PROFdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
mijn PROF

Totaal: € 0,00 excl. btw

Artikelen van het merk: Tenco

DEUR & KOZIJN TRANSPARANT

tenco tencotop deur & kozijn transparant beschermt het hout tegen alle weersinvloeden en verlevendigt de houtstructuur. het is geschikt voor zachte en harde houtsoorten, vochtregulerend, halfglanzend, kan niet bladderen en heeft een "ingebouwd" uv-filter, waardoor het bestand is tegen fel zonlicht. let op, de blanke variant kan alleen worden toegepast over eerder met gekleurde transparante beits behandeld hout. aantal aanbevolen lagen: 3 bij nieuw hout en 1 á 2 bij reeds behandeld hout. het is overschilderbaar na 24 uur. theoretisch rendement: ca. 13-15 m˛ per liter.


FERRO

tenco ferro is een glanzende, ijzersterke, roestwerende ijzerverf met ’ingebouwde menie’, zodat voorbehandeling met menie of een andere grondlaag overbodig is, voor buiten. het is dus geschikt voor zowel gronden als aflakken. het is geschikt voor kleinere klussen zoals hekken, tuinstoelen, speelwerktuigen, maar ook voor caravans, aanhangwagens en ijzer- en staalconstructies. het is krasvast, goed bestand tegen mechanische beschadigingen en heeft een prima hechting. het is overschilderbaar na ca. 24 uur. verbruik: ca. 11-13 m˛ per liter.


INDUSTRIALSPRAY

tenco ferro industrialspray is ideaal voor objecten met veel rondingen, hoeken en spijlen. het is geschikt voor de bescherming en verfraaiing van o.a. velgen, tuindecoraties, hekken, bloempotten en vazen. door fijne verneveling van het product en uitstekende vloeiing ontstaat een prachtig glad afgewerkt uiterlijk. het is ook te gebruiken voor objecten van hout, steenachtige ondergronden of reeds eerder geverfde objecten. het is stoot- en slagvast en roestwerend. verbruik: ca. 2-3 m˛ per spuitbus.


TENCOLAK HOOGGLANS

tencolak hoogglans dekkend. een hoogglanzende aflak voor binnen- en buitenschilderwerk op basis van speciale alkydharsen. tencolak is goed dekkend, weervast en zeer duurzaam. op nieuw hout adviseren wij eerst tenco grondverf aan te brengen en blank metaal eerst van een laag tenco loodmenie te voorzien. is geschikt voor hout en ijzerwerk. verbruik: 10-13 m²/ltr.


TENCOPLUS

tenco tencoplus is halfglanzend en geschikt voor harde houtsoorten. het is gemakkelijk verwerkbaar en waterafstotend en geeft mede daardoor optimale bescherming. het heeft een prima dekkend vermogen en houdt jarenlang glans, is vochtregulerend, bladdert niet en is krasvast. het is op buitenwerk duurzaam tot 5-6 jaar bij voldoende laagdikte. verbruik: ca. 11-13 m˛ per liter.


TENCOTOP DEUR & KOZIJN DEKKEND

tenco tencotop deur & kozijn dekkend zijdeglans biedt een jarenlange bescherming door het sterk vochtregulerend vermogen. het is gemakkelijk te verwerken door de goede vloeiing, is waterafstotend en biedt een langdurige bescherming tegen weersinvloeden. verbruik: ca. 11-13 m˛ per liter.


TENCOTOP HOUTBESCHERMING DEKKEND HOOGGLANS

tenco tencotop deur & kozijn dekkend hoogglans is een houtbeschermingsbeits voor buitenschilderwerk. het product biedt een langdurige bescherming tegen weersinvloeden en verfraait het houtwerk. het is weerbestendig, vochtregulerend, waterafstotend en bladdert niet. verbruik: ca. 11-13 m˛ per liter.

Product-informatieblad


TENCOTOP TRANSPARANT

tenco tencotop transparant is een glanzende beits, geschikt voor o.a. hardhouten deuren en kozijnen van meranti, merbau of teak. het accentueert de houtstructuur en vormt een waterdichte film, waarmee ook het ‘bloeden’ van merbau volledig wordt voorkomen. verbruik: ca. 8-10 m˛ per liter.


TRANSPARANTE HOVENIERS BEITS

tenco hoveniers tuinbeits transparant is een degelijke, weerbestendige transparante tuinbeits op basis van alkydharsen en kleurechte pigmenten. het is ideaal geschikt voor houten ondergronden zoals tuinhuizen, tuinmeubelen en buitendeuren. verbruik: ca. 12 m˛ per liter.


Tenco
Wie zijn wij?
|
Vacatures
|
Levertijden
|
Algemene Voorwaarden
|
Veelgestelde Vragen
|
Nieuwsbrief
|
Mijn PROF
|
Contact