PROFdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
mijn PROF

Totaal: € 0,00 excl. btw

Artikelen van het merk: Wijzonol

AQUA BLANK

wijzonol aqua blank is een zijdeglanzende, hoogwaardige, waterverdunbare, niet-vergelende blanke lak op basis van urethan technologie, geschikt voor binnen. de lak is tevens handvetbestendig, kras- en slijtvast en geurarm. het is geschikt als blanke grond-, tussen- en eindlaag op houtwerk van o.a. kozijnen, ramen, deuren, leuningen, vloeren en trappen. het is ook geschikt als extra beschermlaag over wanden met muurverven die extra reinigbaar of belastbaar moeten zijn. theoretisch verbruik: ca. 9 mē per liter.


AQUA KLEURBEITS

wijzonol aqua kleurbeits is een matte, waterverdunbare, beperkt filmvormende, transparante kleurbeits voor binnen en buiten met een hoog inkleurend vermogen op basis van acrylaattechnologie. het heeft een snelle droging, hoge vochtregulering en zeer gemakkelijke verwerking. het is geschikt voor het inkleuren van houtwerk van kozijnen, ramen, vloeren en trappen. het is ook geschikt voor het in kleur behandelen van geveltimmerwerk en tuinhout. blank (3100) is alleen geschikt voor beschut buitenwerk. buitenduurzaamheid: ca. 3 jaar. verbruik: ca. 17,5 mē per liter.

Product-informatieblad


KONSERVEERGROND

wijzonol konserveergrond is een transparante, matte, vochtregulerende, beperkt filmvormende kleurbeits voor buiten op basis van alkydkhars-oliecompositie. het kan aangebracht worden op zachte houtsoorten zoals (western) red cedar, vuren en grenen. het is ook geschikt voor tuinhout en als (in)kleurbeits in transparante systemen. blank (3100) is alleen geschikt voor beschut buitenwerk. buitenduurzaamheid: ca. 2 jaar. verbruik: ca. 12,5 mē per liter.

Product-informatieblad


LBH BLANK UV

wijzonol lbh blank uv is een blanke lak voor geveltimmerwerk buiten. glanzend. op basis van gemodificeerde alkydhars. als volledig blank (1-pot) systeem en als toplaag op wijzonol transparante lak/beits systemen. op hardhoutsoorten m.u.v. western red cedar en redwood. voor zowel nieuwbouw als onderhoudswerk. verbruik: 1 liter voor ca. 16,6 m2 bij een droge laagdikte van 30 micron.


LBH TRANSPARANT UV HOOGGLANS

wijzonol lbh transparant uv hoogglans is een transparante grond-, tussen- en eindlaag voor buiten op basis van gemodificeerde alkydhars. de lak heeft een mooie bolle glanslaag en uitstekende vulling en glansbehoud. door de uitstekende weervastheid en uv-bestendigheid is de lak zeer geschikt voor het transparant afwerken van het houtwerk buiten. buitenduurzaamheid: ca. 3 jaar. verbruik: ca. 16,6 mē per liter.

Product-informatieblad


LBH TRANSPARANT UV ZIJDEGLANS

wijzonol lbh transparant uv zijdeglans is een transparante lak voor buiten op basis van gemodificeerde alkydhars. de lak heeft een mooie bolle glanslaag met uitstekende vulling en glansbehoud. door de weervastheid en uv-bestendigheid is de lak zeer geschikt voor het transparant afwerken van het houtwerk buiten. buitenduurzaamheid: ca. 3 jaar. verbruik: ca. 16,6 mē per liter.

Product-informatieblad


TRANSPARANT HOOGGLANS

wijzonol transparant hoogglans is een duurzame, transparante grond-, tussen- en eindlaag op basis van gemodificeerde alkydhars. het is geschikt voor nieuw en bestaand houtwerk van o.a. kozijnen, ramen en gevelbetimmeringen. het geeft het schilderwerk een sprankelende hoogglans uitstraling en de speciale uv-filter zorgt voor extra bescherming tegen intensieve zonbelasting. de lak is gemakkelijk te verwerken en zorgt ervoor dat de natuurlijke tekening van het hout goed zichtbaar blijft. buitenduurzaamheid: 3 jaar. verbruik: ca. 14-17 mē per liter.


TRANSPARANT HOOGGLANS 2012

wijzonol transparant hoogglans is een transparante, vochtregulerende houtafwerking voor buiten op basis van alkydhars-oliecompositie. het is toepasbaar als transparante grond-, tussen- en eindlaag in een afwerksysteem op nieuw en bestaand houtwerk zoals kozijnen, ramen, deuren en gevelbetimmeringen. het kan ook aangebracht worden over oude intacte transparante beitsen en konserveergrond. bij nieuw hout wordt geadviseerd eerst 1 laag konserveergrond aan te brengen. het is overschilderbaar na 16 uur. buitenduurzaamheid: ca. 2-3 jaar. verbruik: ca. 14-17 mē per liter.

Product-informatieblad


TRANSPARANT ZIJDEGLANS

wijzonol transparant zijdeglans is een duurzame, transparante grond-, tussen- en eindlaag op basis van gemodificeerde alkydhars. het is geschikt voor nieuw en bestaand houtwerk van o.a. kozijnen, ramen en gevelbetimmeringen. het geeft het schilderwerk een sprankelende hoogglans uitstraling en de speciale uv-filter zorgt voor extra bescherming tegen intensieve zonbelasting. de lak is gemakkelijk te verwerken en zorgt ervoor dat de natuurlijke tekening van het hout goed zichtbaar blijft. buitenduurzaamheid: 4 jaar. verbruik: ca. 14-17 mē per liter.

Product-informatieblad


TRANSPARANT ZIJDEGLANS 2012

wijzonol transparant zijdeglans is een transparante, vochtregulerende houtafwerking voor buiten op basis van alkydhars-oliecompositie. het is geschikt als transparante grond-, tussen- en eindlaag in een afwerksysteem op nieuw en bestaand houtwerk van o.a. kozijnen, ramen, deuren en gevelbetimmeringen. het kan ook aangebracht worden over oude intacte transparante beitsen en konserveergrond. bij nieuw hout wordt geadviseerd eerst 1 laag konserveergrond aan te brengen. buitenduurzaamheid: ca. 2-3 jaar. verbruik: ca. 15 mē per liter.

Product-informatieblad


TRANSPARANT ZIJDEGLANSLAK WATERVERDUNBAAR

wijzonol transparant zijdeglanslak aq is een transparante, zijdeglanzende, laagvormende kleurlak voor binnen op basis van acrylaat technologie. het is geschikt als grond-, tussen- en afwerklaag op nieuw hout (1-potsysteem) en bestaand transparant schilderwerk. bestaande verflagen moeten vooraf gereinigd en grondig mat geschuurd worden. het is kras- en stootvast, bestand tegen handvet, geurarm, heeft een langere open tijd, is makkelijk verwerkbaar, waterverdunbaar en oplosmiddelarm. het is overschilderbaar na ca. 4-5 uur. rendement: 8,6 mē per liter.


TUINBEITS TRANSPARANT MENGMACHINE

wijzonol transparant tuinbeits is een matte, beperkt filmvormende beitsverf met hoge vochtregulering op basis van alkydhars. geschikt als grond-, tussen- en afwerklaag (eenpotsysteem) op hout buiten, zoals tuinmeubilair, tuinhuisjes, schuttingen, pergola’s en gevelbetimmeringen. zeer geschikt voor toepassing op zachte hardhoutsoorten, zoals redwood, western red cedar en ruw vuren. overschilderbaar na ongeveer 24 uur. buitenduurzaamheid: ca. 2-3 jaar. verbruik: ca. 11-13 mē per liter.

Product-informatieblad


Wijzonol
Wie zijn wij?
|
Vacatures
|
Levertijden
|
Algemene Voorwaarden
|
Veelgestelde Vragen
|
Nieuwsbrief
|
Mijn PROF
|
Contact