vochtregulerend, waterafstotend, weer- en uv-bestendig en filmvormend. het is overschilderbaar na ca. 24 uur. verbruik: ca. 11-13 m per liter.


LOODIJZERMENIE

tenco loodijzermenie is een dekkende, sneldrogende, roestwerende grondverf voor binnen en buiten ter bescherming van hout- en ijzerwerk. de verf is vochtregulerend, waterafstotend en uv-bestendig. verbruik: ca. 11-13 m per liter.


LOODMENIE

tenco loodmenie is een eerste roestwerende/conserverende grondlaag voor staal op basis van roestwerende pigmenten en alkydhars. het werkt roestwerend op metaal en kan tevens gebruikt worden als afsluitende laag voor vocht op niet-dagziend hout. overschilderbaar na ca. 24 uur. verbruik: ca. 10-12 m per liter.


LOODVRIJE MENIE

tenco loodvrije menie is een volledig loodvrij alternatief voor de veelgebruikte loodmenie. het is toepasbaar als beschermende en hechtende grondlaag op een onbehandelde ondergrond zoals hout dat direct met metselwerk in aanraking komt en op ijzer- en staalconstructies. de verf heeft een goede dekking, is waterafstotend, roestwerend, goed verwerkbaar en zorgt voor een afsluitende laag. overschilderbaar na ongeveer 24 uur. verbruik: ca. 10-13 m per liter.


SNELGROND

tenco snelgrond is een sneldrogende, xyleenvrije grondverf op terpentinebasis voor onbehandeld hout en over oude verflagen. het is zowel geschikt voor binnen- als buitentoepassingen en het biedt een uitstekend hechtende ondergrond welke al na 2 uur kan worden overgeschilderd met een afwerklaag. verbruik: ca. 10-12 m per liter.


UNIVERSELE PRIMER WATERBASIS

tenco universele primer is een roestwerende hechtprimer voor op thermisch of gegalvaniseerd staal en onbehandeld aluminium. het is ook geschikt als hechtprimer voor op pvc en diverse andere kunststoffen en speciaal voor objecten zoals hekken, garagedeuren, ramen, kozijnen en staalconstructies van verzinkt staal of aluminium. het is overschilderbaar met zowel een terpentine als waterverdunbare dekkende verf. verbruik: ca. 12-14 m per liter.


WITTE MENIE

tenco witte menie is een roestwerende grondlaag op basis van het roestwerende pigment zinkfosfaat en bindmiddel op basis van polyerethaanharsen, die speciaal toegepast wordt als er met lichte kleuren moet worden overgeschilderd. het is tevens geschikt als afsluitende laag tegen vocht voor niet dagziend hout. overschilderbaar na ca. 24 uur. verbruik: ca. 11-13 m per liter.


Tenco
Wie zijn wij?
|
Vacatures
|
Levertijden
|
Algemene Voorwaarden
|
Veelgestelde Vragen
|
Nieuwsbrief
|
Mijn PROF
|
Contact