PROFdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
mijn PROF

Totaal: € 0,00 excl. btw

Artikelen van het merk: Tenco

TENCOLINEUM GLANS

tencolineum buitenbeits. dekkend glans prima buitenbeits voor alle klussen. hecht sterk op alle beits-en verfsoorten. kan ook op eerder met carbolineum behandeld hout wordentoegepast gebruik dan echter donkere kleuren. in gangbare buitenkleuren. verbruik: ongeveer 13-15 m²/ltr.


TENCOLINEUM TRANSPARANT

tencolineum buitenbeits. transparant wordt gebruikt als de houtnerf zichtbaar moet blijven. een mooie bescherming tegen alle weersomstandigheden. niet duur en bovendien zuinig in het verwerken. in 5 houttinten. verbruik: ongeveer 13-15 m²/ltr.


TENCOMILD DEKKEND

tenco tencomild dekkend is waterafstotend en behoudt lang zijn kleur. het verfraait al het tuinhout en verlevendigt de houtstructuur. het kan zowel op nieuw als op eerder met carbolineum of beits behandeld hout worden toegepast en is speciaal ontwikkeld om vergrijzing van nieuw geimpregneerd tuinhout te voorkomen. het biedt een uitstekende bescherming en is bestand tegen alle weersinvloeden. verbruik: ca. 10-12 m˛ per liter.


TENCOMILD TRANSPARANT

tenco tencomild transparant is waterafstotend en behoudt lang zijn kleur. het verfraait al het tuinhout en verlevendigt de houtstructuur. het kan zowel op nieuw als op eerder met carbolineum of beits behandeld hout worden toegepast en is speciaal ontwikkeld om vergrijzing van nieuw geďmpregneerd tuinhout te voorkomen. verbruik: ca. 12-15 m˛ per liter.


TENCOTUIN

tencotuin is een transparante zijdeglanzende acrylbeits met water als oplosmiddel. tencotuin is mild van geur en prettig om mee te schilderen.


TUINACCENT DEKKEND

tenco tuinaccent dekkend is een universele verf voor hout, metaal en steen. geschikt voor toepassing op o.a. tuinbankjes, terrasmeubelen, tuinhuisjes, schuren en vogelhuisjes.verbruik: ca. 11-13 m˛ per liter.


TUINDECOR TRANSPARANT

tenco tuindecor transparant is een transparante tuinbeits op acrylbasis. het biedt een prima bescherming en verfraaiing van al het tuinhout zoals pergola’s, hekken, schuttingen en rolborders. dit product is gemakkelijk aan te brengen en sneldrogend: na ca. 3 uur is het overschilderbaar en er kunnen dus meerdere lagen op een dag worden aangebracht. de beits is reukarm, minder belastend voor het milieu en veilig voor de tuinplanten. verbruik: ca. 12-14 m˛ per liter.


TUINHUISBEITS DEKKEND

dit artikel is niet meer leverbaar!


TUINHUISBEITS TRANSPARANT

tenco tuinhuisbeits transparant is een duurzame, transparante buitenbeits voor o.a. tuinhuisjes en blokhutten. speciaal geschikt voor zachte houtsoorten zoals vuren- en grenenhout. de transparante houttinten geven een natuurlijke uitstraling aan het hout en accentueren de houtnerf. het product is uv-bestendig en waterafstotend en biedt een uitstekende bescherming tegen alle weersinvloeden. verbruik: ca. 9-11 m˛ per liter.


TUINMEUBELBEITS

tenco tuinmeubelbeits is een watergedragen, transparante beits speciaal voor zachte en hardhouten tuinmeubelen. het geeft een natuurlijke kleur aan het hout en biedt een zijdeglanzende beschermlaag. het voorkomt vergrijzing van het hout en is niet filmvormend waardoor het niet kan bladderen of barsten. verbruik: ca. 12-13 m˛ per liter.


Tenco
Wie zijn wij?
|
Vacatures
|
Levertijden
|
Algemene Voorwaarden
|
Veelgestelde Vragen
|
Nieuwsbrief
|
Mijn PROF
|
Contact