PROFdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
mijn PROF

Totaal: € 0,00 excl. btw

Artikelen van het merk: Wijzonol

4SO GRONDLAK

wijzonol 4so grondlak is een universele, vullende, duurzame, 4-seizoenen grond- en voorlak voor buiten op basis van alkydhars. het is geschikt als grondverf op hout en als overgrondverf/voorlak op (voor)behandeld hout, metaal en kunststof. de vullende eigenschap van de grondlak zorgt voor een goede basis die in combinatie met de 4so hoogglans een hoogglanzend en strak gevloeid resultaat oplevert. het is overschilderbaar na ca. 16 uur. verbruik: ca. 14 m per liter.


AQUA CORROSIEWERENDE PRIMER

wijzonol aqua corrosiewerende primer is een hoogwaardige, corrosiewerende, isolerende, waterverdunbare hechtprimer op basis van alkyd technologie, voor binnen en buiten. het is geschikt als grond- en hechtlaag op staal en ijzer, aluminium, koper, hout en kunststof (hard pvc). het is ook inzetbaar als isolerende primer op bloedende houtsoorten. het is na ca. 12 uur overschilderbaar met waterverdunbare en oplosmiddelhoudende grond-, voor- en aflakken. verbruik: ca. 13 m per liter.

Product-informatieblad


AQUA HECHTPRIMER

wijzonol aqua hechtprimer is een hoogwaardige, universele, waterverdunbare hechtprimer voor binnen en buiten op basis van specifieke acrylaattechnologie. het heeft een uistekende hechting, is goed vullend, snel overschilderbaar, heeft een langere open tijd, mooie vloei, is makkelijk te verwerken, oplosmiddelarm en universeel overschilderbaar. het is geschikt als grond-, hecht- en voorlaklaag op hout, metaal (verzinkt staal, aluminium), kunststof (hard pvc), steenachtige ondergronden en bestaande verflagen. het is overschilderbaar na ca. 4 uur. verbruik: ca. 10,3 m per liter.

Product-informatieblad


AQUA PREMIUM GRONDLAK

wijzonol aqua premium grondlak is een grondverf voor binnen en buiten op basis van moderne acrylaattechnologie. de verf hecht uitstekend op (nieuw) hout en gereinigde en goed geschuurde oude (alkydhars) laklagen en primers. uitstekend overschilderbaar met aqua premium lakken, zoals de zijdeglanslak, glanslak en hoogglanslak. verbruik: ca. 10 m per liter.


AQUA PREMIUM HECHTPRIMER

wijzonol aqua premium hechtprimer is een grondverf voor binnen en buiten op basis van specifieke acrylaattechnologie. het hecht uitstekend op (nieuw) hout, pvc, harde kunststoffen, beton, pleisterwerk en gereinigde en goed geschuurde oude (alkydhars) laklagen en primers. het is uitstekend overschilderbaar met aqua (premium) lakken. verbruik: ca. 10 m per liter.


GRONDLAK (MENGMACHINE)

wijzonol grondlak is een grondverf voor buiten op basis van alkydhars. het is geschikt als grondlaag op hout en overgrondverf op (voor)behandeld hout, metaal en kunststof. het heeft een zeer goede hechting, eenvoudige verwerking, goede schuurbaarheid en mooie vloei. het is overschilderbaar na ca. 16 uur. verbruik: ca. 12-14 m per liter.

Product-informatieblad


GRONDLAK (READY MIXED)

wijzonol grondlak is een universele grondverf voor buiten op basis van alkydhars. het is geschikt als grondlaag op hout en overgrondverf op (voor)behandeld hout, metaal en kunststof. het is na ca. 16 uur overschilderbaar met bijvoorbeeld wijzonol dekkend hoogglans. verbruik: ca. 12-14 m per liter.

Product-informatieblad


GRONDVERF ACRYL

wijzonol grondverf acryl is een goed dekkende, universele grondverf op waterbasis geschikt voor schilderwerk binnen. het is geschikt voor nieuw, onbehandeld hout en bestaand schilderwerk zoals ramen, kozijnen, deuren en gevelbetimmering en voorbehandeld metaal. de verf heeft een snelle droging, goede hechting en is waterverdunbaar en universeel overschilderbaar. verbruik: ca. 10-12 m per liter.

Product-informatieblad


GRONDVERF ALKYD

wijzonol grondverf alkyd is een universele grondverf voor binnen op basis van alkydhars. het is geschikt als grondlaag op hout en overgrondverf op (voor)behandeld hout, metaal en kunststof. de verf heeft een zeer goede hechting, eenvoudige verwerking, goede schuurbaarheid en mooie vloei. verbruik: ca. 12-14 m per liter.

Product-informatieblad


GRONDVERF DEKKEND

wijzonol grondverf is een grondverf voor buiten en binnen op basis van alkydhars. het hecht uitstekend op (nieuw) hout, gereinigde en goed geschuurde oude laklagen en primers en is uitstekend overschilderbaar met alkydharsverven. verbruik: ca. 12 m per liter.


HECHTPRIMER

wijzonol hechtprimer is een grondverf voor binnen en buiten op basis van specifieke acrylaattechnologie. het hecht uitstekend op (nieuw) hout, pvc, harde kunststoffen, beton, pleisterwerk en gereinigde en goed geschuurde oude (alkydhars) laklagen en primers. verbruik: ca. 10 m per liter.

Product-informatieblad


KUNSTSTOFPRIMER

wijzonol kunststof primer is een hoogwaardige, universele en waterverdunbare kunststofprimer op basis van acrylaattechnologie voor binnen en buiten. het is geschikt als eerste hechtprimer op kunststof. na enkele dagen wordt de optimale hechting bereikt. het is ook toepasbaar op bestaand schilderwerk. het is overschilderbaar na ca. 5 uur. verbruik: ca. 10,3 m per liter.

Product-informatieblad


LBH GRONDLAK HV

wijzonol lbh grondlak hv is een universele, zeer goed buitenduurzame (overstaantijd van ca. 3 jaar), hoogvullende grond- en voorlak voor buiten op basis van alkydhars. het is geschikt als grondlak op hout en als overgrondverf c.q. voorlak op (voor)behandeld hout, metaal en kunststof. over grove ondergronden en/of schuurkrassen wordt na slechts een laag een mooi vullend en glad resultaat verkregen. door de specifieke eigenschappen is deze grondlak goed toepasbaar als voorlak onder hoogglanslakken. het is overschilderbaar na ca. 16 uur. verbruik: ca. 13 m per liter.

Product-informatieblad


LBH SDT ULTRA GRONDLAK

wijzonol lbh sdt ultra grondlak is een universele, hoogvullende voorlak op basis van alkydhars voor buiten. het is inzetbaar in onderhoudssystemen waarbij hoge eisen worden gesteld aan de levensduur van verfsystemen. het is geschikt als grondlak op hout en overgrondverf c.q. voorlak op (voor)behandeld hout, metaal en kunststof. over grove ondergronden en/of schuurkrassen wordt na n laag een mooi vullend en glad resultaat verkregen. door zijn specifieke eigenschappen is het goed toepasbaar als voorlak onder hoogglanslakken. het is vochtregulerend en heeft een overstaantijd van 3 jaar (als voorlak). rendement: 16 m per liter.

Product-informatieblad


MULTICOAT

dit artikel is niet meer leverbaar!


OER GRONDVERF

wijzonol oer grondverf is een universele, hoogvullende grond- en overgrondverf voor binnen en buiten op basis van lijnolie. deze grondverf is prettig in de verwerking en vochtregulerend, heeft een uitstekende droogtijd, optimale doorharding en karakteristieke kwaststreep. de verf is toepasbaar over onbehandeld hout, lijnolie grondverf en over bestaand schilderwerk. overschilderbaar na ca. 24 uur. verbruik: ca. 15,3 m per liter.


SNELGROND

wijzonol snelgrond is een zeer sneldrogende grondverf voor buiten op basis van gemodificeerde alkydhars. het is geschikt voor het plaatselijk gronden (o.a. beschadigingen) van hout en voorbehandeld metaal in diverse wijzonol (lak)verfsystemen. het is overschilderbaar na ca. 4 uur. verbruik: ca. 15,6 m per liter.


Wijzonol
Wie zijn wij?
|
Vacatures
|
Levertijden
|
Algemene Voorwaarden
|
Veelgestelde Vragen
|
Nieuwsbrief
|
Mijn PROF
|
Contact