PROFdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
mijn PROF

Totaal: € 0,00 excl. btw

Artikelen van het merk: Wijzonol

AFDICHTINGSKIT 1K

dit artikel is niet meer leverbaar!


FLEXIFILLER

"snel doorhardend, oplosmiddelvrij, twee componenten houtreparatiemiddel. op basis van specifieke epoxy/verharder combinatie. voor het dichten van scheuren, naden e.d. en het duurzaam repareren van houten constructies o.a. daar waar aangetast hout verwijderd is (in combinatie met flexifiller fixeer). ook


FLEXIFILLER FIXEER

oplosmiddelvrije, twee componenten impregneer. op basis van epoxy. als afsluitende hechtlaag tussen te repareren hout en flexifiller. voor het impregneren c.q. afdichten van poreuze ondergronden zoals kopshout, zaagkanten van plaatmateriaal e.d.


HOUTREPARATIE EP FLEX

wijzonol houtreparatie ep flex is een oplosmiddelvrije 2-componenten houtreparatiemassa voor buiten en binnen op basis van epoxy. het is geschikt voor het dichten van o.a. scheuren en naden en het duurzaam repareren van houten constructies, daar waar aangetast hout verwijderd is. het is overschilderbaar na ca. 16 uur.


WIJZOPOX INWASMORTEL EW

wijzonol wijzopox inwasmortel ew is een oplosmiddelvrije, waterverdunbare 2-componenten egalisatiemortel voor binnen en buiten op basis van epoxy. het is zeer gemakkelijk verwerkbaar en hecht goed op draagkrachtig beton. het is geschikt voor het egaliseren en inwassen van beton en andere steenachtige ondergronden in 2-componenten systemen. het is overschilderbaar na 24 uur. verbruik: ca. 2,6 m per kilo.

Product-informatieblad


WIJZOPOX REPARATIEMORTEL VW

wijzonol wijzopox reparatiemortel vw is een oplosmiddelvrije 2-componenten reparatiemortel voor buiten en binnen op basis van epoxy. het heeft een soepele verwerking, is krimpvrij en na 16 uur overschilderbaar met de meest gebruikelijke muurverven. het is geschikt voor niet-constructieve reparatie van betonconstructies voor zowel horizontaal, verticaal als hangend werk. verbruik: ca. 1,3 kg voor 1 liter te vullen ruimte.

Product-informatieblad


WIJZOPOX SCHRAAPLAAG

wijzonol wijzopox schraaplaag is een oplosmiddelvrije 2-componenten schraaplaag voor buiten en binnen op basis van epoxy. het is goed verwerkbaar, heeft een goede vloei en is niet gepigmenteerd. geschikt als egalisatielaag in 2-componenten vloersystemen. overschilderbaar na 16 tot maximaal 48 uur. verbruik: ca. 2 kg per m - 1 mm.


Wijzonol
Wie zijn wij?
|
Vacatures
|
Levertijden
|
Algemene Voorwaarden
|
Veelgestelde Vragen
|
Nieuwsbrief
|
Mijn PROF
|
Contact