PROFdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
mijn PROF

Totaal: € 0,00 excl. btw

Artikelen van het merk: Wijzonol

3 IN 1

wijzonol 3 in 1 is een vochtregulerende, dekkende, zijdeglanzende beitsverf voor buiten op basis van alkydhars. het is geschikt voor het afwerken van ondergronden zoals (ruwe) betimmeringen en andere houten bouwdelen waarbij vochtregulatie gewenst is. het is overschilderbaar na ca. 18 uur. buitenduurzaamheid: ca. 4-5 jaar. verbruik: ca. 15,5 mē per liter.


4SO HOOGGLANS

wijzonol 4so hoogglans is een het hele jaar door te verwerken '4-seizoenen' aflak voor buiten op basis van urethan/alkydhars. het is geschikt in 4so-systemen op voorbehandeld hout, metaal en kunststof. buitenduurzaamheid: ca. 6 jaar. verbruik: ca. 16 mē per liter.


ACRYL GLANSLAK

wijzonol acryl glanslak is een hoogglanzende, watergedragen aflak voor binnen en buiten op basis van acrylaattechnologie. het kan aangebracht worden over aqua (premium) grondlak, aqua (premium) hechtprimer en intacte matgeschuurde watergedragen verflagen. buitenduurzaamheid: ca. 5-6 jaar. verbruik: ca. 11,4 mē per liter.


AQUA BLANK

wijzonol aqua blank is een zijdeglanzende, hoogwaardige, waterverdunbare, niet-vergelende blanke lak op basis van urethan technologie, geschikt voor binnen. de lak is tevens handvetbestendig, kras- en slijtvast en geurarm. het is geschikt als blanke grond-, tussen- en eindlaag op houtwerk van o.a. kozijnen, ramen, deuren, leuningen, vloeren en trappen. het is ook geschikt als extra beschermlaag over wanden met muurverven die extra reinigbaar of belastbaar moeten zijn. theoretisch verbruik: ca. 9 mē per liter.


AQUA HOOGGLANS

wijzonol aqua hoogglans is een hoogwaardige, vullende, waterverdunbare hoogglanslak voor binnen en buiten op basis van alkydtechnologie. het is handvetbestendig, goed vullend, heeft een mooie vloei, hoge glans en kleurbehoud, een lange open tijd en uitstekende dekking, is makkelijk te verwerken, goed reinigbaar, oplosmiddelarm en universeel overschilderbaar. het is geschikt voor toepassing op volgens de voorschriften voorbehandeld hout, staal, kunststof (pvc), hout- en steenachtig plaatmateriaal en bestaande verflagen. buitenduurzaamheid: ca. 5 jaar. verbruik: ca. 10 mē per liter.

Product-informatieblad


AQUA KLEURBEITS

wijzonol aqua kleurbeits is een matte, waterverdunbare, beperkt filmvormende, transparante kleurbeits voor binnen en buiten met een hoog inkleurend vermogen op basis van acrylaattechnologie. het heeft een snelle droging, hoge vochtregulering en zeer gemakkelijke verwerking. het is geschikt voor het inkleuren van houtwerk van kozijnen, ramen, vloeren en trappen. het is ook geschikt voor het in kleur behandelen van geveltimmerwerk en tuinhout. blank (3100) is alleen geschikt voor beschut buitenwerk. buitenduurzaamheid: ca. 3 jaar. verbruik: ca. 17,5 mē per liter.

Product-informatieblad


AQUA PREMIUM GLANS

wijzonol aqua premium glans is een glanzende watergedragen aflak voor binnen op basis van urethan technologie. het kan aangebracht worden over aqua premium grondlak, aqua premium hechtprimer en intacte matgeschuurde watergedragen verflagen. verbruik: ca. 10 mē per liter.


AQUA PREMIUM HOOGGLANS

wijzonol aqua premium hoogglans is een hoogglanzende watergedragen aflak voor binnen en buiten op basis van acrylaattechnologie. kan aangebracht worden over aqua premium grondlak, aqua premium hechtprimer en intakte matgeschuurde watergedragen verflagen. verbruik: ca. 10 m²/ltr. de buitenduurzaamheid is ongeveer 4-5 jaar.


AQUA PREMIUM ZIJDEGLANS

wijzonol aqua premium zijdeglans is een zijdeglanzende watergedragen aflak voor binnen op basis van urethan technologie. kan aangebracht worden over aqua premium grondlak, aqua premium hechtprimer en intakte matgeschuurde watergedragen verflagen. verbruik: ca. 10,6 m²/ltr.


AQUA SYSTEEMVERF

wijzonol aqua systeemverf is een glanzende, waterverdunbare, hoog vochtregulerende systeemverf voor buiten op basis van acrylaat technologie. het is geschikt als grond- en afwerklaag (eenpotsysteem) op o.a. houten gevelkozijnen, raamkozijnen, deuren en betimmeringen. het is zeer geschikt voor het afwerken van ondergronden zoals (ruwe) betimmeringen waarbij vochtregulatie gewenst en het is tevens het ideale niet-verzepende product voor de afwerking van steenachtig plaatmateriaal. het is overschilderbaar na ca. 4 uur. buitenduurzaamheid: 6-8 jaar. verbruik: ca. 11,6 mē per liter.

Product-informatieblad


AQUA ZIJDEGLANS

wijzonol aqua zijdeglans is een duurzame, handvetresistente lak voor binnen op basis van acrylaat technologie. het verwerkt soepel, heeft een zeer goede vloei, is snel overschilderbaar en dekt optimaal. het is geschikt voor toepassing op volgens voorschrift voorbehandeld hout, metaal, kunststof (pvc), hout- en steenachtig plaatmateriaal en bestaande verflagen. het is geschikt voor zowel nieuwbouw- als onderhoudsschilderwerk. verbruik: ca. 10,6 mē per liter.

Product-informatieblad


DEKKEND HALFGLANS (MENGMACHINE)

wijzonol dekkend halfglans is een vochtregulerende, halfglanzende grond- en aflak voor buiten op basis van alkydhars. het is geschikt als grond-, tussen- en afwerklaag op hout (eenpotsysteem), met name voor het afwerken van nieuwe en bestaande ondergronden waarbij vochtregulatie gewenst is. het kan tevens aangebracht worden over intacte (oude) alkydhars verflagen of over grondlak en lbh systeemgrondlak. het is overschilderbaar na ca. 18 uur. de buitenduurzaamheid is tot 7 jaar. verbruik: ca. 14,7 mē per liter.

Product-informatieblad


DEKKEND HALFGLANS (READY MIXED)

wijzonol dekkend halfglans is een vochtregulerende, halfglanzende grond- en aflak voor buiten op basis van alkydhars. het is geschikt als grond-, tussen- en afwerklaag op hout (eenpotsysteem), met name voor het afwerken van nieuwe en bestaande ondergronden waarbij vochtregulatie gewenst is. het kan tevens aangebracht worden over intacte (oude) alkydhars verflagen of over grondlak en lbh systeemgrondlak. het is overschilderbaar na ca. 18 uur. de buitenduurzaamheid is tot 7 jaar. verbruik: ca. 14,7 mē per liter.

Product-informatieblad


DEKKEND HALFGLANS 2012 (STANDAARD KLEUREN)

wijzonol dekkend halfglans is een vochtregulerende, halfglanzende grond- en aflak voor buiten op basis van alkydhars. het is geschikt als grond-, tussen- en afwerklaag op hout (eenpotsysteem), met name voor het afwerken van nieuwe en bestaande ondergronden waarbij vochtregulatie gewenst is. het kan tevens aangebracht worden over intacte (oude) alkydhars verflagen of over grondlak en lbh systeemgrondlak. het is overschilderbaar na ca. 16 uur. de buitenduurzaamheid is ongeveer 4-5 jaar. verbruik: ca. 17,3 mē per liter.

Product-informatieblad


DEKKEND HOOGGLANS (MENGMACHINE)

wijzonol dekkend hoogglans is een bijzonder duurzame, dekkende lakverf met een fraaie hoogglans op basis van alkydhars. het is geschikt voor toepassing op nieuw, onbehandeld hout (voorbehandeld met bijvoorbeeld wijzonol dekkend grondlak) en voor bestaand schilderwerk en voorbehandeld metaal. buitenduurzaamheid: ca. 5-8 jaar. verbruik: ca. 12-14 mē per liter.

Product-informatieblad


DEKKEND HOOGGLANS (READY MIXED)

wijzonol dekkend hoogglans is een bijzonder duurzame, dekkende lakverf met een fraaie hoogglans op basis van alkydhars. het is geschikt voor toepassing op nieuw, onbehandeld hout (voorbehandeld met bijvoorbeeld wijzonol dekkend grondlak) en voor bestaand schilderwerk en voorbehandeld metaal buiten. buitenduurzaamheid: ca. 5-8 jaar. verbruik: ca. 12-14 mē per liter.

Product-informatieblad


DEKKEND HOOGGLANS 2012 (STANDAARD KLEUREN)

wijzonol dekkend hoogglans is een universele aflak voor buiten op basis van alkydhars voor nieuw, onbehandeld hout (voorbehandeld met bijvoorbeeld wijzonol dekkend grondlak) en voor bestaand schilderwerk en voorbehandeld metaal. het kan tevens aangebracht worden over intacte (oude) alkydhars verflagen. buitenduurzaamheid: ca. 5-6 jaar. verbruik: ca. 13 mē per liter.

Product-informatieblad


DEKKEND ZIJDEGLANS (MENGMACHINE)

wijzonol dekkend zijdeglans is een bijzonder duurzame, dekkende lakverf met een fraaie zijdeglans voor buiten op basis van alkydhars. geschikt voor toepassing op nieuw, onbehandeld hout (voorbehandeld met wijzonol dekkend grondlak) en voor bestaand schilderwerk en voorbehandeld metaal. buitenduurzaamheid: ca. 5-7 jaar. verbruik: ca. 12-14 mē per liter.


DEKKEND ZIJDEGLANS (READY MIXED)

wijzonol dekkend zijdeglans is een bijzonder duurzame, dekkende lakverf met een fraaie zijdeglans op basis van alkydhars voor buiten. het is geschikt voor toepassing op nieuw, onbehandeld hout (voorbehandeld met wijzonol dekkend grondlak) en voor bestaand schilderwerk en voorbehandeld metaal. buitenduurzaamheid: ca. 5-7 jaar. verbruik: ca. 12-14 mē per liter.

Product-informatieblad


DW HOOGGLANS

wijzonol dw hoogglans is een hoogglanzende aflak voor buiten op basis van gemodificeerde alkydhars. het is geschikt als voor- en aflak in wijzonol dw systemen op o.a. voorbehandeld hout, plaatmateriaal en metaal, zowel voor nieuwbouw als onderhoudsschilderwerk. het is specifiek geschikt voor (afgeschermd) buitenschilderwerk in de winterperiode. buitenduurzaamheid: ca. 5 jaar. verbruik: ca. 16,6 mē per liter.


ECO TOP GLOSS

wijzonol eco top gloss is een hoogwaardige, waterverdunbare, goed drogende, universeel overschilderbare, glanzende industriële voor- en aflak voor (gevel)timmerwerk binnen en buiten, op basis van innovatieve acrylaat technologie. het heeft een goede droging en goede dekking en is toepasbaar conform brl 0801; komo certificaatnr: 33200. buitenduurzaamheid: ca. 5 jaar. rendement: 7,6 mē per liter.

Product-informatieblad


ECO TOP SATIN

wijzonol eco top satin is een hoogwaardige, waterverdunbare, goed drogende, universeel overschilderbare, glanzende industriële voor- en aflak voor (gevel)timmerwerk binnen en buiten, op basis van innovatieve acrylaat technologie. het heeft een goede droging en goede dekking en is toepasbaar conform brl 0801; komo certificaatnr: 33200. buitenduurzaamheid: ca. 5 jaar. rendement: 7,6 mē per liter.


HOOGGLANS ACRYL

wijzonol hoogglans acryl is een waterverdunbare verf voor binnen met een snelle droging. deze verf is extra stoot- en krasvast en geschikt als afwerking voor nieuw, onbehandeld hout (voorbehandeld met wijzonol grondverf acryl) en voor bestaand schilderwerk en voorbehandeld metaal. verbruik: ca. 10-12 mē per liter.

Product-informatieblad


HOOGGLANS ALKYD

wijzonol hoogglans alkyd is een universele, kras- en stootvaste lak voor binnen op basis van alkydhars. het is geschikt als afwerking voor nieuw, onbehandeld hout (voorbehandeld met wijzonol interieurverven grondverf) en voor bestaand schilderwerk en voorbehandeld metaal. verbruik: ca. 13 mē per liter.


KONSERVEERGROND

wijzonol konserveergrond is een transparante, matte, vochtregulerende, beperkt filmvormende kleurbeits voor buiten op basis van alkydkhars-oliecompositie. het kan aangebracht worden op zachte houtsoorten zoals (western) red cedar, vuren en grenen. het is ook geschikt voor tuinhout en als (in)kleurbeits in transparante systemen. blank (3100) is alleen geschikt voor beschut buitenwerk. buitenduurzaamheid: ca. 2 jaar. verbruik: ca. 12,5 mē per liter.

Product-informatieblad


LBH 4SO ZIJDEGLANS

wijzonol lbh 4so zijdeglans is een aflak voor buiten op basis van urethan-alkydhars. de verf is soepel verwerkbaar bij zowel lage als hoge temperaturen en het hele jaar door te verwerken. het is geschikt als aflak in lbh-systemen op voorbehandeld hout, metaal en kunststof. buitenduurzaamheid: ca. 5 jaar. verbruik: ca. 16 mē per liter.

Product-informatieblad


LBH BLANK UV

wijzonol lbh blank uv is een blanke lak voor geveltimmerwerk buiten. glanzend. op basis van gemodificeerde alkydhars. als volledig blank (1-pot) systeem en als toplaag op wijzonol transparante lak/beits systemen. op hardhoutsoorten m.u.v. western red cedar en redwood. voor zowel nieuwbouw als onderhoudswerk. verbruik: 1 liter voor ca. 16,6 m2 bij een droge laagdikte van 30 micron.


LBH SDT ULTRA HOOGGLANSLAK

wijzonol lbh sdt ultra hoogglanslak is een aflak met een zeer lange buitenduurzaamheid en optimaal glansbehoud voor buiten op basis van gesiliconiseerde alkydhars. het is met name inzetbaar in onderhoudssystemen waarbij hoge eisen worden gesteld aan de levensduur van verfsystemen. het is geschikt als aflak op voorbehandeld hout, metaal en kunststof. buitenduurzaamheid: 10-12 jaar. verbruik: ca. 13 mē per liter.

Product-informatieblad


LBH SILICON ALKYD HOOGGLANSLAK

wijzonol lbh silicon alkyd hoogglans is een aflak voor buiten op basis van gesiliconiseerde alkydhars. het kan aangebracht worden over intacte (oude) alkydhars verflagen en over grondlak of lbh systeemgrondlak op hout, metaal en kunststof. buitenduurzaamheid: ca. 8-10 jaar. verbruik: ca. 13 mē per liter.

Product-informatieblad


LBH SILICON ALKYD SYSTEEMVERF

wijzonol lbh silicon alkyd systeemverf is een halfglanzende systeemverf voor buiten op basis van gesiliconiseerde alkydhars. het is toepasbaar in combinatie met o.a. lbh grondlak hv of lbh 4so grondlak en als eenpotsysteem op hout en voorbehandeld metaal en kunststof. het is overschilderbaar na 18 uur. buitenduurzaamheid: ca. 5-6 jaar. verbruik: ca. 14,7 mē per liter.

Product-informatieblad


LBH TRANSPARANT UV HOOGGLANS

wijzonol lbh transparant uv hoogglans is een transparante grond-, tussen- en eindlaag voor buiten op basis van gemodificeerde alkydhars. de lak heeft een mooie bolle glanslaag en uitstekende vulling en glansbehoud. door de uitstekende weervastheid en uv-bestendigheid is de lak zeer geschikt voor het transparant afwerken van het houtwerk buiten. buitenduurzaamheid: ca. 3 jaar. verbruik: ca. 16,6 mē per liter.

Product-informatieblad


LBH TRANSPARANT UV ZIJDEGLANS

wijzonol lbh transparant uv zijdeglans is een transparante lak voor buiten op basis van gemodificeerde alkydhars. de lak heeft een mooie bolle glanslaag met uitstekende vulling en glansbehoud. door de weervastheid en uv-bestendigheid is de lak zeer geschikt voor het transparant afwerken van het houtwerk buiten. buitenduurzaamheid: ca. 3 jaar. verbruik: ca. 16,6 mē per liter.

Product-informatieblad


LBH URETHAN ALKYD ZIJDEGLANSLAK

wijzonol lbh urethan alkyd zijdeglanslak is een kras- en stootvaste aflak voor buiten op basis van urethan-alkydhars. het kan aangebracht worden over intacte (oude) alkydhars verflagen en over grondlak of lbh systeemgrondlak op hout, metaal en kunststof. deze lak is het hele jaar door te verwerken. buitenduurzaamheid: ca. 5-6 jaar. verbruik: ca. 15 mē per liter.

Product-informatieblad


MATLAK TERPENTINE VERDUNBAAR

wijzonol matlak is een sterke, kras- en stootvaste, dekkende lakverf op basis van alkydhars voor binnen. de lak is minimaal vergelend, gemakkelijk verwerkbaar en heeft een goede vloeiing en dekkracht. het is geschikt voor nieuw, onbehandeld hout, voor bestaand schilderwerk en voor voorbehandeld metaal. verbruik: ca. 13 mē per liter.

Product-informatieblad


MATLAK WATERVERDUNBAAR

wijzonol matlak acryl is een sterke, kras- en stootvaste, matte, dekkende lakverf op basis van acrylaattechnologie voor binnen. de lak is niet vergelend en heeft een goede vloeiing en dekkracht. het is geschikt voor nieuw, onbehandeld hout (voorbehandeld met bijvoorbeeld wijzonol grondverf) en voor bestaand schilderwerk en voorbehandeld metaal. verbruik: ca. 10 mē per liter.


OER HOOGGLANSLAK

wijzonol oer hoogglanslak is een lakverf voor binnen en buiten op basis van lijnolie. deze lak kenmerkt zich door zijn duurzame bescherming van het hout en de makkelijke verwerking. het kan worden toegepast over lijnolie grondverf op hout, metaal en kunststof of over bestaand schilderwerk. let op: poetsdoeken met lijnolieresten na gebruik uithangen of onderdompelen in water. hierdoor wordt spontane ontbranding door broei voorkomen. buitenduurzaamheid: ca. 6 jaar. verbruik: ca. 14,8 mē per liter.


OER ZIJDEGLANSLAK

wijzonol oer zijdeglanslak is een goed buitenduurzame lakverf op basis van lijnolie voor binnen en buiten. de lak kenmerkt zich door de duurzame bescherming van het hout en de makkelijke verwerking. het heeft een uitstekende droogtijd, optimale doorharding en karakteristieke kwaststreep. het is geschikt voor toepassing op lijnolie grondverf of over bestaand schilderwerk. verbruik: ca. 14,8 mē per liter.


SPRAY-OKAY GLOSS

wijzonol spray-okay gloss is een hoogwaardige, verspuitbare, waterverdunbare, sneldrogende voor- en aflak op basis van selfcrosslinking core-shell technologie. het is geschikt voor industriele toepassing op houten, metalen en kunststof ondergronden. de verf heeft een goede dekking, snelle droging, optimale vloei, prima standvermogen, goede buitenduurzaamheid en is handvetbestendig. het is geschikt voor zowel nieuw als onderhoudsschilderwerk, buiten en binnen en overschilderbaar na ca. 4 uur. buitenduurzaamheid: ca. 6 jaar. verbruik bij 60 micrometer droge laagdikte: ca. 6,3 mē per liter.


SPRAY-OKAY SATIN

wijzonol spray-okay satin is een hoogwaardige, verspuitbare, waterverdunbare, laag zijdeglanzende grond-, voor- en aflak in één, geschikt voor industriele toepassingen, op basis van alkyd technologie. de verf dekt zeer goed, is goed vullend, sneldrogend, heeft een optimale vloei en een goed standvermogen, is universeel overschilderbaar en is handvetbestendig. het is zeer geschikt als eenpotsysteem, maar ook als grond- en/of voorlak onder dekverven op houten, metalen en kunststof ondergronden. het is zowel geschikt voor nieuw als voor onderhoudsschilderwerk. de tweede laag is aan te brengen na ca. 4 uur droogtijd. buitenduurzaamheid: ca. 6 jaar. verbruik bij 60 micrometer droge laagdikte: ca. 6,3 mē per liter.

Product-informatieblad


TRANSPARANT HOOGGLANS

wijzonol transparant hoogglans is een duurzame, transparante grond-, tussen- en eindlaag op basis van gemodificeerde alkydhars. het is geschikt voor nieuw en bestaand houtwerk van o.a. kozijnen, ramen en gevelbetimmeringen. het geeft het schilderwerk een sprankelende hoogglans uitstraling en de speciale uv-filter zorgt voor extra bescherming tegen intensieve zonbelasting. de lak is gemakkelijk te verwerken en zorgt ervoor dat de natuurlijke tekening van het hout goed zichtbaar blijft. buitenduurzaamheid: 3 jaar. verbruik: ca. 14-17 mē per liter.


TRANSPARANT HOOGGLANS 2012

wijzonol transparant hoogglans is een transparante, vochtregulerende houtafwerking voor buiten op basis van alkydhars-oliecompositie. het is toepasbaar als transparante grond-, tussen- en eindlaag in een afwerksysteem op nieuw en bestaand houtwerk zoals kozijnen, ramen, deuren en gevelbetimmeringen. het kan ook aangebracht worden over oude intacte transparante beitsen en konserveergrond. bij nieuw hout wordt geadviseerd eerst 1 laag konserveergrond aan te brengen. het is overschilderbaar na 16 uur. buitenduurzaamheid: ca. 2-3 jaar. verbruik: ca. 14-17 mē per liter.

Product-informatieblad


TRANSPARANT ZIJDEGLANS

wijzonol transparant zijdeglans is een duurzame, transparante grond-, tussen- en eindlaag op basis van gemodificeerde alkydhars. het is geschikt voor nieuw en bestaand houtwerk van o.a. kozijnen, ramen en gevelbetimmeringen. het geeft het schilderwerk een sprankelende hoogglans uitstraling en de speciale uv-filter zorgt voor extra bescherming tegen intensieve zonbelasting. de lak is gemakkelijk te verwerken en zorgt ervoor dat de natuurlijke tekening van het hout goed zichtbaar blijft. buitenduurzaamheid: 4 jaar. verbruik: ca. 14-17 mē per liter.

Product-informatieblad


TRANSPARANT ZIJDEGLANS 2012

wijzonol transparant zijdeglans is een transparante, vochtregulerende houtafwerking voor buiten op basis van alkydhars-oliecompositie. het is geschikt als transparante grond-, tussen- en eindlaag in een afwerksysteem op nieuw en bestaand houtwerk van o.a. kozijnen, ramen, deuren en gevelbetimmeringen. het kan ook aangebracht worden over oude intacte transparante beitsen en konserveergrond. bij nieuw hout wordt geadviseerd eerst 1 laag konserveergrond aan te brengen. buitenduurzaamheid: ca. 2-3 jaar. verbruik: ca. 15 mē per liter.

Product-informatieblad


TRANSPARANT ZIJDEGLANSLAK WATERVERDUNBAAR

wijzonol transparant zijdeglanslak aq is een transparante, zijdeglanzende, laagvormende kleurlak voor binnen op basis van acrylaat technologie. het is geschikt als grond-, tussen- en afwerklaag op nieuw hout (1-potsysteem) en bestaand transparant schilderwerk. bestaande verflagen moeten vooraf gereinigd en grondig mat geschuurd worden. het is kras- en stootvast, bestand tegen handvet, geurarm, heeft een langere open tijd, is makkelijk verwerkbaar, waterverdunbaar en oplosmiddelarm. het is overschilderbaar na ca. 4-5 uur. rendement: 8,6 mē per liter.


TUINBEITS DEKKEND

wijzonol tuinbeits dekkend is een vochtregulerende, laag zijdeglanzende beitsverf op basis van alkydhars voor tuin en terras. het is geschikt als grond-, tussen- en afwerklaag op hout (eenpotsysteem) zoals tuinhuisjes, schuttingen, pergola’s en gevelbetimmeringen. het is overschilderbaar na ongeveer 18 uur. buitenduurzaamheid: ca. 5 jaar. verbruik: ca. 12-14 mē per liter.

Product-informatieblad


TUINBEITS TRANSPARANT MENGMACHINE

wijzonol transparant tuinbeits is een matte, beperkt filmvormende beitsverf met hoge vochtregulering op basis van alkydhars. geschikt als grond-, tussen- en afwerklaag (eenpotsysteem) op hout buiten, zoals tuinmeubilair, tuinhuisjes, schuttingen, pergola’s en gevelbetimmeringen. zeer geschikt voor toepassing op zachte hardhoutsoorten, zoals redwood, western red cedar en ruw vuren. overschilderbaar na ongeveer 24 uur. buitenduurzaamheid: ca. 2-3 jaar. verbruik: ca. 11-13 mē per liter.

Product-informatieblad


UNI COAT

wijzonol uni coat is een universeel toepasbare en actief corrosiewerende zijdeglans primer en dekverf op basis van urethan alkyd. het is buiten toe te passen op onbehandelde metalen en kunststof ondergronden. het is tevens geschikt voor het overschilderen van bestaande en/of beschadigde coating lagen. het is na 3,5 uur overschilderbaar. rendement: 11,4 mē per liter.


WIJZODUR MULTICOAT AQ ZIJDEGLANS

wijzonol wijzodur multicoat aqua zijdeglans is een oplosmiddelarme, slag- en slijtvaste, waterverdunbare, 2-componenten dekverf op basis van polyurethaan. het is te gebruiken als tussen- en eindlaag in 2-componenten systemen op steenachtige, metalen en kunststof ondergronden zoals vloeren, wanden, hekwerken, leuningen, deuren en beplating, zowel buiten als binnen. het is tevens toepasbaar als anti-graffiti coating. het heeft een zeer goede hechting, heeft een hoog laagdiktebereik, is goed watervast en is bestand tegen mors- en spatbelasting van zwak agressieve chemicaliën. het is overschilderbaar na 10 uur tot maximaal 14 dagen en beloopbaar na 16 uur. verbruik bij 40 micrometer droog: ca. 8,5 mē per kilo.

Product-informatieblad


WIJZOPOX TOPCOAT AQ

wijzonol wijzopox topcoat aq is een waterverdunbare, 2-componenten, universele dekverf voor binnen en buiten op basis van epoxy. het is geschikt als slijtvaste afwerking op vloeren en wanden van beton en andere steenachtige ondergronden. het is ook toepasbaar op metaal en hout. de verf is goed slag-, slijt- en stootvast en goed bestand tegen vele chemicaliën. let op: bij buitengebruik kan de verf gaan 'krijten'. verbruik: ca. 11 mē per liter.


WIJZOPOX UNICOAT HB

wijzonol wijzopox unicoat hb is een 2-componenten, universele, zijdeglanzende high build grond- en dekverf voor buiten op basis van epoxy. het is geschikt als grond- en afwerklaag op metaal en als hechtprimer op thermisch verzinkt staal of aluminium (voorbehandeld). het is ook geschikt als primer op steenachtige en diverse kunststof en houten ondergronden (bij de inzet als afwerklaag rekening houden met krijten bij uv-belasting). rendement: ca. 4,6 mē per kg.

Product-informatieblad


ZIJDEGLANS ACRYL

wijzonol zijdeglanslak aq is een sterke kras- en stootvaste lakverf op basis van acrylaat technologie voor binnen. het is geschikt als afwerking op nieuw, onbehandeld hout (voorbehandeld met bijvoorbeeld wijzonol grondverf) en voor bestaand schilderwerk en voorbehandeld metaal. verbruik: ca. 10-12 mē per liter.

Product-informatieblad


ZIJDEGLANS ALKYD

wijzonol zijdeglans alkyd is een universele, kras- en stootvaste, gemakkelijk verwerkbare lak met een goede vloeiing en dekkracht op basis van alkydhars. het is geschikt als afwerking voor nieuw, onbehandeld hout (voorbehandeld met wijzonol grondverf alkyd) en voor bestaand schilderwerk en voorbehandeld metaal. verbruik: ca. 14-16 mē per liter.

Product-informatieblad


Wijzonol
Wie zijn wij?
|
Vacatures
|
Levertijden
|
Algemene Voorwaarden
|
Veelgestelde Vragen
|
Nieuwsbrief
|
Mijn PROF
|
Contact