PROFdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
mijn PROF

Totaal: € 0,00 excl. btw

Artikelen van het merk: Tenco

BANGKIRAI OLIE

tenco bangkirai olie is kleurloos en speciaal bestemd voor het behandelen van objecten van bangkirai, zoals tuinvlonders, schuttingen, steigers en bruggen. het biedt uitstekende bescherming, dringt diep in het hout, voorkomt vergrijzing en accentueert de houtnerf. het is samengesteld uit hoogwaardige olien geemulgeerd in water en is oplosmiddelvrij en dus minder belastend voor het milieu. verbruik: ca. 7-9 m≤ per liter.


BANGKIRAI OLIE DARK TEAK

tenco bangkirai olie dark teak is een kleurolie, speciaal ontwikkeld om vergrijsde buitenobjecten van bankirai, zoals tuinvlonders, schuttingen, steigers en bruggen, in slechts 1 behandeling weer van een natuurlijke kleur te voorzien. de kleur dark teak geeft een warme, donkere teakachtige kleur welke het bangkirai weer verlevendigt. de olie biedt op een eenvoudige wijze een prachtig resultaat: dit uitstekende onderhoudsmiddel dringt diep in het hout en is waterafstotend en oplosmiddelvrij, dus minder belastend voor het milieu. verbruik: ca. 12-14 m≤ per liter.


BANGKIRAIOLIE ANTRACIET

tenco bangkirai olie antraciet is speciaal ontwikkeld voor toepassing op objecten zoals tuinvlonders, schuttingen, steigers en bruggen. het is geschikt voor nieuw en door weersinvloeden verouderd hout. verbruik: ca. 7-9 m≤ per liter.


BIELZENZWART TEERVRIJ

tenco bielzenzwart teervrij is speciaal gemaakt om tuinbielzen op de beste manier te beschermen en te verfraaien. het is diepzwart van kleur, gebruiksvriendelijk, sneldrogend en geeft niet af. het kan zowel op voorheen met carbolineum behandelde als op nieuwe bielzen worden gebruikt. verbruik: ca. 10-12 m≤ per liter.


BOERENGROEN

tenco boerengroen is een diepgroene, matte carbolineum. het is een terpentineverdunbare, impregnerende houtconservering op basis van steenkooldestillaat en hoogwaardige teeroliŽn. het conserveert tegen schimmels, insecten en houtrot, is vochtregulerend en zeer goed weervast. het is geschikt als bescherming van alle zachte houtsoorten, zowel op nieuw als gebruikt hout zoals schuren, schuttingen, hekken en hokken. er mag geen verflaag als ondergrond aanwezig zijn. verbruik: ca. 12-15 m≤ per liter.


HARDHOUT ONTGRIJZER

dit artikel is niet meer leverbaar!


HARDHOUTOLIE

tenco hardhoutolie is speciaal bestemd voor hardhouten tuinmeubelen en samengesteld uit hoogwaardige oliŽn, welke vergrijzing van het hout voorkomt en de natuurlijke kleur van het hout accentueert. het biedt een uitstekende bescherming, is waterafstotend en dringt diep door in het hout. ook geeft het geen filmvormende laag, waardoor het niet kan bladderen of barsten. aantal aanbevolen lagen: 1. verbruik: ca. 12-14 m≤ per liter.


STEIGERHOUTBEITS

tenco steigerhoutbeits is een watergedragen beits, bestemd voor zachte houtsoorten zoals vurenhout. het geeft houten objecten in de tuin of woning een nostalgische afwerking en krijgt het karakter van doorleefd hout. door de transparante werking van blijft de natuurlijke houtstructuur zichtbaar en het biedt een prima bescherming en verfraaiing aan tuinhout in en om het huis, zoals meubelen, hekken en schuttingen. verbruik: ca. 12-14 m≤ per liter.


TENCOLINEUM GLANS

tencolineum buitenbeits. dekkend glans prima buitenbeits voor alle klussen. hecht sterk op alle beits-en verfsoorten. kan ook op eerder met carbolineum behandeld hout wordentoegepast gebruik dan echter donkere kleuren. in gangbare buitenkleuren. verbruik: ongeveer 13-15 m²/ltr.


TENCOLINEUM TRANSPARANT

tencolineum buitenbeits. transparant wordt gebruikt als de houtnerf zichtbaar moet blijven. een mooie bescherming tegen alle weersomstandigheden. niet duur en bovendien zuinig in het verwerken. in 5 houttinten. verbruik: ongeveer 13-15 m²/ltr.


TENCOMILD DEKKEND

tenco tencomild dekkend is waterafstotend en behoudt lang zijn kleur. het verfraait al het tuinhout en verlevendigt de houtstructuur. het kan zowel op nieuw als op eerder met carbolineum of beits behandeld hout worden toegepast en is speciaal ontwikkeld om vergrijzing van nieuw geimpregneerd tuinhout te voorkomen. het biedt een uitstekende bescherming en is bestand tegen alle weersinvloeden. verbruik: ca. 10-12 m≤ per liter.


TENCOMILD TRANSPARANT

tenco tencomild transparant is waterafstotend en behoudt lang zijn kleur. het verfraait al het tuinhout en verlevendigt de houtstructuur. het kan zowel op nieuw als op eerder met carbolineum of beits behandeld hout worden toegepast en is speciaal ontwikkeld om vergrijzing van nieuw geÔmpregneerd tuinhout te voorkomen. verbruik: ca. 12-15 m≤ per liter.


TENCOPRACHT CARBOBRUIN

tenco tencopracht carbobruin is het alternatief voor bruine carbolineum. het is een uitstekend houtbeschermingsmiddel, dringt diep in het hout, accentueert de houtnerf en beschermt hout tegen weersinvloeden. het is eenvoudig te verwerken en makkelijk in onderhoud. het is geschikt voor de bescherming en verfraaiing van alle buitenhoutwerk, zoals hekken, schuttingen, pergolaís, palissaden, loodsen, schuren en steigers. verbruik: ca. 12-15 m≤ per liter.


TENCOTUIN

tencotuin is een transparante zijdeglanzende acrylbeits met water als oplosmiddel. tencotuin is mild van geur en prettig om mee te schilderen.


TUINACCENT DEKKEND

tenco tuinaccent dekkend is een universele verf voor hout, metaal en steen. geschikt voor toepassing op o.a. tuinbankjes, terrasmeubelen, tuinhuisjes, schuren en vogelhuisjes.verbruik: ca. 11-13 m≤ per liter.


TUINDECOR DEKKEND

tenco tuindecor dekkend is een prima dekkende tuinbeits op acrylbasis. het is een duurzame tuinbeits, beschermt het hout tegen weersinvloeden, is gemakkelijk aan te brengen en sneldrogend. het is reukarm, minder belastend voor het milieu en veilig voor de tuinplanten. het is niet geschikt om in de volle zon of beneden de 6įc te verwerken. het biedt een prima bescherming en verfraaiing van tuinhout in en om de tuin, zoals hekken, schuttingen, pergolaís, palissaden, zandbakken en klimrekken. verbruik: ca. 12-14 m≤ per liter.

Product-informatieblad


TUINDECOR TRANSPARANT

tenco tuindecor transparant is een transparante tuinbeits op acrylbasis. het biedt een prima bescherming en verfraaiing van al het tuinhout zoals pergolaís, hekken, schuttingen en rolborders. dit product is gemakkelijk aan te brengen en sneldrogend: na ca. 3 uur is het overschilderbaar en er kunnen dus meerdere lagen op een dag worden aangebracht. de beits is reukarm, minder belastend voor het milieu en veilig voor de tuinplanten. verbruik: ca. 12-14 m≤ per liter.


TUINHUISBEITS DEKKEND

dit artikel is niet meer leverbaar!


TUINHUISBEITS TRANSPARANT

tenco tuinhuisbeits transparant is een duurzame, transparante buitenbeits voor o.a. tuinhuisjes en blokhutten. speciaal geschikt voor zachte houtsoorten zoals vuren- en grenenhout. de transparante houttinten geven een natuurlijke uitstraling aan het hout en accentueren de houtnerf. het product is uv-bestendig en waterafstotend en biedt een uitstekende bescherming tegen alle weersinvloeden. verbruik: ca. 9-11 m≤ per liter.


TUINMEUBELBEITS

tenco tuinmeubelbeits is een watergedragen, transparante beits speciaal voor zachte en hardhouten tuinmeubelen. het geeft een natuurlijke kleur aan het hout en biedt een zijdeglanzende beschermlaag. het voorkomt vergrijzing van het hout en is niet filmvormend waardoor het niet kan bladderen of barsten. verbruik: ca. 12-13 m≤ per liter.


Tenco
Wie zijn wij?
|
Vacatures
|
Levertijden
|
Algemene Voorwaarden
|
Veelgestelde Vragen
|
Nieuwsbrief
|
Mijn PROF
|
Contact