PROFdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
mijn PROF

Totaal: € 0,00 excl. btw

Artikelen van het merk: Tenco

AFBIJTPASTA

tenco afbijtpasta is een goedwerkend veilig afbijtmiddel voor het grondig verwijderen van o.a. watergedragen- en alkydverven, sierpleisters, antifouling, vernissen, lijmen, graffiti en glasweefselbehang. het product is milieuvriendelijk, biologisch afbreekbaar en geeft geen schadelijke dampen af. verbruik: ca. 4-8 m per liter.


ANTI HOUTWORM

tenco anti-houtworm verdelgt houtworm en andere houtaantastende insecten en voorkomt voor een lange tijd heraantasting, mits juist toegepast. het geeft een preventieve en curatieve bescherming tegen houtwormen en boktor. verbruik: ca. 4-8 m per liter.


ANTI REGENDOORSLAG

tenco anti-regendoorslag is op waterbasis en beschermt buitenmuren van baksteen of beton tegen regendoorslag. het kan zonder problemen ook op vochtige muren worden aangebracht. het is kleurloos en indien gewenst goed overschilderbaar. dicht eerst scheuren en naden af en gebruik het alleen op verticale muuroppervlakken. verbruik: ca. 4-5 m2 per liter.


HOUTCOAT TEERVRIJ

tenco houtcoat teervrij zwart is een speciale zwarte coating voor houten objecten welke voorheen zijn behandeld met teerproducten. het wordt gebruikt ter bescherming en verfraaiing van houten objecten zoals schuren, schuttingen, loodsen en molens waarbij het karakteristieke uiterlijk behouden blijft. het biedt een prima bescherming en is bestand tegen weersinvloeden. verbruik: ca. 8-10 m per liter.

Product-informatieblad


HOUTCONSERVERING

tenco houtconservering is een kleurloos houtconserveringsmiddel en biedt bescherming tegen houtrot en aantasting van schimmels. ook bestaande aantasting wordt hiermee tegengegaan. het is speciaal ontwikkeld om zachte houtsoorten zoals vuren- en grenenhout te verduurzamen. overschilderbaar na minimaal 6 dagen. verbruik: ca. 6 m per liter.


IJZERCOAT TEERVRIJ

tenco ijzercoat teervrij zwart is een roestwerende coating voor ijzerwerk zoals hekken, muurankers, chassis en betonnen palen welke voorheen zijn behandeld met teer- of bitumenproducten. het wordt gebruikt ter bescherming en verfraaiing van ijzer, beton en steenachtige materialen. het hecht direct op oude teer- en bitumenlagen, biedt een roestwerende bescherming, is gemakkelijk aan te brengen en eenvoudig in onderhoud. verbruik: ca. 8-10 m per liter.


PARATOL

tenco paratol teervrij is een sneldrogende zwarte lak. het hecht direct op oude teer- en opgeruwde verflagen, ijzer, hout, steen, en beton. het is tevens een beproefd beschermingsmiddel voor metselwerk en betonnen funderingen die niet in contact komen met direct daglicht. het is zuur- en alkalibestendig, eenvoudig aan te brengen, gemakkelijk in onderhoud en beperkt zonlichtbestendig. voor toepassingen in het volle zonlicht wordt geadviseerd gebruik te maken van tenco houtcoat zwart of tenco ijzercoat zwart. verbruik: ca. 9-11 m per liter.


STOCKHOLMER TEER

tenco stockholmer-teer is een bruine zweedse houtteer van prima kwaliteit. het is geschikt voor de bescherming van zachte houtsoorten en geeft het hout een natuurlijk aanzien. verbruik: ca. 5-6 m per liter.


TENCOBLACK

tenco tencoblack teervrij is een sneldrogende, goed hechtende zwarte lak. het hecht direct op oude teer- en opgeruimde verflagen, op ijzer, hout, steen en beton. verbruik: ca. 8-10 m per liter.


TENCOGARANT TEERVRIJ

tenco tencogarant teervrij is zuur- en alkalibestendig en beschermt beton, metaal en hout dat permanent in contact staat met grond- en/of oppervlaktewater. het is geschikt voor palen, beschoeiingen, mestsilo's en funderingen. verbruik: ca. 6-8 m per liter.


TENCONA

tencona. latex muurverf wit een uitstekende kunststof-dispersieverf voor buiten- en binnenwerk. de droge film is niet vergelend en is afwasbaar. voor bescherming en verfraaiing van vele objekten, zoals steen, beton, cement, schuur- en pleisterwerk, hout, behang, board, vezelplaat enz.


TENCOPAL

tencopal is een ijzerlak en roestbeschermingsmiddel voor al het ijzerwerk, het is zowel onder als boven de waterlijn te gebruiken. verbruik: op ijzer ca. 8-10 m²/ltr. op beton en baksteen ca. 5-7 m²/ltr.


TENCOTAR

tencotar bruine teer. lichtbruine zweedse zuivere houtteer de allerbeste. geschikt voor bescherming van hout, alsmede voor de behandeling van paardenhoeven en boomwonden. verbruik: ca. 5-6 m²/ltr.


Tenco
Wie zijn wij?
|
Vacatures
|
Levertijden
|
Algemene Voorwaarden
|
Veelgestelde Vragen
|
Nieuwsbrief
|
Mijn PROF
|
Contact