PROFdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
mijn PROF

Totaal: € 0,00 excl. btw

Artikelen van het merk: Wijzonol

WIJZODUR ANTI GRAFFITI BLANK GLANS

dit artikel is niet meer leverbaar!


WIJZODUR ANTI GRAFFITI DEKKEND GLANS

wijzonol wijzodur anti-graffiti dekkend glans is een 2-componenten glanzende anti-graffiti dekverf voor buiten op basis van polyurethaan. het is geschikt als anti-graffiti toplaag voor systemen op beton, metaal, hout en kunststof. de verf heeft een uitstekende buitenduurzaamheid, is goed uv-bestendig, niet vergelend, vele malen te reinigen en slijt-, kras- en stootvast. verbruik: ca. 10,3 m≤ per liter.


WIJZODUR BLANK AQ GLANS

wijzonol wijzodur blank aq glans is een oplosmiddelvrije, waterverdunbare, niet vergelende, 2-componenten dekverf voor binnen en buiten op basis van polyurethaan. het is slag-, slijt- en stootvast, zeer goed bestand tegen graffiti bekladding, uistekend buitenduurzaam, niet vergelend, zeer goed reinigbaar, makkelijk verwerkbaar, heeft een lange verwerkingstijd en is geurarm. het is geschikt als zeer duurzame tussen- en eindlaag in 2-componenten systemen op steenachtige, metalen, houten en kunststof ondergronden zoals vloeren, wanden, hekwerken, leuningen, deuren en beplating. het is tevens toepasbaar als anti-graffiti coating. verbruik: ca. 8,4 m≤ per kilo.

Product-informatieblad


WIJZODUR BLANK AQ MAT

wijzonol wijzodur blank aq mat is een oplosmiddelvrije, waterverdunbare, niet vergelende 2-componenten dekverf voor binnen en buiten op basis van polyurethaan. het is slag-, slijt- en stootvast, zeer goed bestand tegen graffiti bekladding, uistekend buitenduurzaam, niet vergelend, zeer goed reinigbaar, makkelijk verwerkbaar, heeft een lange verwerkingstijd en is geurarm. het is geschikt als zeer duurzame tussen- en eindlaag in 2-componenten systemen op steenachtige, metalen, houten en kunststof ondergronden zoals vloeren, wanden, hekwerken, leuningen, deuren en beplating. het is tevens toepasbaar als anti-graffiti coating. verbruik: ca. 8,5 m≤ per kilo.


WIJZODUR DEKVERF AQ

wijzonol wijzodur dekverf aq is een 2-componenten dekvef voor binnen en buiten op basis van polyurethaan. het is slag-, slijt- en stootvast, zeer goed bestand tegen graffiti bekladding, uitstekend buitenduurzaam, niet vergelend en zeer goed reinigbaar. het heeft een makkelijke verwerking en lange verwerkingstijd en is geurarm. het is geschikt als zeer duurzame tussen- en eindlaag in 2-componenten systemen op steenachtige, metalen, houten en kunststof ondergronden zoals vloeren, wanden, hekwerken, leuningen, deuren en beplating. het is tevens toepasbaar als anti-graffiti coating. verbruik: ca. 7-8 m≤ per liter.

Product-informatieblad


WIJZODUR DEKVERF AQ MAT

wijzonol wijzodur dekverf aq mat is een oplosmiddelvrije, waterverdunbare, matte 2-componenten dekverf op basis van polyurethaan. de verf is slag-, slijt- en stootvast, zeer goed bestand tegen graffiti bekladding, uitstekend buitenduurzaam, niet vergelend, zeer goed reinigbaar, heeft een makkelijke verwerking en lange verwerkingstijd en is geurarm. geschikt als zeer duurzame tussen- en eindlaag in 2-componenten systemen op steenachtige, metalen, houten en kunststof ondergronden zoals vloeren, wanden, hekwerken, leuningen, deuren en beplating. tevens toepasbaar als anti-graffiti coating. verbruik: ca. 8 m≤ per liter.


WIJZOPOX BODYCOAT

wijzonol wijzopox bodycoat is een 2-componenten high build coating op basis van epoxy. geschikt als tussenlaag in 2-componenten systemen op metaal, beton en overige steenachtige ondergronden. ook geschikt als tussenlaag bij afwerking met wijzodur anti-graffiti dekkend. het heeft een hoog laagdiktebereik, is goed slag- en slijtvast, heeft een uitstekende watervastheid en is goed chemicaliŽnbestendig. verbruik: ca. 4 m≤ per liter bij 125 Ķ.


Wijzonol
Wie zijn wij?
|
Vacatures
|
Levertijden
|
Algemene Voorwaarden
|
Veelgestelde Vragen
|
Nieuwsbrief
|
Mijn PROF
|
Contact