PROFdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
mijn PROF

Totaal: € 0,00 excl. btw

Artikelen van het merk: Wijzonol

3 IN 1

wijzonol 3 in 1 is een vochtregulerende, dekkende, zijdeglanzende beitsverf voor buiten op basis van alkydhars. het is geschikt voor het afwerken van ondergronden zoals (ruwe) betimmeringen en andere houten bouwdelen waarbij vochtregulatie gewenst is. het is overschilderbaar na ca. 18 uur. buitenduurzaamheid: ca. 4-5 jaar. verbruik: ca. 15,5 mē per liter.


4SO GRONDLAK

wijzonol 4so grondlak is een universele, vullende, duurzame, 4-seizoenen grond- en voorlak voor buiten op basis van alkydhars. het is geschikt als grondverf op hout en als overgrondverf/voorlak op (voor)behandeld hout, metaal en kunststof. de vullende eigenschap van de grondlak zorgt voor een goede basis die in combinatie met de 4so hoogglans een hoogglanzend en strak gevloeid resultaat oplevert. het is overschilderbaar na ca. 16 uur. verbruik: ca. 14 mē per liter.


4SO HOOGGLANS

wijzonol 4so hoogglans is een het hele jaar door te verwerken '4-seizoenen' aflak voor buiten op basis van urethan/alkydhars. het is geschikt in 4so-systemen op voorbehandeld hout, metaal en kunststof. buitenduurzaamheid: ca. 6 jaar. verbruik: ca. 16 mē per liter.


ACRYL GLANSLAK

wijzonol acryl glanslak is een hoogglanzende, watergedragen aflak voor binnen en buiten op basis van acrylaattechnologie. het kan aangebracht worden over aqua (premium) grondlak, aqua (premium) hechtprimer en intacte matgeschuurde watergedragen verflagen. buitenduurzaamheid: ca. 5-6 jaar. verbruik: ca. 11,4 mē per liter.


ADDITIEF PU/MP

wijzonol additief pu/mp is een additief voor het verkorten van de doorhardingstijd van de wijzodur vloercoating mp en mp/as. maximale toevoeging bij 5 kg verpakkingen (ondergrondtemperaturen): 0-1°c: 3 flacons. 1-5°c: 2 flacons. 5-10°c: 1 flacon. boven 10°c is dit product niet geschikt.


AFDICHTINGSKIT 1K

dit artikel is niet meer leverbaar!


AQUA BLANK

wijzonol aqua blank is een zijdeglanzende, hoogwaardige, waterverdunbare, niet-vergelende blanke lak op basis van urethan technologie, geschikt voor binnen. de lak is tevens handvetbestendig, kras- en slijtvast en geurarm. het is geschikt als blanke grond-, tussen- en eindlaag op houtwerk van o.a. kozijnen, ramen, deuren, leuningen, vloeren en trappen. het is ook geschikt als extra beschermlaag over wanden met muurverven die extra reinigbaar of belastbaar moeten zijn. theoretisch verbruik: ca. 9 mē per liter.


AQUA CORROSIEWERENDE PRIMER

wijzonol aqua corrosiewerende primer is een hoogwaardige, corrosiewerende, isolerende, waterverdunbare hechtprimer op basis van alkyd technologie, voor binnen en buiten. het is geschikt als grond- en hechtlaag op staal en ijzer, aluminium, koper, hout en kunststof (hard pvc). het is ook inzetbaar als isolerende primer op bloedende houtsoorten. het is na ca. 12 uur overschilderbaar met waterverdunbare en oplosmiddelhoudende grond-, voor- en aflakken. verbruik: ca. 13 mē per liter.

Product-informatieblad


AQUA HECHTPRIMER

wijzonol aqua hechtprimer is een hoogwaardige, universele, waterverdunbare hechtprimer voor binnen en buiten op basis van specifieke acrylaattechnologie. het heeft een uistekende hechting, is goed vullend, snel overschilderbaar, heeft een langere open tijd, mooie vloei, is makkelijk te verwerken, oplosmiddelarm en universeel overschilderbaar. het is geschikt als grond-, hecht- en voorlaklaag op hout, metaal (verzinkt staal, aluminium), kunststof (hard pvc), steenachtige ondergronden en bestaande verflagen. het is overschilderbaar na ca. 4 uur. verbruik: ca. 10,3 mē per liter.

Product-informatieblad


AQUA HOOGGLANS

wijzonol aqua hoogglans is een hoogwaardige, vullende, waterverdunbare hoogglanslak voor binnen en buiten op basis van alkydtechnologie. het is handvetbestendig, goed vullend, heeft een mooie vloei, hoge glans en kleurbehoud, een lange open tijd en uitstekende dekking, is makkelijk te verwerken, goed reinigbaar, oplosmiddelarm en universeel overschilderbaar. het is geschikt voor toepassing op volgens de voorschriften voorbehandeld hout, staal, kunststof (pvc), hout- en steenachtig plaatmateriaal en bestaande verflagen. buitenduurzaamheid: ca. 5 jaar. verbruik: ca. 10 mē per liter.

Product-informatieblad


AQUA KLEURBEITS

wijzonol aqua kleurbeits is een matte, waterverdunbare, beperkt filmvormende, transparante kleurbeits voor binnen en buiten met een hoog inkleurend vermogen op basis van acrylaattechnologie. het heeft een snelle droging, hoge vochtregulering en zeer gemakkelijke verwerking. het is geschikt voor het inkleuren van houtwerk van kozijnen, ramen, vloeren en trappen. het is ook geschikt voor het in kleur behandelen van geveltimmerwerk en tuinhout. blank (3100) is alleen geschikt voor beschut buitenwerk. buitenduurzaamheid: ca. 3 jaar. verbruik: ca. 17,5 mē per liter.

Product-informatieblad


AQUA PREMIUM GLANS

wijzonol aqua premium glans is een glanzende watergedragen aflak voor binnen op basis van urethan technologie. het kan aangebracht worden over aqua premium grondlak, aqua premium hechtprimer en intacte matgeschuurde watergedragen verflagen. verbruik: ca. 10 mē per liter.


AQUA PREMIUM GRONDLAK

wijzonol aqua premium grondlak is een grondverf voor binnen en buiten op basis van moderne acrylaattechnologie. de verf hecht uitstekend op (nieuw) hout en gereinigde en goed geschuurde oude (alkydhars) laklagen en primers. uitstekend overschilderbaar met aqua premium lakken, zoals de zijdeglanslak, glanslak en hoogglanslak. verbruik: ca. 10 mē per liter.


AQUA PREMIUM HECHTPRIMER

wijzonol aqua premium hechtprimer is een grondverf voor binnen en buiten op basis van specifieke acrylaattechnologie. het hecht uitstekend op (nieuw) hout, pvc, harde kunststoffen, beton, pleisterwerk en gereinigde en goed geschuurde oude (alkydhars) laklagen en primers. het is uitstekend overschilderbaar met aqua (premium) lakken. verbruik: ca. 10 mē per liter.


AQUA PREMIUM HOOGGLANS

wijzonol aqua premium hoogglans is een hoogglanzende watergedragen aflak voor binnen en buiten op basis van acrylaattechnologie. kan aangebracht worden over aqua premium grondlak, aqua premium hechtprimer en intakte matgeschuurde watergedragen verflagen. verbruik: ca. 10 m²/ltr. de buitenduurzaamheid is ongeveer 4-5 jaar.


AQUA PREMIUM VLOERLAK

hoogwaardige, waterverdunbare lak voor binnen en buiten. zijdeglanzend. op basis van urethan technologie. als slijtvaste blanke afwerking van hout, binnen. specifiek voor (parket)vloeren, en trappen. verbruik: ongeveer 10,3 m²/ltr. het rendement is sterk afhankelijk van de houtsoort, de applicatiemethode en de applicatie-omstandigheden.


AQUA PREMIUM ZIJDEGLANS

wijzonol aqua premium zijdeglans is een zijdeglanzende watergedragen aflak voor binnen op basis van urethan technologie. kan aangebracht worden over aqua premium grondlak, aqua premium hechtprimer en intakte matgeschuurde watergedragen verflagen. verbruik: ca. 10,6 m²/ltr.


AQUA SYSTEEMVERF

wijzonol aqua systeemverf is een glanzende, waterverdunbare, hoog vochtregulerende systeemverf voor buiten op basis van acrylaat technologie. het is geschikt als grond- en afwerklaag (eenpotsysteem) op o.a. houten gevelkozijnen, raamkozijnen, deuren en betimmeringen. het is zeer geschikt voor het afwerken van ondergronden zoals (ruwe) betimmeringen waarbij vochtregulatie gewenst en het is tevens het ideale niet-verzepende product voor de afwerking van steenachtig plaatmateriaal. het is overschilderbaar na ca. 4 uur. buitenduurzaamheid: 6-8 jaar. verbruik: ca. 11,6 mē per liter.

Product-informatieblad


AQUA VLOERCOAT

wijzonol aqua vloercoat is een waterverdunbare, slijtvaste, zijdeglanzende 1-component vloer- en wandcoat voor binnen op basis van polyurethaan/methacrylaat. het is geschikt als duurzame, gladde en hygiëne bevorderende (goed reinigbare) afwerking op cementgebonden ondergronden zoals beton en metsel- en stucwerk op normaal belaste vloeren en wanden van keukens, bijkeukens, ketelruimten, hobbyruimten, trappen, trappenhuizen, gangen en lokalen van scholen en kantoren. verbruik: ca. 6 mē per liter.


AQUA ZIJDEGLANS

wijzonol aqua zijdeglans is een duurzame, handvetresistente lak voor binnen op basis van acrylaat technologie. het verwerkt soepel, heeft een zeer goede vloei, is snel overschilderbaar en dekt optimaal. het is geschikt voor toepassing op volgens voorschrift voorbehandeld hout, metaal, kunststof (pvc), hout- en steenachtig plaatmateriaal en bestaande verflagen. het is geschikt voor zowel nieuwbouw- als onderhoudsschilderwerk. verbruik: ca. 10,6 mē per liter.

Product-informatieblad


BADKAMERMUURVERF

wijzonol badkamermuurverf is een oplosmiddelvrije, watergedragen, matte, schimmelbestendige, gladde muurverf op basis van terpolymeerdispersie. het is toepasbaar op steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal in vochtige en warme ruimtes zoals badkamers en keukens, binnen. dit product is ook zeer geschikt voor renovatieschilderwerk. het is schrobvast volgens en 13300, klasse 3. verbruik: ca. 7-9 mē per liter.


DEKKEND HALFGLANS (MENGMACHINE)

wijzonol dekkend halfglans is een vochtregulerende, halfglanzende grond- en aflak voor buiten op basis van alkydhars. het is geschikt als grond-, tussen- en afwerklaag op hout (eenpotsysteem), met name voor het afwerken van nieuwe en bestaande ondergronden waarbij vochtregulatie gewenst is. het kan tevens aangebracht worden over intacte (oude) alkydhars verflagen of over grondlak en lbh systeemgrondlak. het is overschilderbaar na ca. 18 uur. de buitenduurzaamheid is tot 7 jaar. verbruik: ca. 14,7 mē per liter.

Product-informatieblad


DEKKEND HALFGLANS (READY MIXED)

wijzonol dekkend halfglans is een vochtregulerende, halfglanzende grond- en aflak voor buiten op basis van alkydhars. het is geschikt als grond-, tussen- en afwerklaag op hout (eenpotsysteem), met name voor het afwerken van nieuwe en bestaande ondergronden waarbij vochtregulatie gewenst is. het kan tevens aangebracht worden over intacte (oude) alkydhars verflagen of over grondlak en lbh systeemgrondlak. het is overschilderbaar na ca. 18 uur. de buitenduurzaamheid is tot 7 jaar. verbruik: ca. 14,7 mē per liter.

Product-informatieblad


DEKKEND HALFGLANS 2012 (STANDAARD KLEUREN)

wijzonol dekkend halfglans is een vochtregulerende, halfglanzende grond- en aflak voor buiten op basis van alkydhars. het is geschikt als grond-, tussen- en afwerklaag op hout (eenpotsysteem), met name voor het afwerken van nieuwe en bestaande ondergronden waarbij vochtregulatie gewenst is. het kan tevens aangebracht worden over intacte (oude) alkydhars verflagen of over grondlak en lbh systeemgrondlak. het is overschilderbaar na ca. 16 uur. de buitenduurzaamheid is ongeveer 4-5 jaar. verbruik: ca. 17,3 mē per liter.

Product-informatieblad


DEKKEND HOOGGLANS (MENGMACHINE)

wijzonol dekkend hoogglans is een bijzonder duurzame, dekkende lakverf met een fraaie hoogglans op basis van alkydhars. het is geschikt voor toepassing op nieuw, onbehandeld hout (voorbehandeld met bijvoorbeeld wijzonol dekkend grondlak) en voor bestaand schilderwerk en voorbehandeld metaal. buitenduurzaamheid: ca. 5-8 jaar. verbruik: ca. 12-14 mē per liter.

Product-informatieblad


DEKKEND HOOGGLANS (READY MIXED)

wijzonol dekkend hoogglans is een bijzonder duurzame, dekkende lakverf met een fraaie hoogglans op basis van alkydhars. het is geschikt voor toepassing op nieuw, onbehandeld hout (voorbehandeld met bijvoorbeeld wijzonol dekkend grondlak) en voor bestaand schilderwerk en voorbehandeld metaal buiten. buitenduurzaamheid: ca. 5-8 jaar. verbruik: ca. 12-14 mē per liter.

Product-informatieblad


DEKKEND HOOGGLANS 2012 (STANDAARD KLEUREN)

wijzonol dekkend hoogglans is een universele aflak voor buiten op basis van alkydhars voor nieuw, onbehandeld hout (voorbehandeld met bijvoorbeeld wijzonol dekkend grondlak) en voor bestaand schilderwerk en voorbehandeld metaal. het kan tevens aangebracht worden over intacte (oude) alkydhars verflagen. buitenduurzaamheid: ca. 5-6 jaar. verbruik: ca. 13 mē per liter.

Product-informatieblad


DEKKEND ZIJDEGLANS (MENGMACHINE)

wijzonol dekkend zijdeglans is een bijzonder duurzame, dekkende lakverf met een fraaie zijdeglans voor buiten op basis van alkydhars. geschikt voor toepassing op nieuw, onbehandeld hout (voorbehandeld met wijzonol dekkend grondlak) en voor bestaand schilderwerk en voorbehandeld metaal. buitenduurzaamheid: ca. 5-7 jaar. verbruik: ca. 12-14 mē per liter.


DEKKEND ZIJDEGLANS (READY MIXED)

wijzonol dekkend zijdeglans is een bijzonder duurzame, dekkende lakverf met een fraaie zijdeglans op basis van alkydhars voor buiten. het is geschikt voor toepassing op nieuw, onbehandeld hout (voorbehandeld met wijzonol dekkend grondlak) en voor bestaand schilderwerk en voorbehandeld metaal. buitenduurzaamheid: ca. 5-7 jaar. verbruik: ca. 12-14 mē per liter.

Product-informatieblad


DW HOOGGLANS

wijzonol dw hoogglans is een hoogglanzende aflak voor buiten op basis van gemodificeerde alkydhars. het is geschikt als voor- en aflak in wijzonol dw systemen op o.a. voorbehandeld hout, plaatmateriaal en metaal, zowel voor nieuwbouw als onderhoudsschilderwerk. het is specifiek geschikt voor (afgeschermd) buitenschilderwerk in de winterperiode. buitenduurzaamheid: ca. 5 jaar. verbruik: ca. 16,6 mē per liter.


ECO TOP GLOSS

wijzonol eco top gloss is een hoogwaardige, waterverdunbare, goed drogende, universeel overschilderbare, glanzende industriële voor- en aflak voor (gevel)timmerwerk binnen en buiten, op basis van innovatieve acrylaat technologie. het heeft een goede droging en goede dekking en is toepasbaar conform brl 0801; komo certificaatnr: 33200. buitenduurzaamheid: ca. 5 jaar. rendement: 7,6 mē per liter.

Product-informatieblad


ECO TOP SATIN

wijzonol eco top satin is een hoogwaardige, waterverdunbare, goed drogende, universeel overschilderbare, glanzende industriële voor- en aflak voor (gevel)timmerwerk binnen en buiten, op basis van innovatieve acrylaat technologie. het heeft een goede droging en goede dekking en is toepasbaar conform brl 0801; komo certificaatnr: 33200. buitenduurzaamheid: ca. 5 jaar. rendement: 7,6 mē per liter.


FLEXIFILLER

"snel doorhardend, oplosmiddelvrij, twee componenten houtreparatiemiddel. op basis van specifieke epoxy/verharder combinatie. voor het dichten van scheuren, naden e.d. en het duurzaam repareren van houten constructies o.a. daar waar aangetast hout verwijderd is (in combinatie met flexifiller fixeer). ook


FLEXIFILLER FIXEER

oplosmiddelvrije, twee componenten impregneer. op basis van epoxy. als afsluitende hechtlaag tussen te repareren hout en flexifiller. voor het impregneren c.q. afdichten van poreuze ondergronden zoals kopshout, zaagkanten van plaatmateriaal e.d.


GEVELIMPREGNEER

wijzonol gevelimpregneer is een watergedragen, blank voorstrijkmiddel op basis van diep indringende copolymer voor buiten. het is geschikt voor toepassing als voorstrijkmiddel op zuigende, poreuze, steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk, die afgewerkt worden met wijzoplex gevelcoat. bij sterk zuigende ondergronden kan de behandeling nat-in-nat herhaald worden. verbruik: ca. 3-7 mē per liter.


GRONDLAK (MENGMACHINE)

wijzonol grondlak is een grondverf voor buiten op basis van alkydhars. het is geschikt als grondlaag op hout en overgrondverf op (voor)behandeld hout, metaal en kunststof. het heeft een zeer goede hechting, eenvoudige verwerking, goede schuurbaarheid en mooie vloei. het is overschilderbaar na ca. 16 uur. verbruik: ca. 12-14 mē per liter.

Product-informatieblad


GRONDLAK (READY MIXED)

wijzonol grondlak is een universele grondverf voor buiten op basis van alkydhars. het is geschikt als grondlaag op hout en overgrondverf op (voor)behandeld hout, metaal en kunststof. het is na ca. 16 uur overschilderbaar met bijvoorbeeld wijzonol dekkend hoogglans. verbruik: ca. 12-14 mē per liter.

Product-informatieblad


GRONDVERF ACRYL

wijzonol grondverf acryl is een goed dekkende, universele grondverf op waterbasis geschikt voor schilderwerk binnen. het is geschikt voor nieuw, onbehandeld hout en bestaand schilderwerk zoals ramen, kozijnen, deuren en gevelbetimmering en voorbehandeld metaal. de verf heeft een snelle droging, goede hechting en is waterverdunbaar en universeel overschilderbaar. verbruik: ca. 10-12 mē per liter.

Product-informatieblad


GRONDVERF ALKYD

wijzonol grondverf alkyd is een universele grondverf voor binnen op basis van alkydhars. het is geschikt als grondlaag op hout en overgrondverf op (voor)behandeld hout, metaal en kunststof. de verf heeft een zeer goede hechting, eenvoudige verwerking, goede schuurbaarheid en mooie vloei. verbruik: ca. 12-14 mē per liter.

Product-informatieblad


GRONDVERF DEKKEND

wijzonol grondverf is een grondverf voor buiten en binnen op basis van alkydhars. het hecht uitstekend op (nieuw) hout, gereinigde en goed geschuurde oude laklagen en primers en is uitstekend overschilderbaar met alkydharsverven. verbruik: ca. 12 mē per liter.


HECHTGROND

wijzonol hechtgrond is een watergedragen, blank voorstrijkmiddel op basis van acrylaatdispersie. het vermindert zuiging van de ondergrond en verbetert de hechting, droogt snel en is waterdampdoorlatend. het is geschikt als voorstrijkmiddel op zuigende en poreuze steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal buiten en binnen, als ondergrond voor acrylaatdispersie muurverven. het kan ook gemengd met wijzonol acrylaatdispersie muurverven toegepast worden. het is overschilderbaar na ca. 4 uur. verbruik: ca. 3-5 mē per liter.

Product-informatieblad


HECHTGROND AANKLEURBAAR

wijzonol hechtgrond aankleurbaar is een waterverdunbaar, dekkend voorstrijkmiddel voor zuigende en poreuze ondergronden op basis van een duurzaam verkregen bindmiddel. het is geschikt voor steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal, buiten en binnen. het is overschilderbaar na 4-6 uur. rendement: 6-9 mē per liter.


HECHTPRIMER

wijzonol hechtprimer is een grondverf voor binnen en buiten op basis van specifieke acrylaattechnologie. het hecht uitstekend op (nieuw) hout, pvc, harde kunststoffen, beton, pleisterwerk en gereinigde en goed geschuurde oude (alkydhars) laklagen en primers. verbruik: ca. 10 mē per liter.

Product-informatieblad


HOOGGLANS ACRYL

wijzonol hoogglans acryl is een waterverdunbare verf voor binnen met een snelle droging. deze verf is extra stoot- en krasvast en geschikt als afwerking voor nieuw, onbehandeld hout (voorbehandeld met wijzonol grondverf acryl) en voor bestaand schilderwerk en voorbehandeld metaal. verbruik: ca. 10-12 mē per liter.

Product-informatieblad


HOOGGLANS ALKYD

wijzonol hoogglans alkyd is een universele, kras- en stootvaste lak voor binnen op basis van alkydhars. het is geschikt als afwerking voor nieuw, onbehandeld hout (voorbehandeld met wijzonol interieurverven grondverf) en voor bestaand schilderwerk en voorbehandeld metaal. verbruik: ca. 13 mē per liter.


HOUTREPARATIE EP FLEX

wijzonol houtreparatie ep flex is een oplosmiddelvrije 2-componenten houtreparatiemassa voor buiten en binnen op basis van epoxy. het is geschikt voor het dichten van o.a. scheuren en naden en het duurzaam repareren van houten constructies, daar waar aangetast hout verwijderd is. het is overschilderbaar na ca. 16 uur.


INDUSTRIELAK HOOGGLANS

wijzonol industrielak hoogglans is een hoogglanzende, krasvaste en corrosiewerende voor- en aflak op basis van urethaan-alkydhars voor buiten. het is geschikt als voor- en aflak op voorbehandeld metaal. de buitenduurzaamheid is ca. 5-6 jaar en het is overschilderbaar na ca. 16 uur. verbruik: ca. 15 mē per liter.

Product-informatieblad


INDUSTRIELAK ZIJDEGLANS

wijzonol industrielak zijdeglans is een krasvaste en corrosiewerende voor- en aflak op basis van urethaan-alkydhars voor buiten. het is geschikt als voor- en aflak op voorbehandeld metaal. de buitenduurzaamheid is 5-6 jaar en het is overschilderbaar na ca. 16 uur. verbruik: ca. 15 mē per liter.

Product-informatieblad


ISOLEERGROND

wijzonol isoleergrond is een waterverdunbare, aankleurbare, isolerende voorstrijk op basis van acrylaatcopolymeer, die het doorslaan van vele vervuilingen voorkomt. het is geschikt voor toepassing op onbehandelde of met muurverf behandelde steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal binnen, met o.a. nicotineaanslag, waterkringen, koffievlekken, restanten van roetvlekken en bitumen. het is ook ideaal op houtvezelplaten met in water oplosbare inhoudstoffen. afhankelijk van de vervuiling of te isoleren stof kan een tweede laag noodzakelijk zijn. het is geschikt om af te werken met waterverdunbare muurverven. het is overschilderbaar na ca. 5 uur. theoretisch rendement: ca. 6-8 mē per liter.


KONSERVEERGROND

wijzonol konserveergrond is een transparante, matte, vochtregulerende, beperkt filmvormende kleurbeits voor buiten op basis van alkydkhars-oliecompositie. het kan aangebracht worden op zachte houtsoorten zoals (western) red cedar, vuren en grenen. het is ook geschikt voor tuinhout en als (in)kleurbeits in transparante systemen. blank (3100) is alleen geschikt voor beschut buitenwerk. buitenduurzaamheid: ca. 2 jaar. verbruik: ca. 12,5 mē per liter.

Product-informatieblad


KUNSTSTOFPRIMER

wijzonol kunststof primer is een hoogwaardige, universele en waterverdunbare kunststofprimer op basis van acrylaattechnologie voor binnen en buiten. het is geschikt als eerste hechtprimer op kunststof. na enkele dagen wordt de optimale hechting bereikt. het is ook toepasbaar op bestaand schilderwerk. het is overschilderbaar na ca. 5 uur. verbruik: ca. 10,3 mē per liter.

Product-informatieblad


LATEX

wijzonol latex is een waterverdunbare, matte, goed dekkende latex op basis van een duurzaam verkregen bindmiddel (zetmeeltechnologie). het is geschikt voor toepassing op plafonds en muren van pleister- en metselwerk, beton, gipsplaat en goed hechtend behang, binnen. het is schrobvast klasse 2-3. verbruik: ca. 7-9 mē per liter.

Product-informatieblad


LBH 4SO ZIJDEGLANS

wijzonol lbh 4so zijdeglans is een aflak voor buiten op basis van urethan-alkydhars. de verf is soepel verwerkbaar bij zowel lage als hoge temperaturen en het hele jaar door te verwerken. het is geschikt als aflak in lbh-systemen op voorbehandeld hout, metaal en kunststof. buitenduurzaamheid: ca. 5 jaar. verbruik: ca. 16 mē per liter.

Product-informatieblad


LBH BLANK UV

wijzonol lbh blank uv is een blanke lak voor geveltimmerwerk buiten. glanzend. op basis van gemodificeerde alkydhars. als volledig blank (1-pot) systeem en als toplaag op wijzonol transparante lak/beits systemen. op hardhoutsoorten m.u.v. western red cedar en redwood. voor zowel nieuwbouw als onderhoudswerk. verbruik: 1 liter voor ca. 16,6 m2 bij een droge laagdikte van 30 micron.


LBH GRONDLAK HV

wijzonol lbh grondlak hv is een universele, zeer goed buitenduurzame (overstaantijd van ca. 3 jaar), hoogvullende grond- en voorlak voor buiten op basis van alkydhars. het is geschikt als grondlak op hout en als overgrondverf c.q. voorlak op (voor)behandeld hout, metaal en kunststof. over grove ondergronden en/of schuurkrassen wordt na slechts een laag een mooi vullend en glad resultaat verkregen. door de specifieke eigenschappen is deze grondlak goed toepasbaar als voorlak onder hoogglanslakken. het is overschilderbaar na ca. 16 uur. verbruik: ca. 13 mē per liter.

Product-informatieblad


LBH SDT ULTRA GRONDLAK

wijzonol lbh sdt ultra grondlak is een universele, hoogvullende voorlak op basis van alkydhars voor buiten. het is inzetbaar in onderhoudssystemen waarbij hoge eisen worden gesteld aan de levensduur van verfsystemen. het is geschikt als grondlak op hout en overgrondverf c.q. voorlak op (voor)behandeld hout, metaal en kunststof. over grove ondergronden en/of schuurkrassen wordt na één laag een mooi vullend en glad resultaat verkregen. door zijn specifieke eigenschappen is het goed toepasbaar als voorlak onder hoogglanslakken. het is vochtregulerend en heeft een overstaantijd van 3 jaar (als voorlak). rendement: 16 mē per liter.

Product-informatieblad


LBH SDT ULTRA HOOGGLANSLAK

wijzonol lbh sdt ultra hoogglanslak is een aflak met een zeer lange buitenduurzaamheid en optimaal glansbehoud voor buiten op basis van gesiliconiseerde alkydhars. het is met name inzetbaar in onderhoudssystemen waarbij hoge eisen worden gesteld aan de levensduur van verfsystemen. het is geschikt als aflak op voorbehandeld hout, metaal en kunststof. buitenduurzaamheid: 10-12 jaar. verbruik: ca. 13 mē per liter.

Product-informatieblad


LBH SILICON ALKYD HOOGGLANSLAK

wijzonol lbh silicon alkyd hoogglans is een aflak voor buiten op basis van gesiliconiseerde alkydhars. het kan aangebracht worden over intacte (oude) alkydhars verflagen en over grondlak of lbh systeemgrondlak op hout, metaal en kunststof. buitenduurzaamheid: ca. 8-10 jaar. verbruik: ca. 13 mē per liter.

Product-informatieblad


LBH SILICON ALKYD SYSTEEMVERF

wijzonol lbh silicon alkyd systeemverf is een halfglanzende systeemverf voor buiten op basis van gesiliconiseerde alkydhars. het is toepasbaar in combinatie met o.a. lbh grondlak hv of lbh 4so grondlak en als eenpotsysteem op hout en voorbehandeld metaal en kunststof. het is overschilderbaar na 18 uur. buitenduurzaamheid: ca. 5-6 jaar. verbruik: ca. 14,7 mē per liter.

Product-informatieblad


LBH TRANSPARANT UV HOOGGLANS

wijzonol lbh transparant uv hoogglans is een transparante grond-, tussen- en eindlaag voor buiten op basis van gemodificeerde alkydhars. de lak heeft een mooie bolle glanslaag en uitstekende vulling en glansbehoud. door de uitstekende weervastheid en uv-bestendigheid is de lak zeer geschikt voor het transparant afwerken van het houtwerk buiten. buitenduurzaamheid: ca. 3 jaar. verbruik: ca. 16,6 mē per liter.

Product-informatieblad


LBH TRANSPARANT UV ZIJDEGLANS

wijzonol lbh transparant uv zijdeglans is een transparante lak voor buiten op basis van gemodificeerde alkydhars. de lak heeft een mooie bolle glanslaag met uitstekende vulling en glansbehoud. door de weervastheid en uv-bestendigheid is de lak zeer geschikt voor het transparant afwerken van het houtwerk buiten. buitenduurzaamheid: ca. 3 jaar. verbruik: ca. 16,6 mē per liter.

Product-informatieblad


LBH URETHAN ALKYD ZIJDEGLANSLAK

wijzonol lbh urethan alkyd zijdeglanslak is een kras- en stootvaste aflak voor buiten op basis van urethan-alkydhars. het kan aangebracht worden over intacte (oude) alkydhars verflagen en over grondlak of lbh systeemgrondlak op hout, metaal en kunststof. deze lak is het hele jaar door te verwerken. buitenduurzaamheid: ca. 5-6 jaar. verbruik: ca. 15 mē per liter.

Product-informatieblad


MARINELAK DEK EN DENVERF

wijzonol marine dek en denverf is een 1-component sneldrogende, krasvaste en corrosiewerende zijdeglanzende dek- en denverf op basis van urethan-alkydhars. het is geschikt als aflak op o.a. loopdekken en gangboorden.


MARINELAK DEKPAINT SCHUTTEVAAR

wijzonol marinelak dekpaint schuttevaar is een 1-component sneldrogende, krasvaste en corrosiewerende zijdeglanzende den- en denverf op basis van urethan-alkydhars. als halfglanzende, sneldrogende aflak voor o.a. loopdekken en gangboorden.


MARINELAK HOOGGLANS

wijzonol marinelak hoogglans is een 1-component, superieure hoogglanzende aflak op basis van gesiliconiseerde alkydhars voor voorbehandeld hout, staal, aluminium en polyester, boven de waterlijn. het heeft een optimaal vloeiend vermogen en bijzonder lang glansbehoud.


MARINELAK HOOGGLANS

wijzonol marinelak hoogglans is een 1-component, superieure hoogglanzende aflak op basis van gesiliconiseerde alkydhars voor voorbehandeld hout, staal, aluminium en polyester, boven de waterlijn. het heeft een optimaal vloeiend vermogen en een bijzonder lang glansbehoud.


MARINELAK PRIMER

wijzonol marinelak primer is een universeel toepasbare primer met uitstekende roestwerende eigenschappen op basis van epoxyester voor staal, polyester, epoxy en aluminium ondergronden.


MATLAK TERPENTINE VERDUNBAAR

wijzonol matlak is een sterke, kras- en stootvaste, dekkende lakverf op basis van alkydhars voor binnen. de lak is minimaal vergelend, gemakkelijk verwerkbaar en heeft een goede vloeiing en dekkracht. het is geschikt voor nieuw, onbehandeld hout, voor bestaand schilderwerk en voor voorbehandeld metaal. verbruik: ca. 13 mē per liter.

Product-informatieblad


MATLAK WATERVERDUNBAAR

wijzonol matlak acryl is een sterke, kras- en stootvaste, matte, dekkende lakverf op basis van acrylaattechnologie voor binnen. de lak is niet vergelend en heeft een goede vloeiing en dekkracht. het is geschikt voor nieuw, onbehandeld hout (voorbehandeld met bijvoorbeeld wijzonol grondverf) en voor bestaand schilderwerk en voorbehandeld metaal. verbruik: ca. 10 mē per liter.


METAAL PRIMER

wijzonol metaal primer is een matte, sneldrogende, zeer goed hechtende en roestwerende primer op basis van alkydhars voor binnen en buiten. het is geschikt als eerste hechtprimer op metaal (roestplekken dienen vooraf verwijderd te zijn). het is ook toepasbaar op bestaand schilderwerk, na goed reinigen en mat schuren. het is overschilderbaar na ca. 5 uur. verbruik: ca. 11,4 mē per liter.


METAALLAK HOOGGLANS

wijzonol metaallak hoogglans is een sterke, kras- en stootvaste, dekkende lakverf op basis van alkydhars voor binnen en buiten. het is geschikt als afwerking voor metaal (voorbehandeld met wijzonol metaal primer) en ook toepasbaar over bestaand schilderwerk. buitenduurzaamheid: ca. 7 jaar. verbruik: ca. 14,9 mē per liter.

Product-informatieblad


METAALLAK ZIJDEGLANS

wijzonol metaallak zijdeglans is een sterke, kras- en stootvaste, dekkende lakverf op basis van alkydhars voor binnen en buiten. het is geschikt als afwerking op metaal (voorbehandeld met wijzonol metaal primer) en is ook toepasbaar over bestaand schilderwerk. buitenduurzaamheid: ca. 7 jaar. verbruik: ca. 14,9 mē per liter.

Product-informatieblad


MULTICOAT

dit artikel is niet meer leverbaar!


MUURVERF EXTRA REINIGBAAR

wijzonol muurverf extra reinigbaar is een waterverdunbare, matte, extra goed reinigbare (schrobvast klasse 1), gladde muurverf op basis van acrylaatdispersie voor binnen. de verf is uitstekend reinigbaar zonder cleaner, perfect dekkend en heeft een soepele verwerking. het is geschikt voor toepassing steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk, plaatmateriaal en op goed hechtend behang. verbruik: ca. 7-9 mē per liter.

Product-informatieblad


MUURVERF EXTRAMAT

wijzonol muurverf extramat is een waterverdunbare, hoogwaardige, volledig matte en aanzetvrije, gladde muurverf voor binnen op basis van een duurzaam verkregen bindmiddel. het is geschikt voor steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en (spack) pleisterwerk, plaatmateriaal en glasweefsel. het is schrobvast volgens din en 13300 klasse 1. verbruik: ca. 7-9 mē per liter.

Product-informatieblad


MUURVERF KALKMAT

wijzonol muurverf kalkmat is een waterverdunbare, goed dekkende en reinigbare, gladde muurverf voor binnen op basis van een duurzaam verkregen bindmiddel. het is geschikt voor toepassing op steenachtige ondergronden zoals beton-, metsel- en pleisterwerk, plaatmateriaal, glasweefsel en op goed hechtend behang en met latex muurverf behandelde ondergronden. verbruik: ca. 7-9 mē per liter.

Product-informatieblad


MUURVERF MAT

wijzonol muurverf mat is een matte muurverf voor binnen op basis van acrylaatdispersie. het is geschikt voor toepassing op plafonds en wanden van gipsplaat, pleister-, stuc- en metselwerk, beton en goed hechtend behang. verbruik: ca. 7,5 mē per liter.

Product-informatieblad


MUURVERF MAT

wijzonol muurverf mat is een waterverdunbare, zeer goed dekkende, gladde muurverf op basis van een duurzaam verkregen bindmiddel. het is geschikt voor toepassing op steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk, plaatmateriaal en goed hechtend behang binnen. het is zeer geschikt voor renovatieschilderwerk en schrobvast volgens din en 13300 klasse 2. verbruik: ca. 7-9 mē per liter.


MUURVERF VOOR BUITEN

wijzonol muurverf voor buiten is een weerbestendige muurverf die speciaal ontwikkeld is voor toepassing buiten en zeer geschikt is voor steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal. de muurverf heeft een lage zijdeglans, waardoor de vuilaanhechting minimaal is, en het is schrobvast volgens din en 13300 klasse 1. buitenduurzaamheid: ca. 4-5 jaar. verbruik: ca. 7-9 mē per liter.

Product-informatieblad


MUURVERF ZIJDEGLANS

wijzonol muurverf zijdeglans is een acrylaatdispersie muurverf voor binnen en buiten. het is geschikt voor toepassing op plafonds en wanden van gipsplaat, pleister-, stuc- en metselwerk, beton en goed hechtend behang. de verf is uitstekend reinigbaar (schrobvastheid klasse 1), zeer goed buitenduurzaam, perfect dekkend en geurarm. verbruik: ca. 7-9 mē per liter.

Product-informatieblad


MUURVOORSTRIJK

wijzonol muurvoorstrijk is een watergedragen, blank voorstrijkmiddel voor binnen en buiten op basis van acrylaatdispersie. het is geschikt als voorstrijk op zuigende en poreuze steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal. het is toepasbaar als ondergrond voor acrylaatdispersie muurverven en kan ook gemengd worden met wijzonol acrylaatdispersie muurverven. deze voorstrijk verbetert de hechting, heeft een snelle droging en is waterdampdoorlatend. het is overschilderbaar na ca. 4 uur. verbruik: ca. 3-5 mē per liter.


MUURVOORSTRIJK AANKLEURBAAR

wijzonol muurvoorstrijk aankleurbaar is een waterverdunbaar, goed dekkend, aankleurbaar voorstrijkmiddel voor binnen en buiten op basis van een duurzaam verkregen bindmiddel. het vermindert zuiging van de ondergrond, verbetert de hechting en bespaart 1 laag muurverf. het is geschikt als voorstrijkmiddel op zuigende en poreuze steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal. het is ook geschikt als ondergrond voor acrylaatdispersie muurverven. verbruik: ca. 6-9 mē per liter.


OER GRONDVERF

wijzonol oer grondverf is een universele, hoogvullende grond- en overgrondverf voor binnen en buiten op basis van lijnolie. deze grondverf is prettig in de verwerking en vochtregulerend, heeft een uitstekende droogtijd, optimale doorharding en karakteristieke kwaststreep. de verf is toepasbaar over onbehandeld hout, lijnolie grondverf en over bestaand schilderwerk. overschilderbaar na ca. 24 uur. verbruik: ca. 15,3 mē per liter.


OER HOOGGLANSLAK

wijzonol oer hoogglanslak is een lakverf voor binnen en buiten op basis van lijnolie. deze lak kenmerkt zich door zijn duurzame bescherming van het hout en de makkelijke verwerking. het kan worden toegepast over lijnolie grondverf op hout, metaal en kunststof of over bestaand schilderwerk. let op: poetsdoeken met lijnolieresten na gebruik uithangen of onderdompelen in water. hierdoor wordt spontane ontbranding door broei voorkomen. buitenduurzaamheid: ca. 6 jaar. verbruik: ca. 14,8 mē per liter.


OER ZIJDEGLANSLAK

wijzonol oer zijdeglanslak is een goed buitenduurzame lakverf op basis van lijnolie voor binnen en buiten. de lak kenmerkt zich door de duurzame bescherming van het hout en de makkelijke verwerking. het heeft een uitstekende droogtijd, optimale doorharding en karakteristieke kwaststreep. het is geschikt voor toepassing op lijnolie grondverf of over bestaand schilderwerk. verbruik: ca. 14,8 mē per liter.


PLAFOND LATEX DUURZAAM

wijzonol plafond latex duurzaam is een waterverdunbare, zeer goed dekkende latex op basis van een duurzaam verkregen bindmiddel (zetmeeltechnologie). geschikt voor toepassing op plafonds en muren van pleister- en metselwerk, beton, gipsplaat en goed hechtend behang, binnen. schobvastheid: klasse 2-3. verbruik: ca. 7-9 mē per liter.

Product-informatieblad


PROJECTLATEX

wijzonol projectlatex mat is een zeer goed dekkende, makkelijk verwerkbare muurverf voor binnen. het is geschikt voor toepassing op alle soorten stucwerk, metselwerk, pleisterwerk en over bestaande verflagen. verbruik: ca. 6-8 mē per liter.


SNELGROND

wijzonol snelgrond is een zeer sneldrogende grondverf voor buiten op basis van gemodificeerde alkydhars. het is geschikt voor het plaatselijk gronden (o.a. beschadigingen) van hout en voorbehandeld metaal in diverse wijzonol (lak)verfsystemen. het is overschilderbaar na ca. 4 uur. verbruik: ca. 15,6 mē per liter.


SPACKLATEX

wijzonol spacklatex is een matte, oplosmiddelvrije en waterverdunbare, gladde muurverf voor binnen met een lange open tijd op basis van een duurzaam verkregen bindmiddel. het is geschikt als afwerking op plafonds en wanden voorzien van spackpleister en op onbehandeld of met acrylaat muurverf behandelde steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en (spack)pleisterwerk en (gipskarton)plaatmateriaal. het is makkelijk te verwerken en aanzetvrij, heeft een goede dekkracht en is spatarm en dampdoorlatend. het is schrobvast volgens din en 13300 klasse 2-3. verbruik: ca. 6-9 mē per liter.


SPRAY-OKAY GLOSS

wijzonol spray-okay gloss is een hoogwaardige, verspuitbare, waterverdunbare, sneldrogende voor- en aflak op basis van selfcrosslinking core-shell technologie. het is geschikt voor industriele toepassing op houten, metalen en kunststof ondergronden. de verf heeft een goede dekking, snelle droging, optimale vloei, prima standvermogen, goede buitenduurzaamheid en is handvetbestendig. het is geschikt voor zowel nieuw als onderhoudsschilderwerk, buiten en binnen en overschilderbaar na ca. 4 uur. buitenduurzaamheid: ca. 6 jaar. verbruik bij 60 micrometer droge laagdikte: ca. 6,3 mē per liter.


SPRAY-OKAY SATIN

wijzonol spray-okay satin is een hoogwaardige, verspuitbare, waterverdunbare, laag zijdeglanzende grond-, voor- en aflak in één, geschikt voor industriele toepassingen, op basis van alkyd technologie. de verf dekt zeer goed, is goed vullend, sneldrogend, heeft een optimale vloei en een goed standvermogen, is universeel overschilderbaar en is handvetbestendig. het is zeer geschikt als eenpotsysteem, maar ook als grond- en/of voorlak onder dekverven op houten, metalen en kunststof ondergronden. het is zowel geschikt voor nieuw als voor onderhoudsschilderwerk. de tweede laag is aan te brengen na ca. 4 uur droogtijd. buitenduurzaamheid: ca. 6 jaar. verbruik bij 60 micrometer droge laagdikte: ca. 6,3 mē per liter.

Product-informatieblad


STRUCTUURVERF

wijzonol structuurverf is een goed dekkende structuurverf voor binnen. geschikt voor algemene werkzaamheden zoals het aanbrengen van structuur op plafonds en wanden. verbruik: ca. 3,5 mē per liter.


SUPERDEK

wijzonol superdek is een matte, waterverdunbare, sneldrogende muurverf met hoge dekkracht voor binnen op basis van zetmeeltechnologie. het is geschikt voor toepassing op cementgebonden ondergronden zoals beton, pleisterwerk en plaatmateriaal. het is ook geschikt voor toepassing op goed hechtend behang. het is schrobvast volgens en 13300, klasse 2. verbruik: ca. 7-9 mē per liter.


TRANSPARANT HOOGGLANS

wijzonol transparant hoogglans is een duurzame, transparante grond-, tussen- en eindlaag op basis van gemodificeerde alkydhars. het is geschikt voor nieuw en bestaand houtwerk van o.a. kozijnen, ramen en gevelbetimmeringen. het geeft het schilderwerk een sprankelende hoogglans uitstraling en de speciale uv-filter zorgt voor extra bescherming tegen intensieve zonbelasting. de lak is gemakkelijk te verwerken en zorgt ervoor dat de natuurlijke tekening van het hout goed zichtbaar blijft. buitenduurzaamheid: 3 jaar. verbruik: ca. 14-17 mē per liter.


TRANSPARANT HOOGGLANS 2012

wijzonol transparant hoogglans is een transparante, vochtregulerende houtafwerking voor buiten op basis van alkydhars-oliecompositie. het is toepasbaar als transparante grond-, tussen- en eindlaag in een afwerksysteem op nieuw en bestaand houtwerk zoals kozijnen, ramen, deuren en gevelbetimmeringen. het kan ook aangebracht worden over oude intacte transparante beitsen en konserveergrond. bij nieuw hout wordt geadviseerd eerst 1 laag konserveergrond aan te brengen. het is overschilderbaar na 16 uur. buitenduurzaamheid: ca. 2-3 jaar. verbruik: ca. 14-17 mē per liter.

Product-informatieblad


TRANSPARANT ZIJDEGLANS

wijzonol transparant zijdeglans is een duurzame, transparante grond-, tussen- en eindlaag op basis van gemodificeerde alkydhars. het is geschikt voor nieuw en bestaand houtwerk van o.a. kozijnen, ramen en gevelbetimmeringen. het geeft het schilderwerk een sprankelende hoogglans uitstraling en de speciale uv-filter zorgt voor extra bescherming tegen intensieve zonbelasting. de lak is gemakkelijk te verwerken en zorgt ervoor dat de natuurlijke tekening van het hout goed zichtbaar blijft. buitenduurzaamheid: 4 jaar. verbruik: ca. 14-17 mē per liter.

Product-informatieblad


TRANSPARANT ZIJDEGLANS 2012

wijzonol transparant zijdeglans is een transparante, vochtregulerende houtafwerking voor buiten op basis van alkydhars-oliecompositie. het is geschikt als transparante grond-, tussen- en eindlaag in een afwerksysteem op nieuw en bestaand houtwerk van o.a. kozijnen, ramen, deuren en gevelbetimmeringen. het kan ook aangebracht worden over oude intacte transparante beitsen en konserveergrond. bij nieuw hout wordt geadviseerd eerst 1 laag konserveergrond aan te brengen. buitenduurzaamheid: ca. 2-3 jaar. verbruik: ca. 15 mē per liter.

Product-informatieblad


TRANSPARANT ZIJDEGLANSLAK WATERVERDUNBAAR

wijzonol transparant zijdeglanslak aq is een transparante, zijdeglanzende, laagvormende kleurlak voor binnen op basis van acrylaat technologie. het is geschikt als grond-, tussen- en afwerklaag op nieuw hout (1-potsysteem) en bestaand transparant schilderwerk. bestaande verflagen moeten vooraf gereinigd en grondig mat geschuurd worden. het is kras- en stootvast, bestand tegen handvet, geurarm, heeft een langere open tijd, is makkelijk verwerkbaar, waterverdunbaar en oplosmiddelarm. het is overschilderbaar na ca. 4-5 uur. rendement: 8,6 mē per liter.


TUINBEITS DEKKEND

wijzonol tuinbeits dekkend is een vochtregulerende, laag zijdeglanzende beitsverf op basis van alkydhars voor tuin en terras. het is geschikt als grond-, tussen- en afwerklaag op hout (eenpotsysteem) zoals tuinhuisjes, schuttingen, pergola’s en gevelbetimmeringen. het is overschilderbaar na ongeveer 18 uur. buitenduurzaamheid: ca. 5 jaar. verbruik: ca. 12-14 mē per liter.

Product-informatieblad


TUINBEITS TRANSPARANT MENGMACHINE

wijzonol transparant tuinbeits is een matte, beperkt filmvormende beitsverf met hoge vochtregulering op basis van alkydhars. geschikt als grond-, tussen- en afwerklaag (eenpotsysteem) op hout buiten, zoals tuinmeubilair, tuinhuisjes, schuttingen, pergola’s en gevelbetimmeringen. zeer geschikt voor toepassing op zachte hardhoutsoorten, zoals redwood, western red cedar en ruw vuren. overschilderbaar na ongeveer 24 uur. buitenduurzaamheid: ca. 2-3 jaar. verbruik: ca. 11-13 mē per liter.

Product-informatieblad


TUINBEITS TRANSPARANT READY MIXED

wijzonol transparant tuinbeits is een matte, beperkt filmvormende beitsverf met hoge vochtregulering op basis van alkydhars. het is geschikt als grond-, tussen- en afwerklaag (eenpotsysteem) op hout buiten zoals tuinmeubilair, tuinhuisjes, schuttingen, pergola’s en gevelbetimmeringen. het is zeer geschikt voor toepassing op zachte hardhoutsoorten zoals redwood, western red cedar en ruw vuren. het is overschilderbaar na ongeveer 24 uur en de buitenduurzaamheid is ca. 2-3 jaar. verbruik: ca. 11-13 mē per liter.

Product-informatieblad


UNI COAT

wijzonol uni coat is een universeel toepasbare en actief corrosiewerende zijdeglans primer en dekverf op basis van urethan alkyd. het is buiten toe te passen op onbehandelde metalen en kunststof ondergronden. het is tevens geschikt voor het overschilderen van bestaande en/of beschadigde coating lagen. het is na 3,5 uur overschilderbaar. rendement: 11,4 mē per liter.


UNI PRIMER

wijzonol uni primer is een sneldrogende, roestwerende primer op basis van epoxy-ester, geschikt voor diverse metalen ondergronden buiten. het is geschikt als universele primer in diverse wijzonol-systemen op gestraald en goed ontroest staal, verzinkt staal en aluminium. het is overschilderbaar na ca. 5 uur. verbruik: ca. 11,4 mē per liter.

Product-informatieblad


VERDUNNING EP

wijzonol verdunning ep is een hoogwaardige verdunning voor 2-componenten epoxy producten.


VERDUNNING PU

wijzonol verdunning pu is een hoogwaardige verdunning voor 2-componenten polyurethaan producten. het is geschikt als verdunning bij applicatie van polyurethaan coatings en als reinigingsmiddel van gereedschappen en apparatuur.


WIJZO CHIPSMELANGE

wijzonol wijzo chipsmelange zijn kleurvlokken (chips) op basis van kunststofdispersie. ze zijn gemakkelijk verspuitbaar, decoratief, veelkleurig en kleurecht en bieden een naadloze afwerking van vloeren in o.a. magazijnen, showrooms, kantoren, kantines en scholen. dit product is in diverse kleuren leverbaar. u kunt contact met ons opnemen om de desgewenste kleur te bespreken.


WIJZOCRYL

wijzonol wijzocryl is een goed dekkende muurverf voor binnen en (beschut) buitenwerk op basis van acrylaat-dispersie. op beton, metsel- en pleisterwerk, hout en steenachtig plaatmateriaal binnen en beschut buitenwerk, zoals de onderzijde van balkons en galerijen. verbruik: ca. 6-8 m²/ltr. gerold, afhankelijk van de porositeit en structuur van de ondergrond, zonodig d.m.v. proefvlak vaststellen.


WIJZODUR ANTI GRAFFITI BLANK GLANS

dit artikel is niet meer leverbaar!


WIJZODUR ANTI GRAFFITI DEKKEND GLANS

wijzonol wijzodur anti-graffiti dekkend glans is een 2-componenten glanzende anti-graffiti dekverf voor buiten op basis van polyurethaan. het is geschikt als anti-graffiti toplaag voor systemen op beton, metaal, hout en kunststof. de verf heeft een uitstekende buitenduurzaamheid, is goed uv-bestendig, niet vergelend, vele malen te reinigen en slijt-, kras- en stootvast. verbruik: ca. 10,3 mē per liter.


WIJZODUR BLANK AQ GLANS

wijzonol wijzodur blank aq glans is een oplosmiddelvrije, waterverdunbare, niet vergelende, 2-componenten dekverf voor binnen en buiten op basis van polyurethaan. het is slag-, slijt- en stootvast, zeer goed bestand tegen graffiti bekladding, uistekend buitenduurzaam, niet vergelend, zeer goed reinigbaar, makkelijk verwerkbaar, heeft een lange verwerkingstijd en is geurarm. het is geschikt als zeer duurzame tussen- en eindlaag in 2-componenten systemen op steenachtige, metalen, houten en kunststof ondergronden zoals vloeren, wanden, hekwerken, leuningen, deuren en beplating. het is tevens toepasbaar als anti-graffiti coating. verbruik: ca. 8,4 mē per kilo.

Product-informatieblad


WIJZODUR BLANK AQ MAT

wijzonol wijzodur blank aq mat is een oplosmiddelvrije, waterverdunbare, niet vergelende 2-componenten dekverf voor binnen en buiten op basis van polyurethaan. het is slag-, slijt- en stootvast, zeer goed bestand tegen graffiti bekladding, uistekend buitenduurzaam, niet vergelend, zeer goed reinigbaar, makkelijk verwerkbaar, heeft een lange verwerkingstijd en is geurarm. het is geschikt als zeer duurzame tussen- en eindlaag in 2-componenten systemen op steenachtige, metalen, houten en kunststof ondergronden zoals vloeren, wanden, hekwerken, leuningen, deuren en beplating. het is tevens toepasbaar als anti-graffiti coating. verbruik: ca. 8,5 mē per kilo.


WIJZODUR BODYCOAT

wijzodur bodycoat is een 2-componenten, matte high build coating voor buiten op basis van polyurethaan. het heeft een hoog laagdiktebereik, is slag- en stootvast, heeft een hoge buitenduurzaamheid, goede uv bestendigheid en is niet vergelend. geschikt als tussen- en eindlaag in twee componenten systemen op metaal, beton en overige steenachtige ondergronden (niet geschikt onder wijzodur anti-graffiti dekkend). verbruik: ca. 6 mē per liter bij 100 ĩ.


WIJZODUR DEKVERF

wijzonol wijzodur dekverf is een 2-componenten hoogglanzende dekverf op basis van polyurethaan voor buiten. het is geschikt als eindlaag in 2-componenten systemen op metaal, beton en overige steenachtige ondergronden. het is slag- en stootvast, heeft een goed glansbehoud, hoge buitenduurzaamheid, goede uv-bestendigheid en is niet vergelend. theoretisch rendement: ca. 14,9 mē.


WIJZODUR DEKVERF AQ

wijzonol wijzodur dekverf aq is een 2-componenten dekvef voor binnen en buiten op basis van polyurethaan. het is slag-, slijt- en stootvast, zeer goed bestand tegen graffiti bekladding, uitstekend buitenduurzaam, niet vergelend en zeer goed reinigbaar. het heeft een makkelijke verwerking en lange verwerkingstijd en is geurarm. het is geschikt als zeer duurzame tussen- en eindlaag in 2-componenten systemen op steenachtige, metalen, houten en kunststof ondergronden zoals vloeren, wanden, hekwerken, leuningen, deuren en beplating. het is tevens toepasbaar als anti-graffiti coating. verbruik: ca. 7-8 mē per liter.

Product-informatieblad


WIJZODUR DEKVERF AQ MAT

wijzonol wijzodur dekverf aq mat is een oplosmiddelvrije, waterverdunbare, matte 2-componenten dekverf op basis van polyurethaan. de verf is slag-, slijt- en stootvast, zeer goed bestand tegen graffiti bekladding, uitstekend buitenduurzaam, niet vergelend, zeer goed reinigbaar, heeft een makkelijke verwerking en lange verwerkingstijd en is geurarm. geschikt als zeer duurzame tussen- en eindlaag in 2-componenten systemen op steenachtige, metalen, houten en kunststof ondergronden zoals vloeren, wanden, hekwerken, leuningen, deuren en beplating. tevens toepasbaar als anti-graffiti coating. verbruik: ca. 8 mē per liter.


WIJZODUR FINISH AQ BLANK GLANS

wijzonol wijzodur finish aq blank glans is een waterverdunbare, glanzende, 2-componenten vloercoating voor binnen op basis van polyurethaan. het is te gebruiken als eindlaag in het wijzo (chips)vloersysteem wanneer een hoge (chemische) bestandheid vereist is, bijvoorbeeld op bedrijfsvloeren of in natte ruimten. het is niet vergelend, heeft een hoge uv-bestendigheid, is bestand tegen water en vele chemicaliën, heeft een hoge slijtvastheid en is slag- en stootvast. let op: het is niet bestand tegen (rubber) banden. verbruik: ca. 9 mē per kilo.


WIJZODUR GIETVLOER A60

wijzonol wijzodur gietvloer a60 is een oplosmiddelvrije, 2-componenten, elastische gietvloer voor buiten op basis van polyurethaan. het is geluiddempend, scheuroverbruggend, elastisch, veerkrachtig, vloeistofdicht en self leveling. vooral geschikt in systemen voor galerijen en balkons in combinatie met wijzodur vloercoating f/as. verbruik: ca. 2 kilo per mē.


WIJZODUR MULTICOAT AQ ZIJDEGLANS

wijzonol wijzodur multicoat aqua zijdeglans is een oplosmiddelarme, slag- en slijtvaste, waterverdunbare, 2-componenten dekverf op basis van polyurethaan. het is te gebruiken als tussen- en eindlaag in 2-componenten systemen op steenachtige, metalen en kunststof ondergronden zoals vloeren, wanden, hekwerken, leuningen, deuren en beplating, zowel buiten als binnen. het is tevens toepasbaar als anti-graffiti coating. het heeft een zeer goede hechting, heeft een hoog laagdiktebereik, is goed watervast en is bestand tegen mors- en spatbelasting van zwak agressieve chemicaliën. het is overschilderbaar na 10 uur tot maximaal 14 dagen en beloopbaar na 16 uur. verbruik bij 40 micrometer droog: ca. 8,5 mē per kilo.

Product-informatieblad


WIJZODUR VLOERCOATING F/AS

wijzonol wijzodur vloercoating f/as is een oplosmiddelarme, 2-componenten, flexibele vloercoating voor buiten op basis van polyurethaan. toe te passen als eindlaag in 2-componenten (flexibele) anti-slip vloersystemen. het biedt een hoge slijtvastheid, grote scheursterkte-weerstand, optimale buitenduurzaamheid, is goed reinigbaar, bestand tegen vele chemicaliën, niet vergelend en heeft hoge uv-bestendigheid. verbruik: ca. 3,6 mē per kilo.


WIJZODUR VLOERCOATING MP

wijzonol wijzodur vloercoating mp is een oplosmiddelarme, 2-componenten, veelzijdig inzebare vloercoating op basis van polyurethaan. het is toe te passen als tussen- en eindlaag voor epoxy-instrooisysteem (0,2-06 mm) vanaf 0°c ondergrondtemperatuur. het product is slag-, slijt en stootvast, goed reinigbaar, bestand tegen vele chemicaliën, niet vergelend en heeft een hoge uv-bestendigheid. verbruik: ca. 2,5 mē per kilo.

Product-informatieblad


WIJZODUR VLOERCOATING MP / AS

wijzonol wijzodur vloercoating mp/as is een oplosmiddelarme, 2-componenten vloercoating voor buiten op basis van polyurethaan. het is toe te passen als eindlaag in epoxy-vloersystemen vanaf 0°c ondergrondtemperatuur. het heeft een hoge slijtvastheid, is slag- en stootvast, goed reinigbaar, bestand tegen vele chemicaliën, niet vergelend, heeft een hoge u.v. bestendigheid en is antislip. verbruik: ca. 4 mē per kilo.

Product-informatieblad


WIJZOFAST BASECOAT/ADDITIEF

wijzonol wijzofast basecoat is een oplosmiddelvrije, snel doorhardende 2-componenten vloercoating op basis van epoxy technologie. het is geschikt in combinatie met wijzofast additief als tussenlaag in het wijzofast systeem voor het behandelen van vloeren en andere cementgebonden ondergronden, binnen en buiten. zonder toevoeging van wijzofast additief vind er geen doorharding plaats. het is overschilderbaar na 3 tot maximaal 24 uur. rendement: ca. 2,2 mē per kg.


WIJZOFAST PRIMER

wijzonol wijzofast primer is een oplosmiddelvrije, snel doorhardende, blanke 2-componenten primer voor binnen en buiten op basis van polyurea technologie. het is geschikt als hechtlaag in het wijzofast systeem voor het behandelen van vloeren en andere cementgebonden ondergronden. het is overschilderbaar na 3 tot maximaal 24 uur. rendement: ca. 4,2 mē per kg.

Product-informatieblad


WIJZOFAST TOPCOAT

wijzonol wijzofast topcoat is een oplosmiddelvrije, snel doorhardende, glanzende 2-componenten vloercoating op basis van polyurea technologie. het is geschikt els eindlaag in het wijzofast systeem voor het behandelen van vloeren en andere cementgebonden ondergronden, binnen en buiten. rendement: ca. 3,6 mē per kg.

Product-informatieblad


WIJZOPLEX 2SO EXTREEM

wijzonol wijzoplex 2so extreem is een watergedragen, eiglanzende en uitstekend buitenduurzame, gladde muurverf op basis van acrylaatdispersie. het is inzetbaar bij lage temperaturen en bij snel wisselende weersomstandigheden. het is geschikt voor steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal. onderhoudstermijn: 4-6 jaar. rendement: 6-8 mē per liter.

Product-informatieblad


WIJZOPLEX EIGLANS

wijzonol wijzoplex eiglans is een watergedragen, eiglanzende en uitstekend buitenduurzame, gladde muurverf op basis van acrylaatdispersie. het is geschikt voor toepassing op steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal buiten. het is schrobvast volgens din en 13300 klasse 1. buitenduurzaamheid: ca. 4-6 jaar. verbruik: ca. 6-8 mē per liter.


WIJZOPLEX ELASTDECOR

wijzonol wijzoplex elastdecor is een zijdeglanzende, elastische, watergedragen structuurmuurverf met een uitstekende buitenduurzaamheid voor buiten op basis van acrylaatdispersie. het is geschikt voor toepassing als hoogvullende, decoratieve, haarscheuroverbruggende wandafwerking (tot 0,3 mm) op steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal. verbruik: ca. 2,5-5 mē per liter.

Product-informatieblad


WIJZOPLEX GEVELCOAT

wijzonol wijzoplex gevelcoat is een matte, waterafstotende, watergedragen, zeer damp-open, gladde muurverf voor buiten op basis van silan acrylaatdispersie. het is geschikt voor toepassing op geïsoleerde en na-geïsoleerde gevels en steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal. het is schrobvast volgens din en 13300 klasse 1. buitenduurzaamheid: ca. 5-7 jaar. verbruik: ca. 6-8 mē per liter.


WIJZOPLEX ZIJDEGLANS

wijzonol wijzoplex zijdeglans is een watergedragen, uitstekend buitenduurzame, gladde muurverf voor buiten en binnen op basis van acrylaatdispersie. geschikt voor toepassing op steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal. verbruik: ca. 6-9 mē per liter.


WIJZOPOX BODYCOAT

wijzonol wijzopox bodycoat is een 2-componenten high build coating op basis van epoxy. geschikt als tussenlaag in 2-componenten systemen op metaal, beton en overige steenachtige ondergronden. ook geschikt als tussenlaag bij afwerking met wijzodur anti-graffiti dekkend. het heeft een hoog laagdiktebereik, is goed slag- en slijtvast, heeft een uitstekende watervastheid en is goed chemicaliënbestendig. verbruik: ca. 4 mē per liter bij 125 ĩ.


WIJZOPOX DEKVERF AQ

wijzonol wijzopox dekverf aq is een waterverdunbare, zijdeglanzende, 2-componenten dekverf voor binnen op basis van epoxy. het is geschikt als tussen- en eindlaag in 2-componenten systemen op steenachtige ondergronden als vloeren en wanden en metalen ondergronden. deze verf is oplosmiddelarm, geurarm, uitstekend slag-, slijt- en stootvast, bestand tegen vele chemicalien en heeft een hoog laagdiktebereik. verbruik: ca. 6,25 mē per liter.

Product-informatieblad


WIJZOPOX DEKVERF EWN

wijzonol wijzopox dekverf ewn is een hoogglanzende, waterverdunbare, 2-componenten, universele dekverf voor buiten en binnen op basis van epoxy. het is geschikt als tussen- en eindlaag in 2-componenten systemen voor vloeren en wanden. let op: bij buitengebruik kan de verf gaan 'krijten'. de verf is goed slag-/ slijt- en stootvast en is bestand tegen vele chemicaliën. verbruik: ca. 8 mē per liter.

Product-informatieblad


WIJZOPOX DEKVERF EWN/AS

wijzonol wijzopox dekverf ewn/as is een waterverdunbare 2-componenten anti-slip dekverf voor binnen en buiten op basis van epoxy. het is geschikt als anti-slip tussen- en eindlaag in 2-componenten systemen voor vloeren en wanden. de verf is goed slag-, slijt- en stootvast en is bestand tegen vele chemicaliën. let op: bij buitengebruik kan de verf gaan 'krijten'. verbruik: ca. 8 mē per liter.


WIJZOPOX GIETVLOER

wijzonol wijzopox gietvloer is een halfglanzende, oplosmiddelvrije 2-componenten gietvloer voor binnen op basis van epoxy. geschikt als naadloze afwerking op horizontale metalen, betonnen en houten ondergronden. het is zeer goed slag-, slijt- en stootvast, bestand tegen vele chemicaliën, water, schoonmaakmiddelen (detergents) en minerale oliën en goed reinigbaar. verbruik: ca. 3-4 kg per mē.


WIJZOPOX GRONDVERF

wijzonol wijzopox grondverf is een 2-componenten, universele, goed dekkende, watervaste grondverf voor buiten op basis van epoxy. geschikt als grondlaag in 2-componenten systemen op metaal en als hechtprimer op thermisch verzinkt staal of aluminium (voorbehandeld). ook geschikt als primer op steenachtige en diverse 'kunststof' ondergronden. overschilderbaar na 16 tot maximaal 48 uur. verbruik: ca. 13,7 mē per liter.


WIJZOPOX IMPREGNEER EW

wijzonol wijzopox impregneer is een waterverdunbare, 2-componenten impregneer voor buiten en binnen op basis van epoxy. het is geschikt als impregneer in 2-componenten systemen voor beton en andere steenachtige ondergronden. het is tevens geschikt als stofbinder voor cementgebonden ondergronden (vloeren) binnen. het is niet toepasbaar op anhydriet vloeren en het is oplosmiddelvrij, reukloos, gemakkelijk verwerkbaar en heeft een goed impregnerend vermogen, ook op een 'vochtige' ondergrond. als stofbinder is het overschilderbaar na 16 tot maximaal 48 uur en het is beloopbaar na ca. 36 uur. verbruik: ca. 7 mē per kilo inclusief water.

Product-informatieblad


WIJZOPOX INWASMORTEL EW

wijzonol wijzopox inwasmortel ew is een oplosmiddelvrije, waterverdunbare 2-componenten egalisatiemortel voor binnen en buiten op basis van epoxy. het is zeer gemakkelijk verwerkbaar en hecht goed op draagkrachtig beton. het is geschikt voor het egaliseren en inwassen van beton en andere steenachtige ondergronden in 2-componenten systemen. het is overschilderbaar na 24 uur. verbruik: ca. 2,6 mē per kilo.

Product-informatieblad


WIJZOPOX PRIMER SF

wijzonol wijzopox primer sf is een oplosmiddelvrije, blanke 2-componenten primer voor buiten en binnen op basis van epoxy. de primer heeft een goed penetratievermogen en uitstekende kleefkracht. het is geschikt als hechtlaag onder (epoxy)mortels, troffelvloeren en coatings op beton en andere cementgebonden ondergronden. het is overschilderbaar na 16 tot maximaal 48 uur en bij mortels 'nat in nat' werken. verbruik: ca. 3 mē per liter.

Product-informatieblad


WIJZOPOX PRIMER SF/E

wijzonol wijzopox primer sf/e is een oplosmiddelvrije, blanke 2-componenten primer voor buiten en binnen op basis van epoxy. geschikt voor toepassing als flexibele hechtlaag in scheuroverbruggende vloersystemen met wijzopox vloercoating sf/e. de primer heeft een goed penetratie- en lamineervermogen en een uitstekende kleefkracht. overschilderbaar na 4 tot maximaal 48 uur. verbruik: ca. 3 mē per liter.


WIJZOPOX PRIMER T

wijzonol wijzopox primer t is een oplosmiddelvrije 2-componenten primer voor buiten en binnen op basis van epoxy. deze verf is goed verwerkbaar, heeft geen zakneiging en hecht uitstekend op gladde/gesloten ondergronden. het is geschikt als hechtlaag onder coatings op vloer- en wandtegels, glad beton en steenachtige ondergronden. verbruik: ca. 4,5 mē per liter.

Product-informatieblad


WIJZOPOX REPARATIEMORTEL VW

wijzonol wijzopox reparatiemortel vw is een oplosmiddelvrije 2-componenten reparatiemortel voor buiten en binnen op basis van epoxy. het heeft een soepele verwerking, is krimpvrij en na 16 uur overschilderbaar met de meest gebruikelijke muurverven. het is geschikt voor niet-constructieve reparatie van betonconstructies voor zowel horizontaal, verticaal als hangend werk. verbruik: ca. 1,3 kg voor 1 liter te vullen ruimte.

Product-informatieblad


WIJZOPOX SCHRAAPLAAG

wijzonol wijzopox schraaplaag is een oplosmiddelvrije 2-componenten schraaplaag voor buiten en binnen op basis van epoxy. het is goed verwerkbaar, heeft een goede vloei en is niet gepigmenteerd. geschikt als egalisatielaag in 2-componenten vloersystemen. overschilderbaar na 16 tot maximaal 48 uur. verbruik: ca. 2 kg per mē - 1 mm.


WIJZOPOX TOPCOAT AQ

wijzonol wijzopox topcoat aq is een waterverdunbare, 2-componenten, universele dekverf voor binnen en buiten op basis van epoxy. het is geschikt als slijtvaste afwerking op vloeren en wanden van beton en andere steenachtige ondergronden. het is ook toepasbaar op metaal en hout. de verf is goed slag-, slijt- en stootvast en goed bestand tegen vele chemicaliën. let op: bij buitengebruik kan de verf gaan 'krijten'. verbruik: ca. 11 mē per liter.


WIJZOPOX UNICOAT HB

wijzonol wijzopox unicoat hb is een 2-componenten, universele, zijdeglanzende high build grond- en dekverf voor buiten op basis van epoxy. het is geschikt als grond- en afwerklaag op metaal en als hechtprimer op thermisch verzinkt staal of aluminium (voorbehandeld). het is ook geschikt als primer op steenachtige en diverse kunststof en houten ondergronden (bij de inzet als afwerklaag rekening houden met krijten bij uv-belasting). rendement: ca. 4,6 mē per kg.

Product-informatieblad


WIJZOPOX VLOERCOATING RAPID

wijzonol wijzopox vloercoating rapid is een halfglanzende, oplosmiddelvrije, snel doorhardende 2-componenten rolcoating voor buiten en binnen op basis van epoxy. geschikt als naadloze afwerking van vloeren in o.a. magazijnen, garages, op galerijen en balkons. het is anti-slip af te werken d.m.v. instrooien met kwartszand en 'afsealen'. let op: uv-belaste vloeren 'afsealen' met een wijzodur product. het is zeer goed slag-, slijt- en stootvast, bestand tegen vele chemicaliën, water, schoonmaakmiddelen (detergents) en minerale oliën en goed reinigbaar. overschilderbaar na 4 tot maximaal 24 uur, beloopbaar na 4 uur. verbruik: ca. 2,2 mē per kilo.


WIJZOPOX VLOERCOATING SF

wijzonol wijzopox vloercoating sf is een oplosmiddelvrije, halfglanzende 2-componenten rolcoating voor buiten op basis van epoxy. het is geschikt als naadloze afwerking van vloeren in o.a. magazijnen, garages, op galerijen en balkons. het is optioneel anti-slip af te werken d.m.v. instrooien met kwartszand en 'afsealen'. let op: uv-belaste vloeren moeten worden afgeseald met een wijzodur-product. het is ook geschikt als grond-/kleeflaag om in te strooien met de wijzo chipsmelange voor een naadloze decoratieve afwerking van vloeren in o.a. magazijnen, showrooms, kantoren, kantines en scholen. deze coating is uv-bestendig, zeer goed slag-, slijt- en stootvast en bestand tegen vele chemicaliën, water, schoonmaakmiddelen (detergents) en minerale olieën. het is tevens goed reinigbaar en heeft een hoge scheurbestendigheid. verbruik: ca. 3,6 mē per liter.

Product-informatieblad


WIJZOPOX VLOERCOATING SF/E

wijzonol wijzopox vloercoating sf/e is een oplosmiddelvrije, 2-componenten, elastische rolcoating voor binnen en buiten op basis van epoxy. het is geschikt als naadloze (scheuroverbruggende) afwerking van vloeren in o.a. magazijnen, garages, op galerijen en balkons. het is anti-slip af te werken d.m.v. instrooien met kwartszand en 'afsealen' (uv-belaste vloeren 'afsealen' met een wijzodur-product). het is zeer goed slag-, slijt- en stootvast, bestand tegen vele chemicaliën, water, schoonmaakmiddelen (detergents) en minerale oliën, flexibel en goed reinigbaar. verbruik: ca. 450 gram per mē


WIJZOPOX ZINKFOSFAATPRIMER EWN

wijzonol wijzopox zinkfosfaatprimer ewn is een waterverdunbare, roestwerende 2-componenten primer op basis van epoxy. het is geschikt als universele grondlaag op gestraald staal, speciaal daar waar niet met oplosmiddelen gewerkt mag worden. let op: thermisch verzinkt en gegalvaniseerd staal vooraf niet etsen! het is overschilderbaar na 16 tot maximaal 72 uur. verbruik: ca. 12 mē per liter.

Product-informatieblad


WIJZOTEX EXTRA MAT

wijzonol wijzotex extra mat is een watergedragen, aanzetvrije, gladde muurverf voor binnen op basis van acrylaatdispersie. het is geschikt voor toepassing op steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en (spack)pleisterwerk, plaatmateriaal en op glasweefsel. het is schrobvast volgens din en 13300 klasse 1. verbruik: ca. 6-9 mē per liter.

Product-informatieblad


WIJZOTEX EXTRA REINIGBAAR

wijzonol wijzotex extra reinigbaar is een matte, extra goed reinigbare, oplosmiddelarme en waterverdunbare gladde muurverf op basis van acrylaatdispersie voor binnen. het is zeer goed reinigbaar zonder cleaner, goed dekkend, dampdoorlatend en schrobvast klasse 1. het is geschikt voor toepassing op steenachtige ondergronden zoals beton-, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal die zeer goed en meerdere malen gereinigd moeten kunnen worden. het is ook geschikt voor toepassing over bestaande muurverflagen. verbruik: ca. 7-9 mē per liter.


WIJZOTEX ISO MAT

wijzotex iso mat is een watergedragen, isolerende, gladde muurverf voor binnen op basis van polymeerdispersie. op steenachtige ondergronden als beton, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal met roet, nicotine en/of watervlekken, binnen. verbruik: ca. 5-7 m²/ltr. gerold, per laag, afhankelijk van de porositeit van de ondergrond, zonodig d.m.v. proefvlak vaststellen.


WIJZOTEX MAT

wijzonol wijzotex mat is een matte, watergedragen, zeer goed dekkende, gladde muurverf voor binnen op basis van innovatieve zetmeeltechnologie. het is geschikt voor toepassing op steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal. het is ook toepasbaar op onbehandelde en met acrylaat muurverf behandelde ondergronden en tevens geschikt voor beschut buitenwerk. het is na 1 maand schrobvast klasse 2 volgens din en 13 300. verbruik: ca. 6-9 mē per liter.

Product-informatieblad


WIJZOTEX SCHIMMELBESTENDIG MAT

wijzonol wijzotex schimmelbestendig mat is een oplosmiddelvrije, watergedragen, schimmelbestendige, gladde muurverf voor binnen op basis van terpolymeerdispersie. het is geschikt voor toepassing op steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal in vochtige en warme ruimtes zoals badkamers en keukens. het is zeer geschikt voor renovatieschilderwerk en schrobvast klasse 3. verbruik: ca. 6-9 mē per liter.


WIJZOTEX SCHIMMELBESTENDIG ZIJDEGLANS

wijzonol wijzotex schimmelbestendig zijdeglans is een oplosmiddelvrije, watergedragen, schimmelbestendige gladde muurverf voor binnen op basis van terpolymeerdispersie. het is geschikt voor toepassing op steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal in vochtige en warme ruimtes zoals badkamers en keukens die regelmatig gereinigd worden. het is zeer geschikt als afwerking van glasweefsel op wanden in o.a. kantoren, hotels, zieken- en verzorgingshuizen en scholen. verbruik: ca. 6-9 mē per liter.


WIJZOTEX ZIJDEGLANS

wijzonol wijzotex zijdeglans is een watergedragen, goed dekkende, gladde muurverf voor binnen op basis van acrylaatdispersie. het is geschikt voor toepassing op steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk, plaatmateriaal en glasweefsel. de verf is gemakkelijk te verwerken, dampdoorlatend en schrobvast klasse 1 volgens din en 13300. verbruik: ca. 6-8 mē per liter.

Product-informatieblad


ZIJDEGLANS ACRYL

wijzonol zijdeglanslak aq is een sterke kras- en stootvaste lakverf op basis van acrylaat technologie voor binnen. het is geschikt als afwerking op nieuw, onbehandeld hout (voorbehandeld met bijvoorbeeld wijzonol grondverf) en voor bestaand schilderwerk en voorbehandeld metaal. verbruik: ca. 10-12 mē per liter.

Product-informatieblad


ZIJDEGLANS ALKYD

wijzonol zijdeglans alkyd is een universele, kras- en stootvaste, gemakkelijk verwerkbare lak met een goede vloeiing en dekkracht op basis van alkydhars. het is geschikt als afwerking voor nieuw, onbehandeld hout (voorbehandeld met wijzonol grondverf alkyd) en voor bestaand schilderwerk en voorbehandeld metaal. verbruik: ca. 14-16 mē per liter.

Product-informatieblad


Wijzonol
Wie zijn wij?
|
Vacatures
|
Levertijden
|
Algemene Voorwaarden
|
Veelgestelde Vragen
|
Nieuwsbrief
|
Mijn PROF
|
Contact