PROFdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
mijn PROF

Totaal: € 0,00 excl. btw

Artikelen van het merk: Valma

A30S PLASTISHINE

valma a30s plastishine geeft dof kunststof nieuwe glans en haalt de kleur weer op. het is te gebruiken op alle niet-gelakte kunststof onderdelen zoals bumpers en sierstrips.


COCKPITSPRAY

valma cockpitspray met anti-statische werking reinigt en verfrist het dashboard en andere kunststof en lederen delen in het interieur.


COMMANDANT CLEANER M4 NR. 04

valma commandant cleaner m4 nr. 4 is een siliconenvrije reiniger voor doffe lak en krasjes speciaal ontwikkeld voor machinaal gebruik. het is geschikt voor alle soorten lak.


COMMANDANT CLEANER NR. 4

valma commandant cleaner nr. 4 is een siliconenvrije reiniger voor verweerde en beschadigde lak en krasjes. het geeft doffe lak een nieuwe glans.


COMMANDANT NR. 05

valma commandant carpolish nr. 5 is een mild polijstmiddel voor het verwijderen van doffe aanslag en kleine krasjes. het is geschikt voor lichtelijk doffe lakken.


DASHBOARD SHINE SPONS

geeft nieuwe glans aan het dashboard. reinigt kunststoffen zonder gespetter op uw ramen.


GLASREINIGER

valma glasreiniger maakt ruiten, spiegels en koplampen streeploos schoon. het verwijdert vuil, vet en nicotineaanslag en is meer dan 90% biologisch afbreekbaar.


ICE-FREE

ontdooit snel en effectief bevroren ruiten en beschermt d.m.v. het bestanddeel glycol tegen herbeveriezing.


ICEFREE

valma icefree ontdooit snel en effectief bevroren ruiten en beschermt d.m.v. het bestanddeel glycol tegen herbeveriezing.


INSECT-FREE

valma insectfree is een speciale reiniger voor de verwijdering van insecten van bumpers, gril, lakwerk, koplampen en ramen. bij aanbrengen geeft de insectfree een reinigend schuim dat slechts traag van het bevuilde oppervlak loopt. de insectfree kan daardoor maximaal inwerken op de insekten en heeft zodoende uitstekende reinigende eigenschappen. insectfree kan ook worden toegepast op polycarbonaat koplampen.


INTERIEURREINIGER

valma interieurreiniger verwijdert vuil, vlekken en nicotineaanslag van autobekleding, textiel, leer en kunststof.


JUMBO SPONS

valma jumbo spons is een grote, zachte, ergonomisch gevormde jumbo spons voor het wassen van het gehele exterieur van de auto. het is ergonomisch gevormd zodat de spons goed in de hand ligt.


METALLIC WAX

valma metallic wax is een ultra moderne, oplosmiddel vrije, vloeibare autowax voor de verzorging van goed onderhouden en nieuwe metallic- en micalakken. deze wax is zelfs bruikbaar in de volle zon! laat geen witte resten achter. oplosmiddelvrij.


MULTI CLEAN

valma multi clean is bestemd voor het reinigen van bekleding en kunststofdelen in het interieur van de auto. multi clean is bijzonder effectief op bekleding en vermindert de herbevuiling van b.v. stoelen. niet gebruiken op glas. ook binnenshuis is valma multi clean een handige bekledingreiniger.


PLASTICOLOR

valma plasticolor is de kleurhersteller voor vale en verweerde bumpers. plasticolor is een verfachtig product ter verfraaiing en bescherming van kunststof. het geeft een zijde-glans en is water, shampoo en benzine bestendig. houdt maanden lang. valma plasticolor is eenvoudig aan te brengen en beschikbaar in twee kleuren, zwart en antraciet. toepasbaar op alle soorten bumpers. aanbrengen en klaar. oppoetsen is niet nodig.


POETSWATTEN

valma autopoetswatten zijn de ideale poetshulp in combinatie met de valma wassen. ze pluizen niet en laten geen krassen achter.


PTFE WAX

valma pfte wax is verrijkt met ptfe (teflon) voor een nog langdurigere bescherming. de wax is keihard en geeft een prima bescherming tegen weersinvloeden, uv-straling, pekel en roestvorming. het blijft vele wasbeurten zitten en is oplosmiddelvrij. door de ptfe afwerking voelt de auto uitermate glad aan en vuil en insecten kunnen moeilijk hechten waardoor de auto langer schoon blijft en makkelijker schoon te maken is.


QUICK POLISH

valma quick polish is een oplosmiddelvrije, vloeibare polish voor de verwijdering van krassen en het opknappen van verweerde autolakken. quick polish is een 2-in-1 product. het bevat wassen en geeft daardoor in een behandeling een glanzende, gepolishte auto die direkt in de was staat. op de schaal wax - soft polish - cleaner - rubbing compound kan quick polish worden ingedeeld als cleaner. quick polish is zeer geschikt om een siliconen waas die is achtergelaten op de lak door wasstraten, te verwijderen.


QUICK START

de valma quick start op etherbasis zorgt voor een onmiddellijke koude start.


R25H COCKPITSPRAY HIGH GLOSS

valma r25h cockpitspray verzorgt en verfrist dashboard, deurpanelen en sierstrips van leer en kunststof en herstelt de glans.


RUBBER STICK

geschikt voor de deurrubbers. voorkomt het vastvriezen en uitdrogen van de deur en kofferbakrubbers.


RUITENREINIGER

valma glass clean is een actief schuim dat ruiten streeploos schoonmaakt. het reinigt en ontvet makkelijk en snel.


RUITSCHOON

valma ruitschoon kant-en-klaar verwijdert aanslag en insecten en zorgt voor glasheldere ruiten.


SCRATCH REMOVER

valma f36 scratch remover verwijdert kleine krasjes en beschadigingen in alle soorten lak.


SHAMPOO

valma wash&shine + spons verwijdert snel en veilig vuil, vet en aanslag van de autolak. de bestaande waslaag breekt niet af, het heeft een unieke samenstelling en het is hierdoor geschikt voor alle soorten lakken. de set bestaat uit 2 flessen shampoo van 500 ml en een spons.


SPEED SHINE PTFE

valma speed shine is een ultra moderne, oplosmiddel vrije, vloeibare autowas voor verzorging en onderhoud van alle typen licht verweerde autolakken. speed shine is verrijkt met ptfe (teflon) voor een nog beter resultaat. geeft glans en bescherming. speed shine is bruikbaar in de volle zon. daarnaast kan het worden toegepast op (polyester) boten en caravans.


TEERVERWIJDERAAR

valma teerverwijderaar 250 ml. verwijdert teer van lak, kunststof, velgen en ruiten. ook te gebruiken bij het verwijderen van olie en vetvlekken op lak.


TURTLE BLACK CHROME

turtle wax black chrome 300 ml. speciaal voor zwart kunststof aan de buitenzijde van de auto. reinigt, verwijdert aanslag en herstelt de kleur.


TURTLE SHAMPOO HOOGGLANS

valma turtle shampoo hoogglans met een geheel siliconenvrije formule reinigt streeploos, glanst en beschermt voor een lange periode. het verwijdert moeiteloos alle verontreiniging van de auto en laat de bestaande waslaag intact.


TURTLE SPEEDWAX

extreme glans versterker. laat geen witte resten achter. super snelle glans en bescherming. opspuiten- uitpoetsen- klaar!


TURTLE WAX ORGINAL

valma turtle wax original is een eenvoudig aan te brengen en uit te poetsen autowas, speciaal voor gewone lak.


TURTLE WHEEL BRITE

verwijdert moeiteloos vuil, vet, teer en remstof. geschikt voor alle soorten velgen, ook aluminium, stalen- en kunststofvelgen. niet voor verchroomde velgen. onschadelijk voor de banden.


WASH AND SHINE

valma wash en shine is geschikt voor alle lakken en staat garant voor een glanzend en streeploos resultaat. het is roestwerend, ook in kieren en naden, en ondanks de krachtige reiniging wordt de waslaag niet aangetast. de shampoo is ph-neutraal en heeft een biologische afbreekbaarheid van ruim 90%, waardoor het een zeer verantwoorde autoshampoo is. het is ook uitermate geschikt voor caravans, boten en bijvoorbeeld tuinmeubilair.


WAX & COLOR

valma wax & color voor een snelle glans en langdurige bescherming. het haalt de kleur op en maakt krasjes minder zichtbaar.


WHEEL CLEAN

valma wheelclean is een uiterst krachtige reiniger en ontvetter voor velgen. de geconcentreerde formule is geschikt voor alle soorten velgen, ook gelakte en licht-metalen velgen. wheelclean tast banden niet aan.


WINTERSET 4 DELIG

een complete winterset, bestaande uit ruitensproeier antivries, anti-condensdoek, ijskrabber en ice free ruitenspray.


ZEEM SYNTHETISCH IN KOKER

valma zeem synthetisch in koker wordt zacht en soepel in combinatie met water.


ZEEMSPONS

deze spons heeft twee verschillende zijden: een geperforeerde zeemzijde en een egale zeemzijde. hiermee kan streeploos nat glas- en lakwerk afgenomen worden.


Valma
Wie zijn wij?
|
Vacatures
|
Levertijden
|
Algemene Voorwaarden
|
Veelgestelde Vragen
|
Nieuwsbrief
|
Mijn PROF
|
Contact