PROFdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
mijn PROF

Totaal: € 0,00 excl. btw

Artikelen van het merk: Tenco

AFDICHTINGS- EN REPARATIE

dit artikel is niet meer leverbaar!


BITUMEN CONSTRUCTIELAK ALUMINIUM

tenco bitumen constructielak aluminium is een sneldrogende aluminiumverf op basis van bitumen versterkt met een kunsthars. het beschermt en verfraait allerlei ijzerwerk, zoals hekken, palen, afvoerpijpen, staalconstructies, plaatijzeren golfplaten en zinken dakgoten. verbruik: ca. 9-11 mē per liter.


BITUMEN CONSTRUCTIELAK ZWART

tenco bitumen constructielak zwart is voor het beschermen van ijzer, beton, steen en asbestcement. het is eveneens prima te gebruiken als coating voor tanks (ook voor drinkwater) of stalen binnenwanden van vaartuigen en betonvijvers. het is na droging reukloos, smaakloos en niet giftig. verbruik: ca. 8-10 m2 per liter.


BITUMEN SILOLAK

tenco bitumen silolak is een zwarte, goed verstrijkbare bitumenlak. het biedt bescherming tegen aantasting door zuren van sleuf- en andere betonnensilo’s, waarin veevoeder wordt opgeslagen. het is ook geschikt voor drinkwaterbakken en na droging reukloos, smaakloos en niet giftig. verbruik: ca. 8-10 mē per liter.

Product-informatieblad


DAK KOUDE KLEEFSTOF

tenco dak koude kleefstof is een vloeibare, kleverige bitumen voor het plakken van dakrolnaden als voorstrijklaag en als kleeflaag om na aandroging in te strooien met grindparel of leislag. verbruik: ca. 2-3 mē per liter.

Product-informatieblad


DAK REPARATIEPASTA DIK

tenco dakreparatiepasta dik is een lijvige bitumenpasta die elastich blijft en extra is versterkt met onverwoestbare vezels. het is geschikt voor het dichten van naden en scheuren in o.a. bitumineuze dakbedekking, goten en voegen van schoorstenen. het is vervolgens af te werken met leislag of tenco dakzilver. verbruik: ca. 1-2 mē per liter.


DAKCOATING MIDDENDIK

tenco dakcoating middik is een vloeibare bitumencoating, versterkt met onverwoestbare vezels. het is geschikt voor onderhoud en reparaties van naden en haarscheuren in bitumineuze dakbedekking en goten. het is vervolgens af te werken met leislag of tenco dakzilver. verbruik: ca. 2-3 mē per liter.


DAKZILVER

tenco dakzilver. voor bescherming en verfraaiing van bitumineuze dakbedekking. zonwerend. verbruik: ca. 6-8 m²/ltr.


ELASTISCHE DAKCOATING

tenco elastische dakcoating is een blijvend elastische pasta op bitumenrubberbasis voor onderhoud en renovatie van o.a. bitumineuze dakbedekking, goten en de bovenzijde van schoorstenen. aanbrengen op een vochtige ondergrond is geen probleem en het is uv-bestendig. verbruik: ca. 1-2 mē per liter.


HECHTPRIMER

tenco hechtprimer is een bitumenlak op basis van geblazen bitumen en sneldrogende aromaatarme oplosmiddelen. het hecht op oude dakbedekking, metaal, hout en steen en is overschilderbaar na 24 uur. verbruik: ca. 4-6 mē per liter.


KASSENWIT

tenco kassenwit is een zonwerende verf die te veel warmte in de tuinkas voorkomt. de verf wordt transparant bij regen en droogt wit op bij droog weer. het zorgt voor een wit zonnefilter dat het teveel aan warmte buiten houdt door de inval van zonlicht te verminderen. het is watergedragen en bevat geen schadelijke stoffen die het water in vijvers of sloten kunnen verontreinigen. het kan worden aangebracht op glas en kunststof en tast de ondergrond niet aan. verbruik: ca. 35 m2 per liter.


LOODBAND

tenco loodband zelfklevend is een zelfklevende reparatie- en afdichtingsband voor het waterdicht afwerken en onderhoud aan schoorstenen, koepels, ontluchtingspijpen en dakramen. het is speciaal voor reparatie en onderhoud aan o.a. lekkende goten, bitumineuze dakbedekking, regenpijpen en dakdoorgangen.


LOODBAND SBS

tenco loodband sbs zelfklevend is een zelfklevende reparatie en afdichtings sbs tape voor het waterdicht afwerken en onderhoud aan schoorstenen, koepels, ontluchtingspijpen en dakramen. het is speciaal voor reparatie en onderhoud aan o.a. lekkende goten, bitumineuze dakbedekking, regenpijpen en dakdoorgangen.


TIXOPHALTE

dit artikel is niet meer leverbaar!


UNDERCOATING

tenco undercoating is een bitumenverf, geschikt voor auto, aanhangwagen en caravan. het is een dik vloeibare pasta, versterkt met vezels, maar wel goed verstrijkbaar. het geeft een solide bescherming aan het chassis en de binnenzijde van spatborden, maar ook de onderkanten van aanhangwagens en caravans krijgen hiermee een prima bescherming. na droging ontstaat een elastische laag die roestwerend en geluiddempend en bestand tegen pekel en weersinvloeden is. het is overschilderbaar na 24 uur. verbruik: ca. 2-3 mē per liter.


VLOEIBAAR ZINK

tenco vloeibaar zink is een 2-componenten, oplosmiddelvrije, blijvend elastische polyurethaancoating. het is geschikt voor renovatie, herstel en langdurige bescherming van zinken goten. verbruik: ca. 6 strekkende meters per liter.


Tenco
Wie zijn wij?
|
Vacatures
|
Levertijden
|
Algemene Voorwaarden
|
Veelgestelde Vragen
|
Nieuwsbrief
|
Mijn PROF
|
Contact