PROFdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
mijn PROF

Totaal: € 0,00 excl. btw

Artikelen van het merk: Wijzonol

WIJZODUR ANTI GRAFFITI BLANK GLANS

dit artikel is niet meer leverbaar!


WIJZODUR ANTI GRAFFITI DEKKEND GLANS

wijzonol wijzodur anti-graffiti dekkend glans is een 2-componenten glanzende anti-graffiti dekverf voor buiten op basis van polyurethaan. het is geschikt als anti-graffiti toplaag voor systemen op beton, metaal, hout en kunststof. de verf heeft een uitstekende buitenduurzaamheid, is goed uv-bestendig, niet vergelend, vele malen te reinigen en slijt-, kras- en stootvast. verbruik: ca. 10,3 m≤ per liter.


WIJZODUR BLANK AQ GLANS

wijzonol wijzodur blank aq glans is een oplosmiddelvrije, waterverdunbare, niet vergelende, 2-componenten dekverf voor binnen en buiten op basis van polyurethaan. het is slag-, slijt- en stootvast, zeer goed bestand tegen graffiti bekladding, uistekend buitenduurzaam, niet vergelend, zeer goed reinigbaar, makkelijk verwerkbaar, heeft een lange verwerkingstijd en is geurarm. het is geschikt als zeer duurzame tussen- en eindlaag in 2-componenten systemen op steenachtige, metalen, houten en kunststof ondergronden zoals vloeren, wanden, hekwerken, leuningen, deuren en beplating. het is tevens toepasbaar als anti-graffiti coating. verbruik: ca. 8,4 m≤ per kilo.


WIJZODUR BLANK AQ MAT

wijzonol wijzodur blank aq mat is een oplosmiddelvrije, waterverdunbare, niet vergelende 2-componenten dekverf voor binnen en buiten op basis van polyurethaan. het is slag-, slijt- en stootvast, zeer goed bestand tegen graffiti bekladding, uistekend buitenduurzaam, niet vergelend, zeer goed reinigbaar, makkelijk verwerkbaar, heeft een lange verwerkingstijd en is geurarm. het is geschikt als zeer duurzame tussen- en eindlaag in 2-componenten systemen op steenachtige, metalen, houten en kunststof ondergronden zoals vloeren, wanden, hekwerken, leuningen, deuren en beplating. het is tevens toepasbaar als anti-graffiti coating. verbruik: ca. 8,5 m≤ per kilo.


WIJZODUR DEKVERF AQ

wijzonol wijzodur dekverf aq is een 2-componenten dekvef voor binnen en buiten op basis van polyurethaan. het is slag-, slijt- en stootvast, zeer goed bestand tegen graffiti bekladding, uitstekend buitenduurzaam, niet vergelend, zeer goed reinigbaar, heeft een makkelijke verwerking, lange verwerkingstijd en is geurarm. het is geschikt als zeer duurzame tussen- en eindlaag in 2-componenten systemen op steenachtige, metalen, houten en kunststof ondergronden zoals vloeren, wanden, hekwerken, leuningen, deuren en beplating. het is tevens toepasbaar als anti-graffiti coating. verbruik: ca. 7-8 m≤ per liter.


WIJZODUR DEKVERF AQ MAT

wijzonol wijzodur dekverf aq mat is een oplosmiddelvrije, waterverdunbare, matte 2-componenten dekverf op basis van polyurethaan. de verf is slag-, slijt- en stootvast, zeer goed bestand tegen graffiti bekladding, uitstekend buitenduurzaam, niet vergelend, zeer goed reinigbaar, heeft een makkelijke verwerking en lange verwerkingstijd en is geurarm. geschikt als zeer duurzame tussen- en eindlaag in 2-componenten systemen op steenachtige, metalen, houten en kunststof ondergronden zoals vloeren, wanden, hekwerken, leuningen, deuren en beplating. tevens toepasbaar als anti-graffiti coating. verbruik: ca. 8 m≤ per liter.


WIJZOPOX BODYCOAT

wijzonol wijzopox bodycoat is een 2-componenten high build coating op basis van epoxy. geschikt als tussenlaag in 2-componenten systemen op metaal, beton en overige steenachtige ondergronden. ook geschikt als tussenlaag bij afwerking met wijzodur anti-graffiti dekkend. het heeft een hoog laagdiktebereik, is goed slag- en slijtvast, heeft een uitstekende watervastheid en is goed chemicaliŽnbestendig. verbruik: ca. 4 m≤ per liter bij 125 Ķ.


Wijzonol
Wie zijn wij?
|
Vacatures
|
Levertijden
|
Algemene Voorwaarden
|
Veelgestelde Vragen
|
Nieuwsbrief
|
Mijn PROF
|
Contact